Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε συγκρινες μπουρδελο του 10ρικου στην Αθήνα με μπουρδελο του 30ρικου θεσσαλονικη
κανονικα το 1/3 επρεπε να σε αφηνουν να κανεις ή να μενεις στο δωματιο το 1/3 του χρονου.
για συγκρινε με μπουρδελα του 20ρικου στην φυλης που σου κανουν ακποτη πιπα και κωλο ενώ εδώ ζηταν 60-80 για τα ιδια ακριβως και ισως και με την ιδια κοπελα ακριβως όπως μου ετυχε εμενα πριν χρονια.

Giorgos011

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα καλό μωρό για μπουρδέλοτσάρκα Θεσσαλονίκη ?? Studio κατά προτίμηση

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
φιλε συγκρινες μπουρδελο του 10ρικου στην Αθήνα με μπουρδελο του 30ρικου θεσσαλονικη
κανονικα το 1/3 επρεπε να σε αφηνουν να κανεις ή να μενεις στο δωματιο το 1/3 του χρονου.
για συγκρινε με μπουρδελα του 20ρικου στην φυλης που σου κανουν ακποτη πιπα και κωλο ενώ εδώ ζηταν 60-80 για τα ιδια ακριβως και ισως και με την ιδια κοπελα ακριβως όπως μου ετυχε εμενα πριν χρονια.

Φυλής δεν πηγα.Αναφερομαι στο Μεταξουργείο και μόνο,επειδή πηγα εκεί κι απ ότι θυμάμαι κάποια μέλη το ανέφεραν.Αυτό...Για φυλής προφανώς είναι καλύτερες οι κοπελες,αλλά ως εκεί

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γνωστο ποιό εννοείς το κωλλέτη ; Γιατι εκεινο εχει κλεισει τελείως αν δεν κάνω λάθος .... Νομίζω οτι δουλευει τωρα απέναντι απο τα παρανταις αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Κάτι τέτοιο θυμάμαι είχαν πει ... α να μάλλον αυτό που λεει ο Τάκης Μπούκας εννοώ.

Στο πρασινο λεω παιδια, το Afroditi Studio το καινουργιο στη Ν.Ουρανου. Ηταν κλειστο και μια ωρα μετα που ξαναπερασα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φυλής δεν πηγα.Αναφερομαι στο Μεταξουργείο και μόνο,επειδή πηγα εκεί κι απ ότι θυμάμαι κάποια μέλη το ανέφεραν.Αυτό...Για φυλής προφανώς είναι καλύτερες οι κοπελες,αλλά ως εκεί

Φιλε στο μεταξουργειο ΔΕΝ ΠΑΣ. Εχει χαλια ποιοτητα, τζανκι, αρρωστες, που ειναι και οι μονες που δεχονται να γαμηθουν με ενα δεκαρικο. Γι αυτο και ειναι γεματο χαμηλης ποιοτητας πελατες, πακιστανους μαυρους γυφτους κτλ.

Στη φυλης αντιθετως, θα βρεις στα 100 στουντιο που εχει καμια 20αρια πολυ ωραιες κοπελες που οπως ειπαν παραπανω κανουν τα παντα στο 20αρικο. Δηλαδη την πρωτη φορα που πηγα, πηδηξα 3 στη σειρα, και ξοδεψα ενα 60αρι. Ουτε 20 χρονων εριχνα 3 πηδηματα απανωτα!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Φιλε στο μεταξουργειο ΔΕΝ ΠΑΣ. Εχει χαλια ποιοτητα, τζανκι, αρρωστες, που ειναι και οι μονες που δεχονται να γαμηθουν με ενα δεκαρικο. Γι αυτο και ειναι γεματο χαμηλης ποιοτητας πελατες, πακιστανους μαυρους γυφτους κτλ.

Στη φυλης αντιθετως, θα βρεις στα 100 στουντιο που εχει καμια 20αρια πολυ ωραιες κοπελες που οπως ειπαν παραπανω κανουν τα παντα στο 20αρικο. Δηλαδη την πρωτη φορα που πηγα, πηδηξα 3 στη σειρα, και ξοδεψα ενα 60αρι. Ουτε 20 χρονων εριχνα 3 πηδηματα απανωτα!

Καλά εννοείται.Τα χα όλα δίπλα λόγω ξενοδοχείου γι αυτό πηγα σ αυτά.Δεν είχα χρόνο να πάω Φυλής αλλιώς εκεί θα πήγαινα με τις κριτικές που ανεβαίνουν.Ότι για ένα 10ρικο κάτω είναι τόσο για το πουτσο δεν είχα ιδέα.Και στη Φυλής πάντως καλό είναι να προσέχουμε με τα γυμνά.Το μπουρδελο δεν είναι απλά να γαμησεις.Ειναι και η καθαριότητα και το λέω από προσωπική εμπειρια γιατί την έχω αρπάξει άσχημα κιολας

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Ρε παιδιά την Νίκη την Ελληνίδα με τις βυζάρες την έχει πάρει κανείς δουλεύει στα τρίδυμα τώρα. Και αν ναι ας πει γνώμες

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέρα. Επειδή εχω κάποια χρόνια να κατεβω στα μαγαζιά υπάρχει καμία προταση για κοπέλα που κάνει γλυφοκωλι; θυμάμαι παλιά την Εμμανουέλα τη Ρουμάνα αλλά δεν υπάρχει πια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σημερα επισκεφτηκα την Σοφια φουλ γλωσοφιλλα και διαστημικο γαμησι η κοπελα κανει ερωτα για οσους γουσταρουν να κανουν ερωτα και οχι απλο μηχανικο σεξ, πηγα σημερα που ειναι στην πρωινη βαρδια στο red light επεστρεψε μετα απο 1 περιπου μηνα απουσιας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Σήμερα το μεσημέρι έκανα μάλλον την πιο αποτυχημένη τσαρκα όλων των εποχών... Αν και δεν ξεκίνησα για τσαρκα
Ξεκίνησα φουλ καυλωμενος από το σπίτι και αφού τον έπαιζα για καμιά ώρα με στοχο μιλφ Σύλβια πρώτα αλλά και Ειρήνη για ξεκώλιασμα αν και την είχα γαμησει πριν λίγες μέρες...
Κλειστά όμως και το Μινωταυρου 3 και το νικ ουρανου 26  :headbang:
Πάω πίσω Ερημίτη ανοιχτά και τα 4 αλλά στο 2 και στο 5 δε μου άνοιξαν, στο 3 μιλφ Χριστίνα αλβανιδα και στο 2α η Νατάσα.
Λας Βέγκας στο μεσαίο η Βαλεντινα και στο βάθος μια ωραία κοπέλα μελαχρινή σχεδόν γυφτισσα με ωραία βυζιά. Αλλά δούλευε με τον φαφουτη τσατσο,δε ξέρω ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται αντιαισθητικο να γαμάς μέσα και να υποψιαζεσαι ότι απ'εξω ένας πορνογερος μπορεί και να κρυφακουει ή ακόμα και να παίρνει μάτι από την κλειδαροτρυπα  :2funny:

Λέω δε γαμιεται πάω Νικ.Ουρανού 1β στην Αφροδίτη μου...κλειστό κι εκεί  :headbang:
Πάω στα τριδυμα μπας και κάτσει κάτι,στο πρώτο η Ελληνίδα Νίκη με τα αγελαδισια βυζια  :vomit:
Στο μεσαίο μια Γκαμπριελα μιλφ πολύ εκφυλη πουτανοφατσα που κάπου τη θυμάμαι και μάλιστα η τσατσα του πρώτου μου είπε ότι δούλευε και παλιότερα... Λέω θα μπω μου λέει έχω μισάωρο πρόγραμμα τώρα  :headbang:...εγώ βιαζόμουνα όμως

Θυμάμαι το πιπινάκι Ηρα πάω Φρίξου 15β αλλά ήταν η Τζούλια η γυφτισσα.
Φρίξου 13 η γιαγιά Τανια, στο 15 μια χοντρουλα αδιάφορη... 14 και 14α κλειστά και αφήνω τελευταίο το 15α και λέω δε γαμιεται θα μπω με τη Βικτωρια καλό κορίτσι, σίγουρη λύση και θα γλειψουμε και ωραία κωλοτρυπιδα...αλλά ήταν σε πρόγραμμα μιας ώρας κι αυτή  :headbang:

Πάω απέναντι στο 12 μπας και πετυχω Αλισια δεν ήταν αλλά ήταν μια άλλη μιλφαρα μελαχρινή με βυζάρες και κωλάρα αλλά την περίμεναν δύο δωμάτια.
Θυμάμαι ότι είδα ανοιχτό το Νικ.ουρανου 28 επιστρέφω ξανά εκεί βγαίνει μια ξανθιά μιλφαρα χωρίς τσατσα ωραίο κορμί και εκφυλη φάτσα αλλά από την ομιλία καταλαβαίνω ότι είναι Ελληνίδα,με προκαλεί να μπω αλλά χωρίς να μου λέει ξεκάθαρα τα προγράμματα.... Της λέω εγώ θέλω 69,μου λέει εντάξει 50ευρώ...
Της λέω με γυμνό ε... Όχι βέβαια μου λέει εγώ είμαι Ελεϊνίδα δε κάνω τέτοια πράγματα  :jerking:
Άσε μας ρε κοπέλα μου 50ε μόνο για να γλειψουμε το γερικο και ελληνικό μουνί σου ??κάποιες μας κάνουν πλάκα ε?

Ε και κάπου εκεί πάνε έλα, σταμάτα ξεκίνα και μπες βγες στο αμάξι από τη δροσιά στους 32 βαθμούς, κουράστηκα βαρέθηκα,απογοητευτηκα και έφυγα απραγος και κατακαυλωμενος  :-

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ρε παιδιά την Νίκη την Ελληνίδα με τις βυζάρες την έχει πάρει κανείς δουλεύει στα τρίδυμα τώρα. Και αν ναι ας πει γνώμες
Tην πηρα οχι στα τριδυμα παλαιοτερα νικ.ουρανου,βυζαρου πιασιματα ,αλλα ξεπετα (στο 30αρι).Δεν ενθουσιασθηκα δεν την ξαναπηρα.Νομιζω οτι για ενα αξιζει ειδικα αν σου εκανε κλικ.Αν οχι καλυτερα μην δινεις το παραβολο.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σήμερα το μεσημέρι έκανα μάλλον την πιο αποτυχημένη τσαρκα όλων των εποχών... Αν και δεν ξεκίνησα για τσαρκα
Ξεκίνησα φουλ καυλωμενος από το σπίτι και αφού τον έπαιζα για καμιά ώρα με στοχο μιλφ Σύλβια πρώτα αλλά και Ειρήνη για ξεκώλιασμα αν και την είχα γαμησει πριν λίγες μέρες...
Κλειστά όμως και το Μινωταυρου 3 και το νικ ουρανου 26  :headbang:
Πάω πίσω Ερημίτη ανοιχτά και τα 4 αλλά στο 2 και στο 5 δε μου άνοιξαν, στο 3 μιλφ Χριστίνα αλβανιδα και στο 2α η Νατάσα.
Λας Βέγκας στο μεσαίο η Βαλεντινα και στο βάθος μια ωραία κοπέλα μελαχρινή σχεδόν γυφτισσα με ωραία βυζιά. Αλλά δούλευε με τον φαφουτη τσατσο,δε ξέρω ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται αντιαισθητικο να γαμάς μέσα και να υποψιαζεσαι ότι απ'εξω ένας πορνογερος μπορεί και να κρυφακουει ή ακόμα και να παίρνει μάτι από την κλειδαροτρυπα  :2funny:

Λέω δε γαμιεται πάω Νικ.Ουρανού 1β στην Αφροδίτη μου...κλειστό κι εκεί  :headbang:
Πάω στα τριδυμα μπας και κάτσει κάτι,στο πρώτο η Ελληνίδα Νίκη με τα αγελαδισια βυζια  :vomit:
Στο μεσαίο μια Γκαμπριελα μιλφ πολύ εκφυλη πουτανοφατσα που κάπου τη θυμάμαι και μάλιστα η τσατσα του πρώτου μου είπε ότι δούλευε και παλιότερα... Λέω θα μπω μου λέει έχω μισάωρο πρόγραμμα τώρα  :headbang:...εγώ βιαζόμουνα όμως

Θυμάμαι το πιπινάκι Ηρα πάω Φρίξου 15β αλλά ήταν η Τζούλια η γυφτισσα.
Φρίξου 13 η γιαγιά Τανια, στο 15 μια χοντρουλα αδιάφορη... 14 και 14α κλειστά και αφήνω τελευταίο το 15α και λέω δε γαμιεται θα μπω με τη Βικτωρια καλό κορίτσι, σίγουρη λύση και θα γλειψουμε και ωραία κωλοτρυπιδα...αλλά ήταν σε πρόγραμμα μιας ώρας κι αυτή  :headbang:

Πάω απέναντι στο 12 μπας και πετυχω Αλισια δεν ήταν αλλά ήταν μια άλλη μιλφαρα μελαχρινή με βυζάρες και κωλάρα αλλά την περίμεναν δύο δωμάτια.
Θυμάμαι ότι είδα ανοιχτό το Νικ.ουρανου 28 επιστρέφω ξανά εκεί βγαίνει μια ξανθιά μιλφαρα χωρίς τσατσα ωραίο κορμί και εκφυλη φάτσα αλλά από την ομιλία καταλαβαίνω ότι είναι Ελληνίδα,με προκαλεί να μπω αλλά χωρίς να μου λέει ξεκάθαρα τα προγράμματα.... Της λέω εγώ θέλω 69,μου λέει εντάξει 50ευρώ...
Της λέω με γυμνό ε... Όχι βέβαια μου λέει εγώ είμαι Ελεϊνίδα δε κάνω τέτοια πράγματα  :jerking:
Άσε μας ρε κοπέλα μου 50ε μόνο για να γλειψουμε το γερικο και ελληνικό μουνί σου ??κάποιες μας κάνουν πλάκα ε?

Ε και κάπου εκεί πάνε έλα, σταμάτα ξεκίνα και μπες βγες στο αμάξι από τη δροσιά στους 32 βαθμούς, κουράστηκα βαρέθηκα,απογοητευτηκα και έφυγα απραγος και κατακαυλωμενος  :-
το poison δεν ηταν ανοικτο?πριν ενα μηνα περιπου την αννα την κοκκινομαλλα ωραιο φυσικο στηθος πιπα σουπερ καλοσυνατη δοκιμασε την αν την βρεις,εγω πηρα 40αρι γυμνο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
το poison δεν ηταν ανοικτο?πριν ενα μηνα περιπου την αννα την κοκκινομαλλα ωραιο φυσικο στηθος πιπα σουπερ καλοσυνατη δοκιμασε την αν την βρεις,εγω πηρα 40αρι γυμνο.
μπα κλειστό...και το Godiva κλειστό. Πρέπει να ξαναπιασω επαφές με τις Βίλες έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον και
στα υποτιθεμενα φθηνά σπίτια ανακυκλωνονται οι ίδιες κοπέλες και όσες καινούριες εμφανίζονται συνήθως είναι μαλακισμενες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
μπα κλειστό...και το Godiva κλειστό. Πρέπει να ξαναπιασω επαφές με τις Βίλες έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον και
στα υποτιθεμενα φθηνά σπίτια ανακυκλωνονται οι ίδιες κοπέλες και όσες καινούριες εμφανίζονται συνήθως είναι μαλακισμενες
και στις Βίλες ανακύκλωση παίζει ....την ημέρα τα πράγματα δύσκολα είναι

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281

Δεν χανεις και κατι, τα ιδια και τα ιδια.

Λειπει και η Λαρα (προσωπικη επιλογη) και ειναι ακομα πιο ασχημα τα πραγματα.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Η Αγγελικουλα πού και πότε δουλευει φιλε;

Καλησπέρα. Η Αγγελικούλα όταν την πήρα εγώ δούλευε στο γωνιακό άσπρο σπιτάκι Μινωταύρου εαν δεν κάνω λάθος (είμαι λιγάκι μαλωμένος με τις οδούς). Δούλευε μόνη της χωρίς τσατσά. Νομίζω εκεί συνεχίζει να δουλεύει και λογικά δουλεύει κάθε μέρα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καλησπέρα. Η Αγγελικούλα όταν την πήρα εγώ δούλευε στο γωνιακό άσπρο σπιτάκι Μινωταύρου εαν δεν κάνω λάθος (είμαι λιγάκι μαλωμένος με τις οδούς). Δούλευε μόνη της χωρίς τσατσά. Νομίζω εκεί συνεχίζει να δουλεύει και λογικά δουλεύει κάθε μέρα.

Ναι και σήμερα το πρωί εκεί δούλευε την είχα πάρει πριν χρόνια ούτε κρύο ούτε ζέστη

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Επειδή εχω κάποια χρόνια να κατεβω στα μαγαζιά υπάρχει καμία προταση για κοπέλα που κάνει γλυφοκωλι; θυμάμαι παλιά την Εμμανουέλα τη Ρουμάνα αλλά δεν υπάρχει πια.

Isabela στο sex and the city

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Πριν απο μερες περασα με την Αναστασια Βιλες ειναι περιπου κοντα στα 25 πολυ  γλυκο κοριτσι με στιβαρο κορμι και απιθανα πιασιματα επικοινωνιακη προσφερει καβλα καλο στοματικο στο σεχ τα δινει ολα εδωσα 60 θα την ξαναπαρω

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Το Godiva έχει κλείσει?

Stories