Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Στην Αθήνα γεμάτο μα παρτουζομάγαζα είναι
εκεί παίξεις champions league και εδώ europa league
Στην Αθήνα γεμάτο μα παρτουζομάγαζα είναι
στην αθήνα γεματο παρανομα ειναι. και εγω στην αθηνα εκανα παρτουζα σε μαγαζι οχι στην θεσσαλονικη. ειχε και ενα πανω σε οροφο στο βαρδαρη στα τελειωματα του ειχε δυο κοπελες και για παρτουζα, παρανομο εννοειται.Στην Αθήνα γεμάτο μα παρτουζομάγαζα είναι
βυζι μικρο, , η αληθεια ειναι οτι με εφαγε με την κριτικη του ο Παπας.!!!!!!!!
Η Αννα που δούλευε ως Τζένη στην Φυλής τα ίδια έκανε!Είναι μεγάλη απάτη!Stay away!Πέρασμα χτες από το μπουρδελακι της Αθηνάς σε ρόλο τσατσας να παρουσιάζει την Άννα,μια Ελληνίδα μελαχρινή με ωραία 3αρια βυζιά κ λίγο σχιστά μάτια κ ένα τατουάζ στον ώμο! μπήκα με 50 € ελεύθερο στοματικό 69 τελειωτικό όπου θέλεις (είπε η Αθηνά)!με λίγα λόγια όλα τα έκανε με το στανιό!δεν τις αρέσει να την γλύφουν δεν θέλει cim,cif!την λέω γιατί τα βάζεις στο πρόγραμμα σου αφού δεν σαρεσουν κ μου λέει για περνάει ο Κόσμος! δηλαδή μας δουλεύεις παλιό καργιολα!αφού γάμησα πήγα να τελειώσω στο στόμα κ εκεί που ξεκινάω τον βγάζει από το στόμα κ τα ρίχνει στον αέρα!και μου λέει #στην πουτανα πουτανιες δεν έχει#για cim! απαράδεκτη κλασική κλέφτρα χωρίς σεβασμό για τον πελάτη!αισχος! μαύρο από μένα! ακολουθεί αναλυτική κριτική!
Φίλε επειδή ζω μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης να σου πω ότι Στην Αθήνα είναι ελάχιστα ελάχιστα ελάχιστα τα μαγαζιά που έχουν άδειαΣτην Αθήνα γεμάτο μα παρτουζομάγαζα είναι
σε ποιο παίζει μπαλα;Επίσκεψη σήμερα για πρώτη φορά σε Καρίνα όπου τον έχασα στο στόμα της, έχουν δίκιο οι συναγωνιστές για την πιπα της. Πάω στοίχημα ότι και τον Mandigo τον έχει όλον!!! Πήρα όλο το πρόγραμμα στα 60€ με άνεση χρόνου και ντους μαζί της. Στα αρνητικά της το μικρό στήθος αλλά με ρωγες που μου έβγαλαν τα μάτια,και ότι ήταν πολύ διεκπεραιωτική αφού με το που έπεσα στο κρεβάτι μου τον εξαφάνισε τελείως χωρίς προκαταρκτικά. Φυσικά cim στο τέλος όπου τον στράγγιξε....όλα τα λεφτά και η τσατσά
Νικ.26 βραδινή βάρδια!σε ποιο παίζει μπαλα;
αφου ζηταει η γυναικα λεφτα για σεξ, πορνεια λεγεται,Οσο για το θεμα αδειας να υπαρχουν πολλες κοπελες, στα FKK οι κοπελες πανε ουσιαστικα σαν πελατισσες. Οταν οι αντρες πληρωνουν 60 ευρω εισοδο, αυτες πληρωνουν 100, εχουν τις ιδιες παροχες με τους αντρες, απλα τους δινουν τη δυνατοτητα να κανονισουν πελατες στα δωματια. Δε ξερω καν αν θεωρειται τυπικα πορνεια αυτο. Ειναι σαν να πανε σε ενα κλαμπ και απλα θελουν ΟΛΕΣ να γαμηθουν με τους πελατες του μαγαζιου
Πέρασμα χτες από το μπουρδελακι της Αθηνάς σε ρόλο τσατσας να παρουσιάζει την Άννα,μια Ελληνίδα μελαχρινή με ωραία 3αρια βυζιά κ λίγο σχιστά μάτια κ ένα τατουάζ στον ώμο! μπήκα με 50 € ελεύθερο στοματικό 69 τελειωτικό όπου θέλεις (είπε η Αθηνά)!με λίγα λόγια όλα τα έκανε με το στανιό!δεν τις αρέσει να την γλύφουν δεν θέλει cim,cif!την λέω γιατί τα βάζεις στο πρόγραμμα σου αφού δεν σαρεσουν κ μου λέει για περνάει ο Κόσμος! δηλαδή μας δουλεύεις παλιό καργιολα!αφού γάμησα πήγα να τελειώσω στο στόμα κ εκεί που ξεκινάω τον βγάζει από το στόμα κ τα ρίχνει στον αέρα!και μου λέει #στην πουτανα πουτανιες δεν έχει#για cim! απαράδεκτη κλασική κλέφτρα χωρίς σεβασμό για τον πελάτη!αισχος! μαύρο από μένα! ακολουθεί αναλυτική κριτική!
Νικ.26 βραδινή βάρδια!