Γυρω στις 5.30 το πρωι,μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και μετα απο 4ωρη παραμονη στο Fever μου ηρθε η εμπνευση να κανω μπουρδελοτσαρκα
Δε πιστευα οτι θα βρω και πολλα ανοιχτα αλλα τελικα ηταν και μαλιστα υπηρχε και πολύ αυξημενη κινηση και οι περισσοτερες κοπελες απασχολημενες.
-Φριξου 15α.το ομορφο πιπινι Ηρα αλλα ειχε δωματιο
-Φριξου 12.ενα πολυ ομορφο κοριτσι,ρωσσοφατσα μαλλον μου'κανε πολλα ναζια στο σαλονι...ρωταω τιμες προγραμματα κλπ,μου λεει ελα θα φαμε και πρωινο στο κρεββατι απο 40ε ξεκιναω...της λεω εγω θελω να φαω το μουνακι σου,μου λεει 60ε...με γυμνο τη ρωταω,οχι δεν κανω γυμνο
...ρε πατε καλα?40ε απλο σ'αυτο το τρισαθλιο και βρωμερο αχουρι?και 60ε μονο για γλειψιμο?
-Νικ.Ουρανου 8.Μιλανα ξανθια συμπαθητικη,μετρια στη φατσα αλλα κωλαρα κι εδω απο 40ε και στα 50ε πιο χαλαρα
...πατε καλα ρε μαλακες?
-Red light.Νικολ ξανθια ,ωραια μουναρα δε την ειχα ξαναδει
-Ερημιτη 5.Νατασα ρωσσιδα,ομορφο μελαχρινο,μικροκαμωμενο γκομενακι ειχε 2 δωματια να περιμενουν
-Ερημιτη 2.Το πλασμα Μιρελα
...οσο μεγαλωνει τοσο μας καυλωνει
-Ερημιτη 2α.Αναμπελ επισης στο δωματιο,δε θυμαμαι ποια ειναι αλλα την εχω ξαναδει σιγουρα
-Λας Βεγκας 1.Βαλεντινα επισης στο δωματιο
-Λας Βεγκας 3.Μανταλινα το ωραιο μελαχρινο μουνακι και δυνατη μεσα αλλα κι αυτη ειχε πελατη >
-Νικ.Ουρανου 28.Μια ξανθια μουναρα που πρωτη φορα εβλεπα αλλα βαριεστημενη συν οτι η τσατσα δεν ηθελε να πει και πολλα,μαλλον ηθελαν να κλεισουν
-Νικ.Ουρανου 26.δε προλαβα να ρωτησω μου λεει η τσατσα η κοπελα θα αργησει κανα μισαωρο σιγουρα ειναι σε προγραμμα :o...ηταν ηδη 5.45
ε και τελικα εφυγα αφου κανα δυο που θα εμπαινα ηταν πιασμενες