Την τιμησα και δεν το μετανιωσα....Το βράδυ είχε μια Χριστίνα στο Νικ Ουρανου 1 πρωτάρα και χαριτομένη.
Πολύ όμορφη....
Εγραψα κριτικη σχετικα....
Την τιμησα και δεν το μετανιωσα....Το βράδυ είχε μια Χριστίνα στο Νικ Ουρανου 1 πρωτάρα και χαριτομένη.
Πολύ όμορφη....
Τελικά όλα τα σπίτια στο Βαρδάρη έκλεισαν?Πριν κανά μήνα που πέρασα μεσημέρι είχα δει 2 ανοιχτά αλλά προχθές βράδυ τίποτα.Ξέρει κανείς?
Τι γινεται ρε ΑΠΟΛΛΟ?Ολα καλα?Μένουν δύο ανοιχτά κατά την διάρκεια της ημέρας και κλείνουν νωρίς το βράδυ. Την προηγούμενη εβδομάδα περαστικός για δουλειά από την περιοχή πέτυχα στο πράσινο τρεις (!!!) κοπέλες το μεσημέρι και πήρα την λεπτούλα Αντζέλικα για τρίτη φορά. Παραμένει μεγάλο κομοδίνο, αλλά είχα φορτίο το οποίο έπρεπε να αδειάσει χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, οπότε παράπονα δεν έχω.
Τι γινεται ρε ΑΠΟΛΛΟ?Ολα καλα?
ποσο σεπτεμβριου? και σε ποιο θα ειναι στου πετρου εριμητη 2 πρωινα?Μίλησα χτες φιλε . Τον Σεπτέμβριο γυρνάει. Ανανεωμένη και με διάφορες αισθητικές αλλαγές
παιζει να μπαινουν και δυο κοπελες μαζι στο δωματιο εκει στο πρασινο μηπως ξερεις τιποταΜένουν δύο ανοιχτά κατά την διάρκεια της ημέρας και κλείνουν νωρίς το βράδυ. Την προηγούμενη εβδομάδα περαστικός για δουλειά από την περιοχή πέτυχα στο πράσινο τρεις (!!!) κοπέλες το μεσημέρι και πήρα την λεπτούλα Αντζέλικα για τρίτη φορά. Παραμένει μεγάλο κομοδίνο, αλλά είχα φορτίο το οποίο έπρεπε να αδειάσει χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, οπότε παράπονα δεν έχω.
To έπιπλο η Lara πήρε μεταγγραφή στο Bad Girls στην θέση της Βανέσσας; Ε όχι ρε, μια καλή εντοπίσαμε...
σε ποιο ιδρυμα το πετυχες;Εθεαθη φανταστικο πιπινακι Ελληνικο προιον ονοματι Τζοαννα απο Ιωαννινα ειπε ο τσατσος,πολυ ομορφο με φανταστικο κωλαρακι ...Πηγα να μπω αλλα γαμω την τυχη μου δεχθηκα σημαντικο τηλεφωνημα...Εχουμε κανενα νεο για αυτο το μωρο?? Και να μην εχουμε απο δευτερα που θα ειμαι παλι Σαλονικα θα τιμηθει
Las vegas την ειδα κ εγω καλο ειναι αλλα οχι κατι το εντυπωσιακο εμενα προσωπικα δε με τραβηξε να μπωσε ποιο ιδρυμα το πετυχες;
Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.Τι θα γινει με θεια Μονικα ρε αλανια ο λαος με τα αρρωστημενα γουστα ποναει!!!
Πήγα στην Αλίσια χτες βράδυ, αρκετά καλή . Έκανε ένα πολύ δυνατό τελείωμα με τινάγματα και βογγητά και πολλά ζουμιά. Στα τέσσερα φοβερή θέα. Πολύ μεγάλα και χοντρά κάτω χείλη τα οποία τίμησα δεόντως
Φίλε από τα μεγαλύτερα χείλια που έχω γευτεί....Δεν τα εκοψες να κάνουνε σούπα;
Μίλησα χτες φιλε . Τον Σεπτέμβριο γυρνάει. Ανανεωμένη και με διάφορες αισθητικές αλλαγές
για ποια λες;Μάπα allert!Όνομα:Βανεσα κ δούλευε σήμερα το βράδυ στα τρίδυμα στο πρώτο δεξιά.Εχει ωραίο σώμα κ κωλαρακι κ ωραίο στητο σιλικονατο στήθος!Είναι ξανθιά με καλο πρόσωπο.Στο δωμάτιο μου είπε ότι είναι ιταλιδα Η απόδοση της στο κρεβάτι ειναι κάτω του μετριου!Stay away!