notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 183
- Πόντοι
- 11
Απο το Στουντιο που δουλευει η Μιρελα εχει κανεις τηλεφωνο; Ψηνομαι για ενα repeat γιατι μαρεσε την τελευταια φορα
Σε ποιο ακριβώς δουλεύει?
Απο το Στουντιο που δουλευει η Μιρελα εχει κανεις τηλεφωνο; Ψηνομαι για ενα repeat γιατι μαρεσε την τελευταια φορα
Ν.Ουρανου 28.Σε ποιο ακριβώς δουλεύει?
Τυποι δουλεύει κυριακες η τσαρινα;
Πληκτρολόγησε f indgirls στο google χωρίς το κενό, μπες στο site και θα την βρεις.
Εμένα γιατί δεν με απαντάει κανείς αν δουλεύει κάπου η Ραίσα;
Ρε γμτ πέρασα σήμερα κατα τις 2 το μεσημεράκι κ ήταν κλειστά. Θα δοκιμάσω κ αύριο
Αμα ενας σκαραβεος ηταν παρκαρισμενος απεξω εκει θα ηταν. Απλα δουλευει χωρις τσατσα πλεον και αν ειναι στο δωματιο μεσα με κανεναν δεν μπορει να ανοιξει την πορτα. Καλυτερα να περνεις ενα τηλεφωνο πριν πας να εισαι σιγουρος.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση φίλε μου!Εχει καιρο που δεν την εχω δει πουθενα.
Επίσης πρωινές παρουσίες:
Στο bella donna η ξανθιά μοντέλα Νικόλ,πραγματικά ωραίο κορμί,όπως στις φωτό,αλλά με αρνητικές κριτικές,πάντως ίσως η πιο δυνατή πρωινή παρουσία.
Mια ερώτηση μάγκες, η αλυσίδα των Paradise ξεκινά απο 50 ευρω και όχι απο 40 όπως τα υπόλοιπα στούντιο;
Αμα ενας σκαραβεος ηταν παρκαρισμενος απεξω εκει θα ηταν. Απλα δουλευει χωρις τσατσα πλεον και αν ειναι στο δωματιο μεσα με κανεναν δεν μπορει να ανοιξει την πορτα. Καλυτερα να περνεις ενα τηλεφωνο πριν πας να εισαι σιγουρος.
καλημέρα. Σε πολλούς αρέσουν τα ουρλιαχτά, μην ξεχνάμε την Λάρα, όσες φορές έχω πάει μαζί της κάνει λες και παίζει σε τσόντα με τον woodman. ,Μάλλον και για αυτό απέκτησε τόσους πολλούς φανατικούς.Έκανα μια βόλτα από την περιοχή περνάω έξω το playboy το studio ήταν ανοιχτο το παράθυρο και ακουγόντουσαν βογγητά και φωνές σαν από τσόντα και λέω τι γίνεται εδώ πέρα.. Χτυπάω και μπαίνω και ρωτάω την τσατσά ποια είναι κλπ. Μου είπε καινούργια κοπέλα Παολα όχι η γνωστή η προηγούμενη άλλη ίσως και τσιγγάνικης καταγωγής γιατί ήταν λίγο σκούρα και εκεί που περίμενα να βγει από μέσα κανένας τύπος 30+ γεροδεμένος που την γ@μησε γερά βάση των φωνων που έβγαζε βλέπω ένα 20χρονο παιδάκι με γυαλάκια που τον πειρμενε ένας φίλος του ανάλογης φάσης να φύγουν.. Εκεί κατάλαβα τι φάση έπαιξε ..όπως είπε λίγες μέρες ένας προηγούμενος συναγωνιστής με την Έλενα που έκανε ακριβώς το ίδιο.. Δηλαδή μάλλον τις δασκαλευουν να βγάζουν τέτοιες φωνές επίτηδες.. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσουν και φωτογραφίες από την καινούργια στο γνωστό σαιτ.. Αν πάει κάποιος έμπειρος παίκτης ας μας πει τι παιζει..εγώ φυσικά έφυγα αμέσως δεν είμαι για στημένα σκηνικά.