kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Έχει δει κανείς το πράσινο, τελευταίο κάτω κάτω στη Νικηφόρου Ουρανό ποτέ ανοιχτό? Οπότε έχω περάσει ήταν κλειστο τελευταία...
Η τσαρίνα ?????
αγαπουληΕπεστρεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................................................................
αγαπουλη
αντε αυριο απο της 12 στην σειρα γιατι το μαρουλι της τσαρινας τελειωσε.κ θελη ευροπουλακια το κοριτσηΕπεστρεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................................................................
ναι καλααααααααααααααααααααααααααααααααααα.Δεν είμαι αγαπούλης βρε μιλφακια,απλά γάμησα μετά από καιρό
τη γαμησες βρε αγαπουλι το πηγαδη.η τσαρινα ειναι μονο γιαΔεν είμαι αγαπούλης βρε μιλφακια,απλά γάμησα μετά από καιρό
Μετά απο τόσο καιρό που λείπει μπορεί και να έσφιξετη γαμησες βρε αγαπουλι το πηγαδη.η τσαρινα ειναι μονο για
σου ειπαν πως ειναι φουλ κι εσυ το πιστεψες??αντε αυριο απο της 12 στην σειρα γιατι το μαρουλι της τσαρινας τελειωσε.κ θελη ευροπουλακια το κοριτση
Επεστρεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................................................................
στο Λας Βέγκας δεν έπαιζε τίποτα?Βολτα σημερα το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο. Φουλ καυλωμενος και με το 30αρι στο χερι ετοιμο για καταθεση . Μπηκα σε ολα τα σπιτακια και τελικα κατεθεσα στον βενζινα της περιοχης γεμιζοντας το αχορταγο ντεποζιτο του αμαξιου μου. Με τον βενζινα δεν εγινε τιποτα μη σας μπουν ιδεες . Απιστευτο το χαλι . Να θελεις να πληρωσεις και να μην υπαρχει τιποτα . Ουτε για κασκαντεριλικι δεν μου εκανε καποια το κλικ .
στη ψηφοφορία κόντρα με bouxo ειχες ρε βλάχο...Δεν είμαι αγαπούλης βρε μιλφακια,απλά γάμησα μετά από καιρό
στη ψηφοφορία κόντρα με bouxo ειχες ρε βλάχο...
να ανοίξεις αστειατοριο..γελασαμε πάλι..Τραβα κοιμησου ρε ταγαρι...τζακ ποτ εβγαλε η πιτα
Τα ιδια με πανταστο Λας Βέγκας δεν έπαιζε τίποτα?
Ειρηνη αδερφιανα ανοίξεις αστειατοριο..γελασαμε πάλι..