Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
αυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα  η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτητας

εχω την εντυπωση οτι η Αντζελα δεν μπορει να ειναι τοσο καλη ηθοποιος
Φιλε μου ολες μπορουν να ειναι οχι απλα καλες αλλα τελειες ηθοποιοι

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
ακριβώς. και παιδιά βάλτε και καμιά αναφορά απο μεσημεράκι. όχι μόνο απο βραδινές. Θα έβαζα και εγώ τις λίγες φορές που κατεβαίνω αλλά εδω δεν θυμάμαι το όνομα τη στιγμή που βγαίνω από το κάθε σπίτι.. όχι να τα μεταφέρω εδώ!
Σκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Σκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.
Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένη

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένη
Mαλλον μονο για την ιωαννα θα γραψω (ειναι και ποιο προσφατη) αλλα αυριο. Η αλλη ειδα οτι εχει αρκετες και μαλιστα αρνητικες οι περισσοτερες... οποτε δεν χρειαζεται.

lahanas521

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αν ξερει καποιος να με πει που βρισκεται η μονικα απο ερημιτη

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια καλησπερα, κανενας δεν αναγκαζει καποιον να γραψει κριτικη η οτιδηποτε ξερει για την πιατσα,μονοι μας τα γραφουμε ολα χωρις υποχρεωση ουτως η αλλως κουβεντουλα κανουμε και ενημερωνομαστε και εγω λογω οτι ειμαι απο αλλου οσο μπορω γραφω αλλιως θα εγραφα πολλα περισσοτερα γτ δεν μπορω να πω οτι ειμαι στο επιπεδο καποιων αλλων εδω περα που βοηθουν πολυ αλλα εχω βοηθησει και εγω σε παρα πολλα προσωπικα μηνυματα, καποιοι οντως ειναι λιγο στα αρχιδια τους γτ ρωτανε και με θρασος λες και εισαι υποχρεωμενος να τους πεις αλλα οκ υπαρχουν και αυτα τι να κανουμε ??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εναλλακτικά να έχετε μαζί σας ενα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού

Τυπε εγω πηδαω με lie detector, δεν μου ξεφευγει καμια πουτανα πλεον...

lie-detector-cnvtinl1.jpg

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Παίδες εχουμε τιποτα αξιόλογο που να δίνει κωλαρακι...? Δοκίμασα να κάνω στανταρακι μου την Φλωριτα που αντέχει το κωλοσφυροκοπημα, όμως ηταν πολύ ασταθής, την μια φορα ηταν σαν λυσσασμένη και τις επομενες σαν ψοφίμι... Plus τα 80€... Δεν γινεται να δίνεις 240€ για τρεις επισκέψεις και τα 160€ να πάνε στα σκουπίδια... Οποτε δεν...
Μήπως εχουμε καποια άλλη πρόταση, γιατι δεν βρήκα κατι ψάχνοντας προς τα πίσω...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν δεν τσιγκουνεύεσαι τα 80,00 ευρώ σου προτείνω την Ειρηνούλα στο προτελευταίο σπίτι στην Ν.Ουρανού, είναι μιλφάκι μεν αλλά το πίσω σύστημα της το δουλεύει άψογα, όσο το μπροστά!

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Mαλλον μονο για την ιωαννα θα γραψω (ειναι και ποιο προσφατη) αλλα αυριο. Η αλλη ειδα οτι εχει αρκετες και μαλιστα αρνητικες οι περισσοτερες... οποτε δεν χρειαζεται.
Χρειάζεται και παραχρειαζεται.η καλή κριτική δεν έχει να χάσει ο αλλος κάτι. Για την αποτυχημένη θα βοηθήσεις κάποιον να μην χάσει λεφτά. Απλά και λιτά πράγματα. 2-3 σειρές. Θα βοηθήσουν.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Η Γκαμπριέλα από Π.Ερημίτη 1 γνωρίζει κανείς αν θα επιστρέψει;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παίδες εχουμε τιποτα αξιόλογο που να δίνει κωλαρακι...? Δοκίμασα να κάνω στανταρακι μου την Φλωριτα που αντέχει το κωλοσφυροκοπημα, όμως ηταν πολύ ασταθής, την μια φορα ηταν σαν λυσσασμένη και τις επομενες σαν ψοφίμι... Plus τα 80€... Δεν γινεται να δίνεις 240€ για τρεις επισκέψεις και τα 160€ να πάνε στα σκουπίδια... Οποτε δεν...
Μήπως εχουμε καποια άλλη πρόταση, γιατι δεν βρήκα κατι ψάχνοντας προς τα πίσω...

Aγαπητε συναγωνιστη, κωλογαμησι κανει και η μιλφ Αντζελα. Απο αυριο θα δουλευει πρωινη στο Ερως 16 απο οτι μου ειπε. Την πηρα χθες σε απλο και περασα σουπερ αν και αυτο μου συμβαινει με τις περισσοτερες μιλφ. Παντως αν σ'αρεσουν οι μιλφ θα προτεινα να της το δωσεις. Χθες ειπε 60 ευρω για κωλογαμησι και εχει καπως δουλεμενη σουφρα που την επαιζε με τα πορνοχερια της κατα την διαρκεια του πισωκολητου  :bigdick:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Aγαπητε συναγωνιστη, κωλογαμησι κανει και η μιλφ Αντζελα. Απο αυριο θα δουλευει πρωινη στο Ερως 16 απο οτι μου ειπε. Την πηρα χθες σε απλο και περασα σουπερ αν και αυτο μου συμβαινει με τις περισσοτερες μιλφ. Παντως αν σ'αρεσουν οι μιλφ θα προτεινα να της το δωσεις. Χθες ειπε 60 ευρω για κωλογαμησι και εχει καπως δουλεμενη σουφρα που την επαιζε με τα πορνοχερια της κατα την διαρκεια του πισωκολητου  :bigdick:
Blast δεν αξιζει για κωλο η Αντζελα την ειχα παρει...ισα ισα της τον βαζεις και μετα γερνει μπροστα δεν μπορεις να τη σκισεις δεν καθεται

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Γνωριζει κανεις την πραγματικη ηλικια της Θειας Μονικα ??

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Stories

Νέο!