Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Άκυρο , τότε, εγώ πέρασα σχετικά πρόσφατα με μια Αλίνα Πέτρου Ερημίτη, ξανθιά, την πέτυχα πρωινή, για άλλη λέμε..
α κατάλαβα ποια λες σχετικά ομορφούλα γύρω στα 28 ...μετριότης

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Η Αλίνα που λέει ο Τάκης είναι επιστροφή από τα παλιά , με πολύ έντονη υποδοχή στο σαλόνι αγκαλιές τριψίματα γέλια , τώρα για τα μαλλιά αυτά τα αλλάζουν συνεχώς

Για άλλη λέμε, στο σαλονάρισμα τυπικά πράγματα, μια σβούρα και μέσα στην κουζίνα

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
Η Αλινα δούλευε πιο παλιά στο Ν.Ουρανου 26 βράδυ.Τοτε ήταν ξανθιά.Τωρα τα βάψε μαύρα.
Συναγωνιστη! εδοκιμασθει..οντως η ξανθια που δουλευε νικ.ουρ.26.τοτε ξανθια,τωρα μελαχρινη.με θυμοταν ειπε..εγω οχι.δεν μου εκανε κλικ τοτε να την θυμαμαι,δεν μου εκανε κλικ και τωρα.Μετριοτης.τσιμπουκι με λιγο ντιπ πιασιμο κεφαλιου με χερια αρνειται,στο σφυροκοπημα δυσανεσχετουσε,στα ορια του ξεπεταματος.Παμε για αλλα..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.699
Πόντοι
25.165
Επισκεψη χθες στην πασιγνωστη αφρο. Αυτη οσο μεγαλωνει ομορφαινει. Μαστορισα της πιπας η ρουφιανα. Παιχτηκε γλυφομουνι και μετα γαμησακι σουπερ αφου με εκανε πιπα στην αρχη κανα τεταρτο. Μπραβο της.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η Αλίνα που λέει ο Τάκης είναι επιστροφή από τα παλιά , με πολύ έντονη υποδοχή στο σαλόνι αγκαλιές τριψίματα γέλια , τώρα για τα μαλλιά αυτά τα αλλάζουν συνεχώς

πάπυρος laruse είσαι σύντροφε.

ερώτηση

μια που αποκαλείται Τσέχα  :woldman: στο στούντιο sex and the city στη φρίξου βραδινή βάρδια, με αγορέ μαύρο μαλλί και tattou

λέει τίποτα από υπηρεσίες ή τζίφος;

Salonikios23

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη χθες στην πασιγνωστη αφρο. Αυτη οσο μεγαλωνει ομορφαινει. Μαστορισα της πιπας η ρουφιανα. Παιχτηκε γλυφομουνι και μετα γαμησακι σουπερ αφου με εκανε πιπα στην αρχη κανα τεταρτο. Μπραβο της.
Καλησπερα φιλεε .. θες να με ενημερωσεις που ειναι και βαρδια?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
πάπυρος laruse είσαι σύντροφε.

ερώτηση

μια που αποκαλείται Τσέχα  :woldman: στο στούντιο sex and the city στη φρίξου βραδινή βάρδια, με αγορέ μαύρο μαλλί και tattou

λέει τίποτα από υπηρεσίες ή τζίφος;
Νομίζω Σάρα την λένε...δεν μπήκα , δεν μου γεμίζει το μάτι ...μου θυμίζει κάτι Γερμανίδε Συντρόφισσες Συριζαιές Ακτιβίστριες...ξενερε ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νομίζω Σάρα την λένε...δεν μπήκα , δεν μου γεμίζει το μάτι ...μου θυμίζει κάτι Γερμανίδε Συντρόφισσες Συριζαιές Ακτιβίστριες...ξενερε ...

Σάρα την λένε την συντρόφισσα και μου έκανε το κλικ  :erection: αλλά δεν μπήκα γιατί δεν θέλω να κάνω τον κασκαντέρ.  :S :S :S

όλο το στυλ της μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά κωλύομαι σύντροφε να μπω αν δεν δίνει γλωσσόφιλα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σάρα την λένε την συντρόφισσα και μου έκανε το κλικ  :erection: αλλά δεν μπήκα γιατί δεν θέλω να κάνω τον κασκαντέρ.  :S :S :S

όλο το στυλ της μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά κωλύομαι σύντροφε να μπω αν δεν δίνει γλωσσόφιλα
Ε ας την ρωτούσες....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.699
Πόντοι
25.165
Καλησπερα φιλεε .. θες να με ενημερωσεις που ειναι και βαρδια?

Δευτερα Τριτη Τεταρτη μονο πρωι εως τις 1830. ειναι εκει που ειναι ο βαμβακος λιγο πιο κατω στην Νικ.Ουρανου.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Που δουλευει πλεον η Αφρο αδερφε?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς να μας πει που έχει χαθεί η Λορένα και η Εμμανουέλα;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στις κριτικές σου  :grin:

ρε παιδί μου και συ γίνεσαι κυνικός μερικές φορές.... :happy:

μια ερώτηση έκανε το παλικάρι.... :happy:

μια κριτική δεν έγραψε στο κατάλογο για να βοηθήσει τους συναγωνιστές, αλλά μόνο ερωτήσεις στο φόρουμ κάνει για infos

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
γιατί μου την λες έτσι ρε φίλε μου;

Γιατί ρε φίλε αυτή η εμμανουελα έχει μια κριτική από μένα πριν κάτι μήνες,ίσως και χρόνια,όταν την είχα πάρει δεν άξιζε!!
Άμα άλλαξε κάτι δεν είναι καλό να το επισημαίνει κάποιος σε μια κριτική?
Έχουμε πει χίλιες φορές ότι γράφουμε μέσα στο θρεντ εξαφανίζεται σε μια-δυο μέρες και δεν παρακολουθούν όλοι τις κουβέντες μας κάθε μέρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom