Azazel τι προκαταρκτικά σου έκανε η Εμμανουέλα? Αποκλείεται να μη σου άρεσαν. Μ' εμένα είχε θεϊκή συμμετοχή και φιλήματα, η γλωσσίτσα της πέρασε κυριολεκτικά από ΠΑΝΤΟΥ, δε μου έχει ξανασυμβεί.
Η Janet, τη δοκίμασα χθες, δεν έκανε τίποτα από προκαταρκτικά. Ήταν απαράδεκτη. Το ποσοστό των κοριτσιών που δεν κάνουν προκαταρκτικά τίνει να γίνει αμελητέο, σχεδόν όλες έστω κάτι θα κάνουν... Ήταν κάκιστη στο επικοινωνιακό/ερωτικό με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουμε πέρα από πίπα. Η πίπα της ήταν φανταστική, αλλά τι να το κάνεις όταν έχουν ήδη δημιουργηθεί απίστευτα αρνητικά συναισθήματα και άγχος. Τι έγινε ακριβώς: Μπαίνει στο δωμάτιο μου συστήνεται με χειραψία θαρρείς και θα της έπαιρνα συνέντευξη. Κουβέντα για άσχετα μέχρι να ξεντυθούμε. Μετά κατευθείαν παίρνει το προφυλακτικό και πάει να μου το φορέσει. Φυσικά της λέω μην ξεκινάς έτσι, λέει OK και κάθεται σαν παγοκολόνα και με κοιτούσε. :o Πήγα να δοκιμάσω χάδια/φιλάκια μπας και ξυπνίσει και πριν ξεκινήσω οτιδήποτε μου πετάει το θεϊκό "You can kiss here and here, but not here and here." Λέω από μέσα μου τι λέει το ΟΥΦΟ, αυτό είναι που είναι έμπειρη? Δεν είναι καν μοντέλα σε σώμα και πρόσωπο, πως θα μας σηκωθεί. Δεν το καταλαβαίνει και η ίδια? Ξέρει τι ανταγωνισμός υπάρχει? Της λέω είμαι κουρασμένος σήμερα, θέλω να το πάρουμε λίγο χαλαρά. Μου λέει ΟΚ, δεν με φίλησε πουθενά, δεν μου έσκασε ούτε ένα χαμόγελο (!), και ξαναπήρε το προφυλακτικό (!!!). Πάω να το πάρω από τα χέρια της και το έβαλε στο στόμα της!
Εκεί εγκατέληψα την προσπάθεια συνενόησης. Την άφησα να μου πάρει πίπα, είναι όντως πολύ καλή και έμπειρη με ματιές και τα πάντα. Αλλά είχα ξενερώσει, δεν υπήρχε επιστροφή. Μετά την τελική ήττα που έφαγα, μιλήσαμε στο δωμάτιο πολύ ώρα σχετικά με το σεξ στα ελληνικά μπουρδέλα και άλλα. Της λέω στη Γερμανία οι άντρες δε ζητάνε τέτοια? Μου λέει όχι κατευθείαν πίπα σεξ και γειά. Καλά δεν περίμενα τπτ καλύτερο από αυτούς. Έχει δουλέψει επίσης στο Ντουμπάι και αναφέρει ότι εκεί οι άντρες ντρεπόντουσαν να τη φιλήσουν και της έλεγαν πχ σίγουρα μπορώ να σε φιλήσω και στο χέρι?
Έλεγε 3 μέρες μόνο δουλεύω εδώ και δεν ξέρω πως είναι και τι θέλει ο κόσμος, και ότι δεν είδε πολλούς ακόμα να της ζητάνε τέτοια. Ζητήστε ρε μάγκες, μην ντρέπεστε. Αυτή νομίζει ότι έτσι είναι το νορμάλ, έτσι τη μάθανε στη Γερμανία οι απολίτιστοι.