Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
Καθε ποτε δουλευει δλδ ???
Καθε ποτε δουλευει δλδ ???
αυριο στο prive λεει το site τους 11 με 8 το βραδυΚαθε ποτε δουλευει δλδ ???
α μου σφυριξαν οτι η Ιωαννα ( η Ελληνις) απο το vegas δουλευει βραδια godiva αν ενδιαφέρεται καποιος
Γεια σου μωρακι...Kslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
:-* :-*
μουναρα μου ερχομαι να σε σκισω τωραKslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
αχ μωρό μου πέρασα πριν και σε ερωτευτηκα κιαλλο δεν γίνεται να με παντρευτεις☺☺Kslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
Kslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
γεια σου ΚΑΥΛΑ Η ΓΚΑΥΛΑ λαικαKslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
ειμαι ο φακιρησ κ εχει δωρο λουλουδακια.Γεια σου μωρακι...
Καλως ηρθες στη παρεα μας...Ειμαι ο ΦΑΚΙΡΗΣ!!
:S :S :S :S :S
Χρωστάω κι εγώ μια κριτική για την Νατάσα την τσαρίνα. Περασα μαζί της πρώτη φορά την Παρασκευή και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Η κοπέλα είναι μεγάλο ταλέντο!! Σου ρίχνει τρείς "μανιβελιές" και σου κόβεται η αναπνοή...
Οταν λες τα καναμε ολα εννοεις???????Φοβερο σεξ σημερα το μεσημερι με την βασιλισσα των στουντιο την εφη! Μιλαμε εκατσα μιση σχεδον ωρα στο δωματιο και τα καναμε ολα!!Δυστυχως ομως με πεταξε κατι το οποιο με στεναχωρησε και θα στεναχωρισει αρκετους φαν της.Λεει οτι ειναι καιρος να σταματισει την δουλεια δεν με ειπε ποτε ακριβος αλλα το σκεφτεται πολυ γιατι λεει οτι κουραστηκε.Πηγα και σ'ενα ακομα το γκοτιβα οπου ηταν στο δωματιο η πιτσιρικα ελληνιδα ιωαννα.
Φοβερο σεξ σημερα το μεσημερι με την βασιλισσα των στουντιο την εφη! Μιλαμε εκατσα μιση σχεδον ωρα στο δωματιο και τα καναμε ολα!!Δυστυχως ομως με πεταξε κατι το οποιο με στεναχωρησε και θα στεναχωρισει αρκετους φαν της.Λεει οτι ειναι καιρος να σταματισει την δουλεια δεν με ειπε ποτε ακριβος αλλα το σκεφτεται πολυ γιατι λεει οτι κουραστηκε.Πηγα και σ'ενα ακομα το γκοτιβα οπου ηταν στο δωματιο η πιτσιρικα ελληνιδα ιωαννα.
Ποσα εσκασες? με τι προγραμα μπηκες??
Kslimera palikaria Den to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.