Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ακομη και ο Μπαμπινιωτης αν τον ρωτουσαν για λεξη σχετικη για ιεροδουλη που ειναι κρυα και ξενερωτη στο κρεβατι δεν θα μπορουσε να την σκεφτei καν!!
Karaman you nailed.Κλαμα μιλαμε !!!!
Αααα λες ωρε.???
Λοιπον προχτες που βγηκα παγανια ψαχνοντας (λεμε τωρα) το κομοδινο την Λωρετα, η Λωρετα δεν ηταν εκει, ελειπε λεει η τσατσα, που ποιος ξερει, στο ποδι της αφησε μια Μπαγια, λιψανο στην κυριολεξια, αναμεσα απο τα ποδια της περνουσε ολοκληρο φεγγαρι... :S δεν την γαμαγα ουτε με ενα κερασμενο ''ακαποτο'' απο τον εικοσιδιο...ουστττττ.!
Εφυγα σκιασμενος και ελεγα να παω προς Λιλη μερια, αλλα λεω ''δεν γαμιεσαι παλιολιλη'', και μιας και ειχα δει στο προγραμμα απο βιλες, οτι δουλευε η Αναστασια, πηγα προς τα εκει, αντιθετα στα γουστα που ηθελα εκεινο το βραδυ, να δοκιμασω 2ο γυρο μαζι της. Κλασικα η Αναστασια φορουσε το ροζ φορεματακι της, προγραμμα με γλυφομουνοφαγωμα, προκαταρτικα στα ορθια, και την επαιξα οπως ηθελα πριν την γαμισω, αλλα δεν την εγλυψα, γιατι το αυτι μου την εποιασε την ωρα που εβγενε απο τον προηγουμενο και ηρθε σε εμενα σε χρονο μηδεν, αρα.??? Απλυτη.??? ή ενα περασμα με μουρομαντιλο.?? Στα του το αγωνα το ματσακι πηγε καλα, αλλα δεν εκδειλωθηκε αρκετα, δεν με θυμοταν κιωλας απο οτι μου ειπε...μετρια των προσδοκιων μου, φυγανε τα χοντρα, εμεινε μετα το γαμισι και πεξαμε ελαχιστα πριν φυγει, κοιταζοντας την να ντυνεται κιωλας...αν χασει καποια κιλα απο το κατω μερος, θα γινει μουναρα....
Αυτα, αποχη απο εδω και περα γιατι στεγνωσαμε κυριολεκτικα...