Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Λοιπόν, μάγκες συναγωνιστές, κατόπιν προτροπής παλαιού στελέχους του σάιτ και με σκοπό να το δουν περισσότεροι, αντιγράφω το ίδιο σχόλιο απ' το φόλα αλέρτ. Δευτέρα βράδυ έκανα καταδρομική στο Μύλο. Είχα να τσαρκάρω από Βαρδάρη, καθότι άλλαξα πόλη. Βρίσκω έναν συναγωνιστή που με ξενάγησε στην περιοχή. Τον ευχαριστώ αν τυχόν διαβάζει. Υπηρετεί σε ακριτικό νησί, να είναι καλά το παλικάρι! Πάμε στην ουσία: Κάνω γύρα όλα τα σπίτια. Οι καλές περιπτώσεις, εμφανισιακά, ξεκινούσαν από 40 €, οπότε μένουν 4-5 επιλογές. Τελικά κι ενώ είμαι μια ώρα να σκέφτομαι που θα μπουκάρω, βρίσκομαι στο δίλημμα: Να μπω Α. Γεωργίου 34, αυτό με τα σκαλάκια, όπου ήταν μέσα ένα μελαχρινό με ωραία κωλάρα ή να πάω Φρίξου 15 όπου ήταν η γνωστή σε όλους σας Τάνια; Μετά από σκέψη ανεβαίνω στο πρώτο, όπου έβγαινε λίγο παλιός συναγωνιστής και μου λέει είναι λίγο κρύα, έχει μικρό βυζί! Θα βρεις καλύτερη! Οκ λέω και πάω στην Τάνια. Την είχα δει πιο πριν και αυτό το περπάτημα με τις ποδάρες με αρρώστησε. Μπαίνω στο δωμάτιο, ζητάω πετσέτα, ντουζ κανονικά και έρχεται. Παιδιά ήταν πολύ άπλυτη. Λίγδα στο μαλλί, στοματική κοιλότητα ασ' τα να πάνε, αξύριστο αιδοίο κλπ. Από υπηρεσίες δεν έχει πρόβλημα, την κάνει τη δουλειά της. Με το που τελειώνουμε, κι ενώ είχε πασαλειφθεί με κρέμα πιο πριν, πάει και δίνει νερόμπατσες στο αιδοίο της. Έτσι πλένεται αυτή; Σκέφτηκα. Με το που βγαίνω από το οίκημα θυμάμαι την κριτική συναγωνιστού, που την χαρακτήριζε ''άπλυτη''. Όχι ρε, λέω, τι έκανα! Μάγκες από τη Δευτέρα το βράδυ έχω μια ατέλειωτη φαγούρα από τα γεννητικά όργανα και κάτω! Με κόλλησε αιδοιόφθειρες (επιστημονικά: μουνόψειρες). Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται; Ελπίζω να δουν το μήνυμα πολλοί συναγωνιστές, ιδίως αρχάριοι, και να μην την πατήσουν. Μακριά μάγκες! Θα περάσετε καλά και αλλού και χωρίς να πάρετε αιδοιόφθειρες στο σπίτι! Ήμαρτον στο 2015 να κολλάμε τέτοια πράγματα, φαντάσου να μην έκανα και ντουζ!

Αν ειχες κολησει μουψειρες, θα τις εβλεπες να κανουν βολτα πανω στα αρχιδια σου, τις βλεπεις.???
...κατι αλλο εχεις, και αν εχεις, δυσκολα να στο κολησε αυτη και να βγηκε σε 2-3 μερες, πηγαινε σε γιατρο...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Κριτικη δικια μου για τη ΤΑΝΙΑ πριν λιγο καιρο..
Ετσι πλενει το μουνι της η βρωμιαρα....

Απλυτη φιλοτιμη ΤΑΝΙΑ

Μέσος όρος: 

5.6
Εμφάνιση κοπέλας:

5.0 
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

7.0 
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

4.0 
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

6.0 
Πρόσβαση/Parking:

9.0 
Σχέση απόδοσης/τιμής:

5.0 

από ΦΑΚΙΡΗΣ
21-05-2015

Link κριτικής
  Δείτε όλες τις κριτικές για την Τάνια

Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Ημερομηνια τυχαια,συναντηση περασμενη βδομαδα...
Δεν μπορω να καταλαβω το παραμυθι που μας πουλανε για καταγωγω από ΙΣΠΑΝΙΑ,
ολες οι γυφτισσες από τα βορεια σύνορα μας...
Μια από αυτές και η κοπελα της ιστοριας μας...
Εχει καλή κορμοστασιά και βυζια και σε προκαλει να μπεις αλλα από κοντα εχει ατελειες...
Πχ,αντιαισθητικες,αντιτουριστικες κρεατοελιες στον ωμο,προσωπο κλπ...
Ειναι φιλοτιμη όπως λεω,δεν λεει όχι σε τιποτα λογικο,η πιπα της δυναμικη και συμπαθητικη...

Εχει όμως δυστυχως θεμα με τη καθαριοτητα....
Μου ηρθε ασχημη μυρωδια από τα χειλη της όταν πλησιασα επικινδυνα κοντα..
Αλλωστε εκανε ελευθ,στοματικο χωρις να καθαρισει το εργαλειο η τουλάχιστον να ρωτησει...
Ευτυχως εγω ημουν ενταξει...Καποιος άλλος όμως?

Και στο τελος πηγε στο νιπτηρα και εριχνε χουφτιες νερου στο μουνι της...
Αμφιβαλλω αν παει για μπανιο μετα...

Δεν θα την ξαναδω στα σιγουρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας Τάνια 
Προκαταρκτικά Ναι 
Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 
Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Αμα είναι μονο ψειρες τυχερος εισαι....
Μην πανικοβαλεσαι...
Πανε σε ένα φαρμακειο και ζητα μια λοσιον για ψειρες εφηβαίου....
Με δυο τρεις επαληψεις θα φυγουν...

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι ωραίος....
Που έκανες κατάθεση ? Εγώ πήγα χτες στη Τζούλια στο τριδυμο το 2 . Δυνατές καταστάσεις  :fuck2:
Στα τέσσερα δεν παίζεται, φοβερή θέα  :orchestra:
ποια τζουλια ειναι φιλε μηπως αυτη που ηταν στο ανδρεου γεωργιου 21 μια μελαχρινη και τι βαρδια ειναι?

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Αν ειχες κολησει μουψειρες, θα τις εβλεπες να κανουν βολτα πανω στα αρχιδια σου, τις βλεπεις.???
...κατι αλλο εχεις, και αν εχεις, δυσκολα να στο κολησε αυτη και να βγηκε σε 2-3 μερες, πηγαινε σε γιατρο...
Φίλε κάραμαν ευχαριστώ κατ' αρχάς για την απάντηση. Τα φρύδια τα έχω ξούρα οπότε δύσκολα να περπατάνε εκεί. Στη γύρω περιοχή σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση. Εμφανίζονται 5 μέρες μετά λένε οι γιατροί. Στην αρχή ήταν τσιμπήματα, μετά άρχισε τρελή φαγούρα. Επαναλαμβάνω είχα να κάνω τσάρκα πολλά χρόνια. Εντάξει δεν παίρνω όρκο ότι φταίει η Τάνια, μπορεί να ήταν τα σεντόνια, η πετσέτα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά κι αυτή πολύ άπλυτη ρε φίλε. Έχεις επενδύσει και έχεις άλλη άποψη; Ότι δηλαδή είναι καθαρή;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Φίλε κάραμαν ευχαριστώ κατ' αρχάς για την απάντηση. Τα φρύδια τα έχω ξούρα οπότε δύσκολα να περπατάνε εκεί. Στη γύρω περιοχή σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση. Εμφανίζονται 5 μέρες μετά λένε οι γιατροί. Στην αρχή ήταν τσιμπήματα, μετά άρχισε τρελή φαγούρα. Επαναλαμβάνω είχα να κάνω τσάρκα πολλά χρόνια. Εντάξει δεν παίρνω όρκο ότι φταίει η Τάνια, μπορεί να ήταν τα σεντόνια, η πετσέτα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά κι αυτή πολύ άπλυτη ρε φίλε. Έχεις επενδύσει και έχεις άλλη άποψη; Ότι δηλαδή είναι καθαρή;

Ρεσυ αν ειναι μουνοψειρες οπως λεει και ο φακιρης μικρο το κακο, δεν διαφωνω οτι ηταν βρωμιαρα, η Τανια παλια ηταν μπιμπελο και τωρα εχει γινει μπαζολα, την καθαριοτητα της θα κοιταει...???

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Ρεσυ αν ειναι μουνοψειρες οπως λεει και ο φακιρης μικρο το κακο, δεν διαφωνω οτι ηταν βρωμιαρα, η Τανια παλια ηταν μπιμπελο και τωρα εχει γινει μπαζολα, την καθαριοτητα της θα κοιταει...???
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Οπως εγραψα και στην αρχη η ελενα εδω.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
Πέτρου Ερημίτη 2.Το ψηλο αλογο! η λορυ αλλα δεν εχει δοκιμαστη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.

Επρεπε ηδη να εχεις παει, δεν μπωρω να φανταστω τον εαυτο μου με φαγουρα στα αρχιδια, πως αντεχεις.???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.

Γυρησε η Εφη παιχτη μου.!! :rockon: σου αν θα δουλεψει απο βδομαδα.??

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Γυρησε η Εφη παιχτη μου.!! :rockon: σου αν θα δουλεψει απο βδομαδα.??
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.

Ευχαριστω φιλε μου, απο βδομαδα που θα την επισκευτω θα ριξω μια σπρωξια για παρτη σου.!!  :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ευχαριστω φιλε μου, απο βδομαδα που θα την επισκευτω θα ριξω μια σπρωξια για παρτη σου.!!  :rockon:
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)
ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!
Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
φενεται αλλιως στο σαλοναρισμα...το κλικ που σου κανει, μεσα θα σου το ξεκανει!!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.489
Πόντοι
216
Ποια φιλαει, η Εφη?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.489
Πόντοι
216
Χτες είδα την Μαρίζα στο Καροβάνγκου και ζαλίστηκα. Πω πω πω, τι βυζάρες είναι αυτές ρε σεις..............
Ο πιλότος που ήταν εκεί ακούει;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
Σωπα ρε μαγκα την καταφερες να σε φιλησει για πες το κολπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom