Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Encod3r

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Γειά σου! Είμαι τουρίστας και δεν μιλάω ελληνικά. Ψάχνω για ένα τρίο, 2 πελάτες, 1 κορίτσι.
Σας προσκαλώ εάν με αφήσετε να rim τον κώλο σου ενώ την γαμήσεις.
Στείλτε μου ένα μήνυμα και καλύτερα αν μιλάτε αγγλικά.
I am looking for today in Vardaris.
Ευχαριστώ!

(Συγνώμη αν δεν είναι το καλό νήμα για να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα!)
Emmanuela

Exiled

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Η Αφρο σε ποιο δουλευει; Φανταζομαι πρωινά ετσι;

El_Buitre

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Ασε φιλε το ξερω. Εχω ριξει πολυ χρημα στην τσαρινα. Εμενα πριν 2 εβδομαδες που την πηρα μου ειχε πει θα εφευγε για μια εβδομαδα. Οποτε ισως γυρισει πεμπτη αλλα το πολυ την αλλη εβδομαδα να γυρισει. Αι να δουμε

Κι εγώ πριν δύο βδομάδες πήγα και μου είπε το ίδιο. Αυτό είναι το μοναδικό χοντρό της ελάττωμα, δεν σέβεται τον πελάτη έτσι.

El_Buitre

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Πριν λίγο τσάρκα γρήγορη μπας και δω κάτι καινούριο αξιογαμεύσιμο, τίποτα ενδιαφέρον , η μοναδική καινούρια που είδα ήταν στο Π. Ερημίτη το πρώτο δεξιά με τη νίκελ πόρτα, μια Νατάσα, πολύ πολύ αδύνατη, γλυκό πρόσωπο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δεν μου έκανε καθόλου κλικ και από το σαλοναρισμα μου φάνηκε άπειρη.

Μετά πήγα Μινωταυρου μήπως πετύχω την Λιλιάνα αλλά ήταν κλειστό, στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα.

Επίσης όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κρύα στο Ν.Ουρανού 26 το γωνιακό Λωρέττα με είπε η χοντρή και σπαστικιά τσατσά.

Στο Ν. Ουρανού 28 καινούρια επίσης άφιξη, Μιχαέλα μελαχρινή πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο μοντελε σώμα, άπειρη και σφιγμένη στο σαλόνι, μου μύρισε φόλα κι εδώ.

Αυτά τα λίγα δεν είχα παραπάνω χρόνο, έφυγα χωρίς να κάνω κατάθεση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Η Μιχαελα στο Νικ. 28 θυμιζει Μιρελλα στο σωμα!( :lheel:)

Στο Μινωταυρου 14 ηταν το τορπιλομουνο η Μαρια η Μολδαβη! :tits:

Στο σπιτακι της Αφρως η Μπιανκα! :s&m_1:

Η Νατασσα η καινουργια στο Πετρου Ερημιτη 5 ειναι σχεδον ιδια με το Χριστινακι του las vegas! :grin:

Highlight της βραδιας 3 μαλακες που τσαρκαραν  κ δεν εβρισκαν κατι αξιολογο για να γαμησουν...λεει ο ενας απο αυτους" αφου ρε μλκες δεν θα γαμησετε, δεν παμε απο την Γιαννιτσων να δωσουμε καμια πιπα!" :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Προεδρας μυριζεται επιστροφαρα κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!  :wanker: :grin:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.134
Πόντοι
5.646
Πριν λίγο τσάρκα γρήγορη μπας και δω κάτι καινούριο αξιογαμεύσιμο, τίποτα ενδιαφέρον , η μοναδική καινούρια που είδα ήταν στο Π. Ερημίτη το πρώτο δεξιά με τη νίκελ πόρτα, μια Νατάσα, πολύ πολύ αδύνατη, γλυκό πρόσωπο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δεν μου έκανε καθόλου κλικ και από το σαλοναρισμα μου φάνηκε άπειρη.

Μετά πήγα Μινωταυρου μήπως πετύχω την Λιλιάνα αλλά ήταν κλειστό, στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα.

Επίσης όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κρύα στο Ν.Ουρανού 26 το γωνιακό Λωρέττα με είπε η χοντρή και σπαστικιά τσατσά.

Στο Ν. Ουρανού 28 καινούρια επίσης άφιξη, Μιχαέλα μελαχρινή πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο μοντελε σώμα, άπειρη και σφιγμένη στο σαλόνι, μου μύρισε φόλα κι εδώ.

Αυτά τα λίγα δεν είχα παραπάνω χρόνο, έφυγα χωρίς να κάνω κατάθεση.
"...στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα".Πιο κοροϊδία πεθαίνεις!

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
183
Πόντοι
11
Μια κατερίνα στο αλλο σαιτ φαιντ γκερλς ειναι αυτη που δουλευε βίλες ένα φεγγάρι; Τι κωλάρα ειναι αυτή

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.427
Πόντοι
266
Η Μιχαελα στο Νικ. 28 θυμιζει Μιρελλα στο σωμα!( :lheel:)

Στο Μινωταυρου 14 ηταν το τορπιλομουνο η Μαρια η Μολδαβη! :tits:

Στο σπιτακι της Αφρως η Μπιανκα! :s&m_1:

Η Νατασσα η καινουργια στο Πετρου Ερημιτη 5 ειναι σχεδον ιδια με το Χριστινακι του las vegas! :grin:

Highlight της βραδιας 3 μαλακες που τσαρκαραν  κ δεν εβρισκαν κατι αξιολογο για να γαμησουν...λεει ο ενας απο αυτους" αφου ρε μλκες δεν θα γαμησετε, δεν παμε απο την Γιαννιτσων να δωσουμε καμια πιπα!" :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Προεδρας μυριζεται επιστροφαρα κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!  :wanker: :grin:
στα πουστραδικα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Καυλιαρηδες.!! Γυρισε η Ανια.?? ή ακομα στο μουνι της.???  :think: Αλλιως λεω να παω Μιλανα σημερα να δοκιμασω... :knockinb:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.309
Πόντοι
506
Στο godiva ήταν πριν λίγες μέρες. Φαίνεται καλή κοπέλα. Πρωκτικο κάνει?

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
λιγα σχολια για εμπειριες των τελευταιων ημερων.
ανια.μετρια πραματα.πολυ παινεμενη...
μικαελα απο τερμα νικ.ουρανου.μετρια πραματα.
αναμπελα.3 αποπειρες.μια πολυ καλη 2 μετριες.
χριστινα λας βεγκας.ομορφη.μετρια πραματα εως αναξια λογου.
νατασσα ρωσσιδα ηταν στο νικ.ουρανου τωρα πλεον π.ερημιτη.πολυ ομορφη.μετρια πραματα.αισθησιακη οταν εχει ορεξη αλλα μεχρι εκει.
ηρα αν θυμαμαι καλα(στο ασπρο γωνιακο διπλα απο βις9.ομορφη.αναξια λογου πραματα εκτος απ το γεγονος οτι ειναι πληγωμενη ψυχη και υποφερει οταν κανει σεξ.
κατερινα απο κακα κοριτσια.βυζγια.περαπαφτο με καθε λεξη της το πεος γινεται 10 χρονια γηραιοτερο μεχρι που μαραζωνει και πεφτει.
μιλανα βιλες.ψιλοκουτο προσωπο.βγαζει μια καυλα απο αποψη προσωπου και κινησεων.βογγαει πολυ.σαν 30αρα που ειναι 10 χρονων.
350-400ε πεταμενα σε κακες εμπειριες. :headbang:  :headbang:  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αγαπιε συγγνωμη κιολας αλλα καπως μαυρα μας τα λες. δες το ποτηρι μισογεματο και όχι μισοαδειο. αν εμενες σε καμμια φλωρινα τι θα εκανες θα αυτοκτονούσες που δεν εχει ουτε καν αυτές που περιγραφεις?
αν δεν σου αρεσουν οι αρρωστιάρες της γιαννιτσων πας στα στουντιο.
αν δεν σου αρεσουν και οι καποιες πιο καλλίγραμμες και πιο καθαρες των στουντιο και θες περισσοτερο αισθησιασμο ενθουσιασμο , να σε γλωσσοφιλαει με τις ωρες πχ ε πηγαινε με την γκομενα σου ή την συζυγο.

εδώ πληρωνουμε για να μην εχουμε την κρεβατομουρμουρα από τις γκομενες/συζυγους.

από κοπελες στα μαγαζια και να εχεις και χημεια 1 στις 10 να περιμενεις όπως και εξω αλλωστε.

το να πας με 8 κοπελες στην γιαννιτσων και να σιχαθεις από την βρωμια και με άλλες 9 από τα μαγαζια και να μην βρεις μια να σε "ερωτευτεί" είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

κοπελες σαν την θεια ναντια ή την νταιανα που "ερωτεύονται" τον κάθε πελατη είναι λιγες και ισως να μην σου αρεσουν εμφανισιακα για να περασεις.

καλως ηρθες στον πλανητη γη στην χωρα ελλαδα , στην γαλλια μπορει να βρεις γυναικα πιο ευκολα που θα γκρινιαζει και πιο λιγο και θα είναι πιο ομορφη , στην ελλαδα οχι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
αυτη τη νικολ στις βιλλες την πηρε κανεις? πολυ ωραιο μουνι στο σαλονι εκτος αν δεν ειδα καλα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom