nikos neapolitis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
τι ωρες την βρισκουμε και που? Υπαρχουν κριτικες?θα ανεβασω και μια φωτο να δειτε πως ακριβως μιαζει αυτη η ιλιανα.
τι ωρες την βρισκουμε και που? Υπαρχουν κριτικες?θα ανεβασω και μια φωτο να δειτε πως ακριβως μιαζει αυτη η ιλιανα.
τι ωρες την βρισκουμε και που? Υπαρχουν κριτικες?
Υπαρχουν κριτικες για το κοριτσι? Τι ωρες την βρισκουμε?Σημερα εκανα και εγω μια τσαρκα μετα τις 10. Δεν ειχε και τιποτα τρελα πραγματα! Ομως τελικα πηγα στο paradise 2 στην beatris. Αυτη ρε παιδια λεει οτι ειναι απο τσεχια δεν ξερω αλλα εγω το ψιλο πιστευω οτι λεει αληθεια. Παντω για ρωσσιδα η απο βαλκανια δεν φανετε να ειναι με τιποτα.
Και η πλακα πια ειναι, τελιωνο εγω και δεν φευγει απο το δωματιο εμεινε στο κρεβατι για 15 λεπτα ακομα και με επιασε στην παρλα! Μου λεει παντρεμενος εισαι; Την λεω απα πα μακρια απο μας αυτα, οχι φυσικα δεν ειμαι. Μετα την λεω εσυ παντρεμενη εισαι; Και μου λεει οχι αλλα θελω να παντρευτω και να κανω οικογενεια και να αφησω αυτην την δουλεια!
Μετα την ρωταο που βγαινεις σαλονικα με τις φιλες-φιλους σου και μου λεει δεν βγαινω εξω! Την λεω γιατι δεν βγαινεις; Και μου λεει δεν εχω ουτε φιλες ουτε φιλους. Καλα καλα την λεω βγες σε κανενα μπαρακι η για καφε και θα δεις τι φιλους θα κανεις! Και μετα τι μου λεει και μου ριχνη τα μαλλια!
Με λεει βγηκα 2 φορες εξω και με κοιτουσαν αρκετη περιεργα (την αναγνωριζαν απο το στουντιο μου ειπε) ενω καπιοι πηγαιναν και την χεραιτουσαν την λεγανε αν δουλευει και τετια! Και τωρα μου λεει ντρεπετε να βγει εξω για αυτον τον λογο! Και μετα μου το ξαναγυρναει στο γαμο, μου λεει εσυ γιατι δεν θελεις να παντρευτεις ; Την λεω δεν μαρεσει ο γαμος. Μου λεει εσεις οι ελληνες δεν πατε καλα που δεν θελετε να παντρυτειτε κ να κανετε οικογενεια! (Αααστο διαολοο λεω απο μεσα μου αυτη μας δουλευει)Και μου λεει μηπως δεν εχεις βρει την καταληλη ακομα . Και της λεω ναι ειναι και αυτο αλλα η ελληνιδες ειναι εντελος καριολες και θελουν μεγαλεια! Εκτος αν παρεις καμια φακλανα κανενα μπαζο που θα ειναι για σπιτι! Και μου λεει μετα ελα παρε εμενα να παντρευτεις!
Αχαχαχαχ πλακα εχεισς τις λεω!
Τωρα δεν ξερω αν αυτα που μου ειπε τα ειπε για να ξαναπαω αλλα εγω νομιζω οτι οντως τα ενουοσε ! Τωρα σχετικα με αυτο που ειπε να την παντρευτω απλα γελαω! Ρε μηπως νομισε οτι ειμαι κανενας γιατρος η κανας επιχηριαμτιας;
10 λεπτα γαμουσα και αλλα 20 μιλουσαμε. Χααχαχχ κοριτσι για σπιτι η μπεατρις!
Φιλε μου πριν εναμηνα ειχα παει στην Μπεατρις και τα ιδια μου ειχε πει οτι ειναι αποΤσεχια αλλα ζούσε στην Γερμανια.Και μενα μου ειχε πει οτι δεν βγαίνει εξω.Σε αντίθεση με σενα σε μενα εκατσε κανα δεκαλεπτο δεν προλαβα να τελειοσω τραβηχτηκα για να αλαξουμε στάση και μου λεει να τελειωσες.Μαλακιες μάλλον βιαζοταν να σχολασει καθώς ειχα παει κατα της εφτα το απόγευμα. Τελειος απειρη γκομενα δεν το πολυγουσταρει αυτο που κανει.Το μονο που λυπαμε ειναι που δεν την εχυσα στα γυαλια για να νομιζει οτι νυχτωσε και ήρθε η ωρα να σχολασει.Σημερα εκανα και εγω μια τσαρκα μετα τις 10. Δεν ειχε και τιποτα τρελα πραγματα! Ομως τελικα πηγα στο paradise 2 στην beatris. Αυτη ρε παιδια λεει οτι ειναι απο τσεχια δεν ξερω αλλα εγω το ψιλο πιστευω οτι λεει αληθεια. Παντω για ρωσσιδα η απο βαλκανια δεν φανετε να ειναι με τιποτα.
Και η πλακα πια ειναι, τελιωνο εγω και δεν φευγει απο το δωματιο εμεινε στο κρεβατι για 15 λεπτα ακομα και με επιασε στην παρλα! Μου λεει παντρεμενος εισαι; Την λεω απα πα μακρια απο μας αυτα, οχι φυσικα δεν ειμαι. Μετα την λεω εσυ παντρεμενη εισαι; Και μου λεει οχι αλλα θελω να παντρευτω και να κανω οικογενεια και να αφησω αυτην την δουλεια!
Μετα την ρωταο που βγαινεις σαλονικα με τις φιλες-φιλους σου και μου λεει δεν βγαινω εξω! Την λεω γιατι δεν βγαινεις; Και μου λεει δεν εχω ουτε φιλες ουτε φιλους. Καλα καλα την λεω βγες σε κανενα μπαρακι η για καφε και θα δεις τι φιλους θα κανεις! Και μετα τι μου λεει και μου ριχνη τα μαλλια!
Με λεει βγηκα 2 φορες εξω και με κοιτουσαν αρκετη περιεργα (την αναγνωριζαν απο το στουντιο μου ειπε) ενω καπιοι πηγαιναν και την χεραιτουσαν την λεγανε αν δουλευει και τετια! Και τωρα μου λεει ντρεπετε να βγει εξω για αυτον τον λογο! Και μετα μου το ξαναγυρναει στο γαμο, μου λεει εσυ γιατι δεν θελεις να παντρευτεις ; Την λεω δεν μαρεσει ο γαμος. Μου λεει εσεις οι ελληνες δεν πατε καλα που δεν θελετε να παντρυτειτε κ να κανετε οικογενεια! (Αααστο διαολοο λεω απο μεσα μου αυτη μας δουλευει)Και μου λεει μηπως δεν εχεις βρει την καταληλη ακομα . Και της λεω ναι ειναι και αυτο αλλα η ελληνιδες ειναι εντελος καριολες και θελουν μεγαλεια! Εκτος αν παρεις καμια φακλανα κανενα μπαζο που θα ειναι για σπιτι! Και μου λεει μετα ελα παρε εμενα να παντρευτεις!
Αχαχαχαχ πλακα εχεισς τις λεω!
Τωρα δεν ξερω αν αυτα που μου ειπε τα ειπε για να ξαναπαω αλλα εγω νομιζω οτι οντως τα ενουοσε ! Τωρα σχετικα με αυτο που ειπε να την παντρευτω απλα γελαω! Ρε μηπως νομισε οτι ειμαι κανενας γιατρος η κανας επιχηριαμτιας;
10 λεπτα γαμουσα και αλλα 20 μιλουσαμε. Χααχαχχ κοριτσι για σπιτι η μπεατρις!
Αφου δεν είχα καμιά πρόταση, έκανα την τσάρκα και κατέληξα Μόνικα (Μιλφ) στο Φρίξου 12.Παίζει κάτι καλό πρωινή βάρδια ?
Ή να περιμένω απόγευμα Καρίνα Νικ. Ουρ 26 ή Λιλιάνα Μιν.3
Έχει κάτι ανάλογο πρωινή βάρδια ???
Και κάτι ακόμα, αναφέρθηκε κάτι για Νικόλ (Γαλλίδα) δουλεύει αυτό το μιλφ ??? Θα ήθελα να την τιμήσω ακόμα μια φορά
Kαταθεση σημερα στην καινουργια την Ηλιανα ενα εχω να πω αν δε χαλασει η δεν την χαλασουν ειναι ενα ανερχομενο αστερι στο βοθρο της Θεσσαλονικης
Ποια Έλενα φίλε?Άκουσα για πιπινι Ηλιάννα κ χτύπησε πορνοσυναγερμος!
Πήγα στο κατάστημα αλλά ήταν η Μιρελα! Respect. Λίγο κοντοσταθηκα να μην ορμηξω. Κράτησα δυνάμεις.. Πέτρου Ερημίτη 2: Ελένα κ δίπλα 2α Αντελίνα. Αν την εντοπισει κάνεις την Ηλιαννα αύριο ας ρίξει σύρμα.
Πολλη καλο μουνακι φιλε λιγο σκινι αλλα πολλη καλοέτσι μοιάζει η Ήλιαννα ....όπισθεν