Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Πηγα αποψε με σκοπο να γαμησω τη Συλβια στο 26ης 35 αλλα ηταν και παλι κλειστο :headbang:...
αυτη μαλλον δουλευει 3 μερες και μετα καθεται κανα διμηνο...Τελοσπαντων ειχα πολυ καιρο να κανω τσαρκα οποτε πηγα στα περισσοτερα και ειχε και αυξημενη κινηση στα σπιτια μπορω να πω

-Ερημιτη 2.η Λορυ δε την ειχα ξαναδει,ωραια μελαχρινη κοπελα με μεγαλα βυζια αλλα κανει μπαμ οτι ειναι για κλωτσιες και εκανε και κατι σπαστικα με την τσατσα μπροστα στους πελατες
-Las Vegas 2.η Φλωριτα
-Las Vegas 3.αλλος μπαρμπας τσατσος μας προκευψε εδω και μαλλον αλλοδαπος...η κοπελα ηταν μια νεαρη καστανη ομορφουλα με κωλαρα και πολυ θετικη αυρα που πρωτη φορα εβλεπα
-Νικ.Ουρανου 28.η γνωστη πλεον Ελενα με την καυλοφατσα και την κωλαρα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Μινωταυρου 14.βγαινει ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι με τη ρωγα καγκελο,πεταχτο κωλαρακι ερχεται διπλα μου στα ορθια και μου τριβεται...δε χανω ευκαιρια και βαζω το χερι μου μεσα στο στριγκακι χαϊδευω τη σουφρα και τη χωνω μισο κωλοδαχτυλο και γελαει...βρε τι γινεται εδω λεω?πως σε λενε τη ρωταω και μου λεει Αννα  :- κι εκει θυμηθηκα τα αρνητικα που εχω διαβασει...αλλα στο σαλονι ειναι φοβερο το μωρο
-Μινωταυρου 16.μια μελαχρινη Τζουλια χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω της
-Τριδυμο 1.Βανεσα Ιταλιδα λεει,πολυ ωραια ξανθια κοπελα,ομορφη με θηλυκοτητα και πανεμορφη κωλαρα
-Τριδυμο 2.Εβελινα
-Τριδυμο 3.Ιζαμπελα
-Φριξου 15.η Τανια παλι...ε φτανει πια,βγηκε σχδον κοιμισμενη στο σαλονι
-Φριξου 13α.Μια Τζουλια πιτσιρικα ξανθια αδιαφορη μαζι τη γνωστη γυφτοτσατσα του Βαρδαρη.στα 60ε κωλαρακι
-Φριξου 13.η Αμελια η νταρντανα
-Νικ.Ουρανου 8.η Αννα Πολωνεζα ξανθια με ωραιο πρασινο ματι...που την εχω ξαναδει αυτην ας μου θυμισει καποιος
-Αν.Γεωργιου 19.η Ντονα
-Αν.Γεωργιου 38.το μοντελε κουκλακι η Γωγω αλλα δυστυχως...
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.Αλεξανδρα Μολδαβη προμιλφ,ομορφη στη φατσα με αφρατη ασπρη κωλαρα,φορουσε ολοσωμο διχτυωτο μαυτο σετ με κοκκινο στριγκακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα,την πεθυμησα αυτην σιγα σιγα
-Αν.Γεωργιου 16.η Τζαστιν

ψιλοξενερωσα μπορω να πω,θεωρητικα ειχα στο μυαλο μου και την Εμμα αλλα δε τη βρηκα,φευγω κανα 2 γυρες απο Γιαννιτσων και τελικα επανερχομαι στις Μελισσες οπου γαμησα τη Μολδαβη Αλεξανδρα....δυσκολη περιπτωση,δεν κανει εξτρα οπως πουτσοτριψιμο,φιλια,αρχιδογλειψιμο κλπ....ομως κανει καλη πιπα,εχει πολυ καλα στησιματα και πολυ ωραιο μουνακι και σουφρα για γλειψιμο.Κωλαρα απιστευτης υφης που αν ανοιξεις τερμα τα κωλομαγουλα η σουφρα τσιτωνει και ερχεται στην ευθεια,εχει ωραιο ζεστο μουνακι που χυνει και γουσταρει πολυ πανω στο γαμησι,πολυ μετρια στο επικοινωνιακο κομματι...
Θα ελεγα οτι ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει και σε καμια περιπτωση για τα 50ε που εδωσα εγω για 69 με γυμνο
γιατι δεν πηγες παουλινα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γιατι δεν πηγες παουλινα;
ε αφου εγραψε ο αλλος χθες οτι γυρισε πρωινη και βραδυ πηγε η Λενα...οποτε ουτε καν μπηκα στο σπιτι ενω θεωρητικα την Παουλινα την εχω στη λιστα μου

-Μινωταυρου 14.βγαινει ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι με τη ρωγα καγκελο,πεταχτο κωλαρακι ερχεται διπλα μου στα ορθια και μου τριβεται...δε χανω ευκαιρια και βαζω το χερι μου μεσα στο στριγκακι χαϊδευω τη σουφρα και τη χωνω μισο κωλοδαχτυλο και γελαει...βρε τι γινεται εδω λεω?πως σε λενε τη ρωταω και μου λεει Αννα  :- κι εκει θυμηθηκα τα αρνητικα που εχω διαβασει...αλλα στο σαλονι ειναι φοβερο το μωρο
ξεχασα να γραψω οτι βγαινοντας απο το σπιτι μυρισα το δαχτυλο μου και ειχε μια δυνατη δοση κουραδιλας...αλλα δεν πειραζει γιατι προερχοταν απο πολυ χαριτωμενο κωλαρακι  :grin: :grin:....και μετα οδηγουσα και μυριζα το δαχτυλακι μου συνεχεια

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα......

μαγκες παουλινα σημερα πηγα να την δω αλλα τζιφος!!
Η χοντρη τσατσα μου ειπε οτι δεν δουλευει ποια εκει........... :headbang: :headbang:
Τωρα ποσο ειναι αληθεια η ψεματα δεν ξερω αλλα επιδη διαβασα καλα λογια για διασυρωστε το κ εσεις ρε παιδια!!
Γιατι οι κωλοτσατσαδες καμια φορα μαλακιες λενε!

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Πηγα αποψε με σκοπο να γαμησω τη Συλβια στο 26ης 35 αλλα ηταν και παλι κλειστο :headbang:...
αυτη μαλλον δουλευει 3 μερες και μετα καθεται κανα διμηνο...Τελοσπαντων ειχα πολυ καιρο να κανω τσαρκα οποτε πηγα στα περισσοτερα και ειχε και αυξημενη κινηση στα σπιτια μπορω να πω

-Ερημιτη 2.η Λορυ δε την ειχα ξαναδει,ωραια μελαχρινη κοπελα με μεγαλα βυζια αλλα κανει μπαμ οτι ειναι για κλωτσιες και εκανε και κατι σπαστικα με την τσατσα μπροστα στους πελατες
-Las Vegas 2.η Φλωριτα
-Las Vegas 3.αλλος μπαρμπας τσατσος μας προκευψε εδω και μαλλον αλλοδαπος...η κοπελα ηταν μια νεαρη καστανη ομορφουλα με κωλαρα και πολυ θετικη αυρα που πρωτη φορα εβλεπα
-Νικ.Ουρανου 28.η γνωστη πλεον Ελενα με την καυλοφατσα και την κωλαρα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Μινωταυρου 14.βγαινει ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι με τη ρωγα καγκελο,πεταχτο κωλαρακι ερχεται διπλα μου στα ορθια και μου τριβεται...δε χανω ευκαιρια και βαζω το χερι μου μεσα στο στριγκακι χαϊδευω τη σουφρα και τη χωνω μισο κωλοδαχτυλο και γελαει...βρε τι γινεται εδω λεω?πως σε λενε τη ρωταω και μου λεει Αννα  :- κι εκει θυμηθηκα τα αρνητικα που εχω διαβασει...αλλα στο σαλονι ειναι φοβερο το μωρο
-Μινωταυρου 16.μια μελαχρινη Τζουλια χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω της
-Τριδυμο 1.Βανεσα Ιταλιδα λεει,πολυ ωραια ξανθια κοπελα,ομορφη με θηλυκοτητα και πανεμορφη κωλαρα
-Τριδυμο 2.Εβελινα
-Τριδυμο 3.Ιζαμπελα
-Φριξου 15.η Τανια παλι...ε φτανει πια,βγηκε σχδον κοιμισμενη στο σαλονι
-Φριξου 13α.Μια Τζουλια πιτσιρικα ξανθια αδιαφορη μαζι τη γνωστη γυφτοτσατσα του Βαρδαρη.στα 60ε κωλαρακι
-Φριξου 13.η Αμελια η νταρντανα
-Νικ.Ουρανου 8.η Αννα Πολωνεζα ξανθια με ωραιο πρασινο ματι...που την εχω ξαναδει αυτην ας μου θυμισει καποιος
-Αν.Γεωργιου 19.η Ντονα
-Αν.Γεωργιου 38.το μοντελε κουκλακι η Γωγω αλλα δυστυχως...
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.Αλεξανδρα Μολδαβη προμιλφ,ομορφη στη φατσα με αφρατη ασπρη κωλαρα,φορουσε ολοσωμο διχτυωτο μαυτο σετ με κοκκινο στριγκακι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα,την πεθυμησα αυτην σιγα σιγα
-Αν.Γεωργιου 16.η Τζαστιν

ψιλοξενερωσα μπορω να πω,θεωρητικα ειχα στο μυαλο μου και την Εμμα αλλα δε τη βρηκα,φευγω κανα 2 γυρες απο Γιαννιτσων και τελικα επανερχομαι στις Μελισσες οπου γαμησα τη Μολδαβη Αλεξανδρα....δυσκολη περιπτωση,δεν κανει εξτρα οπως πουτσοτριψιμο,φιλια,αρχιδογλειψιμο κλπ....ομως κανει καλη πιπα,εχει πολυ καλα στησιματα και πολυ ωραιο μουνακι και σουφρα για γλειψιμο.Κωλαρα απιστευτης υφης που αν ανοιξεις τερμα τα κωλομαγουλα η σουφρα τσιτωνει και ερχεται στην ευθεια,εχει ωραιο ζεστο μουνακι που χυνει και γουσταρει πολυ πανω στο γαμησι,πολυ μετρια στο επικοινωνιακο κομματι...
Θα ελεγα οτι ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει και σε καμια περιπτωση για τα 50ε που εδωσα εγω για 69 με γυμνο

Al θεός,  :kneel: απλά respect

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασα να γραψω οτι βγαινοντας απο το σπιτι μυρισα το δαχτυλο μου και ειχε μια δυνατη δοση κουραδιλας...αλλα δεν πειραζει γιατι προερχοταν απο πολυ χαριτωμενο κωλαρακι  :grin: :grin:....και μετα οδηγουσα και μυριζα το δαχτυλακι μου συνεχεια

Που να εχωνες και ολόκληρο το δάκτυλο....  :S

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Που να εχωνες και ολόκληρο το δάκτυλο....  :S
Αν το εβαζε ολοκληρο θα ειχε δωρο - εκπληξη  :tooth: :tooth: :tooth:
nutella5.jpg

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
ε αφου εγραψε ο αλλος χθες οτι γυρισε πρωινη και βραδυ πηγε η Λενα...οποτε ουτε καν μπηκα στο σπιτι ενω θεωρητικα την Παουλινα την εχω στη λιστα μου
ξεχασα να γραψω οτι βγαινοντας απο το σπιτι μυρισα το δαχτυλο μου και ειχε μια δυνατη δοση κουραδιλας...αλλα δεν πειραζει γιατι προερχοταν απο πολυ χαριτωμενο κωλαρακι  :grin: :grin:....και μετα οδηγουσα και μυριζα το δαχτυλακι μου συνεχεια
Al μας αηδιασες ελεος με τη βρωμιαρα  :tickedoff: :tickedoff:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Al μας αηδιασες ελεος με τη βρωμιαρα  :tickedoff: :tickedoff:
παιδια μην παρεξηγουμε τα πραματα...δε με ειπε ελα και χωσε μου δαχτυλο το κοριτσακι αλλα αφου μου τριφτηκε και τη χουφτωνα και δεν αντιδρουσε και σαν αλητακος που ειμαι στοχευω κατευθειαν κωλοτρυπιδα... :cheesy: :cheesy:

επισης αν θυμαμαι καλα δεν κανει πρωκτικο προγραμμα που σημαινει οτι δε γρασαρει τη σουφρα της,δεν κανει κλυσμα και αρα λογικο ειναι το κωλαντερο της να εχει τη σχετικη μποχα σε καποιο βαθος

το θεμα ειναι οτι πραγματικα απορω πως γινεται αυτο το συμπαθητικο και προσχαρο πιπινακι στο σαλονι να μεταλλασεται τοσο αποτομα μες το δωματιο οπως διαβασα στις κριτικες της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
παιδια μην παρεξηγουμε τα πραματα...δε με ειπε ελα και χωσε μου δαχτυλο το κοριτσακι αλλα αφου μου τριφτηκε και τη χουφτωνα και δεν αντιδρουσε και σαν αλητακος που ειμαι στοχευω κατευθειαν κωλοτρυπιδα... :cheesy: :cheesy:

επισης αν θυμαμαι καλα δεν κανει πρωκτικο προγραμμα που σημαινει οτι δε γρασαρει τη σουφρα της,δεν κανει κλυσμα και αρα λογικο ειναι το κωλαντερο της να εχει τη σχετικη μποχα σε καποιο βαθος

το θεμα ειναι οτι πραγματικα απορω πως γινεται αυτο το συμπαθητικο και προσχαρο πιπινακι στο σαλονι να μεταλλασεται τοσο αποτομα μες το δωματιο οπως διαβασα στις κριτικες της

Λαρα,νουμερο δυο  :headbang:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όποιες το δίνουνε είναι πάντοτε προετοιμασμένες όμως.
Το γνωρίζεις καλά κ εσύ λογικά θα σου'χει τύχει..

Αν σου λεγα πόσες διάσημες πορνοστάρ που κάνουνε και double anal(dap) κ μέχρι κ triple anal(tap) μου έχουν αφήσει αναμνηστικό στο τέλος..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όποιες το δίνουνε είναι πάντοτε προετοιμασμένες όμως.
Το γνωρίζεις καλά κ εσύ λογικά θα σου'χει τύχει..

Αν σου λεγα πόσες διάσημες πορνοστάρ που κάνουνε και double anal(dap) κ μέχρι κ triple anal(tap) μου έχουν αφήσει αναμνηστικό στο τέλος..

Στρατηγε μου καλα εισαι?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παρτουζοκατασταση και πολλα οργια,το φιλαρακι μας ο Λαγνος δεν σου ειπε τιποτα?  :think:
Δεν μπορει ΕΣΥ να τα χανεις αυτα  :grin: ουτε και γω βεβαια αλλα εγω εχω πολυ δουλεια ρε γαμωτο  :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ας τα παρουμε απο την αρχη...οποιος ξερει ελαχιστα απο την πολη των σερρων γελαει με το αρθρο του γουμενιδη....τοποθετει το οργιο σε μια βιλλα στον κουλα....εκεινη η περιοχη εχει 10000 βιλλες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αρα ειναι δυσκολο να βρεις που γινεται... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 10 σπιτια ειναι εκει ολα και ολα...θα προδιδονταν απο τα αμαξια η ακομα και απο το λεοφωρειο αν τους μαζευε και τους κατεβαζε....δεν ξερω αν εγινε οργιο ...αλλα σιγουρα δεν εγινε εκει που λεει ο γουμενιδης....και η σερρες ειναι ενα μεγαλο χωριο :grin: :grin: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Παρτουζοκατασταση και πολλα οργια,το φιλαρακι μας ο Λαγνος δεν σου ειπε τιποτα?  :think:
Δεν μπορει ΕΣΥ να τα χανεις αυτα  :grin: ουτε και γω βεβαια αλλα εγω εχω πολυ δουλεια ρε γαμωτο  :headbang:
τα κρατας για την παρτι σου χασοταβλαδορεεεε;

Alikakh

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
722
Kalispera..:)
Stis 20 tou minws tha eimai Thessaloniki gia 10 meres - 2 evdomades...
O pios thelei na me sinantisei borei na m stilei pm :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom