redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
To Poison ποιο ειναι ρε καρντασια??
Ανέβα τη Φρίξου προς τα πάνω και στο τέρμα στρίψε δεξιά. (στα αριστερά είναι τα τρίδυμα). Το βράδυ πάντα κλειστό το βρίσκω
To Poison ποιο ειναι ρε καρντασια??
Σοβαρά ε; είναι τόσο καλή; μπράβο της, μαγκιά της αν είναι έτσι.η απαντηση ειναι απλη νομιζω...για οσο ακομα θα διαθετει εναν απο τους μεγαλυτερους αριθμους μονιμης πελατειας και για οσο θα πιανει τις ιδιες αποδοσεις στο δωματιο...
Γιατι απο τα 25 σπιτια που ειδες ανοιχτα και απο τις υπολοιπες 24 κοπελες οι 20 δε πιανουν μια μπροστα της
Αν δεν μου το περιεγραφες,ουτε καν ηξερα οτι εχει ανοιξει και εκειΑνέβα τη Φρίξου προς τα πάνω και στο τέρμα στρίψε δεξιά. (στα αριστερά είναι τα τρίδυμα). Το βράδυ πάντα κλειστό το βρίσκω
H αληθεια είναι οτι χθες την ειδα και κοντοσταθηκα για 4-5 δευτερολεπτα, αλλα τελικα δεν περασα.Το ύφος της το στραβωμενο/μπλαζε ηταν απαγορευτικο να μπω.Η Ιζαμπέλα στο venus τι λέει. Απο κοντά είναι ωραια γκόμενα
Την δοκίμασα κ πέρασα καλά.Ειναι από Ουκρανία,κατά δήλωση της.Μου έκανε καλή πιπα βεντούζατη με dt κ καραμπαλινκ.Αντεχει το δυνατό πιστονιασμα.Φιλια δεν έδωσε.H αληθεια είναι οτι χθες την ειδα και κοντοσταθηκα για 4-5 δευτερολεπτα, αλλα τελικα δεν περασα.Το ύφος της το στραβωμενο/μπλαζε ηταν απαγορευτικο να μπω.
Πήγα κ για πολλοστή φορά στη Μιρα στο Π.Ερημιτη 2Α κ πέρασα super ως πελάτης που έχω γίνει!Γαματε γιατί χανόμαστε!Πω πω...δεν σταματας ρε..με τιποτα...
Τακη βαρα γερα και για μας αδερφε.Πήγα κ για πολλοστή φορά στη Μιρα στο Π.Ερημιτη 2Α κ πέρασα super ως πελάτης που έχω γίνει!Γαματε γιατί χανόμαστε!
Μη τον καις τον ανθρωπο ετσι...Milf είναι η Justine πήγαινε
Ξανθια ζουμερη με ωραια κωλαρα,ομορφο προσωπο,υπεροχο δερμα αλλα απο ουσια μετρια πραγματα μεσατι παιζει με την Justine? γνωριζουμε στουντιο που εργαζεται ι και καμια φοτο ειμαι ζεστος για μιλφακι λεω αυριο να παω