yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Για να μην παθει κι'αλλος κοσμος οτι επαθα εγω,παρακαλω διαβαστε την κριτικη μου :S
Περαστικά azazel,σύντομα να επανέλθεις,γερός,δυνατός
Για να μην παθει κι'αλλος κοσμος οτι επαθα εγω,παρακαλω διαβαστε την κριτικη μου :S
καλη αναρρωση τυπε,μην πτοεισαι,θα περασει...
Περαστικά azazel,σύντομα να επανέλθεις,γερός,δυνατός
αφου ειπαμε...οι ελλεηνιδες ειναι κινδυνος θανατοςΓια να μην παθει κι'αλλος κοσμος οτι επαθα εγω,παρακαλω διαβαστε την κριτικη μου :S
μπα δε την ξερω
Πω ρε φιλε μαλακια περαστικα μανΕυχαριστω παιδια
Αδερφέ περαστικά, αυτό δεν ήταν στόμα σπηλιά μικροβίων ήταν....Για να μην παθει κι'αλλος κοσμος οτι επαθα εγω,παρακαλω διαβαστε την κριτικη μου :S
εγω πηγα πριν 10 μερεσ και ηταν εκει αλλα μου ειπε οτι θα σταματησει τελειωσ και θα φυγει τωρα αν μου ειπε αληθεια δεν ξερωμήπως γνωριζει κανεις αν η βερονικα (βασιλισσα) δουλευει θεσ/νικη? γιατι γιαννιτσα που πηγα φορες, στην θεση της ηταν 1 μαυρουλα
αυτα να τα βλεπεις εσυ ρομαντικε μου!Αδερφέ περαστικά, αυτό δεν ήταν στόμα σπηλιά μικροβίων ήταν....
Προεδρε πάω μόνο με Ρουμάνες που κάνουν βρώμικο σεξ. Δεν κολλάνε τίποτα γιατί το DNA τους έχει τρελά αντισώματα και έτσι δεν μεταδίδουν τίποτε άλλο από αγνό ρομαντισμόαυτα να τα βλεπεις εσυ ρομαντικε μου!
ΩΧ!!!!Η ελενα ελληνοβραζιλιανα την πηρε πουθενα το ματι σας? γιατι χαθηκε? ξερει κανεις τιποτα?
ακουσα τωρα αυτο που επαθε και ο Αζαζελ και χεστηκα απο το φοβο μου.
Περαστικα φιλε μου
περαστικα αδερφέ!!!!Ευχαριστω παιδια
ακα?? αν οχι τι φοβασαι?ΩΧ!!!!
Την εχει παρει και αυτη ο ΑΖΑ...
Λες να κολλησε απο αυτην??
Την γαμησαμε φιλε...και γω την πηρα...
:S :S
Μast χαλάρωσε!Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι!Η ελενα ελληνοβραζιλιανα την πηρε πουθενα το ματι σας? γιατι χαθηκε? ξερει κανεις τιποτα?
ακουσα τωρα αυτο που επαθε και ο Αζαζελ και χεστηκα απο το φοβο μου.
Περαστικα φιλε μου
Αντριάνα στο Νικ.Ουρανού 28 πέρασα μαζί της πριν δύο ωρες.Super απόδοση!Την ξέρω βεβαίως από το Ανδρέου Γεωργίου 30 όταν δούλευε εκεί πριν 3 χρόνια.