GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Ασχετο αλλα μια βαλια που εχει το αλλο σαιτ και φαινεται τουμπανακι, εχει παρει κανεις?
Την είδα από κοντά μόνο, ήταν λίγο γεματούλα και λιγότερο εντυπωσιακή από τις φωτογραφίες με μέτριο πρόσωπο. Ψιλοαπογοητεύτηκα σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου από πριν και δεν μπήκα. Για το πώς είναι μέσα δεν ξέρω, πάντως για την εμφάνιση γούστα είναι αυτά, πάνε να την δεις και εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική γνώμη.Ασχετο αλλα μια βαλια που εχει το αλλο σαιτ και φαινεται τουμπανακι, εχει παρει κανεις?
Ασχετο αλλα μια βαλια που εχει το αλλο σαιτ και φαινεται τουμπανακι, εχει παρει κανεις?
Mακριά απο Βάλια.....ετσι απλά....η κοπέλα εκτός απο απάισια συμπεριφορά ,νομίζει ο,τι ειναι κάποια....Καβαλημένο καλάμι .Η αλυσίδα έχει τόσα καλά κορίτσια....
το χα φανταστειΕνημέρωση σχετικά με την δήθεν βιζιτα, μόλις την είδα στο paradise2, πρώτον δεν είναι αυτή είναι άλλη που είναι +30 κιλά απο αυτήν, δεύτερον η γνήσια που είναι στις Φωτο αυτή τη στιγμή είναι στη Μύκονο και για του λόγου το αληθές επικοινώνησα τηλεφωνικά και με την ίδια και με το γραφείο που δουλεύει στη Μύκονο, μην τρώτε παπά εδώ στη Θεσσαλονίκη με τους κάθε απατεώνες που προσπαθούν να πλουτίσουν εις βάρος σας
Εμφανισιακά η Σοφία χάνει πολύ άσχετα αν στο δωμάτιο έχει καλή απόδοση.Τζάμπα χαρήκαμε και είχαμε υψηλές προσδοκίες... Πάλι η Αγία Σοφία θα μας σώσει όπως πάντα
40+ γυναίκα είναι πως να ήταν μοντελοειδες 23χρονη?Τουλαχιστον σε αφήνει και την κάνεις ότι θέλεις.Εμφανισιακά η Σοφία χάνει πολύ άσχετα αν στο δωμάτιο έχει καλή απόδοση.
Ενημέρωση σχετικά με την δήθεν βιζιτα, μόλις την είδα στο paradise2, πρώτον δεν είναι αυτή είναι άλλη που είναι +30 κιλά απο αυτήν, δεύτερον η γνήσια που είναι στις Φωτο αυτή τη στιγμή είναι στη Μύκονο και για του λόγου το αληθές επικοινώνησα τηλεφωνικά και με την ίδια και με το γραφείο που δουλεύει στη Μύκονο, μην τρώτε παπά εδώ στη Θεσσαλονίκη με τους κάθε απατεώνες που προσπαθούν να πλουτίσουν εις βάρος σας
,Νομίζω πως και η Ξένια είναι ψεύτικες , εγώ την είδα κάνα 20 κιλά πάνω από τις φώτοΨεύτικες φωτογραφίες δηλαδή; Πρώτη φορά νομίζω είναι που βάλανε ψεύτικες στο site, επεξεργασμένες ή παλιές μπορεί αλλά από άλλη κοπέλα πρέπει να είναι πρώτη φορά.
Mπορεί να μου πείτε που είναι η σοφία και καμιά πληροφορία παραπάνω? σας ευχαριστώΣοφία ρε παίδες...
Δείτε την στη παραλία (που είναι και μότο της εποχής) και βάλτε την δίπλα σε κάτι πιτσιρίκες να δείτε ότι η γυναίκα είναι πολύ πιο μπροστά...!
Σοφάκι μάγκες...guaranty!! VFM
Πληκτρολόγησε f indgirls στο google χωρίς το κενό, μπες στο site και θα την βρεις.Mπορεί να μου πείτε που είναι η σοφία και καμιά πληροφορία παραπάνω? σας ευχαριστώ