katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
για παουλινα οποιος ενδιαφερεται μετα τις 20 του μηνος θα επιστρεψει!!
για παουλινα οποιος ενδιαφερεται μετα τις 20 του μηνος θα επιστρεψει!!
Λοιπόν, μάγκες συναγωνιστές, κατόπιν προτροπής παλαιού στελέχους του σάιτ και με σκοπό να το δουν περισσότεροι, αντιγράφω το ίδιο σχόλιο απ' το φόλα αλέρτ. Δευτέρα βράδυ έκανα καταδρομική στο Μύλο. Είχα να τσαρκάρω από Βαρδάρη, καθότι άλλαξα πόλη. Βρίσκω έναν συναγωνιστή που με ξενάγησε στην περιοχή. Τον ευχαριστώ αν τυχόν διαβάζει. Υπηρετεί σε ακριτικό νησί, να είναι καλά το παλικάρι! Πάμε στην ουσία: Κάνω γύρα όλα τα σπίτια. Οι καλές περιπτώσεις, εμφανισιακά, ξεκινούσαν από 40 €, οπότε μένουν 4-5 επιλογές. Τελικά κι ενώ είμαι μια ώρα να σκέφτομαι που θα μπουκάρω, βρίσκομαι στο δίλημμα: Να μπω Α. Γεωργίου 34, αυτό με τα σκαλάκια, όπου ήταν μέσα ένα μελαχρινό με ωραία κωλάρα ή να πάω Φρίξου 15 όπου ήταν η γνωστή σε όλους σας Τάνια; Μετά από σκέψη ανεβαίνω στο πρώτο, όπου έβγαινε λίγο παλιός συναγωνιστής και μου λέει είναι λίγο κρύα, έχει μικρό βυζί! Θα βρεις καλύτερη! Οκ λέω και πάω στην Τάνια. Την είχα δει πιο πριν και αυτό το περπάτημα με τις ποδάρες με αρρώστησε. Μπαίνω στο δωμάτιο, ζητάω πετσέτα, ντουζ κανονικά και έρχεται. Παιδιά ήταν πολύ άπλυτη. Λίγδα στο μαλλί, στοματική κοιλότητα ασ' τα να πάνε, αξύριστο αιδοίο κλπ. Από υπηρεσίες δεν έχει πρόβλημα, την κάνει τη δουλειά της. Με το που τελειώνουμε, κι ενώ είχε πασαλειφθεί με κρέμα πιο πριν, πάει και δίνει νερόμπατσες στο αιδοίο της. Έτσι πλένεται αυτή; Σκέφτηκα. Με το που βγαίνω από το οίκημα θυμάμαι την κριτική συναγωνιστού, που την χαρακτήριζε ''άπλυτη''. Όχι ρε, λέω, τι έκανα! Μάγκες από τη Δευτέρα το βράδυ έχω μια ατέλειωτη φαγούρα από τα γεννητικά όργανα και κάτω! Με κόλλησε αιδοιόφθειρες (επιστημονικά: μουνόψειρες). Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται; Ελπίζω να δουν το μήνυμα πολλοί συναγωνιστές, ιδίως αρχάριοι, και να μην την πατήσουν. Μακριά μάγκες! Θα περάσετε καλά και αλλού και χωρίς να πάρετε αιδοιόφθειρες στο σπίτι! Ήμαρτον στο 2015 να κολλάμε τέτοια πράγματα, φαντάσου να μην έκανα και ντουζ!
ποια τζουλια ειναι φιλε μηπως αυτη που ηταν στο ανδρεου γεωργιου 21 μια μελαχρινη και τι βαρδια ειναι?Είσαι ωραίος....
Που έκανες κατάθεση ? Εγώ πήγα χτες στη Τζούλια στο τριδυμο το 2 . Δυνατές καταστάσεις
Στα τέσσερα δεν παίζεται, φοβερή θέα
Φίλε κάραμαν ευχαριστώ κατ' αρχάς για την απάντηση. Τα φρύδια τα έχω ξούρα οπότε δύσκολα να περπατάνε εκεί. Στη γύρω περιοχή σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση. Εμφανίζονται 5 μέρες μετά λένε οι γιατροί. Στην αρχή ήταν τσιμπήματα, μετά άρχισε τρελή φαγούρα. Επαναλαμβάνω είχα να κάνω τσάρκα πολλά χρόνια. Εντάξει δεν παίρνω όρκο ότι φταίει η Τάνια, μπορεί να ήταν τα σεντόνια, η πετσέτα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά κι αυτή πολύ άπλυτη ρε φίλε. Έχεις επενδύσει και έχεις άλλη άποψη; Ότι δηλαδή είναι καθαρή;Αν ειχες κολησει μουψειρες, θα τις εβλεπες να κανουν βολτα πανω στα αρχιδια σου, τις βλεπεις.???
...κατι αλλο εχεις, και αν εχεις, δυσκολα να στο κολησε αυτη και να βγηκε σε 2-3 μερες, πηγαινε σε γιατρο...
Φίλε κάραμαν ευχαριστώ κατ' αρχάς για την απάντηση. Τα φρύδια τα έχω ξούρα οπότε δύσκολα να περπατάνε εκεί. Στη γύρω περιοχή σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση. Εμφανίζονται 5 μέρες μετά λένε οι γιατροί. Στην αρχή ήταν τσιμπήματα, μετά άρχισε τρελή φαγούρα. Επαναλαμβάνω είχα να κάνω τσάρκα πολλά χρόνια. Εντάξει δεν παίρνω όρκο ότι φταίει η Τάνια, μπορεί να ήταν τα σεντόνια, η πετσέτα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά κι αυτή πολύ άπλυτη ρε φίλε. Έχεις επενδύσει και έχεις άλλη άποψη; Ότι δηλαδή είναι καθαρή;
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.Ρεσυ αν ειναι μουνοψειρες οπως λεει και ο φακιρης μικρο το κακο, δεν διαφωνω οτι ηταν βρωμιαρα, η Τανια παλια ηταν μπιμπελο και τωρα εχει γινει μπαζολα, την καθαριοτητα της θα κοιταει...???
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.
Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.
26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Οπως εγραψα και στην αρχη η ελενα εδω.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
Πέτρου Ερημίτη 2.Το ψηλο αλογο! η λορυ αλλα δεν εχει δοκιμαστη.
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.Γυρησε η Εφη παιχτη μου.!! σου αν θα δουλεψει απο βδομαδα.??
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.
ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.
26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Οπως εγραψα και στην αρχη η ελενα εδω.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
Πέτρου Ερημίτη 2.Το ψηλο αλογο! η λορυ αλλα δεν εχει δοκιμαστη.
*τιπ εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ευχαριστω φιλε μου, απο βδομαδα που θα την επισκευτω θα ριξω μια σπρωξια για παρτη σου.!!
Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!
*τιπ εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)
φενεται αλλιως στο σαλοναρισμα...το κλικ που σου κανει, μεσα θα σου το ξεκανει!!*τιπ εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
Σωπα ρε μαγκα την καταφερες να σε φιλησει για πες το κολπο*τιπ εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.