GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
και δε πας Αφροδίτη που είναι και μουναρα και έτσι κι αλλιώς κάθεται και μισάωρο άμα γουστάρει...
Οι Βίλες κάποτε ήταν τα πρώτα ας πούμε κυριλέ μαγαζιά όταν δεν υπήρχαν τα άλλα, που στην ουσία υπήρχε και το Κεφαλληνίας που ήταν μαγαζαρα,αλλά είχαν και εντυπωσιακές γυναίκες τουλάχιστον στο σαλόνι...
Δηλαδή έβλεπες τη Μαντυ και έλεγες τι μουνί είναι αυτό...έβλεπες την Αντριάννα και έλεγες τι θηλυκό είναι αυτό... Είδες την Καντυ και είπες τι άλογο είναι αυτό...είδες για λίγο τη Ζανετ και είπες δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μουνί στη Θεσσαλονίκη...
Τώρα πλέον δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είπα κάτι αντίστοιχο για γυναίκα αυτής της αλυσίδας και συν τοις άλλοις τα μισά μαγαζιά πλέον έχουν και κυριλέ σαλόνια και ωραία δωμάτια οπότε αυτές οι τιμές που ζητάνε στις Βιλες δε δικαιολογουνται από καμία άποψη
Εγω παντως δεν θα ξεχασω ποτε μα ποτε την γερμανιδα τζεσυ που δουλευε στις βιλες. Πιο ωραιο μωρο δεν εχω ξαναδει. Πρωτη φορα που πηγα μπηκα με φουλ προγραμμα και ηταν πολυ καλη τοτε για μενα. Νεος τοτε εγω στο αθλημα τωρα σαφως για να πω οτι καποια μεσα στο δωματιο ειναι τουμπανο πρεπει να ειναι σαν τσαρινα σε υπηρεσιες. Αληθεια καποιοι που την λετε μιλφ ποσο την κανετε? Καλα ασχετα που αυτη λεει οτι ειναι μικρη εγω την κοβω γυρω στα 40. Παντως μιλφ σημαινει οτι η αλλη εχει παιδι και η τσαρινα σιγουρα δεν εχει κανει παιδι. Το σωμα της παντως ειδικα οταν στηνει την κωλαρα στα 4 ειναι πετρα. Κανει και το pole dancing και κρατιεται πολυ καλα η ρουφιανα. Οπως και η αφρο.