Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

AbtonioL

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Η Καρινα και η Ειρηνη γυρισαν ρε μαγκες ;;ξερετε;;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Περασμα απο Μιρελα.Οι περισσοτεροι την γνωριζετε δεν χρειαζεται να την περιγραψω.Επειδη εγω την Μιρελα την επισκεπτομαι απο εποχες βαρδαρη εχουμε αναπτυξει μια καλη γνωριμια μπορω να πω.Τις τα ακουμπαω χρονια τωρα και την θεωρω εξαιρετικη σε αυτο που κανει.Ναι δεν κανει προγραμματα,δεν γλυφει χωρις καποτα,δεν φιλαει αρχιδια και δε καθεται να την πιστιλισεις αλλα στο κρεβατι για εμενα προσωπικα ειναι ολα τα λεφτα.Η Μιρελα στο θεμα της εμφανισης για εμενα ειναι σαν αυτες τις βιζιτουδες που τα τσεπωνουν χοντρα και τις γαμανε κατι σαβουροκοιλιαδες εφοπλιστες τυπου μαρινακη.Μου βγαζει μια high class θα το πω πουτανια.Νιωθω οτι ειμαι και εγω κατι σαν μεγαλος(εδω γελαμε) και παω να γαμισω μια πανακριβη βιζιτου που την γαμανε ξερωγο τα μεγαλα ονοματα της αθηνας.Κατι σαν να γαμαω ρε παιδι μου την Στικουδη η καποια απο αυτες τις πορνουδες που κανουν TV.Τεσπα να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια,στο κρεβατι κανουμε τρελες καταστασεις.Μου παιρνει τον πουτσο και αρχιζει ενα βαθυ deep throat που μου τον καταπιε.Πιασιματα νορμαλ εκτος απο δαχτυλο σε σουφρα.Μπατσοκωλια και να μου δαγκαει τον πατο η ακομα και να μου γλυφει τα βυζια λες και μου παιρνει πιπα τις ρωγες.Ορθιος να της γαμαω το στομα και σε καποια φαση τις εδινα χαστουκακια στα μικρα σχετικα βυζακια.Πραγματα που εγω δεν τα κανω ουτε με κανονικη κοπελα στην πραγματικη ζωη ουτε τα εχω κανει ποτε με καποια αλλη στα σπιτακια.Στασεις λιγο πολυ τα παντα.Στο πισωκολλητο νιωθω οτι γαμαω  πορνοσταρ,μιλαμε το κωλιδι που στα 4 τρελενεσαι να το βλεπεις.Ορθια,πλαγια κλπ την τελειωσα σε ενα ορθιο doggy  κοιτωντας τον καθρεφτη και πιανοντας την μαυρη καβλιαρικη κοτσιδα της.Την συνιστω χωρις λογια σε καθε καβλιαρη που κοιταει εμφανιση και θελει να γαμισει ενα ομορφο για τα σημερινα δεδομενα μοντελε μουνακι.Το ξαναλεω δεν κανει προγραμματα και γενικοτερα δεν εχει πιπες χωρις προφυλακτικο η τελειωματα κλπ.Αυριο ισως να περασω και απο Ελενα Ρουμανα που οπως ανεφεραι ο φιλος πιο πανω ειναι στου Ερημιτη 3.
Θα συμφωνησω με σενα φιλε μου.Περασα πριν απο τρείς ωρες με την Μιρελα που ηταν πιο όμορφη απο ποτέ.Δεν κανει εξτριμ κολπα αλλα μονο που γαμας τετοια γυναικα εμενα με φτιάχνει απιστευτα.Αν είχε  την  τεχνικη και το παθος της Ανιας με τέτοια εμφάνιση ουρες θα κανανε για να την πηδηξουν.Εχει μια φινετσα και μια αρχοντια που μου φερνουν σε γιαπονεζα γκεισα.Πάντως εγω περναω παντα καλα μαζι της.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πέρασμα απο Έλενα Ρουμάνα.Οτι και να πω είναι λίγο.Την έχω πάρει αρκετές φορές,αλλά σήμερα ήταν καταπληκτική και με άφησε με το στόμα ανοιχτό.Την βλέπω στο σαλόνι και κόντεψα να χύσω πάνω.Η γυναίκα είναι πανέμορφη που αν την δεις έξω την ερωτεύεσαι.Το σώμα της είναι όπως μου αρέσει,μέτριο ανάστημα με φυσικό ωραίο αλλά κρεμασμένο στήθος,και ένα κολαρακι να το δίνεις μπάτσες,αν και δεν είναι σφιχτό.Μπαίνω με το πρόγραμμα των 40 και πήρα το γυμνό τσιμπούκι(τώρα αμα κολλήσαμε τίποτα χαλάλι) ενώ είχα να διαλέξω σε γλυφομούνι η χαλαρό τα οποία τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.Μπαίνω μέσα αλλάζω και μετά απο δύο λεπτά σκάει μύτη με τις μαύρες τιράντες και το βάζει να είναι έτοιμο να εκραγεί.Την αρπάζω στα όρθια και την αρχίζω στις αγκαλιές και στα φιλάκια.Την πετάω στο κρεβάτι και την αρχίζω στα δάχτυλα και στα γλυφοκωλια.Της φιλούσα όλο το κορμί και της έχωνα όσο πιο βαθιά μπορούσα το δάχτυλο στο υγρό μουνάκι της.Παίζει να εξερεύνησα  οτι γυναικολογικό υπάρχει εκεί κάτω.Την στήνω σε μια ξαπλωμένη στάση και ανεβαίνω όλος απο πάνω της και της χώνω την πούτσα μου μέσα στο στόμα.Της γαμούσα το στόμα κανα δίλεπτο όπως επισης της έδινα απλόχερα τα άρχιδια μου,τα οποία μπορώ να πω τα έγλυψε περίφημα.Ακολουθησαν αρκετές στάσεις όπως πλαγια,πισοκωλητό,στα όρθια και πλέον με ξανά γαμίσια στο στόμα και γλύψιμο αρχιδιών.Τα δάχτυλα και τα μπάτσοκόλια πήγαιναν και ερχόντουσαν.Σε κάποια φάση κουράστηκε(αφού την τέντωσα για τα καλά),ε και εγώ δεν άντεξα και την τελείωσα στις απίστευτες βυζάρες της.

Στα καλά.Ξέρει να το δουλεύει το εργαλείο αν θέλει και δεν δυσανασχετεί η δεν έχει τα γυναικολογικά της και τις μαλακίες της.Το τσιμπούκι της είναι μέτριο αλλά εμένα δεν με πολύ ενδιαφέρει διότι τις περισσότερες φορές γουστάρω να το καρφώνω στο στόμα οποτε κλάιν.Έχει τρέλα πιασίματα και η πούτσα στη μουνάρα της κάθεται  τέλεια.Είναι όμορφη γυναίκα με γλυκά μάτια που θα μπορούσε άνετα να κάνει μόντελινγκ.Δεν ξέρω τι φάσης σήμερα αλλά ίσως επειδη πήγα νωρίς(11:00) και ήμουν ο πρώτος να ήταν ευδιάθετη και με όρεξη για δουλειά.Θα την ξανά προτιμήσω αλλά μετά σπο δυο συνεχόμενες μέρες γαμισιού με τις βετεράνες Ρουμανικής σχολής Μιρέλα και Έλενα πρέπει να κάνω ένα brake.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μπαίνω με το πρόγραμμα των 40 και πήρα το γυμνό τσιμπούκι(τώρα αμα κολλήσαμε τίποτα χαλάλι) ενώ είχα να διαλέξω σε γλυφομούνι η χαλαρό τα οποία τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.
Συναδελφε καλημερα!Αν γινεται να εισαι λιγο πιο προσεκτικος σ'αυτα που  γραφεις.Πρωτον, αφηνεις την εντυπωσει οτι η κοπελα μπορει να εχει κατι.Δευτερον, εγω και αλλοι συναδελφοι εδω μεσα εχουμε κολλησει καποια παρασημα (ανεβασαμε και τις εξετασεις)ολο αυτο μας στοιχισε αγχος,λεφτα και χρονο τρεχοντας απο γιατρο σε γιατρο,δεν ειναι αστειο!Δεν ειναι μια απλη γριπη την περασα και τελειωσε,ασε που σε αρκετες περιπτωσεις γινονται και πολυ σοβαρα τα προβληματα.

Kroumelakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Γνωρίζει κάποιος αν η Ελένη η Ρουμανα από Π. Ερημιτη δουλεύεις πρωί ή βράδυ στα σίγουρα σήμερα?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Συναδελφε καλημερα!Αν γινεται να εισαι λιγο πιο προσεκτικος σ'αυτα που  γραφεις.Πρωτον, αφηνεις την εντυπωσει οτι η κοπελα μπορει να εχει κατι.Δευτερον, εγω και αλλοι συναδελφοι εδω μεσα εχουμε κολλησει καποια παρασημα (ανεβασαμε και τις εξετασεις)ολο αυτο μας στοιχισε αγχος,λεφτα και χρονο τρεχοντας απο γιατρο σε γιατρο,δεν ειναι αστειο!Δεν ειναι μια απλη γριπη την περασα και τελειωσε,ασε που σε αρκετες περιπτωσεις γινονται και πολυ σοβαρα τα προβληματα.

Εχεις δίκαιο φίλε μου,το έγγραφα λίγο περίεργα διότι και εγώ στο παρελθόν είχα κολλήσει κάτι αλλα όχι φυσικά απο την συγκεκριμένη κοπέλα.Η Έλενα είναι καθαρή κοπέλα,απλά ένα διάστημα είχα σταματήσει το γυμνό τώρα είπα να το ξανά προσπαθήσω.Δεν ήθελα να προβάλω!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πηγα για ελενα και νικολ λογω απουσιας της Εβελινας.Τελικα προτιμησα τη νικολ με τα μασταρια της με προσφορα ακα πιπα στα 30,δεν ξερω αν το συνηθιζει αυτο,ομως με τραβηξε ευκολωτερα μεσα,κατακαβλωσα γλεντωντας την και το γαμησι ηταν μια ξεχωριστη εμπειρια.Σιγουρα θα προτιμηθει παλι και αβιαστα την κατατασσω στις ομορφιες της πολεως μας.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χθεσινή μικρή βόλτα.ερημιτη2 η Έλενα η Ρουμάνα με κορμάκι κ τα μάτια που πετάνε φωτιές.ομορφυνε πολύ.στο 2β μια αντελινα νομίζω είπε σε δωμάτιο, βαρέθηκα να περιμένω.στο Μινώταυρου 16 πήγα για Σάντρα αλλά βγήκε η Αθήνα με τις βυζάρες έξω, πολύ χάλια για τα γούστα μου.βιλα εροτικα Κάρλα Ρουμάνα, κορμάρα αλλά μου έβγαλε μια ψύχρα,μια ξενερωσια κ έφυγα.τελος κοροβαγκου 5 η φλορυ,καλό κορμί κ πρόσωπο,με φουσκωτά χείλια κ γλυκά χαρακτηριστικά,κωλαρα κ καλό βυζί όσο φαινόταν με το σουτιέν που φορούσε ωστόσο δύσκολη η επικοινωνία,δν μιλάει τόσο καλά ελληνικά κ την έκοψα κ λίγο αργοστροφη.

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές! τι προτείνετε για κέντρο Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθώ την επόμενη εβδομάδα. ΥΓ δεν έχω ξανά πάει Θεσσαλονίκη για τέτοιου είδους βόλτες 

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
καλησπέρα συναγωνιστές! τι προτείνετε για κέντρο Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθώ την επόμενη εβδομάδα. ΥΓ δεν έχω ξανά πάει Θεσσαλονίκη για τέτοιου είδους βόλτες 
Δυτικά είναι αυτό που ψάχνεις αδερφέ.. Η πρόταση είναι κάτι άμεσο για να μην χρειαστεί να κάνεις τον κασκαντέρ..

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Παιδια αν και σε καποια φαση σε προηγουμενες σελιδες κατι ειδα, εψαξα και δεν το βρηκα, η τσαρινα καθε ποτε δουλευει? Νομιζα σημερα μεσημερι αλλα ηταν κλειστα

AbtonioL

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινησε η Καρινα ρε παιδια στ νικιφορου 26 ξερει κανεις κατι;;;

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Συμπολεμιστές θελω τη βοήθεια σας..ποια κοπελα ξερετε οτι δινει σίγουρα γλωσσοφυπα?θελω να κανω ερωτα μια φορα οπως με τη κοπελα μου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
βραδινή μπουρδελότσαρκα γυρω στις 11 μ.μ. με σκοπό να γαμήσω την Σάντρα, πηγαίνω κατευθείαν στο στούντιο που δουλεύει στο Venus στην Μινωταύρου. κόσμο γενικά δεν είχε στην πιάτσα παρόλο που ήταν Σαββατόβραδο πιθανόν  λόγο του Κυριακάτικου συλλαλητηρίου. ας μπω κατευθειαν στο ψητο η Σαντρα ειναι απο την ουκρανια και πιο συγκεκριμενα απο την Σεβαστουπολη της Κριμαιας που πλεον ειναι Ρωσικη επαρχια. ηλικια της κοντα στα 35 κατηγορια προμιλφ ξανθια με καρε κοντο και υψος κοντα στο 1.70 με βυζια απο σιλικονη 1,5-2 νουμερο. η σιλικονη γενικα στα βυζια απο τις κοπελες με χαλαει προτιμω τα φυσικα βυζια και ας ειναι πεσμενα. προσωπο γενικα καλο με σλαβικα χαρακτηριστικα αλλά δεν την λες και μουναρο και σωμα κανονικο προς αδυνατο.
επελεξα το προγραμμα με 40 ευρω που περιλαμβανει ακαποτο στοματικο. το προγραμμα με 50 ευρω εχει και τελειωτικο στο σωμα ή το στομα.
προκαταρκτικα γενικα δεν παικτηκαν αν και τα επιδιωξα αλλά πηγε κατευθειαν στην πιπα η οποια ηταν πολυ καλη και εγλυψε και αρχιδια. δεν ενδυκνειται για GFE καταστασεις καποιοι συναγωνιστες ανεφεραν οτι κανει γλωσσοφιλα σε εμενα παντως δεν εκανε γλωσσοφιλα. στο σεξ εδειξε σημαδια βιασυνης οταν της ειπα να αλλαξουμε σταση μου λεει ετσι δεν προκειται να τελειωσεις καμιά φορα. ηταν λιγο σπασιμο ολο αυτο το σκηνικο. αλλα δεν εδωσα σημασια αντιθετως της ειπα να μου αφαιρεσει το προφυλακτικο και να μου παρει πιπα για να τελειωσω. η πιπα της τη δευτερη φορα ηταν σε γρηγορο ρυθμο με πολυ χερι  ωστε να με κανει να τελειωσω και καπως ετσι ηρθε το τελος. Σε γενικες γραμμες ηταν ενα γαμησι τυπικο που δεν θα θυμαμαι αυριο κατι απο αυτο μια μετριοτητα ολη η γενικη φαση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
περασα και μια βολτα απο την Πετρου Ερημιτη 2 για να δω την Ελενα την Ρουμανα μιας και ανεφεραν καποιοι συναγωνιστες οτι προκειται για μοντελε γκομενα. οντως η κοπελα ειναι πολυ ομορφη με ωραιο προσωπο και μοντελισιο σωμα και πρασινα ματια αν διεκρινα καλα μεσα απο τον χαμηλο φωτισμο η ηλικια της περιπου κοντα στα 30. ρωτησα για προγραμματα μου ειπε οτι ξεκινανε απο 30 το απλο 40 το γυμνο και μεχρι τα 70 ευρω που εχει ντουζ με την κοπελα και φουλ προγραμμα.

Αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει την Ελενα να δωσει λεπτομεριες πως ειναι στο σεξ η κοπελα και αν ενδυκνειται για GFE καταστασεις.

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
περασα και μια βολτα απο την Πετρου Ερημιτη 2 για να δω την Ελενα την Ρουμανα μιας και ανεφεραν καποιοι συναγωνιστες οτι προκειται για μοντελε γκομενα. οντως η κοπελα ειναι πολυ ομορφη με ωραιο προσωπο και μοντελισιο σωμα και πρασινα ματια αν διεκρινα καλα μεσα απο τον χαμηλο φωτισμο η ηλικια της περιπου κοντα στα 30. ρωτησα για προγραμματα μου ειπε οτι ξεκινανε απο 30 το απλο 40 το γυμνο και μεχρι τα 70 ευρω που εχει ντουζ με την κοπελα και φουλ προγραμμα.

Αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει την Ελενα να δωσει λεπτομεριες πως ειναι στο σεξ η κοπελα και αν ενδυκνειται για GFE καταστασεις.
    Δεν ξερω γιατι εχει καλη γνωμη απο αλλους συναγωνιστες αλλα κατα εμε που την πηρα δυο φορες ηταν στα ορια του καλου,δλδ δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα για μια δυο το πολυ ειναι.Δεν με εκανε εμενα προσωπικα κατι που να θελω να της τα ξανα ακουμπησω.Ειναι ευδιαθετη και δοτικη αλλα για τους εμπειρους συναγωνιστες δεν θα τους εξιταρει κιολας.Τα αβγαλτα πιτσιρικια ισως.Εχει καλο παρουσιαστικο που σε ριχνει να μπεις.Τσιμπουκι μετριο με χερι,γαμισι ολες τις στασεις,οχι τπτ ιδιετερο και με μενα και τις δυο φορες gfe δεν συμμετεχει αλλα ισως με αλλον μπορει,αν και δεν πολυ το κοβω να κανει gfe.Κατα εμε ειναι μια χρυση μετριοτητα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
   Δεν ξερω γιατι εχει καλη γνωμη απο αλλους συναγωνιστες αλλα κατα εμε που την πηρα δυο φορες ηταν στα ορια του καλου,δλδ δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα για μια δυο το πολυ ειναι.Δεν με εκανε εμενα προσωπικα κατι που να θελω να της τα ξανα ακουμπησω.Ειναι ευδιαθετη και δοτικη αλλα για τους εμπειρους συναγωνιστες δεν θα τους εξιταρει κιολας.Τα αβγαλτα πιτσιρικια ισως.Εχει καλο παρουσιαστικο που σε ριχνει να μπεις.Τσιμπουκι μετριο με χερι,γαμισι ολες τις στασεις,οχι τπτ ιδιετερο και με μενα και τις δυο φορες gfe δεν συμμετεχει αλλα ισως με αλλον μπορει,αν και δεν πολυ το κοβω να κανει gfe.Κατα εμε ειναι μια χρυση μετριοτητα

ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση  :hi:

και εγω εχω διαβασει καλα σχολια απο καποιους συναγωνιστες για την Ελενα, αλλά αν απο υπηρεσιες οπως λες ειναι μετρια δεν προκειται να περασω μαζι της στο συντομο μελλον, μπορει μονο μια φορα να περασω ετσι για δοκιμή, διοτι ειναι ομορφη κοπελα για την εμπειρια και μόνο και για να την προσθεσω στην αριθητικη μου λιστα θα πεταξω 40 ευρω οταν μου περισσευουν, προς το παρον δεν σκοπευω να την πεπισκεφτω συντομα. Αν ειδικα δεν ενδυκνειται για GFE φαση με φιλιά στο στόμα οταν θα μου περισευουν 40 ευρω θα τα πεταξω για την ομορφια της και μονο και ας φαω πατατα καυτη.

Υ.Γ. τουλαχιστον εκτως του οτι ειναι πολυ ομορφη εχει και καυλιαρικη φωνη η Ελενα

Υ.Γ.2. γενικα πασχει απο καλες υπηρεσιες η Θεσσαλονικη. Ψαχνουμε με το κυαλι κοπελες που να θελουν να βγαλουν καλα γουστα με τον πελατη μεσα στο δωματιο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδια

για πιο λογο αυτη η μεταλαξη της Ελενης; και δεν κανει πλεον GFE υπαρχει περιπτωση να εχει βρει γκομενο και εκοψε τα φιλιά στο στομα με τους πελατες;

εγω θα δοκιμασω μια φορα ετσι για την εμπειρια αν ειναι να φαω καυτη πατατα ας φαω το πολυ πολυ να χασω 40 ευρω  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom