Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

Γεια σας...
εχει κανεις εμπειρια με την Angelina Ιταλιδα στο Φριξου 13;;;
Κριτικη δεν μπορω να βρω...
ευχαριστώ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Περασμα πριν λιγο με τσαρινα. Αλλη μια φορα περασα σουπερ.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Αν επιτρέπεται ποσα έδωσες ??

Δεν ειναι ειρωνικη ερώτηση!!

Paparos88

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
ερχομαι σε λιγες μερες...καμια 45+ σε ποιο σπιτακι θα βρουμε...θυμαμαι μια πριν μηνες εμπεδοκλαιους!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ερχομαι σε λιγες μερες...καμια 45+ σε ποιο σπιτακι θα βρουμε...θυμαμαι μια πριν μηνες εμπεδοκλαιους!

αν αναφερεσε στην τσαρινα στο free house πρωινη βαρδια

ως εναλατικη οταν επιστρεψει η Γιαννα και αυτη πρωινη βαρδια δες στο αλλο site τις βαρδιες

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καλησπέρα ξέρει κανείς κοπέλες που δουλεύουν αυτήν την εποχή και κάνουν γλυφωλι και αν ναι πόσο το χρεώνουν ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι το θες ρε αδερφε το γλυψιμο στον κωλο πουστης εισαι?
οι αντρες καυλωνουμε όταν μας γλυφουν την πουτσα οχι τον κωλο.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
τι το θες ρε αδερφε το γλυψιμο στον κωλο πουστης εισαι?
οι αντρες καυλωνουμε όταν μας γλυφουν την πουτσα οχι τον κωλο.
Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Καλησπέρα ξέρει κανείς κοπέλες που δουλεύουν αυτήν την εποχή και κάνουν γλυφωλι και αν ναι πόσο το χρεώνουν ?
Αυτό νομίζω είναι στην ίδια "κατηγορία" με τα γλωσσόφιλα για παράδειγμα , δηλαδή δεν το χρεώνουν μεν αλλά μπορεί σε άλλον να το κάνουν και σε άλλον όχι , η μπορεί να μην το κάνουν και σε κανέναν.

Δηλαδή παράδειγμα μπορεί η άλλη να φιλάει μόνο τους νέους η μόνο τους όμορφους (μπορεί και κανέναν), η μπορεί η άλλη να κάνει μεν γλυφοκώλι (αν το ζητησεις) αλλά μόνο σε όσους δεν έχουν τρίχες στον κώλο ... δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο , απλά υποθέτω.

Απο την άλλη αμα ζητήσεις να την κάνεις εσύ γλυφοκώλι νομίζω οτι οι περισσότερες δεν έχουν πρόβλημα , απο οτι εχω δει και απο προσωπική εμπειρία , και απο κριτικές άλλων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ
εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.
το πολλοι εννοουν 2-3 απο τους 20 πελατες που εχουν.
οντως τοσο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι τα ποσοστα των πουστιδων, καθως υπαρχουν πολλοι στρεητ που δεν πανε σε μπουρδελα ενω οι πουστιδες δεν εχουν τετοια κολληματα. επισης οι πουστιδες συγκεντρωνονται στις πολεις οπου επισης υπαρχοπυν μπουρδελα για τις ορεξεις τους, απογυμνονοντας τα απομονωμενα χωρια της επαρχιας απο πουστικο πληθυσμο.

τελος παντων οι πουτανες χρησιμοποιουν την σωστη (περσικη) λεξη πουστης για να περιγραψουν αυτον που γαμαει τον κωλο του, οταν καποιοι αλλοι πχ πικερ ντρεπονται να το παραδεχτουν επειδη την εχουν καταντησει την λεξη βρισια και συνωνυμη (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με το ομοφυλοφιλος

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.
το πολλοι εννοουν 2-3 απο τους 20 πελατες που εχουν.
οντως τοσο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι τα ποσοστα των πουστιδων, καθως υπαρχουν πολλοι στρεητ που δεν πανε σε μπουρδελα ενω οι πουστιδες δεν εχουν τετοια κολληματα. επισης οι πουστιδες συγκεντρωνονται στις πολεις οπου επισης υπαρχοπυν μπουρδελα για τις ορεξεις τους, απογυμνονοντας τα απομονωμενα χωρια της επαρχιας απο πουστικο πληθυσμο.

τελος παντων οι πουτανες χρησιμοποιουν την σωστη (περσικη) λεξη πουστης για να περιγραψουν αυτον που γαμαει τον κωλο του, οταν καποιοι αλλοι πχ πικερ ντρεπονται να το παραδεχτουν επειδη την εχουν καταντησει την λεξη βρισια και συνωνυμη (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με το ομοφυλοφιλος
Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;

Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε κολοδάχτυλο πόσο μάλλον στραπον αλλά κουβέντα να γίνεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;

Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε κολοδάχτυλο πόσο μάλλον στραπον αλλά κουβέντα να γίνεται.
ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτη είναι η ετυμολογια της λεξης πουστης κυριολεκτικα, άλλο αν στα ελληνικα πουστη λεμε και το υπουλο ή τον ομοφυλοφιλο ή τον τυχερο μεταφορικα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εχει κανεις τηλεφωνο απο το στουντιο της αφρο να μαθω αν δουλευει;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτη είναι η ετυμολογια της λεξης πουστης κυριολεκτικα, άλλο αν στα ελληνικα πουστη λεμε και το υπουλο ή τον ομοφυλοφιλο ή τον τυχερο μεταφορικα
νομιζω οτι ξεφευγεις και καλο ειναι να μαζευτεις πριν γινει ροντεο εδω περα το thread...δεν σου αξιζει μιας και εισαι μελος που προσφερει. στο λεω τιμια και φιλικα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εχει κανεις τηλεφωνο απο το στουντιο της αφρο να μαθω αν δουλευει;
Δευτερα τριτη τεταρτη πρωι μονο. Αν θες μπορω να σ στειλω πμ δευτερα αν εχει επιστρεψει στην δουλεια. Απλα επειδη ξεχναω στειλε ενα πμ

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.135
Πόντοι
506
Λέω να πάω μια βόλτα τώρα από την περιοχή. Θα έχει τίποτα ή τζάμπα πάω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom