Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Η άντζελα η ουκρανη που χάθηκε ξέρει κανεις? Μας καβλώνει φευγει και εμφανιζεται ξανα ελεος..

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Η άντζελα η ουκρανη που χάθηκε ξέρει κανεις? Μας καβλώνει φευγει και εμφανιζεται ξανα ελεος..
παιζει να δουλευει στην Εδεσσα, ενας συναγωνιστης ανεφερε για μια καινουρια κοπελα που δουλευει εκει με το ιδιο ονομα και παρομοια χαρακτηριστικα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
tτην ειδα πριν 4 μερες εξω απο το badgirls  με το αμαξι και μιλουσε με τον νταβα της!! δεν δουλευε...μου ειπε θα ξεκινησει συντομα...ειναι οπως ητανε λεπτη...αλλα δεν τις παει, παντα ητανε πολυ πιο ωραια με τα λιγα κιλα που ειχε...

Δεν πιστευω να πηγες με αδεια χερια μεχρι εκει..

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
συναγωνιστες εχει καποιος πολυ καιρο να γραψει για τα σπιτακια ειτε πρωι ειτε βραδυ....για βοηθιστε για μας που μενουμε λιγο πιο εξω και δεν βολευει να ερχομαστε  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
συναγωνιστες εχει καποιος πολυ καιρο να γραψει για τα σπιτακια ειτε πρωι ειτε βραδυ....για βοηθιστε για μας που μενουμε λιγο πιο εξω και δεν βολευει να ερχομαστε  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Δεν πρεπει να εχει και αλλαγες αυτές τις μερες...
Αν διαβασεις τις προηγούμενες αναφορες,τα ιδια ισχυουν πανω κατω...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Ε αλάνια θέλω κ εγω ταβλακι..!!

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Κλασσική περίπτωση παίχτη που τόσο καιρό κοιτάει αλλά δεν έχει λογαριασμό.... οπότε είπα να συμβάλω και εγώ πλέον!

Βραδινή βόλτα την Τρίτη (δεν τα θυμάμαι όλα) :

Ερημίτη 1 : Γκαμπριέλα. Η κοπέλα δεν βγήκε στο σαλόνι γιατί ήταν μία καθυστερημένη τσατσά ξανθιά με γυαλιά που επέμενε πρώτα να της πω αν θα περάσω και τι θέλω....  :idiot:

Στα διπλανά με το αμάξι : Ήταν η φλωρίτα και μία μιλφ Χριστίνα

Νικ Ουρανού 28 : Έμμα

Νικ Ουρανού 6 : Άννα, ψηλή ξανθιά, σκυλόφατσα

Νικ Ουρανού 1Α : Παουλίνα, λίγο χαζοχαρούμενη, αξίζει;

Ανδρ Γεωργ 52 : Έλενα

Ανδρ Γεωργ 38 : Γωγώ

Μετά πήγα προς Ανδρ Γεωργ 24 μήπως και βρω την Μιρέλα αλλά ήταν μία άλλη κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Παίζει να γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Μιρέλα αυτές της μέρες;

rookie_man_

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εχει κανεις αποψη για Σασα και Βαλερια ?? γιατι απο τις φωτο φαινονται καλα κομματια ειδικά η πρωτη και σε καμια βδομαδα ανεβαινω και με ψηνει ασχημα... :erection:

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
καλημερα...εγω παντως βαζω οσα γουσταρετε κατω απο το ταβλι αν γουσταρει καποιος....και τον κερναω και ενα μπουρδελακι μετα να ξεχασει τη χασουρα του..!!!

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι,όσοι απομείνατε Αύγουστο μήνα να τριγυρνάτε στα ωραία,ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το αν πέτυχε κανείς χοντρούλα σε πρωινή βάρδια.Πριν κάποιον καιρό ένας συναγωνιστής μίλησε για μια στο ξύλινο στην Μινωταυρου.Ισχύει?Για δώστε τα φώτα σας ρε κορμιά

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Συνάδελφοι,όσοι απομείνατε Αύγουστο μήνα να τριγυρνάτε στα ωραία,ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το αν πέτυχε κανείς χοντρούλα σε πρωινή βάρδια.Πριν κάποιον καιρό ένας συναγωνιστής μίλησε για μια στο ξύλινο στην Μινωταυρου.Ισχύει?Για δώστε τα φώτα σας ρε κορμιά
Σου αρεσουν οι τσουβαλες τυπε?

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπον πηγα και γαμησα θεια Μελινα στο ξυλινο στο Μινωταυρου...ξανθια ομορφη Ρωσσιδα με την κλασσικη ελληνορωσσικη προφορα,καυλιαρα στο σαλονι με το μαυρο στενο της μινι και το μουνακι απ'εξω,μου'κανε ναζια κλπ εμενα μ'αρεσουν κατι τετοιες και τελικα περασα...
βεβαια με το βγηκε το φορεμα ξεχειλισαν οι κοιλιες τα λιπη αλλα με καυλωσε καλα....πουτσοτριψιματα,γλωσσοφιλα,ειναι και τρελιαρα γενικα και λεει κατι ατακες...απο Αθηνα ηρθε αλλα μαλλον δε θα μεινει πολυ
Μια καλη μιλφ επιλογη,οχι βεβαια σαν τις κλασσικες δικες μας μιλφ αλλα καλη ητανε θα ξαναπηγαινα ανετα...βεβαια για να μην παρασυρω κανεναν μου τονισε 2-3 φορες στο τελος οτι εμενα με συμπαθησε πολυ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ααα ξεχασα να πω οτι πηγα καρφωτος για κωλοτρυπιδα θειας Συλβιας στο 26ης 35 αλλα ηταν κλειστο...
Η Μελινα δε δινει κωλο αν και η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom