Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ένα [size=40pt]ΠΡΟΓΕΥΜΑ[/size] πριν το Τρελαδικο! :grin:

Βραδυνή Μίνι Τσαρκα με TheRatPack  :rockon:

Godiva: Λουίζα. Τσεχα μαύρο κκαρέ μαλλάκι γύρω στα 20 χρ. Κανονικού αναστηματος και καλά! :boobies: Είχα κκαιρό να το δω ανοιχτό! :rolleyes:
Νικ.26: Αλινα. Ξανθιά ρουμανιτσα με τα  :boobies: έξω! :erection:
Νικ.28: Έμμα.  :tits:..... :pipa3: Παρτουζα θέλω με τον Κρητικό και Azazel! :kneel: :kneel:
Μινώταυρου 14: Άννα. Το ξανθό γυφτορουμανακι με τα  :boobies: κι αυτό έξω! :grin:
Πέτρου Ερημίτη 1: Αντζελλα. Ουκρανικό μωρο με ξανθό καρε μαλλακι και φοβερο προσωπο το μωρό με πολύ μικρά βυζακια αλλά ΚΩΛΑΡΑ κόλαση! :fuck1: φορούσε και μαύρο κορδονακι! :erection:
Las vegas: Ιωάννα. :kissass:.... Ένα επαναληπτικό θα σου κάνω! :grin:
Las vegas: Xριστινα. Ρουμάνα με το γυαλι! Κοκκινομαλαα και ΚΩΛΑΡΑ αφρατη ! :grin:
Las vegas: Ελένη. Πρώην Ξένια ξανθιά με τα  :boobies: έξω και ΚΩΛΑΡΑ όπου μας τα πήρε ολα! :wanker: :wanker: Θα ξαναρθω...... :fuck2:.... :wanker:

Υ.γ.: Είναι να μην μπλεξεις με Τρελούς! Ε! Azazel
Φακι Αυτό το σόου δεν χάνεται που θα [size=60pt]ΓΙΝΕΙ[/size]

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Γούστα ΞαναΕρχονται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
:wanker:
Blast δεν αξιζει για κωλο η Αντζελα την ειχα παρει...ισα ισα της τον βαζεις και μετα γερνει μπροστα δεν μπορεις να τη σκισεις δεν καθεται
Πραγματικά, το βασικά πρόβλημα στις περισσότερες που δίνουν κωλο ειναι οτι ταυτόχρονα προσπαθούν να μην τις γαμησεις... Δεν γινεται ετσι όμως, θα τα κλάψεις τα λεφτά σου...
Η Φλωριτα τα τιμούσε τα λεφτά της, ακομα και όταν ηταν πτώμα, τουλαχιστον καθόταν να την σκίσεις όπως ήθελες, δεν αντιστεκόταν με χαζοτεχνασματα, αλλα έφαγα μια γερή μερεντιά και τα ειδα ολα...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τελικα αυτη η κοπελα ειναι πρωινη,βραδυνη ή ολοι μερα..  :think:

υγ. Μπουξο ηταν που θα τα εκοβες σιγα,σιγα τα μπουρδελα ε  :2funny: ρε παρτο χαμπαρι εισαι εξαρτημενος απο τα πουτ@ν@κια...χαχαχα  :P

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Επειδή κάποιος ζήτησε μεσημεριανή ενημέρωση:

-Α. Γεωργίου 16. Άντζελα πολωνέζα μιλφ.
-Α. Γεωργίου 24. Βερόνικα η μικρή η βαμμένη κοκκινομάλα με το απίθανο σωματάκι. Κατάθεση εδώ με γλειφομούνι, ιδρώσαμε και οι δυό, στο τέλος έκανε διατάσεις στα πόδια σαν αθλήτρια  :grin:
-Α. Γεωργίου 32. Δεν μπήκα για ευνόητους λόγους.
-Α. Γεωργίου 34. Έλενα ουκρανή σουμπουρλού.
-Α. Γεωργίου 38. Βίκυ ουκρανή.
-Α. Γεωργίου 19. Κλαούντια, καλή περίπτωση για κώλο.
-Κοροβάγκου 5. Τζέσυ, ξανθό γκομενάκι καλό εμφανισιακά.
-Κοροβάγκου 7. Καρολίνα. Ώρε πούστη μου, δεν ξέρω τι σκαμπάζει μέσα αλλά από εμφάνιση και μόνο θα κάνει μεγάλη ζημιά. Ψηλή ξανθιά με απίστευτο προσωπάκι. Η απόλυτη παγίδα του αγαπούλη. Ψιλοέμεινα με το στόμα ανοιχτό, η τσατσά μου λέει "Ζαλίστηκες αγόρι μου;"  :grin:
-Ν. Ουρανού 1α Lux. Αλίνα με κοντό ξανθό μαλί, όχι η γνωστή.
-Ν. Ουρανού 6. Γαλήνη σουμπουρλού με τα μεγάλα φυσικά βυζόμπαλα.
-Ν. Ουρανού 8. Δεν είχε έρθει η κοπέλα ακόμα, η τσατσά μου είπε ότι θα ήταν η ξανθιά Εμμανουέλα.
-Φρίξου 9. Άντζελα η ουκρανή, βγήκε με τον κλασσικό καλπασμό. Το καλύτερο κορμί για τα γούστα μου.
-Φρίξου 13β. Μόνικα, δεν την είδα. Η τσατσά λέει ότι είναι "σπανιόλα"  :jerking:
-Φρίξου 14α. Γιασμίν  :jerking:
-Φρίξου 15. Έφη με τρια γεμάτα δωμάτια. Παιρνούσα άνετα αν δεν ήταν να περιμένω μια ώρα.
-Τρίδυμα 1. Ρωξάνη παχουλή τσιγγάνα.
-Τρίδυμα 2. Τζούλια έτερη τσιγγάνα. Χαβαλετζού και συμπαθητική, δεν είναι του στυλ μου εμφανισιακά.
-Λας Βέγκας 1, Νάταλι μπαταλομίλφ, 2, Καμέλια, 3, η μιλφ Χριστίνα με τα γυαλιά, με υποδέχθηκε ντυμένη και σχεδόν με άναψε με το στυλάκι της.
-Π. Ερημίτη 1. Λουίζα.
-Π. Ερημίτη 2. Χριστινάκι.

Αυτά. 'Ο,τι δεν έγραψα ήταν κλειστό την ώρα που πήγα εκτός από Μινωταύρου 14 που δεν μπήκα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Blast δεν αξιζει για κωλο η Αντζελα την ειχα παρει...ισα ισα της τον βαζεις και μετα γερνει μπροστα δεν μπορεις να τη σκισεις δεν καθεται

Οκ thanx al, αλλο ενα κωλοπροτζεκτ ακυρωνεται  :cheesy:

Πέτρου Ερημίτη 1: Αντζελλα. Ουκρανικό μωρο με ξανθό καρε μαλλακι και φοβερο προσωπο το μωρό

Ξεροχυνουμε μπουχο αλητη! Ποιο ειναι αυτο το Αντζελα, υπαρχει καπου πορνοκριτικη?

Edit : Thumbs up και στον πορνοαπολλωνα για την μεσημεριανη πορνοαναφορα  :sunglasses:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή κάποιος ζήτησε μεσημεριανή ενημέρωση:

-Α. Γεωργίου 16. Άντζελα πολωνέζα μιλφ.
-Α. Γεωργίου 24. Βερόνικα η μικρή η βαμμένη κοκκινομάλα με το απίθανο σωματάκι. Κατάθεση εδώ με γλειφομούνι, ιδρώσαμε και οι δυό, στο τέλος έκανε διατάσεις στα πόδια σαν αθλήτρια  :grin:
-Α. Γεωργίου 32. Δεν μπήκα για ευνόητους λόγους.
-Α. Γεωργίου 34. Έλενα ουκρανή σουμπουρλού.
-Α. Γεωργίου 38. Βίκυ ουκρανή.
-Κοροβάγκου 5. Τζέσυ, ξανθό γκομενάκι καλό εμφανισιακά.
-Κοροβάγκου 7. Καρολίνα. Ώρε πούστη μου, δεν ξέρω τι σκαμπάζει μέσα αλλά από εμφάνιση και μόνο θα κάνει μεγάλη ζημιά. Ψηλή ξανθιά με απίστευτο προσωπάκι. Η απόλυτη παγίδα του αγαπούλη. Ψιλοέμεινα με το στόμα ανοιχτό, η τσατσά μου λέει "Ζαλίστηκες αγόρι μου;"  :grin:
-Ν. Ουρανού 1α Lux. Αλίνα με κοντό ξανθό μαλί, όχι η γνωστή.
-Ν. Ουρανού 6. Γαλήνη σουμπουρλού με τα μεγάλα φυσικά βυζόμπαλα.
-Ν. Ουρανού 8. Δεν είχε έρθει η κοπέλα ακόμα, η τσατσά μου είπε ότι θα ήταν η ξανθιά Εμμανουέλα.
-Φρίξου 9. Άντζελα η ουκρανή, βγήκε με τον κλασσικό καλπασμό. Το καλύτερο κορμί για τα γούστα μου.
-Φρίξου 13β. Μόνικα, δεν την είδα. Η τσατσά λέει ότι είναι "σπανιόλα"  :jerking:
-Φρίξου 14α. Γιασμίν  :jerking:
-Φρίξου 15. Έφη με τρια γεμάτα δωμάτια. Παιρνούσα άνετα αν δεν ήταν να περιμένω μια ώρα.
-Τρίδυμα 1. Ρωξάνη παχουλή τσιγγάνα.
-Τρίδυμα 2. Τζούλια έτερη τσιγγάνα. Χαβαλετζού και συμπαθητική, δεν είναι του στυλ μου εμφανισιακά.
-Λας Βέγκας 1, Νάταλι μπαταλομίλφ, 2, Καμέλια, 3, η μιλφ Χριστίνα με τα γυαλιά, με υποδέχθηκε ντυμένη και σχεδόν με άναψε με το στυλάκι της.
-Π. Ερημίτη 1. Λουίζα.
-Π. Ερημίτη 2. Χριστινάκι.

Αυτά. 'Ο,τι δεν έγραψα ήταν κλειστό την ώρα που πήγα εκτός από Μινωταύρου 14 που δεν μπήκα.

Άψογος...πάντα τέτοια, μια διευκρίνηση παιχταρά, αυτή με τα γυαλιά ποια είναι?
Με ανάβουν τα γυαλιά...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ξεροχυνουμε μπουχο αλητη! Ποιο ειναι αυτο το Αντζελα, υπαρχει καπου πορνοκριτικη?

Edit : Thumbs up και στον πορνοαπολλωνα για την μεσημεριανη πορνοαναφορα  :sunglasses:
Καινουργια είναι Μπακαγιοκο για περισσότερες πληροφορίες ρωτά τον πορνοazazel που πήγε την Πέμπτη μαζί της!  :grin: :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τελικα αυτη η κοπελα ειναι πρωινη,βραδυνη ή ολοι μερα..  :think:

υγ. Μπουξο ηταν που θα τα εκοβες σιγα,σιγα τα μπουρδελα ε  :2funny: ρε παρτο χαμπαρι εισαι εξαρτημενος απο τα πουτ@ν@κια...χαχαχα  :P
και αυτά από εμένα! :wanker: :wanker: :wanker:
Έχουμε και δωράκια λέμε..... :birdman:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
:wanker:Πραγματικά, το βασικά πρόβλημα στις περισσότερες που δίνουν κωλο ειναι οτι ταυτόχρονα προσπαθούν να μην τις γαμησεις... Δεν γινεται ετσι όμως, θα τα κλάψεις τα λεφτά σου...
Η Φλωριτα τα τιμούσε τα λεφτά της, ακομα και όταν ηταν πτώμα, τουλαχιστον καθόταν να την σκίσεις όπως ήθελες, δεν αντιστεκόταν με χαζοτεχνασματα, αλλα έφαγα μια γερή μερεντιά και τα ειδα ολα...
Επρεπε να την πεις μωρη γαμιολα τα κλυσματα γ αυτο υπαρχουν

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Ένα [size=40pt]ΠΡΟΓΕΥΜΑ[/size] πριν το Τρελαδικο! :grin:

Βραδυνή Μίνι Τσαρκα με TheRatPack  :rockon:

Godiva: Λουίζα. Τσεχα μαύρο κκαρέ μαλλάκι γύρω στα 20 χρ. Κανονικού αναστηματος και καλά! :boobies: Είχα κκαιρό να το δω ανοιχτό! :rolleyes:
Νικ.26: Αλινα. Ξανθιά ρουμανιτσα με τα  :boobies: έξω! :erection:
Νικ.28: Έμμα.  :tits:..... :pipa3: Παρτουζα θέλω με τον Κρητικό και Azazel! :kneel: :kneel:
Μινώταυρου 14: Άννα. Το ξανθό γυφτορουμανακι με τα  :boobies: κι αυτό έξω! :grin:
Πέτρου Ερημίτη 1: Αντζελλα. Ουκρανικό μωρο με ξανθό καρε μαλλακι και φοβερο προσωπο το μωρό με πολύ μικρά βυζακια αλλά ΚΩΛΑΡΑ κόλαση! :fuck1: φορούσε και μαύρο κορδονακι! :erection:
Las vegas: Xριστινα. Ρουμάνα με το γυαλι! Κοκκινομαλαα και ΚΩΛΑΡΑ αφρατη ! :grin:
Las vegas: Ελένη. Πρώην Ξένια ξανθιά με τα  :boobies: έξω και ΚΩΛΑΡΑ όπου μας τα πήρε ολα! :wanker: :wanker: Θα ξαναρθω...... :fuck2:.... :wanker:

Υ.γ.: Είναι να μην μπλεξεις με Τρελούς! Ε! Azazel
Φακι Αυτό το σόου δεν χάνεται που θα [size=60pt]ΓΙΝΕΙ[/size]

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Γούστα ΞαναΕρχονται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Και ξύπνησα με τα χίλια ζόρια το μεσημέρι και λέω από μέσα μου : Θα γράψω 2-3 που τα θυμάμαι κι ας ελπίσω να με συμπληρώσει μετά ο Μπακαγιόκος.. ο οποίος αποφάσισε σε ποιά θα τα δώσει  :cum: με τη φράση "..λέω να τσουβαλιάσω σήμερα.."  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο μπουξος δεν ξεχνα φιλε... ειναι γνωστο αυτο. Ο καταλληλοτερος για τσαρκες/αναφορες  :grin: αλλα εχει ενα γουστο  :vomit: :grin:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Πραγματικά..δεν φεύγαμε από σπίτι χωρίς να ρωτήσει όνομα ακόμα κι αν η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο  :grin: Όσο για το γούστο..υποκειμενικό ειν'αυτό :hi:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Καινουργια είναι Μπακαγιοκο για περισσότερες πληροφορίες ρωτά τον πορνοazazel που πήγε την Πέμπτη μαζί της!   :grin: :orchestra:

Πες τον παπάρα να γράψει κριτική γι αυτήν.

Και να βάλει το σωστό όνομα αυτή τη φορά.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935

-Κοροβάγκου 7. Καρολίνα. Ώρε πούστη μου, δεν ξέρω τι σκαμπάζει μέσα αλλά από εμφάνιση και μόνο θα κάνει μεγάλη ζημιά. Ψηλή ξανθιά με απίστευτο προσωπάκι. Η απόλυτη παγίδα του αγαπούλη. Ψιλοέμεινα με το στόμα ανοιχτό, η τσατσά μου λέει "Ζαλίστηκες αγόρι μου;"  

Τι ειναι τούτα...??  :tits:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Τι ειναι τούτα...??  :tits:

H Καρολίνα μου φαίνεται δίνει και κώλο, αλλά με καμία κυβέρνηση δεν πληρώνω 100ε για 20 λεπτά..

Ξέχασα να γράψω ότι Φρίξου 14 είδα την κοκκινομάλα βουλγάρα μιλφ Ζωή (αυτή που έκανε βίζιτες), έχει παχύνει αρκετά από την τελευταία φορά που την είδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom