Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20
καλημερα σε ολους.θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για το ποιες κοπελες δουλευουν σημερα κατα τις 12 το μεσημερη στον βαρδαρη και ποιες θεωρειτε καλες?σας ευχαριστω

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
τελικα πηγα στο μαρινοσπιτο.μια τζενη ρουμανα μου ειπε.αδυνατη με καλο σωμα κατα την γνωμη μου.μεσα χαμογελαστη,καλη πιπα και μετα πρωτα ηρθε απο πανω και μετα πισωκολλητο για να βλεπω ενα τατοο που ειχε στην μεση.καλα ηταν αλλα κατι πρεπει να γινει με τα 40ρια στον βαρδαρη.πρεπει να τους κανουμε καμια αποχη για κανα μηνα για να βαλουν μυαλο

Blast, πρόκειται για το γκομενάκι που είναι βγαλμένο απο ταινίες τρόμου όπως λες. Την είχα πάρει παλιά στο Ηρωσπιτο (Σαπφούς με προμηθέως, είσοδο από σαπφούς). Καλό ήτανε. Καλή πίπα και μετά χύσιμο στην καβάλα (όχι την πόλη!!!). Δεν ξαναπήγα πάντως.

Σεβασμός στην Τζώρτζια! Είναι το πουλέν μου που ... αδειάζει το ''πουλέν'' μου!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: :2funny:  Ναι ρε παιδι μου και γω θα την επερνα αυτη τη Τζενη ετσι για να τρομοκρατηθω  :2funny: αλλα αν ειχε 15 ευρω,οχι 40 :headbang: :headbang:
Η τζωρτζια ειναι αυτη στο ερος στο Βαρδαρη?

btw σβηστηκε καποιο μυνημα μου απο το θρεντ?Ετσι μου φαινεται :tickedoff: :tickedoff:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μηπωσ ο φιλοσ μασ ο Τρελο Αγορι ξερει καμια που κανει"footjob"? (μπορει η Αφρουλα δεν το κανει :think:).Ναι Blastbeat εξαφανιστηκαν :headbang: :2funny: :2funny:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Γεια σας. Αν και γραφω πρωτη φορα, γνωριζω το site σχεδον απο την αρχη του.
Την Εφη ακομα πιο παλια! Χθες βραδι ομως ηταν η τελευταια. Για πρωτη φορα δεν μπορεσα να "λειτουργησω" μαζι της. Δεν μπορεσα να την δω σαν μηχανη του sex, αλλα σαν αγγελο! Σαν αγγελο που ηρθε για να μου χαρισει στιγμες ανειπωτης ευτυχιας, τρια χρονια τωρα. Εκει ηταν και το λαθος μου.Η Εφη δεν ηρθε για να χαρισει ευτυχια μονον σε εναν, αλλα σε ολους.
Ποτε δεν καταλαβα πως μια τετοια γυναικα γινεται ιεροδουλος.
Γιατι τα γραφω αυτα? Ποιος ξερει, ισως για να εχω μια ασφαλιστικη δεικλιδα να μην την ξαναδω. Ισως για να το πιστεψω οτι δεν θα την ξαναδω. Σε καθε περιπτωση συγχωρεστε με για τον χωρο που πηρα.
Να την σεβεστε και να την αγαπατε!
Τι αγγελοι και νεραιδες και αηδίες ?Ρε σεις πατε καλα?Αν εχετε τοση αναγκη απο συναισθηματικη καλυψη αναζητηστε τη καπου εξω φλερταρωντας με "φυσιολογικες" γυναικες και οχι σε μπουρδελα με επαγγελματιες που απλα εχουν εντονα ανεπτυγμενες υποκριτικες ικανοτητες.Δε λεω καλως ο σεβασμος προς τις ιεροδουλες ομως οι αναφορες τυπου "ερωτικης εξομολογησης" αγγιζουν τα ορια της υπερβολης

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Που βρίσκεται η Αφρούλα ρε παιδιά???

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μηπωσ ο φιλοσ μασ ο Τρελο Αγορι ξερει καμια που κανει"footjob"? (μπορει η Αφρουλα δεν το κανει :think:).Ναι Blastbeat εξαφανιστηκαν :headbang: :2funny: :2funny:

Θα ψήσω την αφρουλούμπα εφόσον σας ενδιαφέρει! Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν κάποια το κάνει γιατί δεν το έψαξα ποτέ.

Είτε η Αφρούλα, είτε η Ρουμάνα Χριστίνα (πρωινό μιλφ στην Κοροβάγκου με σφιχτή κωλάρα, όχι η φιρμάτη συνάδερφός της από το Ανναμαρόσπιτο) να το κάνουν αν το ζητήσεις ευγενικά!!!

Η Τζωρτζιάρα είναι μια ζουμπουρλοθίτσα πίτα στο σολάριουμ, με μαλλί πορτοκαλί λάχανο!!! τρελό φετιχ!!! κατοικοεδρεύυει ψηλά στην Προμηθέως

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: :2funny: Ωστε ετσι λοιπον η Τζωρτζια.Cult...

Tωρα για το footjob αν εχει την ευγενη καλοσυνη ο mpotofilos να κανει λιγο paste το πμ που του εστειλα χθες γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω.
Απλα το βασικο ειναι μην μας παρουν τον αερα και ζητανε 50αρικα και ιστοριες.Ακαποτο footjob λοιπον ο επομενος κυκλος της μπουρδελοζωης μας. :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι αγγελοι και νεραιδες και αηδίες ?Ρε σεις πατε καλα?Αν εχετε τοση αναγκη απο συναισθηματικη καλυψη αναζητηστε τη καπου εξω φλερταρωντας με "φυσιολογικες" γυναικες και οχι σε μπουρδελα με επαγγελματιες που απλα εχουν εντονα ανεπτυγμενες υποκριτικες ικανοτητες.Δε λεω καλως ο σεβασμος προς τις ιεροδουλες ομως οι αναφορες τυπου "ερωτικης εξομολογησης" αγγιζουν τα ορια της υπερβολης
Συμφωνω 100%,ναι μεν κι αυτες ειναι ανθρωποι με αισθηματα κ.τ.λ,αλλα εκει παμε και πανε για συγκεκριμενο σκοπο,για ερωτες προτεινω γραφεια συνοικεσιων,μπαροτσαρκες,κλαμπινγκ κ.τ.λ,μη τρελλαθουμε κιολας!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν εχετε τοση αναγκη απο συναισθηματικη καλυψη αναζητηστε τη καπου εξω φλερταρωντας με "φυσιολογικες" γυναικες
Eυτυχώ που την λέξη 'φυσιολογικές' την έβαλες μέσα σε εισαγωγικά γιατί παρα λίγο θα νόμιζα οτι μιλούσες σοβαρά!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας. Αν και γραφω πρωτη φορα, γνωριζω το site σχεδον απο την αρχη του.
Την Εφη ακομα πιο παλια! Χθες βραδι ομως ηταν η τελευταια. Για πρωτη φορα δεν μπορεσα να "λειτουργησω" μαζι της. Δεν μπορεσα να την δω σαν μηχανη του sex, αλλα σαν αγγελο! Σαν αγγελο που ηρθε για να μου χαρισει στιγμες ανειπωτης ευτυχιας, τρια χρονια τωρα. Εκει ηταν και το λαθος μου.Η Εφη δεν ηρθε για να χαρισει ευτυχια μονον σε εναν, αλλα σε ολους.
Ποτε δεν καταλαβα πως μια τετοια γυναικα γινεται ιεροδουλος.
Γιατι τα γραφω αυτα? Ποιος ξερει, ισως για να εχω μια ασφαλιστικη δεικλιδα να μην την ξαναδω. Ισως για να το πιστεψω οτι δεν θα την ξαναδω. Σε καθε περιπτωση συγχωρεστε με για τον χωρο που πηρα.
Να την σεβεστε και να την αγαπατε!
Καλα παιδια φυσικα πρεπει να υπαρχει σεβασμοσ;αλλα οχι υπερβολεσ :birdman: σε αυτο το βαθμο?!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: Ωστε ετσι λοιπον η Τζωρτζια.Cult...

Δεν μιλάει γρι ''Ellinikos''! Τσάτρα - πάτρα Αγγλικά και γερμανικά και μιλάει πολύ καλά Ιταλικά τα οποία δεν με αγγίζουν!

Το δυνατό της σημείο είναι το handjob με κρεμούλα που κάνει στο ξεκίνημα και το φοβερό ''Fuck you - fuck me'' που ΄λέει όταν γκαζώνεις!!!

Το αδύνατο σημείο της είναι ότι κάθε φορά που πάω μαζί της προσπαθεί να με ψησει να χάσω κιλά! Την επόμενη φορά θα της απαντήσω ''Μη μ' αγχώνεις, δε μπορώ πίνω μπύρες και σε γαμώ''!!!

Freeeeedoooooommmmmm!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Μια Μαρια που δουλευε παλια στο Βαρδαρη μου ειχε κανει,ωραια γκομενα μαυρομαλα,με φοβερα ποδια.Αυτη μου ειχε πει πως θα μου το εκανε και ακαποτα αν της ειχα πει. Banging Head Against a Wall  30 ευρω

Η Μαρια στο Ανδρ.Γεωργ.4  μου ειχε κανει επισης.Γενικα δεν το κανει η ζηταει κανα 50ευρω σε αλλους.Εγω την εψησα μεσα στο δωματιο και μου εκανε στα 35 ευρω. Tongue TongueΟχι καλη

Η Αλεξανδρα που δουλευε παλια στο αλουμινατο εκανε σε φιλο μου στα 40 ευρω.
Η Λαουρα στα 30 αλλα αν δεν εισαι πελατης το κανει στα 70 Jerking Off Jerking Off
Η Χριστινα αριστερα απο τον μυλο το κανει στα 50. Banging Head Against a Wall
Μαλακια ειναι αυτο.Στην Αθηνα το εκαναν μεσα στο 15ευρω.

αυτο ειναι το πμ για footjob του φιλτατου blastbeat,ελπιζω να βοηθησε!

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
σημερα σαββατο 6 σεπτεμβρ. αλουνιματο σπιτι τανταλου. 6 απογευμα. μαρινα. μελαχρινη , εντονα μαυρα μαλλια. αρκετα λεπτη λιγο κοντη. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ την ωρα της πραξης.βαρεμενη. Μ Α Κ Ρ Ι Α.ξενερωτη.εκανε μεν ολες τις στασεις, αλλα με εμφανη σημαδια αγγαρειας.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ναι mpotofilos καταλαβα αλλα αυτο ηταν πριν απο καιρο νομιζω :think:,για τωρα δεν εχουμε κατι σιγουρο :think:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Κοιτα καποιες απο αυτες τις κοπελες δουλευουν ακομα.Οπως Χριστινα και Μαρια στο μυλο.
Επισης η πρωτη Μαρια που λεω η μελαχρινη αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη που ανεφερε το paixtroni  αλλα ως Μαρινα.Ετσι την παρουσιαζαν τον τελευταιο καιρο.
Παρολαυτα ζητηστε το γενικα απο οποιαδηποτε κοπελα αλλα μην δινουμε επιπλεον λεφτα.Σε καμια περιπτωση.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα πηγα στην κωλεττη με πολυ διαθεση για το footjob...αλλα δυστυχωσ δεν ηταν η Αφρουλα(αδιαθετη μου ειπαν >:()εφυγα και πηρα αναβολη;ηταν μια Μαρινα,το βραδυ η γνωστη...;και φυσικα απογοητευτικα :headbang: >:(

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
στο θέμα του Footjob θεωρώ ότι αν έχετε καλή σχέση με οποιαδήποτε από τις κοπέλες, δεν θα έχει πρόβλημα να σας τον παίξει για λίγο με τις πατούσες της. Ειδικά φιλότιμες κοπέλες όπως η Αφρο, η Μαρίνα ή η Έφη δε νομίζω να πουν όχι σε καταθέτη!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Απλα η Μαρινα που να βγαζει ολο αυτο το πραγμα που φοραει.LOL  :2funny: :2funny:
Εχω σκεφτει πολλες φορες να της ζητησω αλλα με πιανει απογοητευση οταν τα βλεπω  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom