Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Α ναι σωστα! Είχα πάει στην Ανδρέου Γεωργίου στα τελευταία της,αλλά το ξέχασα επειδή προτιμώ τα στούντιο λόγω καλύτερης ποιότητας κλπ κλπ.Anyway ευχαριστώ πάντως

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς αν με 35 ευρώ καρφώνω; Δεν έχω διαπραγματευτεί ποτέ τιμή.Στο Red Diamond πάντως που χα πάει,ήμουν με cash 80 και ήθελα να κάνω φουλ πρόγραμμα και η τσατσά μου πε άντε καλά αν και μου πε στη αρχή ότι πάει από 100 και πάνω

στα αλλα ξεκιναει απο 30 ευρα βρε....

σε εμενα   μου το  εχουν προτεινει οι ιδιες τσα2  να περασω και με λιγοτερα.σε καποιο απο τους μονους αριθμους στη φριξου με μια που τσιγγανοφερνε .στο τελευταιο τριδυμο με την φλωριτα απο 30 με 25,με την μελαγχροινη  καρλα πρωκτικο μειον 10.το ιδιο σκηνικο στην ν.ουρανου  για την κωλοτρυπιδα της μιρας.φανταζομαι αυτο εχει συμβει και με αλλους.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Αυτη η Εφη παιδες, ακουραστη τοσα χρονια.!!!!!!!??? Για αλλη μια φορα βγηκα και παραμηλουσα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
595
Πόντοι
7.135
Για όσους ψάχνουν τις συγκεκριμένες, η Μιρέλλα είναι βραδυνή στο Ν. Ουρανού 28 και η ξανθιά Τζέσι στο Ν. Ουρανού 20.

Δοκίμασα δύο σήμερα το βράδυ, μια ήταν η Μαρία στο Las Vegas που αποδείχτηκε βαρετή πατάτα, σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να χύσω, και η άλλη ήταν η ξανθιά Βανέσσα στα τρίδυμα, μου άρεσε αν και ήταν πτώμα από την κούραση.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.100
Πόντοι
5.646
Για όσους ψάχνουν τις συγκεκριμένες, η Μιρέλλα είναι βραδυνή στο Ν. Ουρανού 28 και η ξανθιά Τζέσι στο Ν. Ουρανού 20.

Δοκίμασα δύο σήμερα το βράδυ, μια ήταν η Μαρία στο Las Vegas που αποδείχτηκε βαρετή πατάτα, σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να χύσω, και η άλλη ήταν η ξανθιά Βανέσσα στα τρίδυμα, μου άρεσε αν και ήταν πτώμα από την κούραση.
Η Βανεσσα ειναι φολα!Stay away!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Σπιτάκια εκτός εμβέλειας Σφαγείων-Βαρδάρη έχουν μείνει τίποτα ανοιχτά; Γνωρίζει κανείς τίποτα;

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Περασμα μεσημεριανη mini βολτα  για να δω την ρομπερτα που δεν εχει φωτος στο άλλο σαιτ.Ωραια είναι,λεπτη ,2αρι στηθος,στενο κωλο,μακρια σγουρα ξανθα μαλλια,σαρκωδη χειλη που είναι και το πιο εντονο χαρακτηριστικο της.Δεν κανει γυμνο.
Κριμα με τετοια χειλη.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.351
Πόντοι
3.820
Περασμα μεσημεριανη mini βολτα  για να δω την ρομπερτα που δεν εχει φωτος στο άλλο σαιτ.Ωραια είναι,λεπτη ,2αρι στηθος,στενο κωλο,μακρια σγουρα ξανθα μαλλια,σαρκωδη χειλη που είναι και το πιο εντονο χαρακτηριστικο της.Δεν κανει γυμνο.
Κριμα με τετοια χειλη.
αστεριας-κομοδινο-ικεα-κουκουβαγια τοιχου-η ιδια η γη πριν πει ο γαλιλαιος οτι γυριζει!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.100
Πόντοι
5.646
αποψεις....αλλα νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος εδω ...
Καθόλου υπερβολικός!Δύο φορές την έχω πάρει κ μέσα στο δωμάτιο ήταν βαριεστημενη κ έκανε  αγγαρεία!Και καλα ότι είναι κουρασμενη κ πουτσες μπλε!Μάπα το καρπούζι!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.938
Πόντοι
25.165
η εφαρα ποτε δουλευει?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
η εφαρα ποτε δουλευει?
Μαλλον θα παρει αδεια συναδελφε.Παντως και να την πετυχεις τωρα, καλυτερα ειναι να μην περασεις γιατι ειναι αρκετα κουρασμενη δεν ειναι οπως ηταν παλια ασε που ολη την ωρα το αναφερει οτι κουραστηκε φετος το καλοκαιρι.Σε καποια στιγμη με λεει κιολας καλα που ειστε εσεις που γνωριζω απο παλια και ειμαι λιγο ποιο χαλαρη γιατι με τους νεους ζοριζομαι αρκετα...οποτε καταλαβαινεις σε τι φαση βρισκεται τωρα.Εγω που την πηρα το σαββατο διαπιστωσα οτι, καλη μεν αλλα οτι δεν ειναι η εφη που ξεραμε και στην πιπα ακομα που ειναι ενα απο τα δυνατα της σημεια ηταν χαλια,γενικα καλο ειναι να φυγει για λιγο καιρο να μας ερθει μετα ανανεωμενη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τις προάλλες έκανα ένα σύντομο πέρασμα με συντεταγμένες  στο Vegas και έπεσα στην νεαρή μιλφ Σουζάνα, η οποία για κάποιο λόγω μου έκανε κλικ..

Καταρχάς δεν είναι η κουκλάρα, αλλά έχει την γοητεία της, δεν είναι η κορμάρα, αλλά έχει τα ωραία πιασίματα της, δεν είναι η έμπειρη που θα θέλαμε, αλλά έχει το στυλάκι της και...το κυριότερο που με τρέλανε ήταν τα προστυχόλογα της στο κρεβάτι και η καύλα που έβγαζε καθώς τις άλλαζα τα φώτα.

Πήρα πρόγραμμα που είχε και κωλαράκι, το οποίο βεβαίως, βεβαίως ήταν όπως το θέλω, δουλεμένο και ιδανικό.

Σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αξίζει η εμπειρία μαζί της...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Τις προάλλες έκανα ένα σύντομο πέρασμα με συντεταγμένες  στο Vegas και έπεσα στην νεαρή μιλφ Σουζάνα, η οποία για κάποιο λόγω μου έκανε κλικ..

Καταρχάς δεν είναι η κουκλάρα, αλλά έχει την γοητεία της, δεν είναι η κορμάρα, αλλά έχει τα ωραία πιασίματα της, δεν είναι η έμπειρη που θα θέλαμε, αλλά έχει το στυλάκι της και...το κυριότερο που με τρέλανε ήταν τα προστυχόλογα της στο κρεβάτι και η καύλα που έβγαζε καθώς τις άλλαζα τα φώτα.

Πήρα πρόγραμμα που είχε και κωλαράκι, το οποίο βεβαίως, βεβαίως ήταν όπως το θέλω, δουλεμένο και ιδανικό.

Σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αξίζει η εμπειρία μαζί της...
Αρχηγέ μου , μέτρησα 4 δεν στην κριτική σου. Αν έτσι λες καλά λόγια για μια κοπέλα, όταν τη θάβεις τι θα γράψεις;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θέλω την αντίφαση πάντα μέσα στην ζωή...

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

Stories

Νέο!