κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας.
τωρα εγω πχ για να παρω την αποφαση να παω να πηδηξω την ηλικιωμενη παλαι ποτέ θεια-ναντια επρεπε να διαβαζω 5 χρονια καλες κριτικες για να πεισθω. ομοιως για την επισης πολύ καλη χοντρουλα νταϊανα. την θεια μονικα μεξικανα που επισης γράφονται καλα αλλα δεν εχω πεισει ακομα τον εαυτο μου ότι αξιζει να πληρωσω για μια που στην λαικη αν την δω ουτε θα γυρισω να την κοιτάξω.
αντίθετα κοπελες νεες και εμφανίσιμες όπως η μιρελα η μοντελισια, η νεφελη, η εβελινα, η λωρετα, η λιλη, η λαρα, με το που τις ειδα πηρα την αποφαση, αντε αν όχι την πρωτη φορα την δευτερη ή τριτη.
στην πρωτη περιπτωση ΔΕΝ εχεις την εμφανιση που είναι το 50% και πας μηπως για το άλλο 50% αν ακουσεις κατι καλο ή για δοκιμη.
στην δευτερη περιπτωση νεες και σεξυ εχουν ηδη το 50% που είναι η εμφανιση και αμα βγει και καλη μεσα φτανεις στο 100%.
με λιγα λογια οι μιλφ, τζιλφ, τσαμπυ, bbw, β κλας, θελουν πολύ δρομο για να φτασουν σαν πουτανες αυτές που είναι 25 χρονων, λεπτες, δροσερα ομορφα κορίτσια. και ακομη περισσοτερο για να τις ξεπερασουν.
τωρα αν καποιου η νεφελη που εμενα μου φαινεται ομορφη σαν πορνοσταρ δεν του αρεσει γιατι του φαινεται πολύ πλαστικη είναι δικο του θεμα, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ η εμφανιση ενώ η αποδοση όχι.
ή η λωρετα που εμενα μου φαινεται η πιο ομορφη σε προσωπο και σωμα αυτην την στιγμη αυτουνου του φαινεται η τριτη πιο ομορφη ας μπει στην πρωτη κατα τα δικα του υποκειμενικα κριτιρια , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
ή η μιρελα η μοντελισια που εχει αψεγαδιαστη επιδερμιδα και φατσα σαν την βανδη, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, αν καποιος εχει βιτσιο ή κολλημα και θελει να παει πχ με ξανθια ή δεν χωνευει την βανδη, δεν παει μαζι της.