Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ααα λες στο 28 ...Ηλιάνα την λεν;;; και ήθελα να γράψω κριτική και δεν θυμόμουν...
πέρασα την Κυριακή στα μεγέθη της Ρωσιδούλας της Νατάσας (όχι Τσαρίνας) λίγο πιο ψηλή και πιο στεγνή ....Μαύρο μαλάκι εγώ την είδα με μπλε ή πράσινο μάτι  .....
Ομορφούλα Ναζιάρα και πρόσχαρη  ....πίπα καλή άλλα μονότονη....στο γαμήσι κιχ δεν άκουγες μόνο σφιγγόταν και αυτό μονότονο ....φαίνεται ψιλο-νέα στην δουλειά και λίγο πηγάδι για το μέγεθος της ...τι να πω σε όρους αρέσουν οι πιπίνες ομορφούλές στεγνές ας δοκιμάσουν , παρά την γλυκιά συμπεριφορά μου φάνηκε ψιλο-βαρετή ....α και Ελληνικά εμένα τουλάχιστον μου είπε δεν έχει ιδέα 

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
ναι αυτην λεω. κοιτα αυτη αν μαθει την δουλεια καλα στα 25 οταν φτασει θα γινει μουναρος και θα κανει παπαδες. ακομα μικρουλα ειναι ναι. κριτικες που γραφουμε για αυτες ρε παιδια?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ρε παιδια μια ερωτηση που εχω περιεργια. Ρουμανες,ρωσσιδες. ουκρανες . τσεχες .μολδαβες. Πως στον πουτσο ξερουν τοσο καλα ελληνικα ολες?  Τις κανουν φροντιστηριο πριν τις φερουν?
Τις μαθαμε εμεις ρε τυπε ,τι νομιζεις οτι καναμε τοσα χρονια πανω ?  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ναι αυτην λεω. κοιτα αυτη αν μαθει την δουλεια καλα στα 25 οταν φτασει θα γινει μουναρος και θα κανει παπαδες. ακομα μικρουλα ειναι ναι. κριτικες που γραφουμε για αυτες ρε παιδια?
22 μου είπε ...λες να κάτσει 3ετία;;;

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
εμενα μου ειπε οτι ειναι 19 οτι ειναι.  θα δειξει παντως αν αντεξει το κοριτσακι! Εκτος και αν βρει και τυλιξη κανεναν και παντρευτουν!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Καλησπέρα και από μένα. Λογικά ναι η παλιά, η κοπέλα μου είπε πως είναι 10 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και δούλευε το 20008 στο λα φαιμ με την Λούνα. Την ρώτησα εαν δούλευε και Βαρδάρη, αλλά μου είπε όχι, εγώ πήγαινα συχνά Βαρδάρη 2007-2008, αλλά δεν την θυμάμαι.
Γεια σου αντι.ναι αυτή θα είναι.θυμαμαι ήταν φίλες με την λουνα κ δουλευε λαφαμ κ πιο πριν στη μαντζαρου πάνω, δίπλα από το Σίτυ γκειτ.αλλα όντως πέρασαν αρκετά χρόνια κ είμαι περίεργος να την δω γιατί έχω καλές αναμνήσεις.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Σιδερακια θα σε γελασω αν ειχε , αλλα δαν νομιζω πως ειχε ! Ενταξει πιπα αρκετα καλη θαλεγα,  σε γενικες γραμμες αρκετα καλη αλλα την εκοψα οτι δεν πολυ γουσταρει αυτο που κανει και φενετε! Πριν απο την μπεατρις ειχα παει σε μια καινουργια 19χρονων μελαχρινη με μοντελε σωμα η οπιοα δεν εκανε σεξ αλλα ερωτα, ηθελε αγκαλιες , γλειψιματα ακομα και γλυφομουνι . Ρουμανα ιλιανα την ελεγαν. Αν την δεις παντως εξω αυτη ουτε θα καταλαβεις οτι δουλευει σε μπουρδελο! Μια καθημερινη κοπελα φενετε . Αλλα  γκαυλιαρα εξωτερικα.

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους της πληρωμένης ηδονής! Άρα Dream Master, ψιλοαγγαρεία και λίγο ξινομούνα η Βεατρίκη, όπως μου τα περιγράφεις. έχει το μυααλό της στο γάμο μάλλον!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους της πληρωμένης ηδονής! Άρα Dream Master, ψιλοαγγαρεία και λίγο ξινομούνα η Βεατρίκη, όπως μου τα περιγράφεις. έχει το μυααλό της στο γάμο μάλλον!!

Εχω γραψει κριτικη,νομιζει οτι μας κανει χαρη που τη γαμαμε  :jerking:

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281

Κοιτα οτι δεν το ψιλογουσταρει αυτο που κανει ναι φενετε αλλωστε. αλλα εγω πιστευω πως αλλιως αποδιδει μια πουτανα με με εναν και αλλιως με καπιον αλλον! Εχω τυχη σε σπιτακι να πετυχενο μουναρα  να μπαινω μεσα και να με ξενερωνει αφανταστα, ενω σε αλλον να τον τρελενε . Οπως και να το κανουμε εχουνε ψυχη και αυτες δυστηχως , μπορει να μπει καπιος και να τις αρεσει ο της πουτανας εξωτερικα ο τυπος και να αποδοση τα μεγιστα, μπορει να μπει μετα και ενας 100 κιλα και οπως ειναι λογικο να μην αποδοση το ιδιο καλα .

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Γεια σου αντι.ναι αυτή θα είναι.θυμαμαι ήταν φίλες με την λουνα κ δουλευε λαφαμ κ πιο πριν στη μαντζαρου πάνω, δίπλα από το Σίτυ γκειτ.αλλα όντως πέρασαν αρκετά χρόνια κ είμαι περίεργος να την δω γιατί έχω καλές αναμνήσεις.

Καλησπέρα και σε εσένα Τάκη. Μου άφησε καλές εντυπώσεις η Ντόνα, άμα την πεθύμησες, να πας να την επισκεφθείς, όσες φορές την είδα πρωινή βάρδια ήταν.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
αποψη για μαριζα νταρντανομουνα ελληνοβουλγαρα?? περασα οταν ηταν εδω περυσι κατα τον απριλιο αλλα επειδη ημουν ψιλο σκατα μου την ειπε...κρατω επιφυλαξεις για το ατομο της γιατι παιζει να ειχε και δικαιο (ημουν σκατα) αλλα αυτη η λαρακο της στα τεσσερα ηταν χαρμα!!! θελω να την ξαναεπισκευθω για ρεβανς!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Παιδιά έγραψα και σε κριτική τα παραπάνω για να μείνουν αλλά κολλάει εδώ και ώρα στην υποβολή...περιμένω δεν ξέρω τι φταίει 

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281

Mpaladoros5

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης μια Ελενα ρουμανα με τατουαζ στην γαμπα κ πανω απο τον ποπο γυρω στα 32;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αμάν βρε .... στην κεντρική σελίδα του σάιτ αριστερά στο Μπάνερ κριτικές... Νικ ουρανού 28

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
οκ τωρα, πριν λιγο μου την εμφανισε!  εγραψα και εγω, αλλα φωρτονει εδω και 10 λεπτα στο υποβολη.

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
αποψη για μαριζα νταρντανομουνα ελληνοβουλγαρα?? περασα οταν ηταν εδω περυσι κατα τον απριλιο αλλα επειδη ημουν ψιλο σκατα μου την ειπε...κρατω επιφυλαξεις για το ατομο της γιατι παιζει να ειχε και δικαιο (ημουν σκατα) αλλα αυτη η λαρακο της στα τεσσερα ηταν χαρμα!!! θελω να την ξαναεπισκευθω για ρεβανς!!
Εγώ προσωπικά δεν τη συστήνω- λογικά λέμε την ίδια τότε αυτή δούλευε στα 2 Paradise.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom