Σήμερα το μεσημέρι έκανα μάλλον την πιο αποτυχημένη τσαρκα όλων των εποχών... Αν και δεν ξεκίνησα για τσαρκα
Ξεκίνησα φουλ καυλωμενος από το σπίτι και αφού τον έπαιζα για καμιά ώρα με στοχο μιλφ Σύλβια πρώτα αλλά και Ειρήνη για ξεκώλιασμα αν και την είχα γαμησει πριν λίγες μέρες...
Κλειστά όμως και το Μινωταυρου 3 και το νικ ουρανου 26
Πάω πίσω Ερημίτη ανοιχτά και τα 4 αλλά στο 2 και στο 5 δε μου άνοιξαν, στο 3 μιλφ Χριστίνα αλβανιδα και στο 2α η Νατάσα.
Λας Βέγκας στο μεσαίο η Βαλεντινα και στο βάθος μια ωραία κοπέλα μελαχρινή σχεδόν γυφτισσα με ωραία βυζιά. Αλλά δούλευε με τον φαφουτη τσατσο,δε ξέρω ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται αντιαισθητικο να γαμάς μέσα και να υποψιαζεσαι ότι απ'εξω ένας πορνογερος μπορεί και να κρυφακουει ή ακόμα και να παίρνει μάτι από την κλειδαροτρυπα
Λέω δε γαμιεται πάω Νικ.Ουρανού 1β στην Αφροδίτη μου...κλειστό κι εκεί
Πάω στα τριδυμα μπας και κάτσει κάτι,στο πρώτο η Ελληνίδα Νίκη με τα αγελαδισια βυζια
Στο μεσαίο μια Γκαμπριελα μιλφ πολύ εκφυλη πουτανοφατσα που κάπου τη θυμάμαι και μάλιστα η τσατσα του πρώτου μου είπε ότι δούλευε και παλιότερα... Λέω θα μπω μου λέει έχω μισάωρο πρόγραμμα τώρα
...εγώ βιαζόμουνα όμως
Θυμάμαι το πιπινάκι Ηρα πάω Φρίξου 15β αλλά ήταν η Τζούλια η γυφτισσα.
Φρίξου 13 η γιαγιά Τανια, στο 15 μια χοντρουλα αδιάφορη... 14 και 14α κλειστά και αφήνω τελευταίο το 15α και λέω δε γαμιεται θα μπω με τη Βικτωρια καλό κορίτσι, σίγουρη λύση και θα γλειψουμε και ωραία κωλοτρυπιδα...αλλά ήταν σε πρόγραμμα μιας ώρας κι αυτή
Πάω απέναντι στο 12 μπας και πετυχω Αλισια δεν ήταν αλλά ήταν μια άλλη μιλφαρα μελαχρινή με βυζάρες και κωλάρα αλλά την περίμεναν δύο δωμάτια.
Θυμάμαι ότι είδα ανοιχτό το Νικ.ουρανου 28 επιστρέφω ξανά εκεί βγαίνει μια ξανθιά μιλφαρα χωρίς τσατσα ωραίο κορμί και εκφυλη φάτσα αλλά από την ομιλία καταλαβαίνω ότι είναι Ελληνίδα,με προκαλεί να μπω αλλά χωρίς να μου λέει ξεκάθαρα τα προγράμματα.... Της λέω εγώ θέλω 69,μου λέει εντάξει 50ευρώ...
Της λέω με γυμνό ε... Όχι βέβαια μου λέει εγώ είμαι Ελεϊνίδα δε κάνω τέτοια πράγματα
Άσε μας ρε κοπέλα μου 50ε μόνο για να γλειψουμε το γερικο και ελληνικό μουνί σου ??κάποιες μας κάνουν πλάκα ε?
Ε και κάπου εκεί πάνε έλα, σταμάτα ξεκίνα και μπες βγες στο αμάξι από τη δροσιά στους 32 βαθμούς, κουράστηκα βαρέθηκα,απογοητευτηκα και έφυγα απραγος και κατακαυλωμενος :-