Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Έχει κριτική απο τον Azazel! Με το όνομα Βαλεντίνα όμως! :grin:
Δεν έγραψε και τα καλυτερα. Πίπα χαλιά και στο κρεβάτι μη και μη! :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Έχει κριτική απο τον Azazel! Με το όνομα Βαλεντίνα όμως! :grin:
Δεν έγραψε και τα καλυτερα. Πίπα χαλιά και στο κρεβάτι μη και μη! :hi:
Παντως ειναι ωραιο μωρο. Το κορυφαιο δεν ειπα οταν βγηκε να την δω κρατουσε δονητη που το δενεις στην μεση και πηγαινε στο δωματιο να φιστικωσει εναν τυπο  :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παντως ειναι ωραιο μωρο. Το κορυφαιο δεν ειπα οταν βγηκε να την δω κρατουσε δονητη που το δενεις στην μεση και πηγαινε στο δωματιο να φιστικωσει εναν τυπο  :2funny: :2funny:
μπορεί να είχε αιμοραιδες. :2funny: :2funny: :2funny:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Vikings η βανεσα είναι φόλα!Stay away!

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
paidia. exete anaferei paliotera gia mia elena. glosofila dektiki se polla kai tetoia. se pio spitaki einai auti tora??

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Κυριακή γύρω στις 8.30 στο ξύλινο στη μινωταύρου η τσατσά φορούσε ένα πολύ ωραίο φόρεμα και φαινόταν και το στρίνγκ. Επίσης η συγκεκριμένη τσατσα ήταν εμφανίσιμη μπορώ να πω πως και έτσι το παράτησε το άθλημα? Η άννα που ήταν μέσα λίγα πράματα δεν αξίζει.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
511
Πόντοι
7.135
Κυριακή γύρω στις 8.30 στο ξύλινο στη μινωταύρου η τσατσά φορούσε ένα πολύ ωραίο φόρεμα και φαινόταν και το στρίνγκ. Επίσης η συγκεκριμένη τσατσα ήταν εμφανίσιμη μπορώ να πω πως και έτσι το παράτησε το άθλημα? Η άννα που ήταν μέσα λίγα πράματα δεν αξίζει.

Αυτές υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι μαμά και κόρη. Τις είχα δει μαζί να σουλατσάρουν στην Αριστοτέλους το καλοκαίρι, η Άννα φορούσε ένα προκλητικό κολλητό κοντό κόκκινο φορεματάκι. Η πλάκα είναι ότι είχε τόσα τρελά πιπινογκομενάκια εκεί γύρω που τα είχαν πετάξει όλα έξω που δεν προξενούσε καμία εντύπωση και κανονικά δεν θα γύριζες να την κοιτάξεις.

EDIT: Αυτό που θυμάμαι για την Άννα από όταν την είχα πάρει ήταν ότι 1) τον έφαγε αδιαμαρτύρητα σε πολλές στάσεις και για πολύ ώρα, έβγαλα πολύ ενέργεια 2) άργησα να τελειώσω γιατί το μουνί της δεν είχε την καλύτερη αίσθηση 3) και ότι το μεγάλο τατού που έχει πάνω από τον κώλο δεν μου άρεσε και λειτούργησε αποσυντονιστικά.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ.....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
:rockon:

Βραδυνή τσαρκα Μαζί με: TheRatPack Άντε Μαλέα ξαναανοιξε λογαριασμό! :grin:
Vikings ΕΣΥ Μάλακα μου ποσο Κάιρο ήσουν Επισκέπτης? :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα μιλφ με κωλαρα! :kissass2:
Ανδρ.50: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη! :s&m_1:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα κοκκινομαλα ορεξατη για  :fuck1: ! Φορούσε κι ενα διχτυωτο κοκκινο ολόσωμο που ηταν ανοιγμενο στην αφρατη ασπροκωλαρα της! :erection:
Ανδρ.16: Κορίνα. Το Μινιόν κοκκινομαλακο κοντοπουτανο! Κάτι μου λέει πως αυτό αντέχει σε τρελό σφυροκοπημα  :fuck2:! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Μπακαγιοκοι 3 φορες πέρασα και ακόμα δεν είχε παει το μωρο στο μαγαζί του!! :tickedoff: ήθελα ξάνα  :wanker: άλλα....
Villa prive: Βίκυ. Βγήκε το μωρο με την κρέμα παραμασχαλα, άλλα βγήκαν και στην tv τα πρωτα exit polls οπου εμεις οι ακροδεξιοί ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ!!! :wanker:
Bad girls: Αλίσια. Ουκρανικό άλογο το μωρο με μαυρο σετ εσωρούχων! :rockon: Μας έλεγε η τσατσά μπείτε να χαθειτε μαζί της στο δωμάτιο! :kissass:..... :grin:
Studio lux Νικ.1α: Λένα. Ξανθό ρώσικο μωρο με βυζαρες στητες και σκληρές! :tits:
Νικ.8: Αθηνά. Πρωην Δανάη ελληνίδα με  :tits: και χαριτωμένη ! Αφού ο vikings ηταν έτοιμος να μπει!  :birdman:
Red diamond: Μισέλ. Μαυρομαλα ισπανίδα βγήκε με τα  :boobies: φόρα παρτιδα και χαριτωμένο άλλα είναι κοντοπουτανο πολύ! :grin:
Φρίξου 13: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφ η ίδια ξεκίνησε τον πρόλογο της, για το τι κανει μεσά στο δωμάτιο! Πάντως έχω ακούσει απο φιλους οτι είναι καλη μεσά! :grin:
Φρίξου 13α:Τζούλια. Το κωλαροπουτανο μου που έβαψε και το μαλλί ξανθό! :kissass:
Φρίξου 15: Τάνια. Ισπανίδα που καποτε ηταν μπιμπελό με ωραία πιασιματα! Πληθωρική γυναικα αλλά...

Περάσαμε τα Τρίδυμα που δεν μας έκανε η αίσθηση και των 3 να μπούμε και να δουμε!  >:(

Πηγαίνοντας προς Las vegas είπαμε να πάμε απο τον χωματόδρομο! :headbang: Η επιθεση των κουνουπιών ηταν ανελέητη μέχρι και στις μύτες μας μέσα μπήκαν! :2funny: :2funny: :2funny: βαρεσαμε 100αρι για να ξεφύγουμε. :badair: :badair: :badair:
Las vegas: Σίσσυ . Ουγγαρέζα μαυρομαλα με Κωλαρα άλλα βγήκε αβαφη και μέσα δεν! :grin:
Las vegas: Φλωριτα.  :boobies:... Hi! :grin:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα  :boobies: εξω! Ήθελε να μπω μονο εγώ , γιατί με θυμόταν απο το gangbang του Μπακαγιοκου Triena :2funny:
Νικ.28: Εμμα.  :tits:.... :pipa1:

Υ.γ.1: 1η Συνάντηση: 17/11/2014.......9η Συνάντηση: 20/09/2015! :rockon:

Υ.γ.2: VIKINGS είσαι ωραίος Διοργανωτής τελικά κρατησες όλα τα έθιμα! :rockon:
Γράψε όμως και την πρωινή αναφορά να ΞΕΡΟΧΥΣΩ!! :wanker:... :birdman:

Υ.γ.3: Την Τέταρτη έχει ταβέρνα με τουμπα-λιμπρε και τα αλλά τα συναφι! :grin:
Αρειάνα φιλαράκια μου ελάτε! :rockon:

Μετα Τίμης απο τον Φερεντινο της Παρέας! :grin:

Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελέ
!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο αλάνια..... Κατάθεση δεν κάνατε ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αυτές υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι μαμά και κόρη. Τις είχα δει μαζί να σουλατσάρουν στην Αριστοτέλους το καλοκαίρι, η Άννα φορούσε ένα προκλητικό κολλητό κοντό κόκκινο φορεματάκι. Η πλάκα είναι ότι είχε τόσα τρελά πιπινογκομενάκια εκεί γύρω που τα είχαν πετάξει όλα έξω που δεν προξενούσε καμία εντύπωση και κανονικά δεν θα γύριζες να την κοιτάξεις.

EDIT: Αυτό που θυμάμαι για την Άννα από όταν την είχα πάρει ήταν ότι 1) τον έφαγε αδιαμαρτύρητα σε πολλές στάσεις και για πολύ ώρα, έβγαλα πολύ ενέργεια 2) άργησα να τελειώσω γιατί το μουνί της δεν είχε την καλύτερη αίσθηση 3) και ότι το μεγάλο τατού που έχει πάνω από τον κώλο δεν μου άρεσε και λειτούργησε αποσυντονιστικά.
Και εγώ τις έχω πετύχει πολλές φορές να βγάζουν βόλτα των σκύλο της τσατσας. Η Άννα έξω είναι πολύ κάτω του μετρίου

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Και εγώ τις έχω πετύχει πολλές φορές να βγάζουν βόλτα των σκύλο της τσατσας. Η Άννα έξω είναι πολύ κάτω του μετρίου
Καλα τα λες τυπε.Τα έχουμε  πει αυτά. Η Άννα  δεν αξίζει  καθόλου. Δεν χρειάζεται  ΚΑΝ να δοκιμαστεί  από άλλους. Αυτός είναι  ο λόγος των κριτικών  από δοκιμές.
Δοκιμάστε αλλού. Βαριέται. Μυρίζει.Βιάζεται.Τελος 

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
511
Πόντοι
7.135

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Έτσι. Στο σαλόνι πάντως κάνει καλούτσικη εντύπωση.
Δεν έχω πάει μαζί της . Δεν μου έκανε κλικ ποτέ. Όταν δε την είδα έξω ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Για την τσατσα της ψήνομαι για μια παρακμιακή παρτούζα  :2on1:  :orchestra:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Είπα να κάνω μια βόλτα με σκοπό την κατάθεση.... Όχι πως καιγόμουνα. Τελικά τα λεφτά μείνανε στην τσέπη μου αφού η κατάσταση είναι τραγική.  :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom