EmmanuelaΓειά σου! Είμαι τουρίστας και δεν μιλάω ελληνικά. Ψάχνω για ένα τρίο, 2 πελάτες, 1 κορίτσι.
Σας προσκαλώ εάν με αφήσετε να rim τον κώλο σου ενώ την γαμήσεις.
Στείλτε μου ένα μήνυμα και καλύτερα αν μιλάτε αγγλικά.
I am looking for today in Vardaris.
Ευχαριστώ!
(Συγνώμη αν δεν είναι το καλό νήμα για να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα!)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
El_Buitre
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Ασε φιλε το ξερω. Εχω ριξει πολυ χρημα στην τσαρινα. Εμενα πριν 2 εβδομαδες που την πηρα μου ειχε πει θα εφευγε για μια εβδομαδα. Οποτε ισως γυρισει πεμπτη αλλα το πολυ την αλλη εβδομαδα να γυρισει. Αι να δουμε
Κι εγώ πριν δύο βδομάδες πήγα και μου είπε το ίδιο. Αυτό είναι το μοναδικό χοντρό της ελάττωμα, δεν σέβεται τον πελάτη έτσι.
El_Buitre
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Πριν λίγο τσάρκα γρήγορη μπας και δω κάτι καινούριο αξιογαμεύσιμο, τίποτα ενδιαφέρον , η μοναδική καινούρια που είδα ήταν στο Π. Ερημίτη το πρώτο δεξιά με τη νίκελ πόρτα, μια Νατάσα, πολύ πολύ αδύνατη, γλυκό πρόσωπο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δεν μου έκανε καθόλου κλικ και από το σαλοναρισμα μου φάνηκε άπειρη.
Μετά πήγα Μινωταυρου μήπως πετύχω την Λιλιάνα αλλά ήταν κλειστό, στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα.
Επίσης όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κρύα στο Ν.Ουρανού 26 το γωνιακό Λωρέττα με είπε η χοντρή και σπαστικιά τσατσά.
Στο Ν. Ουρανού 28 καινούρια επίσης άφιξη, Μιχαέλα μελαχρινή πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο μοντελε σώμα, άπειρη και σφιγμένη στο σαλόνι, μου μύρισε φόλα κι εδώ.
Αυτά τα λίγα δεν είχα παραπάνω χρόνο, έφυγα χωρίς να κάνω κατάθεση.
Μετά πήγα Μινωταυρου μήπως πετύχω την Λιλιάνα αλλά ήταν κλειστό, στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα.
Επίσης όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κρύα στο Ν.Ουρανού 26 το γωνιακό Λωρέττα με είπε η χοντρή και σπαστικιά τσατσά.
Στο Ν. Ουρανού 28 καινούρια επίσης άφιξη, Μιχαέλα μελαχρινή πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο μοντελε σώμα, άπειρη και σφιγμένη στο σαλόνι, μου μύρισε φόλα κι εδώ.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Η Μιχαελα στο Νικ. 28 θυμιζει Μιρελλα στο σωμα!( )
Στο Μινωταυρου 14 ηταν το τορπιλομουνο η Μαρια η Μολδαβη!
Στο σπιτακι της Αφρως η Μπιανκα!
Η Νατασσα η καινουργια στο Πετρου Ερημιτη 5 ειναι σχεδον ιδια με το Χριστινακι του las vegas!
Highlight της βραδιας 3 μαλακες που τσαρκαραν κ δεν εβρισκαν κατι αξιολογο για να γαμησουν...λεει ο ενας απο αυτους" αφου ρε μλκες δεν θα γαμησετε, δεν παμε απο την Γιαννιτσων να δωσουμε καμια πιπα!"
Ο Προεδρας μυριζεται επιστροφαρα κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!
Η Νατασσα η καινουργια στο Πετρου Ερημιτη 5 ειναι σχεδον ιδια με το Χριστινακι του las vegas!
Highlight της βραδιας 3 μαλακες που τσαρκαραν κ δεν εβρισκαν κατι αξιολογο για να γαμησουν...λεει ο ενας απο αυτους" αφου ρε μλκες δεν θα γαμησετε, δεν παμε απο την Γιαννιτσων να δωσουμε καμια πιπα!"
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
"...στο Φρίξου 12 μου άρεσε η Κατερίνα, περνούσα καλά μαζί της όταν ήταν στις βίλες, όμως από 40 το απλό χωρίς τσιμπούκι και 50 σεξ με τσιμπούκι με προφυλακτικό το θεώρησα κοροϊδία κι έφυγα".Πιο κοροϊδία πεθαίνεις!Πριν λίγο τσάρκα γρήγορη μπας και δω κάτι καινούριο αξιογαμεύσιμο, τίποτα ενδιαφέρον , η μοναδική καινούρια που είδα ήταν στο Π. Ερημίτη το πρώτο δεξιά με τη νίκελ πόρτα, μια Νατάσα, πολύ πολύ αδύνατη, γλυκό πρόσωπο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δεν μου έκανε καθόλου κλικ και από το σαλοναρισμα μου φάνηκε άπειρη.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 266
στα πουστραδικα;Η Μιχαελα στο Νικ. 28 θυμιζει Μιρελλα στο σωμα!( )
El_Buitre
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Μια κατερίνα στο αλλο σαιτ φαιντ γκερλς ειναι αυτη που δουλευε βίλες ένα φεγγάρι; Τι κωλάρα ειναι αυτή
Αυτή είναι, έχει γενικά κωλάρα και κορμάρα.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αυτή είναι, έχει γενικά κωλάρα και κορμάρα.
απο υπηρεσιες ομως κομοδινο σκετο :thubsdown:
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Ναι.Καυλιαρηδες.!! Γυρισε η Ανια.?? ή ακομα στο μουνι της.??? Αλλιως λεω να παω Μιλανα σημερα να δοκιμασω...
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Las Vegas(ξύλινο)δούλευε!Τώρα αν έχει αλλάξει πόστο θα σε γελάσω.Τάκη,καλησπέρα η ΙΩΑΝΝΑ,ξέρεις που δουλεύει?
την κοντή Ελληνίδα λέτε?τελευταία πέτυχα την συντρόφισσα στο godiva, βράδυ
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
τελευταία πέτυχα την συντρόφισσα στο godiva, βράδυΤάκη,καλησπέρα η ΙΩΑΝΝΑ,ξέρεις που δουλεύει?
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ντα που ψιλο-φακλανεψετην κοντή Ελληνίδα λέτε?
πατερ.αγαπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
λιγα σχολια για εμπειριες των τελευταιων ημερων.
ανια.μετρια πραματα.πολυ παινεμενη...
μικαελα απο τερμα νικ.ουρανου.μετρια πραματα.
αναμπελα.3 αποπειρες.μια πολυ καλη 2 μετριες.
χριστινα λας βεγκας.ομορφη.μετρια πραματα εως αναξια λογου.
νατασσα ρωσσιδα ηταν στο νικ.ουρανου τωρα πλεον π.ερημιτη.πολυ ομορφη.μετρια πραματα.αισθησιακη οταν εχει ορεξη αλλα μεχρι εκει.
ηρα αν θυμαμαι καλα(στο ασπρο γωνιακο διπλα απο βις9.ομορφη.αναξια λογου πραματα εκτος απ το γεγονος οτι ειναι πληγωμενη ψυχη και υποφερει οταν κανει σεξ.
κατερινα απο κακα κοριτσια.βυζγια.περαπαφτο με καθε λεξη της το πεος γινεται 10 χρονια γηραιοτερο μεχρι που μαραζωνει και πεφτει.
μιλανα βιλες.ψιλοκουτο προσωπο.βγαζει μια καυλα απο αποψη προσωπου και κινησεων.βογγαει πολυ.σαν 30αρα που ειναι 10 χρονων.
350-400ε πεταμενα σε κακες εμπειριες.
ανια.μετρια πραματα.πολυ παινεμενη...
μικαελα απο τερμα νικ.ουρανου.μετρια πραματα.
αναμπελα.3 αποπειρες.μια πολυ καλη 2 μετριες.
χριστινα λας βεγκας.ομορφη.μετρια πραματα εως αναξια λογου.
νατασσα ρωσσιδα ηταν στο νικ.ουρανου τωρα πλεον π.ερημιτη.πολυ ομορφη.μετρια πραματα.αισθησιακη οταν εχει ορεξη αλλα μεχρι εκει.
ηρα αν θυμαμαι καλα(στο ασπρο γωνιακο διπλα απο βις9.ομορφη.αναξια λογου πραματα εκτος απ το γεγονος οτι ειναι πληγωμενη ψυχη και υποφερει οταν κανει σεξ.
κατερινα απο κακα κοριτσια.βυζγια.περαπαφτο με καθε λεξη της το πεος γινεται 10 χρονια γηραιοτερο μεχρι που μαραζωνει και πεφτει.
μιλανα βιλες.ψιλοκουτο προσωπο.βγαζει μια καυλα απο αποψη προσωπου και κινησεων.βογγαει πολυ.σαν 30αρα που ειναι 10 χρονων.
350-400ε πεταμενα σε κακες εμπειριες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αγαπιε συγγνωμη κιολας αλλα καπως μαυρα μας τα λες. δες το ποτηρι μισογεματο και όχι μισοαδειο. αν εμενες σε καμμια φλωρινα τι θα εκανες θα αυτοκτονούσες που δεν εχει ουτε καν αυτές που περιγραφεις?
αν δεν σου αρεσουν οι αρρωστιάρες της γιαννιτσων πας στα στουντιο.
αν δεν σου αρεσουν και οι καποιες πιο καλλίγραμμες και πιο καθαρες των στουντιο και θες περισσοτερο αισθησιασμο ενθουσιασμο , να σε γλωσσοφιλαει με τις ωρες πχ ε πηγαινε με την γκομενα σου ή την συζυγο.
εδώ πληρωνουμε για να μην εχουμε την κρεβατομουρμουρα από τις γκομενες/συζυγους.
από κοπελες στα μαγαζια και να εχεις και χημεια 1 στις 10 να περιμενεις όπως και εξω αλλωστε.
το να πας με 8 κοπελες στην γιαννιτσων και να σιχαθεις από την βρωμια και με άλλες 9 από τα μαγαζια και να μην βρεις μια να σε "ερωτευτεί" είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
κοπελες σαν την θεια ναντια ή την νταιανα που "ερωτεύονται" τον κάθε πελατη είναι λιγες και ισως να μην σου αρεσουν εμφανισιακα για να περασεις.
καλως ηρθες στον πλανητη γη στην χωρα ελλαδα , στην γαλλια μπορει να βρεις γυναικα πιο ευκολα που θα γκρινιαζει και πιο λιγο και θα είναι πιο ομορφη , στην ελλαδα οχι
αν δεν σου αρεσουν οι αρρωστιάρες της γιαννιτσων πας στα στουντιο.
αν δεν σου αρεσουν και οι καποιες πιο καλλίγραμμες και πιο καθαρες των στουντιο και θες περισσοτερο αισθησιασμο ενθουσιασμο , να σε γλωσσοφιλαει με τις ωρες πχ ε πηγαινε με την γκομενα σου ή την συζυγο.
εδώ πληρωνουμε για να μην εχουμε την κρεβατομουρμουρα από τις γκομενες/συζυγους.
από κοπελες στα μαγαζια και να εχεις και χημεια 1 στις 10 να περιμενεις όπως και εξω αλλωστε.
το να πας με 8 κοπελες στην γιαννιτσων και να σιχαθεις από την βρωμια και με άλλες 9 από τα μαγαζια και να μην βρεις μια να σε "ερωτευτεί" είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
κοπελες σαν την θεια ναντια ή την νταιανα που "ερωτεύονται" τον κάθε πελατη είναι λιγες και ισως να μην σου αρεσουν εμφανισιακα για να περασεις.
καλως ηρθες στον πλανητη γη στην χωρα ελλαδα , στην γαλλια μπορει να βρεις γυναικα πιο ευκολα που θα γκρινιαζει και πιο λιγο και θα είναι πιο ομορφη , στην ελλαδα οχι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις