ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Αντε πας και ησυχασεις..Επεστρεψε τσαρινα
Στερητικο συνδρομο σε επιασε!!!
Αντε πας και ησυχασεις..Επεστρεψε τσαρινα
Αντε πας και ησυχασεις..
Στερητικο συνδρομο σε επιασε!!!
Φιλε μπατ παιρνει το μωρο??Εχω παει ηδη αδερφε. Απλα ενημερωνο.
Σκεφτομαι να ξαναπαω ο.ο
εσενα`σιγουρα`σε`ζαλισε`η`πουτσα. :coolcondom:Αν εισαι λατρης του αυταρχικου, στειλε p.m. στο Μαυρο μελος ή Μαυρος Πητ!
Πιστεύω σήμερα το βράδυ θα την πετύχεις!Δες κ την Αναμπελα στο Π.Ερημιτη2Α αν σου αρέσει.Πριν καμια 10αρια μερες που βγηκα παγανια βραδυ, στις Ανιας ηταν κλειστο το μπουρδελο, οποτε βολευτηκα με την Σοφια στις βιλες που μου πεταξε τα μυαλα εξω.!! Σημερα θα βρουμε την Ανια στο ποστο της ή μηπως το γυρησε στην πρωινη βαρδια και αυτη.???
Αλλιως που αλλου να τον βουτηξουμε, του al αυτη η Ιρα ακουγετε καλη περιπτωση...
Πιστεύω σήμερα το βράδυ θα την πετύχεις!Δες κ την Αναμπελα στο Π.Ερημιτη2Α αν σου αρέσει.
Την Αντελινα την δοκίμασα πολύ καιρό πριν όταν δούλευε στο Ν.Ουρανου 28 αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Τωρα αν έχει ανεβάσει απόδοση δεν ξέρω!Ανάμπελα την δοκίμασε συναθλητης που μιλάει ρουμάνικα κ μου είπε ότι είναι καλούτσικη.Εσυ επιλέγεις!Αναμπελα ή Αντελινα.?? Που εχει και μια κριτικη στην 1η σελιδα, Μια μαυρομαλα, την ειχα δει μια φορα καλο καυλακι.
Καλα χαλαρωσε και συ...Στη ζωή σου δεν έχεις δει-ακουμπήσει μπατ,γιατί τα αναφέρεις ρε τραχανοπλαγια,πάλι θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις?
Σαν τον αγράμματο και απλυτο κάνεις που βρίζει εδώ μέσα αυτά που δεν μπορεί να φτάσει
Φιλε μπατ παιρνει το μωρο??
Καλα χαλαρωσε και συ...
Για Μπατ μιλαμε οχι για χρυσες λιρες!!!
Ε,δεν χανει και τιποτα που δεν εχει δει Μπατ..Ούτε τα μπατ έχει δει ποτέ του ούτε τις χρυσές λίρες,βασικά μόνο ευρώ έχει δει,για τις δραχμές δεν παίρνω όρκο γιατί μπορεί ο παππούς να έχει ξεχασμένες στο σεντούκι ;)
Φάκι πρέπει να πας Pattaya κ να πιάσεις baht κ όχι μόνο!Ε,δεν χανει και τιποτα που δεν εχει δει Μπατ..
Ρε δε παν να γαμηθουν!!!Φάκι πρέπει να πας Pattaya κ να πιάσεις baht κ όχι μόνο!
Πιστεύω σήμερα το βράδυ θα την πετύχεις!Δες κ την Αναμπελα στο Π.Ερημιτη2Α αν σου αρέσει.
Επεστρεψε τσαρινα