greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Και πόσο κοστίζουν τέτοιου είδους υπηρεσίεςIsabela στο sex and the city
Και πόσο κοστίζουν τέτοιου είδους υπηρεσίεςIsabela στο sex and the city
ερχομαι σε λιγες μερες...καμια 45+ σε ποιο σπιτακι θα βρουμε...θυμαμαι μια πριν μηνες εμπεδοκλαιους!
Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλτι το θες ρε αδερφε το γλυψιμο στον κωλο πουστης εισαι?
οι αντρες καυλωνουμε όταν μας γλυφουν την πουτσα οχι τον κωλο.
αφου στο λενε τα κοριτσια, πες τα κοριτσια που στα λενε να στο κανουν. ελεος δηλαδη.Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ
Αυτό νομίζω είναι στην ίδια "κατηγορία" με τα γλωσσόφιλα για παράδειγμα , δηλαδή δεν το χρεώνουν μεν αλλά μπορεί σε άλλον να το κάνουν και σε άλλον όχι , η μπορεί να μην το κάνουν και σε κανέναν.Καλησπέρα ξέρει κανείς κοπέλες που δουλεύουν αυτήν την εποχή και κάνουν γλυφωλι και αν ναι πόσο το χρεώνουν ?
εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ
OΧΙ σε μενα αυτες τις εξυπναδεςαφου στο λενε τα κοριτσια, πες τα κοριτσια που στα λενε να στο κανουν. ελεος δηλαδη.
Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.
το πολλοι εννοουν 2-3 απο τους 20 πελατες που εχουν.
οντως τοσο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι τα ποσοστα των πουστιδων, καθως υπαρχουν πολλοι στρεητ που δεν πανε σε μπουρδελα ενω οι πουστιδες δεν εχουν τετοια κολληματα. επισης οι πουστιδες συγκεντρωνονται στις πολεις οπου επισης υπαρχοπυν μπουρδελα για τις ορεξεις τους, απογυμνονοντας τα απομονωμενα χωρια της επαρχιας απο πουστικο πληθυσμο.
τελος παντων οι πουτανες χρησιμοποιουν την σωστη (περσικη) λεξη πουστης για να περιγραψουν αυτον που γαμαει τον κωλο του, οταν καποιοι αλλοι πχ πικερ ντρεπονται να το παραδεχτουν επειδη την εχουν καταντησει την λεξη βρισια και συνωνυμη (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με το ομοφυλοφιλος
ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;
Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε κολοδάχτυλο πόσο μάλλον στραπον αλλά κουβέντα να γίνεται.
νομιζω οτι ξεφευγεις και καλο ειναι να μαζευτεις πριν γινει ροντεο εδω περα το thread...δεν σου αξιζει μιας και εισαι μελος που προσφερει. στο λεω τιμια και φιλικα.ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτη είναι η ετυμολογια της λεξης πουστης κυριολεκτικα, άλλο αν στα ελληνικα πουστη λεμε και το υπουλο ή τον ομοφυλοφιλο ή τον τυχερο μεταφορικα
Δευτερα τριτη τεταρτη πρωι μονο. Αν θες μπορω να σ στειλω πμ δευτερα αν εχει επιστρεψει στην δουλεια. Απλα επειδη ξεχναω στειλε ενα πμΕχει κανεις τηλεφωνο απο το στουντιο της αφρο να μαθω αν δουλευει;