korsikanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
καλησπερα , υπαρχει κανα πετιτ κοριτσι που να δουλευει και να αξιζει?
Λείπει διακοπές.Καλησπέρα παιδιά και καλο μηνα... Ξερει κανεις αν θα ειναι αυριο κανονικα η αφροδιτη... Η λείπει διακοπες;
Την πρωτη την αξιζει σιγουρα,για παραπανω συζητιεται.Λαχταριστο και πλουσιο στηθος,απο τα καλυτερα των bou.Ξέρει κανένας αν αξίζει η Γαλήνη με τις βυζάρες;Σκέφτομαι επίσκεψη!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Αλ.πάντα πρωινή τέρμα στο βάθος
Την πρώτη φορά η αλήθεια, πέρασα εξαιρετικά! Φουλ που λένε πρόγραμμα με γλωσσόφιλα και ελεύθερα πιασιματα.Ξέρει κανένας αν αξίζει η Γαλήνη με τις βυζάρες;Σκέφτομαι επίσκεψη!
Τέρμα μούναρος! Αρκετά καλή σε συμμετοχή αλλά να ξέρεις δεν αφήνει πολλά πολλά. Είναι θα έλεγα τυπική επαγγελματίας. Πάντως δεν θα περάσεις άσχημα με τίποτα!Mαγκες αποψις για Αμαρυλλις στο paradise?
Αν θέλεις πιτσιρίκα αυτή την περίοδο πάνε Roxy. Skinny πολύ να ξέρεις αλλά βυζάρες!Μαγκες 2 ερωτησεις:
1) ξερετε αν παιζει τιποτα σε πιτσιρικα ομορφουλα ανεξαρτητως αποδοσεων;;
2) καμια κριτικη για αμαρυλλις που εχει στο αλλο σαιτ;
Επίσης όταν γυρίσει, η Veronika στους Παραδείσους. Άπαιχτο γκαυλακι!Αν θέλεις πιτσιρίκα αυτή την περίοδο πάνε Roxy. Skinny πολύ να ξέρεις αλλά βυζάρες!
σ ευχαριστω αδερφεΤέρμα μούναρος! Αρκετά καλή σε συμμετοχή αλλά να ξέρεις δεν αφήνει πολλά πολλά. Είναι θα έλεγα τυπική επαγγελματίας. Πάντως δεν θα περάσεις άσχημα με τίποτα!
Mαγκες αποψις για Αμαρυλλις στο paradise?
Μια φορά πήγα με σκοπό να περάσω μαζί της και παρατήρησα ότι όπως βγήκε από το ένα δωμάτιο, μπήκε στο άλλο χωρίς να κάνει ούτε ντουζ ούτε τίποτα.Τέρμα μούναρος! Αρκετά καλή σε συμμετοχή αλλά να ξέρεις δεν αφήνει πολλά πολλά. Είναι θα έλεγα τυπική επαγγελματίας. Πάντως δεν θα περάσεις άσχημα με τίποτα!
Σωστός!Μια φορά πήγα με σκοπό να περάσω μαζί της και παρατήρησα ότι όπως βγήκε από το ένα δωμάτιο, μπήκε στο άλλο χωρίς να κάνει ούτε ντουζ ούτε τίποτα.
Από αυτό και μόνο, όσο μούναρος και να είναι, έχει ένα τεράστιο Χ από εμένα.
Και σε μένα ακριβώς τα ίδια έκανε! Τελείως άγνωστη που μου φάνηκε πολύ ύποπτη! Λέτε να είναι καμία συγγενής της; Δεν θα μου έκανε εντύπωση!Ο πάπας βενεδικτος που εξαφανίστηκε ??
Για όσους ρωτάνε για τη Γαλήνη, την έχω παινεψει πάρα πολύ στο παρελθόν, τη θεωρούσα από τις καλύτερες επιλογές αλλά η τελευταία συνάντηση μας τον Ιούλιο ήταν μια σκέτη απογοήτευση.Μπηκε στο δωμάτιο για να περάσει η ώρα να φύγει, ήταν μια άγνωστη Γαλήνη για μένα
Φίλε μετά από πόσα ουισκακια έκανες την επίσκεψη?Και κάτι ακομη: Δεν ξεχνάω φυσιογνωμίες ποτέ! Μα ποτέ! Παιδιά σας λέω δεν είναι η ίδια η Γαλήνη. Εγώ το αποκλείω να ξέρετε. Πείτε τρελλό αν θέλετε η βλάκα... Κι όμως δεν είναι!