You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
παιζει να δουλευει στην Εδεσσα, ενας συναγωνιστης ανεφερε για μια καινουρια κοπελα που δουλευει εκει με το ιδιο ονομα και παρομοια χαρακτηριστικα!Η άντζελα η ουκρανη που χάθηκε ξέρει κανεις? Μας καβλώνει φευγει και εμφανιζεται ξανα ελεος..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
tτην ειδα πριν 4 μερες εξω απο το badgirls με το αμαξι και μιλουσε με τον νταβα της!! δεν δουλευε...μου ειπε θα ξεκινησει συντομα...ειναι οπως ητανε λεπτη...αλλα δεν τις παει, παντα ητανε πολυ πιο ωραια με τα λιγα κιλα που ειχε...
Δεν πιστευω να πηγες με αδεια χερια μεχρι εκει..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
δεν είναι μεσά στις καψουρες του η Σάρα!Δεν πιστευω να πηγες με αδεια χερια μεχρι εκει..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
δεν είναι μεσά στις καψουρες του η Σάρα!
Τι σημασια εχει αυτο?
Οι Πυρφοροι ολες τις βλεπουν ιδιες
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Δεν πρεπει να εχει και αλλαγες αυτές τις μερες...συναγωνιστες εχει καποιος πολυ καιρο να γραψει για τα σπιτακια ειτε πρωι ειτε βραδυ....για βοηθιστε για μας που μενουμε λιγο πιο εξω και δεν βολευει να ερχομαστε
Αν διαβασεις τις προηγούμενες αναφορες,τα ιδια ισχυουν πανω κατω...
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
μονο εσυ με καταλαβαινεις....ο αζα απλα επειδη του την σφυριξα στο ταβλι (2) φορες λεει τωρα τα χαζα του!!!δεν είναι μεσά στις καψουρες του η Σάρα!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Τελικα πολύ φαπα τρωει ο τυπος στο ταβλι!!!!!μονο εσυ με καταλαβαινεις....ο αζα απλα επειδη του την σφυριξα στο ταβλι (2) φορες λεει τωρα τα χαζα του!!!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εγω θελω κανα καλο καβλακι!! αλλα τα παιδια δεν προτεινουν καμια καλη να βγαλουμε γουστα.Ε αλάνια θέλω κ εγω ταβλακι..!!
tom_for_the_watch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Κλασσική περίπτωση παίχτη που τόσο καιρό κοιτάει αλλά δεν έχει λογαριασμό.... οπότε είπα να συμβάλω και εγώ πλέον!
Βραδινή βόλτα την Τρίτη (δεν τα θυμάμαι όλα) :
Ερημίτη 1 : Γκαμπριέλα. Η κοπέλα δεν βγήκε στο σαλόνι γιατί ήταν μία καθυστερημένη τσατσά ξανθιά με γυαλιά που επέμενε πρώτα να της πω αν θα περάσω και τι θέλω....
Στα διπλανά με το αμάξι : Ήταν η φλωρίτα και μία μιλφ Χριστίνα
Νικ Ουρανού 28 : Έμμα
Νικ Ουρανού 6 : Άννα, ψηλή ξανθιά, σκυλόφατσα
Νικ Ουρανού 1Α : Παουλίνα, λίγο χαζοχαρούμενη, αξίζει;
Ανδρ Γεωργ 52 : Έλενα
Ανδρ Γεωργ 38 : Γωγώ
Μετά πήγα προς Ανδρ Γεωργ 24 μήπως και βρω την Μιρέλα αλλά ήταν μία άλλη κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Παίζει να γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Μιρέλα αυτές της μέρες;
Βραδινή βόλτα την Τρίτη (δεν τα θυμάμαι όλα) :
Ερημίτη 1 : Γκαμπριέλα. Η κοπέλα δεν βγήκε στο σαλόνι γιατί ήταν μία καθυστερημένη τσατσά ξανθιά με γυαλιά που επέμενε πρώτα να της πω αν θα περάσω και τι θέλω....
Στα διπλανά με το αμάξι : Ήταν η φλωρίτα και μία μιλφ Χριστίνα
Νικ Ουρανού 28 : Έμμα
Νικ Ουρανού 6 : Άννα, ψηλή ξανθιά, σκυλόφατσα
Νικ Ουρανού 1Α : Παουλίνα, λίγο χαζοχαρούμενη, αξίζει;
Ανδρ Γεωργ 52 : Έλενα
Ανδρ Γεωργ 38 : Γωγώ
Μετά πήγα προς Ανδρ Γεωργ 24 μήπως και βρω την Μιρέλα αλλά ήταν μία άλλη κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Παίζει να γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Μιρέλα αυτές της μέρες;
rookie_man_
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες εχει κανεις αποψη για Σασα και Βαλερια ?? γιατι απο τις φωτο φαινονται καλα κομματια ειδικά η πρωτη και σε καμια βδομαδα ανεβαινω και με ψηνει ασχημα...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Τελικα πολύ φαπα τρωει ο τυπος στο ταβλι!!!!!
Εσυ ξερεις ταβλι,η κανεις μονο τον εξυπνο?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Και τα δυο.....Εσυ ξερεις ταβλι,η κανεις μονο τον εξυπνο?
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι,όσοι απομείνατε Αύγουστο μήνα να τριγυρνάτε στα ωραία,ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το αν πέτυχε κανείς χοντρούλα σε πρωινή βάρδια.Πριν κάποιον καιρό ένας συναγωνιστής μίλησε για μια στο ξύλινο στην Μινωταυρου.Ισχύει?Για δώστε τα φώτα σας ρε κορμιά
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Σου αρεσουν οι τσουβαλες τυπε?Συνάδελφοι,όσοι απομείνατε Αύγουστο μήνα να τριγυρνάτε στα ωραία,ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το αν πέτυχε κανείς χοντρούλα σε πρωινή βάρδια.Πριν κάποιον καιρό ένας συναγωνιστής μίλησε για μια στο ξύλινο στην Μινωταυρου.Ισχύει?Για δώστε τα φώτα σας ρε κορμιά
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Λοιπον πηγα και γαμησα θεια Μελινα στο ξυλινο στο Μινωταυρου...ξανθια ομορφη Ρωσσιδα με την κλασσικη ελληνορωσσικη προφορα,καυλιαρα στο σαλονι με το μαυρο στενο της μινι και το μουνακι απ'εξω,μου'κανε ναζια κλπ εμενα μ'αρεσουν κατι τετοιες και τελικα περασα...
βεβαια με το βγηκε το φορεμα ξεχειλισαν οι κοιλιες τα λιπη αλλα με καυλωσε καλα....πουτσοτριψιματα,γλωσσοφιλα,ειναι και τρελιαρα γενικα και λεει κατι ατακες...απο Αθηνα ηρθε αλλα μαλλον δε θα μεινει πολυ
Μια καλη μιλφ επιλογη,οχι βεβαια σαν τις κλασσικες δικες μας μιλφ αλλα καλη ητανε θα ξαναπηγαινα ανετα...βεβαια για να μην παρασυρω κανεναν μου τονισε 2-3 φορες στο τελος οτι εμενα με συμπαθησε πολυ
βεβαια με το βγηκε το φορεμα ξεχειλισαν οι κοιλιες τα λιπη αλλα με καυλωσε καλα....πουτσοτριψιματα,γλωσσοφιλα,ειναι και τρελιαρα γενικα και λεει κατι ατακες...απο Αθηνα ηρθε αλλα μαλλον δε θα μεινει πολυ
Μια καλη μιλφ επιλογη,οχι βεβαια σαν τις κλασσικες δικες μας μιλφ αλλα καλη ητανε θα ξαναπηγαινα ανετα...βεβαια για να μην παρασυρω κανεναν μου τονισε 2-3 φορες στο τελος οτι εμενα με συμπαθησε πολυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις