Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αυτήν έλεγα να του προτείνω κι εγώ , αλλά επειδή έχουν δύο αννες στο Λας Βέγκας και μπορεί να γίνει μπέρδεμα λέω άστο καλύτερα ... Εγώ συγκεκριμένα λέω για αυτή που είναι από Ουγγαρία και που έχω περάσει κιόλας μαζί της , την δεύτερη Άννα που είναι Ρωσίδα η ουκρανεζα από ότι θυμάμαι , ούτε πέρασα μαζί της ούτε την έχω δει , απλά μιας και την πρότεινες εσύ (την Ουγγαρέζα από ότι κατάλαβα) είπα να το αναφέρω το μπέρδεμα.
Ε για αυτό λέω δώστε κάνα άλλο όνομα... Άννα η τέτοια Άννα η άλλη... έλεος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μια με γυαλιά ξανθιά με τατουάζ στην πλάτη άξιζε μόνο που ξεκινούσε από 40

για την τζεσυ την Μολδαβεζα λες, μουναρα μεν αλλά με την ξυνιλα και το τουπε που εχει βαλε οτι ξεκιναει απο 40 με αποτρεπει να μπω στο δωματιο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Ε για αυτό λέω δώστε κάνα άλλο όνομα... Άννα η τέτοια Άννα η άλλη... έλεος
Ναι δεν είναι κακή ιδέα , θα μπορούσε να είναι Άννα skinny & Αννα ουκρανίδα (παράδειγμα), αλλά δεν ξέρω ποιός πρέπει να κάνει τον διαχωρισμό , τα αφεντικά του στούντιο ; αυτοι που γράφουν κριτικές ;

Alepoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ναι δεν είναι κακή ιδέα , θα μπορούσε να είναι Άννα skinny & Αννα ουκρανίδα (παράδειγμα), αλλά δεν ξέρω ποιός πρέπει να κάνει τον διαχωρισμό , τα αφεντικά του στούντιο ; αυτοι που γράφουν κριτικές ;
Μήπως η skinny δουλεύει πρωί και η άλλη με τα τατουάζ βράδυ;
Έχω πάει και με τις δυο και πέρασα πολύ καλά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Μήπως η skinny δουλεύει πρωί και η άλλη με τα τατουάζ βράδυ;
Έχω πάει και με τις δυο και πέρασα πολύ καλά
Θα σε γελάσω , για την skinny νομίζω ότι δουλεύει μόνο πρωί , πρωί είχα πάει κι εγώ , για την άλλη την ουκρανιδα δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο βλέπω έχουν θετικές κριτικές.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Live report.μινωταυρου κάτω απ' το Βέγκας 2 ζήτα ήταν πάνω από έναν ξαπλωμένο σε διπλανό αμάξι.πολυς κόσμος μαζεμένος γύρω γύρω που μου φάνηκαν σαν μαο μαο που γύρισαν από Ξάνθη αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε δν κατηγορώ.ρωτησα τι έγινε κ μου είπαν ότι μπαινανε κ ενοχλούσαν τις κοπέλες.φευγοντας μια εργαζόμενη προφανώς φορώντας μια ροζ ρόμπα κάτι έλεγε με έντονο ύφος στον μιζεριασμενο κάτω

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι σχεδον ολες οι τσατσαδες ειναι κολογριες εκτος απο ορισμενες εξαιρεσεις,καταργηθηκαν τα καπη και δουλευουν στα μπουρδελα??? ορισμενες φορες δε μπαινω λογω των τσατσαδων,χανετε φραγκα γιατι οι σκατογριες που εχετε στην υποδοχη ειναι απαραδεκτες....δεν ειμαστε ζωα ρε βλαμενες μαθετε να μιλατε ευγενικα...

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
ρε παιδιά, κάποιος να μας πει που είναι αυτή η Λιλιάνα.  Ευχαριστώ.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Περασα σημερα με ΜΑΥΑ στο Red Light την ειχα βαλει απο καιρο στο ματι
Εμφανισιακα πιο ομορφη απο τις φωτο που εχει στο αλλο σιτε
Στο δωματιο πολη καλυ.. :fuck1:
Γυφτάκι συμπαθητικό και παιχνιδιάρικο ,στις φώτο δειχνει θηλυκό όμορφο στην πραγματικότητα είναι ένα συμπαθητικό κορίτσι που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να σου δώσει μέσα στο δωμάτιο που πέρασα μαζι της , Φεύγοντας ηταν σα να πήγα σε παιδότοπο και να ξόδεψα 50 € για μια μετρια
¨πίτσα¨

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Σου ανοιξε την ορεξη το πηδημα και μετα το εριξες στο φαγητό
παραδόξως δε τρελάθηκα με την κυρία καθώς εμφανισιακά δε λέει τίποτα ιδιαίτερο , είναι μαστόρισσα στο τσιμπούκι αλλα απο εκεί και πέρα δεν ένιωσα κάτι που να με κάνει να την ξαναδώ

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
Συναγωνιστες,ψαχνω καμμια πρωι η βραδι να κανει καλο τσιμπουκι(deepthroat-facefuck).Εχω στανταρακι την Καρινα στην νικ.ουρανου αλλα την εχω ψιλοβαρεθει.Οποτε οποια πληροφορια ευπροσδεκτη.Α!ξεχασα ουτε και την τσαρινα την νατασα με ενδιαφερει γιατι εχει χαλασει τις υπηρεσιες της.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Συναγωνιστες,ψαχνω καμμια πρωι η βραδι να κανει καλο τσιμπουκι(deepthroat-facefuck).Εχω στανταρακι την Καρινα στην νικ.ουρανου αλλα την εχω ψιλοβαρεθει.Οποτε οποια πληροφορια ευπροσδεκτη.Α!ξεχασα ουτε και την τσαρινα την νατασα με ενδιαφερει γιατι εχει χαλασει τις υπηρεσιες της.
Δοκίμασε Αλινα Π.Ερημιτη 3.Ειναι  πολύ καλή πουτσοπνιχτρα,κάνει cim,δίνει φιλιά κ αντέχει στο σφυροκοπημα!Δουλεύει  βράδυ μετά τις 19.00.

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
Δοκίμασε Αλινα Π.Ερημιτη 3.Ειναι  πολύ καλή πουτσοπνιχτρα,κάνει cim,δίνει φιλιά κ αντέχει στο σφυροκοπημα!Δουλεύει  βράδυ μετά τις 19.00.
Καινουργια ειαναι γιατι δεν βλεπω κριτικες για αυτην αλλα θα αξιοποιήσω αυτην την πληροφορια και αποψε κιολας.Thanks

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0

Καλησπέρα.

Αυτήν η Αλίνα είναι μια ξανθιά σχετικά κοντό μαλλί, καλό πίσω σύστημα, Ρουμάνα Τάκη, με ένα τατουάζ στο χέρι και ένα στο τατουάζ λουλούδι στο πόδι? Αυτήν, πήγα μια φορά, κάνει λίγο πίπα και βιάζεται να βάλει το λάστιχο μετά.. δεν σχημάτισα και πολύ καλή εντύπωση,σαν ξεπέτα μου φάνηκε ίσως επειδή δεν με ήξερε, πρώτη φορά την πήρα..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα.

Αυτήν η Αλίνα είναι μια ξανθιά σχετικά κοντό μαλλί, καλό πίσω σύστημα, Ρουμάνα Τάκη, με ένα τατουάζ στο χέρι και ένα στο τατουάζ λουλούδι στο πόδι? Αυτήν, πήγα μια φορά, κάνει λίγο πίπα και βιάζεται να βάλει το λάστιχο μετά.. δεν σχημάτισα και πολύ καλή εντύπωση,σαν ξεπέτα μου φάνηκε ίσως επειδή δεν με ήξερε, πρώτη φορά την πήρα..
Η Αλίνα που λέει ο Τάκης είναι επιστροφή από τα παλιά , με πολύ έντονη υποδοχή στο σαλόνι αγκαλιές τριψίματα γέλια , τώρα για τα μαλλιά αυτά τα αλλάζουν συνεχώς

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα.

Η Αλινα δούλευε πιο παλιά στο Ν.Ουρανου 26 βράδυ.Τοτε ήταν ξανθιά.Τωρα τα βάψε μαύρα.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Το τατουάζ της Αλίνας λουλούδι στο δεξί πόδι με θύμισε, μια Λαόυρα από Βαρδάρη εποχές, ξανθιά και εκείνη, με καλό κορμί, και ίδιο τατουάζ, την γαμούσα κατά το 2007 - 2008, στον Βαρδάρη, την θυμάται κανείς παίδες??  :think:

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Η Αλινα δούλευε πιο παλιά στο Ν.Ουρανου 26 βράδυ.Τοτε ήταν ξανθιά.Τωρα τα βάψε μαύρα.

Άκυρο , τότε, εγώ πέρασα σχετικά πρόσφατα με μια Αλίνα Πέτρου Ερημίτη, ξανθιά, την πέτυχα πρωινή, για άλλη λέμε..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646

Stories

Νέο!