Πηγα αποψε με σκοπο να γαμησω τη Συλβια στο 26ης 35 αλλα ηταν και παλι κλειστο
...
αυτη μαλλον δουλευει 3 μερες και μετα καθεται κανα διμηνο...Τελοσπαντων ειχα πολυ καιρο να κανω τσαρκα οποτε πηγα στα περισσοτερα και ειχε και αυξημενη κινηση στα σπιτια μπορω να πω
-Ερημιτη 2.η Λορυ δε την ειχα ξαναδει,ωραια μελαχρινη κοπελα με μεγαλα βυζια αλλα κανει μπαμ οτι ειναι για κλωτσιες και εκανε και κατι σπαστικα με την τσατσα μπροστα στους πελατες
-Las Vegas 2.η Φλωριτα
-Las Vegas 3.αλλος μπαρμπας τσατσος μας προκευψε εδω και μαλλον αλλοδαπος...η κοπελα ηταν μια νεαρη καστανη ομορφουλα με κωλαρα και πολυ θετικη αυρα που πρωτη φορα εβλεπα
-Νικ.Ουρανου 28.η γνωστη πλεον Ελενα με την καυλοφατσα και την κωλαρα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Μινωταυρου 14.βγαινει ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι με τη ρωγα καγκελο,πεταχτο κωλαρακι ερχεται διπλα μου στα ορθια και μου τριβεται...δε χανω ευκαιρια και βαζω το χερι μου μεσα στο στριγκακι χαϊδευω τη σουφρα και τη χωνω μισο κωλοδαχτυλο και γελαει...βρε τι γινεται εδω λεω?πως σε λενε τη ρωταω και μου λεει Αννα :- κι εκει θυμηθηκα τα αρνητικα που εχω διαβασει...αλλα στο σαλονι ειναι φοβερο το μωρο
-Μινωταυρου 16.μια μελαχρινη Τζουλια χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω της
-Τριδυμο 1.Βανεσα Ιταλιδα λεει,πολυ ωραια ξανθια κοπελα,ομορφη με θηλυκοτητα και πανεμορφη κωλαρα
-Τριδυμο 2.Εβελινα
-Τριδυμο 3.Ιζαμπελα
-Φριξου 15.η Τανια παλι...ε φτανει πια,βγηκε σχδον κοιμισμενη στο σαλονι
-Φριξου 13α.Μια Τζουλια πιτσιρικα ξανθια αδιαφορη μαζι τη γνωστη γυφτοτσατσα του Βαρδαρη.στα 60ε κωλαρακι
-Φριξου 13.η Αμελια η νταρντανα
-Νικ.Ουρανου 8.η Αννα Πολωνεζα ξανθια με ωραιο πρασινο ματι...που την εχω ξαναδει αυτην ας μου θυμισει καποιος
-Αν.Γεωργιου 19.η Ντονα
-Αν.Γεωργιου 38.το μοντελε κουκλακι η Γωγω αλλα δυστυχως...
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.Αλεξανδρα Μολδαβη προμιλφ,ομορφη στη φατσα με αφρατη ασπρη κωλαρα,φορουσε ολοσωμο διχτυωτο μαυτο σετ με κοκκινο στριγκακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα,την πεθυμησα αυτην σιγα σιγα
-Αν.Γεωργιου 16.η Τζαστιν
ψιλοξενερωσα μπορω να πω,θεωρητικα ειχα στο μυαλο μου και την Εμμα αλλα δε τη βρηκα,φευγω κανα 2 γυρες απο Γιαννιτσων και τελικα επανερχομαι στις Μελισσες οπου γαμησα τη Μολδαβη Αλεξανδρα....δυσκολη περιπτωση,δεν κανει εξτρα οπως πουτσοτριψιμο,φιλια,αρχιδογλειψιμο κλπ....ομως κανει καλη πιπα,εχει πολυ καλα στησιματα και πολυ ωραιο μουνακι και σουφρα για γλειψιμο.Κωλαρα απιστευτης υφης που αν ανοιξεις τερμα τα κωλομαγουλα η σουφρα τσιτωνει και ερχεται στην ευθεια,εχει ωραιο ζεστο μουνακι που χυνει και γουσταρει πολυ πανω στο γαμησι,πολυ μετρια στο επικοινωνιακο κομματι...
Θα ελεγα οτι ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει και σε καμια περιπτωση για τα 50ε που εδωσα εγω για 69 με γυμνο