You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (6 μέλη και 76 επισκέπτες)
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Η φλοριτα που δουλεύει την έχει. Πάρει κανείς από κολο?
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Η σάρα στο paradise αφήνει γλυφοκωλι?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Γιατι δεν πας να δοκιμασεις ? Εχεις πολλες ερωτησεις που μονο απο κοντα θα σου απαντηθουν , ειναι και η χημεια στη μεση . Μπορει σε σενα να κανουν άλλα , ολες αυτες για τις οποιες ρωτας.Η φλοριτα που δουλεύει την έχει. Πάρει κανείς από κολο?
ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος αλλα υπάρχει ελπίδα , ξαναφέρανε "Τον Νεφέλη"
που δουλευει αυτη?
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Τη έχω πάρει την φλοριτα αλλά τώρα δεν ξέρω που δουλεύει κ κάποιος είχε αναφέρει ότι έβαλε κ πρωκτικο
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Φίλοι μου διαβάζω αυτά που γράφετε για τη συγκεκριμένη κοπέλα και θέλω να πω κάτι.αυτη μονο που την βλεπης κ την τομη που εχει στην κοιλοια την κανεις με ελαφρα πηδημστακια.
Η συγκεκριμένη ζει δέκα χρόνια στην Αθήνα και είναι γυναίκα γεννημένη.
Αν την βλέπατε πριν τρία τέσσερα χρόνια δεν θα κάνατε αυτά τα σενάρια για τρανσέξουαλ.
Έχει κάνει εξαιρετικά αποτυχημένες επεμβάσεις στον κώλο και στα χείλη.
Όπως η λενκα.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Και για την τομη που γράφει ο φίλος νομίζω και μπορεί κάποιος πιο ειδήμων να μας διαφωτίσει ότι στην αλλαγή φύλου δεν γίνεται τομή στην κοιλιά.
Το αισθητικό πάντως είναι το ίδιο και δεν είναι καλο
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
σε ειπα βρε φιλε οτι εχει τομη στην κοιλια.δεν σε ειπα σον κ καλα οτι ειναι αλαγη φυλου.κ οτι ειναι αντιαισθητικο.Και για την τομη που γράφει ο φίλος νομίζω και μπορεί κάποιος πιο ειδήμων να μας διαφωτίσει ότι στην αλλαγή φύλου δεν γίνεται τομή στην κοιλιά.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
καλα κατεβηκαν ο γιορικας ο κωστηκας και σουμελα μαζι.και τη περιμενατε να δειτε μοντελα.για τα γουστας καλες ειναι κ αυτες.Απογοήτευση νούμερο 3122...
Βολτα με αζα και boux....πλεον ονόμασα κάθε σπιτάκι αριθμό και δίπλα τη λέξη απογοητευση!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
εγω που δεν ειμαι κ σαλονικος κ τις εχω μαθει απο εξω κ ανακατωτα---στο τελος καφε θα πινομε με τις κοπελεςκαλα κατεβηκαν ο γιορικας ο κωστηκας και σουμελα μαζι.και τη περιμενατε να δειτε μοντελα.για τα γουστας καλες ειναι κ αυτες.
νεο ροστερ χρειαζομαστε στο μυλο διοτι ολες εχουν 10 χιλιαδες ενσημα απο εκει
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
καλησπερα παιδια μια ερωτηση η νατασα τσαρινα δουλευει εαν ναι που?????ευχαριστω
Μινωταυρου 10 αν θυμαμαι καλα παρασκευη σαβκυριακη και δευτερες δουλευει. Αα και απο τις 1 και μετα. Ενας αλλος φιλος ρωτησε για πρωκτικο αυτο ειναι και δικια μου απορια παντως σιγουρα καποιος μου ειχε πει οτι εκανε παλια και σιγουρα της αρεσουν τα παιχνιδια στο κωλαρακι της.
εγινε μια γρηγορη βολτα λογω περιορισμενου χρονου
την βερα την ειδα στο paradise 1 βγηκε με την πετσετα,ομορφο συνολο αλλα δεν περασα,κατι μου θυμιζει αυτη ρε παιδια,κυκλοφορουσε παλιοτερα με αλλο ονομα??
πετρου ερημιτη & μινωταυρου ηταν ανοιχτα τα 2 απο τα 3 στο ενα μια ελενη αν θυμαμαι καλα,νταρντανα οχι για τα δικα μου γουστα
στο τριτο ηταν μια λιλη απο τσεχια ειπε η τσατσα μετριο προσωπο,ωραιο κορμακι κ κωλαρακι με ταττοο μπροστα στην κοιλια κ πισω στον κωλο,συμπαθητικο μ φανηκε αν καποιος εχει εμπειρια ας δωσει τα φωτα του
πετρου ερημιτη 2 στο πιο καινουργιο που εχει γινει μια αντελινα,κοντουλα μελαχρινη με γυαλακια,συμπαθητικη εδω ια εμπαινε αλλα μολις ειχε βγει απο το δωματιο κ κρατουσε το τζελ στα χερια,αυτο με χαλασε,κ δω θα ηθελα εντυπωσεις απο συναθλητες που εχουν δοκιμασει
golden lips λορα αδιαφορη για τα δικα μου γουστα
red diamond ηταν η λορενα,δε την ειχα ξαναδει απο κοντα μονοαπο φωτος και η αληθεια ειναι οτι μ αρεσε αρκετα,ειναι με μια λεξη ενα σκυλε κοντοπουτανο με βυζαρες δε μπηκε γιατ ιπιεζε ο χρονος αλλα σιγουρα θα δοκιμαστε αμεσα κιολας
villa prive χτυπαω κουδουνι κανουν 3 λεπτα να ανοιξουν,φευγω,μολισ φευγω ανοιγει η πορτα κ βλεπω μια μελαχρινη σαν εχει μολις ξυπνησει προφανως δε μπηκα καν μεσα
αυτη τα λιγα παιδια η βολτα ηταν πολυ γρηγορη κ δε συγκρατησα πολλα πραγματα
η καταθεση θα γινει ψιλο αμεσα η λορενα μπηκε στη λιστα,ηθελα να δω κ την βικτωρια αλλα κ την τσαρινα που δε τις εχω δει απο κοντα
επισης θελω να ρωτησω αν η ελενα η ρουμανα που δουλευε στο πρασινο δουλευει ακομα??
κ γενικα οτι πληροφοριες-συμβουλες εχετε ειναι καλοδεχουμενες!!!!
την βερα την ειδα στο paradise 1 βγηκε με την πετσετα,ομορφο συνολο αλλα δεν περασα,κατι μου θυμιζει αυτη ρε παιδια,κυκλοφορουσε παλιοτερα με αλλο ονομα??
πετρου ερημιτη & μινωταυρου ηταν ανοιχτα τα 2 απο τα 3 στο ενα μια ελενη αν θυμαμαι καλα,νταρντανα οχι για τα δικα μου γουστα
στο τριτο ηταν μια λιλη απο τσεχια ειπε η τσατσα μετριο προσωπο,ωραιο κορμακι κ κωλαρακι με ταττοο μπροστα στην κοιλια κ πισω στον κωλο,συμπαθητικο μ φανηκε αν καποιος εχει εμπειρια ας δωσει τα φωτα του
πετρου ερημιτη 2 στο πιο καινουργιο που εχει γινει μια αντελινα,κοντουλα μελαχρινη με γυαλακια,συμπαθητικη εδω ια εμπαινε αλλα μολις ειχε βγει απο το δωματιο κ κρατουσε το τζελ στα χερια,αυτο με χαλασε,κ δω θα ηθελα εντυπωσεις απο συναθλητες που εχουν δοκιμασει
red diamond ηταν η λορενα,δε την ειχα ξαναδει απο κοντα μονοαπο φωτος και η αληθεια ειναι οτι μ αρεσε αρκετα,ειναι με μια λεξη ενα σκυλε κοντοπουτανο με βυζαρες δε μπηκε γιατ ιπιεζε ο χρονος αλλα σιγουρα θα δοκιμαστε αμεσα κιολας
villa prive χτυπαω κουδουνι κανουν 3 λεπτα να ανοιξουν,φευγω,μολισ φευγω ανοιγει η πορτα κ βλεπω μια μελαχρινη σαν εχει μολις ξυπνησει προφανως δε μπηκα καν μεσα
η καταθεση θα γινει ψιλο αμεσα η λορενα μπηκε στη λιστα,ηθελα να δω κ την βικτωρια αλλα κ την τσαρινα που δε τις εχω δει απο κοντα
επισης θελω να ρωτησω αν η ελενα η ρουμανα που δουλευε στο πρασινο δουλευει ακομα??
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
η βέρα τίποτα ιδιαίτερο για να θυμάσαι.τσαμπα το χρήμα...δεν ήτανε με άλλο όνομα..εγινε μια γρηγορη βολτα λογω περιορισμενου χρονου
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Να πας τσαρινα. Θα δουλευει και αυριο. Πριν λιγο κατεθεσα και θα ανεβει και κριτικη.Jimiadis ευχαριστω φιλαρακι για την γρηγορη απαντηση
Εχεις δοκιμασει την λορενα;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38