Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στο λουξ,δίπλα απο την εκκλησία το βραδυ και καθε βραδυ
Πωωω αυτο το μαγαζι βρωμαει και πολυ κλεισουρα ρε φιλε δεν το γουσταρο καθολου.  :grin:

*Ειδα φωτο τις λαρας στο αλλο σαιτ και μπορω να πω οτι ψηθικα  :erection: αν και βλεπω οτι ειναι σε μαγαζι με σαρανταρι  :S:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε πορνορεπορτερ τις δεκαρας, το αλλο σαιτ για το λουξ εχει αυτη τι βδομαδα μια ιρεν τα πρωινα και μια λενα τα βραδια. :uglystupid: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Ρε πορνορεπορτερ τις δεκαρας, το αλλο σαιτ για το λουξ εχει αυτη τι βδομαδα μια ιρεν τα πρωινα και μια λενα τα βραδια. :uglystupid: :grin:

Δεν εκατσα να δω το σάιτ τι λεει ρε συ,και σιγα το αλλο σάιτ.
Οσο αξιόπιστο ειναι το αλλο σάιτ αλλο τόσο ειναι και ο Φακιρης  :grin:
Εχω να κανω τσαρκα αρκετό καιρο με τον Μπουξο,εχθες λέγαμε να πάμε αλλα μετα απο 6 λίτρα μπύρας ηταν δύσκολο  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν εκατσα να δω το σάιτ τι λεει ρε συ,και σιγα το αλλο σάιτ.
Οσο αξιόπιστο ειναι το αλλο σάιτ αλλο τόσο ειναι και ο Φακιρης  :grin:
Εχω να κανω τσαρκα αρκετό καιρο με τον Μπουξο,εχθες λέγαμε να πάμε αλλα μετα απο 6 λίτρα μπύρας ηταν δύσκολο  :2funny:
Αν το επιβεβαιωσει ο μπουξος σε πιστευω, το ατομο γνωριζει πολλα.  :P εχει τουλαχιστον ωραια μουνια το αλλο σαιτ... εδω δεν βλεπουμε τιποτε  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Αν το επιβεβαιωσει ο μπουξος σε πιστευω, το ατομο γνωριζει πολλα.  :P εχει τουλαχιστον ωραια μουνια το αλλο σαιτ... εδω δεν βλεπουμε τιποτε   :grin:

Εδω ειναι για ενημέρωση,οχι για προμοσιον.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αντί για Ιρέν βλέπεις την Γιουλη είναι σαν την παλία Βερόνικα! :orchestra:
Και αντί για την Λένα βλέπεις την Παουλινα  :boobies:! :orchestra:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αντί για Ιρέν βλέπεις την Γιουλη είναι σαν την παλία Βερόνικα! :orchestra:
Και αντί για την Λένα βλέπεις την Παουλινα  :boobies:! :orchestra:
ποια ειναι η λενα ρε;;
καμια φωτο με παουλινα παιζει;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
πηγε μεσημερια η παουλινα και θα συνεχισει ετσι...τα βραδια ειναι η λενα το ξανθο μωρακι με το τσαντακι αλλα μεσα απλα πραγματα!!η ιρεν δεν υπαρχει απλα..βαριουνται να αλλαξουνε τις φωτο στο σαιτ τα ζωα!!!παντως το παουλινακι το ξεσκισανε στην βραδινη και πηγε πρωιναμεσημερια να ξελασκαρει λιγο!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Πωωω αυτο το μαγαζι βρωμαει και πολυ κλεισουρα ρε φιλε δεν το γουσταρο καθολου.  :grin:

*Ειδα φωτο τις λαρας στο αλλο σαιτ και μπορω να πω οτι ψηθικα  :erection: αν και βλεπω οτι ειναι σε μαγαζι με σαρανταρι  :S:
ποια λαρα ρεεεεεεεεε!πηγαινε παουλινα και δωσε το σαρανταρι εκει να δεις ασπρη μερα!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πηγε μεσημερια η παουλινα και θα συνεχισει ετσι...τα βραδια ειναι η λενα το ξανθο μωρακι με το τσαντακι αλλα μεσα απλα πραγματα!!η ιρεν δεν υπαρχει απλα..βαριουνται να αλλαξουνε τις φωτο στο σαιτ τα ζωα!!!παντως το παουλινακι το ξεσκισανε στην βραδινη και πηγε πρωιναμεσημερια να ξελασκαρει λιγο!!
θα μας πεις τιποτα πρισσοτερο για το παουλινακι;

Zeus81

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καμια καλη προταση για σημερα το βραδυ;
Εκτος απο Βικυ στις βιλλες και Ελενα στο Α.Γ.52.

Για κανενα πιπινι ψηνομε!
Λεω για Μαριζα αν και δεν εχω ακουσει και τα καλητερα αλλα λεω να την αρχισω την παρλα στα γερμανικα να παρει φορα και πιστευω οτι κατι καλο θα γινει.. :knockinb:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Λεω για Μαριζα αν και δεν εχω ακουσει και τα καλητερα αλλα λεω να την αρχισω την παρλα στα γερμανικα να παρει φορα και πιστευω οτι κατι καλο θα γινει.. :knockinb:

Καλο κουράγιο και υπομονη..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Αν σου αρεσουν τα τουμπανο-πιπινακια, πηγαινε Α.Γεωργιου 34, Ελενα και αυτη...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

ε αμα δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα και θες να πας...και πιστευεις κατι καλο θα γινει..ο μειμαρακης ερχεταιιιιι!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
θα μας πεις τιποτα πρισσοτερο για το παουλινακι;
τρελα-τρελη πιπα(ειδικα αν αναιβεις απο πανω της και της τον βαλεις ολον μεσα)βυζακι καλοοο..στητο μωρουδισιο-σωμα το ιδιο και γενικως δεν κλαις τα λεφτα σου!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πηγα αποψε με σκοπο να γαμησω τη Συλβια στο 26ης 35 αλλα ηταν και παλι κλειστο :headbang:...
αυτη μαλλον δουλευει 3 μερες και μετα καθεται κανα διμηνο...Τελοσπαντων ειχα πολυ καιρο να κανω τσαρκα οποτε πηγα στα περισσοτερα και ειχε και αυξημενη κινηση στα σπιτια μπορω να πω

-Ερημιτη 2.η Λορυ δε την ειχα ξαναδει,ωραια μελαχρινη κοπελα με μεγαλα βυζια αλλα κανει μπαμ οτι ειναι για κλωτσιες και εκανε και κατι σπαστικα με την τσατσα μπροστα στους πελατες
-Las Vegas 2.η Φλωριτα
-Las Vegas 3.αλλος μπαρμπας τσατσος μας προκευψε εδω και μαλλον αλλοδαπος...η κοπελα ηταν μια νεαρη καστανη ομορφουλα με κωλαρα και πολυ θετικη αυρα που πρωτη φορα εβλεπα
-Νικ.Ουρανου 28.η γνωστη πλεον Ελενα με την καυλοφατσα και την κωλαρα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Μινωταυρου 14.βγαινει ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι με τη ρωγα καγκελο,πεταχτο κωλαρακι ερχεται διπλα μου στα ορθια και μου τριβεται...δε χανω ευκαιρια και βαζω το χερι μου μεσα στο στριγκακι χαϊδευω τη σουφρα και τη χωνω μισο κωλοδαχτυλο και γελαει...βρε τι γινεται εδω λεω?πως σε λενε τη ρωταω και μου λεει Αννα  :- κι εκει θυμηθηκα τα αρνητικα που εχω διαβασει...αλλα στο σαλονι ειναι φοβερο το μωρο
-Μινωταυρου 16.μια μελαχρινη Τζουλια χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω της
-Τριδυμο 1.Βανεσα Ιταλιδα λεει,πολυ ωραια ξανθια κοπελα,ομορφη με θηλυκοτητα και πανεμορφη κωλαρα
-Τριδυμο 2.Εβελινα
-Τριδυμο 3.Ιζαμπελα
-Φριξου 15.η Τανια παλι...ε φτανει πια,βγηκε σχδον κοιμισμενη στο σαλονι
-Φριξου 13α.Μια Τζουλια πιτσιρικα ξανθια αδιαφορη μαζι τη γνωστη γυφτοτσατσα του Βαρδαρη.στα 60ε κωλαρακι
-Φριξου 13.η Αμελια η νταρντανα
-Νικ.Ουρανου 8.η Αννα Πολωνεζα ξανθια με ωραιο πρασινο ματι...που την εχω ξαναδει αυτην ας μου θυμισει καποιος
-Αν.Γεωργιου 19.η Ντονα
-Αν.Γεωργιου 38.το μοντελε κουκλακι η Γωγω αλλα δυστυχως...
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.Αλεξανδρα Μολδαβη προμιλφ,ομορφη στη φατσα με αφρατη ασπρη κωλαρα,φορουσε ολοσωμο διχτυωτο μαυτο σετ με κοκκινο στριγκακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα,την πεθυμησα αυτην σιγα σιγα
-Αν.Γεωργιου 16.η Τζαστιν

ψιλοξενερωσα μπορω να πω,θεωρητικα ειχα στο μυαλο μου και την Εμμα αλλα δε τη βρηκα,φευγω κανα 2 γυρες απο Γιαννιτσων και τελικα επανερχομαι στις Μελισσες οπου γαμησα τη Μολδαβη Αλεξανδρα....δυσκολη περιπτωση,δεν κανει εξτρα οπως πουτσοτριψιμο,φιλια,αρχιδογλειψιμο κλπ....ομως κανει καλη πιπα,εχει πολυ καλα στησιματα και πολυ ωραιο μουνακι και σουφρα για γλειψιμο.Κωλαρα απιστευτης υφης που αν ανοιξεις τερμα τα κωλομαγουλα η σουφρα τσιτωνει και ερχεται στην ευθεια,εχει ωραιο ζεστο μουνακι που χυνει και γουσταρει πολυ πανω στο γαμησι,πολυ μετρια στο επικοινωνιακο κομματι...
Θα ελεγα οτι ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει και σε καμια περιπτωση για τα 50ε που εδωσα εγω για 69 με γυμνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom