Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εχει δοκιμάσει κανείς την Πάολα στο Κεφαλληνίας 8?

Είναι ενα ξανθό ελλεεινιδάκι με piercing. Από σώμα δεν λέει και πολλά αλλα έχει προστοιχόφατσα που μ' αρέσει.

εχουν αναφερθει μετρια πραγματα στο κοντινο παρελθον απο συναγωνιστες φιλε,ψιλοκομοδινοκαταστασεις θα ελεγα

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
εχουν αναφερθει μετρια πραγματα στο κοντινο παρελθον απο συναγωνιστες φιλε,ψιλοκομοδινοκαταστασεις θα ελεγα

Εψαξα για κριτικές αλλα δεν βρήκα κάτι.

Σκέφτομαι να το κάνω το κασκαντεριλίκι. Αν τελικά το αποφασίσω θα γράψω κριτική.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.091
Πόντοι
2.266
Εψαξα για κριτικές αλλα δεν βρήκα κάτι.

Σκέφτομαι να το κάνω το κασκαντεριλίκι. Αν τελικά το αποφασίσω θα γράψω κριτική.
Eγω την παιρνω αρκετα συχνα πολλη καλη ειναι μεσα με με μενα τουλαχιστον γουστα ειναι αυτα αλλοι θα την πουν κομοδινο αλλοι καλη μεσα παιζει μεγαλο ρολο και η χημεια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Tο Σάββατο το βράδυ γύρω στις 8.30 ποιος πήρε Εβελίνα και την είχε μία ώρα μέσα στο Τζακούζι  :think:

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Νταξ...Ακομα με το μπαζο την εβελινα ασχολουμαστε στο χωριο μας...Πρεπει να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα λιαν συντομως...Εχει 3 βδομαδες που γυρισα απο πορνοεκδρομη στην Αθηνα,κατεβηκαμε 4 ατομα με αυτοκινητο...Τεραστιες διαφορες σε τιμη-αποδοση-εμφανιση γυναικων...Εμεις εδω τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Νταξ...Ακομα με το μπαζο την εβελινα ασχολουμαστε στο χωριο μας...Πρεπει να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα λιαν συντομως...Εχει 3 βδομαδες που γυρισα απο πορνοεκδρομη στην Αθηνα,κατεβηκαμε 4 ατομα με αυτοκινητο...Τεραστιες διαφορες σε τιμη-αποδοση-εμφανιση γυναικων...Εμεις εδω τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια.
δεν εχουμε και πολλες επιλογες ξερεις...και η εβελινα κανει καλη δουλεια...ετσι οπως το λες ειναι σαν να εχουμε τοσες πολλες επιλογες και να συνεχιζουμε να πηγαινουμε σε αυτην!!χελοοοουυυυυ!!!δεν εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!κι αν κραζεις(γιατι κραζεις) πρεπει να δωσεις και μια εναλακτικη....φιλικα παντα!!

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχουμε και πολλες επιλογες ξερεις...και η εβελινα κανει καλη δουλεια...ετσι οπως το λες ειναι σαν να εχουμε τοσες πολλες επιλογες και να συνεχιζουμε να πηγαινουμε σε αυτην!!χελοοοουυυυυ!!!δεν εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!κι αν κραζεις(γιατι κραζεις) πρεπει να δωσεις και μια εναλακτικη....φιλικα παντα!!

μαλλον δε διαβασες καλα τι ακριβως εγραψα...δεν ειναι στο χερι μου να κανω τις αλλαγες που πρεπει φιλε...ειναι στο χερι μου ομως να μην παταω οσο εχουν τα ιδια και τα ιδια μπαζα με αυτες τις τιμες ;)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
μαλλον δε διαβασες καλα τι ακριβως εγραψα...δεν ειναι στο χερι μου να κανω τις αλλαγες που πρεπει φιλε...ειναι στο χερι μου ομως να μην παταω οσο εχουν τα ιδια και τα ιδια μπαζα με αυτες τις τιμες ;)
και διαβασα και καταλαβα...και μαζι σου ειμαι!!ειναι και μερικοι που δεν μας διαβαζουνε και μερικοι που δεν εχουνε την ανεση να κατεβουνε αθηνα!!αυτο ομως δεν ακυρωνει καποιες καλες παρουσιες εδω πανω..που ειναι σιγουρα 4-5 μετρημενες..απλα δεν ανανεωνονται και ετσι μενουμε στα ιδια και στα ιδια!!πρεπει να μην παει κανεις για να φυγουνε ολες(αυτο δεν θα γινει ποτε)οποτε ο κυκλος αυτος δεν θα ανανεωθει ποτεεε!!αντε μια στο τοσο!!!και δε τους νοιαζει κι ολας!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μισελ στις βιλες σημερα μεχρι της 4, εκτος απο τον thisea που εγραψε κριτικη, την εχει σφιξει κανας αλλος.??? ...σκεφτομαι σοβαρα τα βυζακια της στις χουφτες μου, ....μετα το βατερλο που λεγετε Γωγω, δεν θα αντεξω αλλη ηττα... :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.091
Πόντοι
2.266
Aμα ρε τυπε δε σου αρεσει μη πας απλα τα πραματα δε σε αναγκαζει κανενας οπως ειπε και ο Jimiadis δεν εχουμε ΤΙΣ επιλογες εδω οπως στην Αθηνα και η Εβελινα κανει πολλη καλη δουλεια στο δωματιο και ειναι μια απο τις ελαχιστες καλες που υπαρχουν εδω ειτε στην πρωινη η βραδυνη βαρδια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Aμα ρε τυπε δε σου αρεσει μη πας απλα τα πραματα δε σε αναγκαζει κανενας οπως ειπε και ο Jimiadis δεν εχουμε ΤΙΣ επιλογες εδω οπως στην Αθηνα και η Εβελινα κανει πολλη καλη δουλεια στο δωματιο και ειναι μια απο τις ελαχιστες καλες που υπαρχουν εδω ειτε στην πρωινη η βραδυνη βαρδια.

:2funny: :2funny: :2funny:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ρε παιδιά ποια μπουρδέλα λειτουργούν πλέον? είναι κοντά στον βαρδάρη? έχετε να προτείνεται κάτι καλο?
τιποτα μαγκα, νεκρα που κ που στην τανταλου μονο το πρασινο κ το αλλο απεναντι στο οποιο μπηκα προ 4ημερου πρωι
δουλευε ενα γυφτακι γνωστο δεν θυμαμαι ονομα το εδωσα ενα 20ρικακι μπαμ μπαμ.το πρασινο δουλευε αλλα δεν ανοιξε
το αλλο μαγαζι στην προμηθεως το πετυχα κλειδωμενο.Δεν ειναι για να ξαναπαμε απ,οτι καταλαβαινεις! 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πηγα στην Μισελ, 20χρωνο πιπινακι μικροκαμωμενο με μικρο στητο νεανικο βυζακι, χαμογελαστο κοριτσακι, αψεγαδιαστο κορμακι,  βαδιζει στα χναρια της Λαρας της πιπινας, για ενα ξεφορτωμα καλη ηταν μιας και δεν εβαλε φωτια στα σεντονια...κοινως κομοδινακι.!!  :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μόλις τελείωσα την βόλτα μου , η οποια έχει ως εξής:
Α.γ. 24 : Μιρελα
Α.γ. 32 : Αλεξάνδρα Μολδαβία ψηλή κοκκινομάλλα αδιάφορη.
Α.γ. 19 : Αντζελα Πολωνέζα με τις σχετικά καλές κριτικές.
Πηγασιου : Νίκη κομοδίνο
Α.γ. 38 : Σιμονα Ρουμανοπιπινοκομοδινο  :s&m_1:
Κεφαλληνίας : Παολα , οι γνώμες διίστανται.
Ν.ουρανου 1β : Καρίνα Ρουμανονταρντανικο κομοδίνο  :s&m_1:
Ν.ουρανου 8 : Βιολέτα Ρουμάνα ξανθιά μιλφ καλή στο δωμάτιο
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμανοπιπινοκομοδινο που έβγαλε ρίζες  :s&m_1:
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι με καλές κριτικές και δωράκια στο δωμ
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα με  :tits: και πολύ καλές κριτικές
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμάνα κομοδινακι
Μινώταυρο ξύλινο : Άννα γυφτορουμανακι αδύνατο με τα  :boobies: έξω . Καλή στο δωμάτιο
Μινώταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα με ταττου και  :tits: πολύ όμορφη αλλά μέτρια
Λας βεγκας 1 : Χριστίνα Ιταλίδα  :2funny: ...... Ρουμάνα μαυρομάλλα μιλφ
Λας βεγκας 2 : Άννα καινούργια ήταν στο δωμάτιο δεν την είδα
Μπαίνω στον Ερημίτη και χτυπάει το κινητό. Ερώτηση από το γκομενακι : Που είσαι ?
Απάντηση κλασικού μπουρδελιαρη ψεύτη !  :sunglasses:
Σε μια καφετέρια με τα παιδιά τώρα φεύγουμε.....
Άντε έλα από εδώ , ακούστηκε η καυλιαρικη φωνή να λέει  :erection:
Σκέφτηκα λοιπόν να αφήσω την σκέψη για κασκαντεριλικι και να κάνω καλό και στη τσέπη μου και στην διάθεση μου...... Τουλάχιστον για απόψε.

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Κάνοντας χθες την τσάρκα μου στο πεδίο της μάχης, συνειδητοποίησα οτι σε κάθε κοπέλα, πάντα υπάρχει ένα "ελλάτωμα". π.χ. είναι ωραία αλλά κομοδίνο, άλλη υστερεί σε εμφάνιση αλλα έχει φοβερη συμμετοχή, άλλη εχει πεσμένο βυζί κλπ.

Ετσι, για να σκοτώσω και την ώρα μου προσπάθησα στο μυαλό μου να "συναρμολογήσω" την τέλεια τάνα και στο τέλος μου βγήκε κάπως έτσι:
Το σώμα της Μπάρμπαρα, το πρόσωπο της Πάολα, το χρώμα της επιδερμίδας της Αλεξάνδρας της μεξικάνας, την εμπειρία της Έυας και τέλος την συμμετοχή της Βαλεντίνας.

χμμμμ..  :erection:

Βέβαια αν υπήρχε μια τέτοια γκόμενα, θα γαμιόταν για 50 και 100 ευρω?? Δε νομίζω...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Κάνοντας χθες την τσάρκα μου στο πεδίο της μάχης, συνειδητοποίησα οτι σε κάθε κοπέλα, πάντα υπάρχει ένα "ελλάτωμα". π.χ. είναι ωραία αλλά κομοδίνο, άλλη υστερεί σε εμφάνιση αλλα έχει φοβερη συμμετοχή, άλλη εχει πεσμένο βυζί κλπ.

Ετσι, για να σκοτώσω και την ώρα μου προσπάθησα στο μυαλό μου να "συναρμολογήσω" την τέλεια τάνα και στο τέλος μου βγήκε κάπως έτσι:
Το σώμα της Μπάρμπαρα, το πρόσωπο της Πάολα, το χρώμα της επιδερμίδας της Αλεξάνδρας της μεξικάνας, την εμπειρία της Έυας και τέλος την συμμετοχή της Βαλεντίνας.

χμμμμ..  :erection:

Βέβαια αν υπήρχε μια τέτοια γκόμενα, θα γαμιόταν για 50 και 100 ευρω?? Δε νομίζω...
Η Βαλεντινα ποια ειναι?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εγω τωρα γιατι βλεπω στο αλλο σαιτ παλι να ερχονται οι γκομενες που συχναζουνε στα mcdonalds?ρε τι ειναι αυτααααααααα που φερνετεεεεεε;ξεφτιλιζεστεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom