Καταδρομική σήμερα το βράδυ...Δεν μπήκα σε όλα γιατι τις τελευταίες 2-3 βδομάδες ειχα περάσει απο τα περισσότερα και με την αναδουλειά που έχει και την νέκρα που επικρατεί στα στενά του Μύλου και του Φιξ οι τσατσάδες σε πρίζουν κυριολεκτικά......
θα αναφέρω όσα μπήκα και είδα και τα υπόλοιπα που δεν είδα σήμερα απλά θα τα αναφέρω.....
-Φριξου 12 Η μικρή Νατάσσα απο Ρωσία που την πέτυχα ερημίτη 5 τελευταία.Κουμπωμένη την βλέπω...ισως να ειναι ετσι το στίλ της....
-Νικ.Ουρανου vis H Ραίσα...πίο ομορφη απο ποτέ αλλά δεν σκάλωσα
-Ερημιτη 5Ρεβέκκα απο Ρουμανία με ενα τατουάζ στον κώλο...όχι άσχημη...Απλά μετα απο χρόνια καταλαβαίνω τις προσποιητές ξεπέτες...θεώρησα οτι θα φάω γκόλ απο το 5 λέπτο και ετσι την έκανα....
-Ερημιτη 2.κλειστό....
-Ερημιτη 2α.Αναμπελ
ωραία παρουσία αλλά διαβάζοντας τις κριτικές σκέφτηκα και έφυγα...Ευχαριστώ παιδιά ήμουν έτοιμος να χάσω ακόμα ενα μάτς...
..Τουλάχιστον θα το πάλευα,αλλά εδω μιλάμε για περίπτωση που και το προσποιητό χαμόγελο σε εμενα φάνηκε αληθινό....Ισως θα μπορουσα να την ερωτευτώ την συγκεκριμένη......
-Λας Βεγκας 1.Βαλεντινα με τα κοπλιμέντα της.....δεν ειναι του γούστου μου.Διάβασα και πρόσφατα την κριτική του Αλ Πατσίνο....
οπότε δεν......
-Λας Βεγκας 2-3.Μανταλινα και Χριστίνα υπέθεσα και εφυγα.....
-Νικ.Ουρανου Pardise 1 kai 2 ειδα στο ΣΑΙΤ θα εχουν και super paradise συντομα όπως στη μύκονο........στο Ενα λοιπόν ηταν η Λάουρα,δηλαδή η Τζέσυ....ομορφούλα και αδυνατισμένη προς το καλό μου φάνηκε....αλλα ψυχρή.....ετσι δεν χρειάστηκα πολύ...και πηγα δίπλα
2 Τζέσικα ομορφούλα για τα γούστα μου με μια ρόγα κόλαση.....μέσα οχι ασχημα, αλλα ουτε Τζέσυ στα καλά της δεν ειναι.....
Δεν πήγα
Free House και βίλες γνωρίζοντας απο το πρόγραμμα οτι δεν έχει κατι που με ενδιαφέρει.....Χωρις να θέλω να πω πως η Άνια και η Τζάστιν δεν ειναι καλές περιπτώσεις απλά βαρέθηκα.... ,η η Σοφία η Ρουμάνα και η Αναστασία με τη φαρδιά λεκάνη .
Μινωταύρου με Ν.ουρανού Είδα μια καινούρια Julia ουκρανέζα....αυτη μου φάνηκε καλή περίπτωση και ομορφούλα με λίγο ατσουμπαλο σωματάκι αλλά οχι άσχημο.....ο συναγωνιστης βγηκε ευχαριστημενος....
Μινωταύρου απέναντι η Λιλιάνα.....πιστευω πως ειναι καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρω αυτη τη στιγμη ψάχνω κατι διαφορετικό.....
Φρίξου δεν μπήκα στα υποόλοιπα μη αντέχοντας την γκρίνια των τσατσάδων......Μαρίζα ,Ντάρια και Χριστίνα απο τα παλιά....Λογικά....
Η κάρλα απο το εροτικα ηταν και παλιά εδω και είναι φόλα....ωραίο μουνάκι....αλλά δεν κάνει για αυτη τη δουλειά..ΙΣΩΣ η κοπέλα να μην γουστάρει να το κάνει αυτο που κάνει.....
Εφυγα άσφαιρος....Τουλάχιστον δεν χαράμισα τζάμπα σφαίρες.....
.