- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.
Σχεδόν ναιΗ Αντριάνα αποδίδει όπως παλιά?
Ναι, στο Free House, Παρασκευή-ΔευτέραΚαλημέρα, η Τσαρίνα σε ποιο είναι και σε ποια βάρδια
απ ότι είδα στο Free House πρωινή σωστά;
Ναι, στο Free House, Παρασκευή-Δευτέρα
Ρε μάγκες η καινούργια Νατάσα από Νικ ουρανού 26 που σκάτα πήγε ξέρει κανείς;
Kaμμια σχεση εκεινη ειναι μοσχαρι αυτη που λεω ειναι μινιονΣτο Π. Ερημίτη φίλε πρωινή εκεί που δούλευε η Μίρα
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τις βίλες τη Μιλάνα ή την Αλίνα; Ευχαριστώ.
Την είδα σήμερα, αλλά στο σαλονάρισμα μου φάνηκε λίγο κρύα...την Μιλανα πηγα να την δοκιμασω το σαββατο για να δω τι ψάρια πιανει, αλλά οταν πηγα η υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι σε προγραμμα 1 ωρας και δεν μπορεσα να την δοκιμασω. γενικα αν την εχει παρει καποιος συναγωνιστης να δωσει πληροφοριες αν αξιζει ή οχι
Την είδα σήμερα, αλλά στο σαλονάρισμα μου φάνηκε λίγο κρύα...
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια! Ωστόσο, για μένα το σαλονάρισμα παίζει σημαντικό ρόλο... ειδικά όταν κάποιες το παίζουν ντίβες και βγαίνουν στο σαλόνι με ύφος πολλών καρδιναλίων και πριν καλά - καλά τις δεις, γίνονται καπνός!υπαρχουν περιπτωσεις απο κοπελες που φαινονται κρυες εξω στο σαλονι αλλά μεσα στο δωματιο κανουν παπαδες
Στο Π. Ερημίτη φίλε πρωινή εκεί που δούλευε η Μίρα
Ρώτησε φίλος την τσατσά και του είπε σταμάτησε , πιθανόν να ήταν φοιτητριουλα Ρωσακι που ήρθε να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς τον Αύγουστο , μπορεί να γλυκάθηκε και να ξαναφανείKaμμια σχεση εκεινη ειναι μοσχαρι αυτη που λεω ειναι μινιον
Μεχρι τελος της βδομαδας μου παν εμενα θα δουλεψει πετρου ερημιτηΡώτησε φίλος την τσατσά και του είπε σταμάτησε , πιθανόν να ήταν φοιτητριουλα Ρωσακι που ήρθε να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς τον Αύγουστο , μπορεί να γλυκάθηκε και να ξαναφανεί