azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Για πες
Φακιρη δεν υπαρχει κατι νεο,οτι ξερεις και συ
Για πες
θεία Μόνικα άρα milfΔωσε 60 σε θεια Μονικα η Νικολ και παρε μουνια κωλους οτι τραβαει η ορεξη σου.... Γτ απο τις υπολοιπες κομοδιναρες μην περιμενεις...
Έτσι έτσιΔωσε 60 σε θεια Μονικα η Νικολ και παρε μουνια κωλους οτι τραβαει η ορεξη σου.... Γτ απο τις υπολοιπες κομοδιναρες μην περιμενεις...
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! Παιχταρα μου είσαι ωραιοοςςςςΤέλος βραδινής τσαρκας :
Α.γ. 16 : Άννα Μαρία Ρουμάνα με ωραία βυζιά . Ακόμα δεν την δοκίμασα.
Α.γ. 24 : Βαλεντίνα Ρουμάνα αδύνατη καστανή . Καλή στο δωμάτιο
Α.γ. 19 : Αντζελα από Πολωνία προς το μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 21 : Τζούλια Ρουμάνα . Κομοδίνο .
Α.γ. 32 : Νικόλ γυφτορουμανα . Καλή στο δωμάτιο
Α.γ. 38 : Ιζαμπελα Ρουμάνα ξανθιά. Δεν έχει δοκιμαστεί
Α.γ. 50 : Βερόνικα η γνωστή βολεϊμπολίστρια . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 52 : Καρίνα Ρουμάνα μαυρομάλλα. Κομοδίνο
Κεφαλληνίας 8 : Παολα αδύνατη ξανθιά. Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 8α : Εμμανουέλα αδύνατη Ρουμάνα γνωστή από τον βαρδάρη. Καλή στο δωμάτιο με δωράκια
Ν. Ουρανού 8β : Βερόνικα Ρουμάνα με ωραίο κορμί . Δεν έχει δοκιμαστεί . Στα υπόψιν !
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμάνα με ωραίο κορμί , μαυρομαλλικο πιπίνι . Μεγάλο κομοδίνο
Φριξου 13α : Λουνα από Τσεχία μιλφ ..... Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον μπουχο .
Φριξου 15: Τάνια ψηλή ξανθιά μιλφ . Καλή στο δωμάτιο .
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα μαυρομαλλα Ρουμάνα πετιτ . Καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα ξανθιά . Συστάσεις δεν χρειάζονται . Πολύ καλή στο δωμάτιο
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμάνα μαυρομάλλα με ωραίο κορμί . Το αγαπημένο μου κομοδίνο. Μόνο αρνητικές κριτικές από τους συναγωνιστές.... Την πάτησα και εγώ
Μινώταυρος : Άννα από Πολωνία αδιάφορη . Δεν έχει δοκιμάστε .
Μινώταυρος ξύλινο : Κορινα Ρουμάνα μαυρομάλλα πετιτ . Καλούτσικη στο δωμάτιο . Όχι κάτι ιδιαίτερο
Λας βεγκας 1 : Φλωριτα Ρουμάνα πετιτ γνωστή σε όλους . Παλιά κομοδίνο τώρα την παλεύει
Λας βεγκας 2 : Χριστίνα Ιταλίδα μιλφ αδιάφορη.
Λας βεγκας 3 : Εύα μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Ερημίτη 1 : Σιμονα Ρουμάνα μαυρομάλλα πολύ όμορφη με ταττου . Κομοδίνο με κακες κριτικές. Ένας συναγωνιστής τώρα τελευταία την πάτησε σε μεγάλο πρόγραμμα και έκλαιγε τα λεφτά του . Μόνο μια καλή κριτική έχει και αυτή από έναν που πήρε το αυταρχικό πρόγραμμα, με λίγα λόγια η Σιμονα μόνο να μας γαμησει θέλει ..... Γενικά μιλώντας
Ερημίτη 2 : Βερόνικα Ουγγαρεζα . Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα γυφτορουμανα μιλφ μαυρομάλλα με . Καλή στο δωμάτιο.
Βουκουρέστι γίναμε μπουχο !!!!ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! Παιχταρα μου είσαι ωραιοοςςςς
θεία Μόνικα άρα milf
Καμιά ανιψιά της θείας θέλουμε
εσυ τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....Παρομοια εμπειρια με τον συναγωνιστη alladalla ειχα με την Αννα χθες στο Villa Erotica. Απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω φαει σε ρδελο με την φαση να σηκωνει εκτοξευση καποτας στον δρομο που χαραξε ο al. Θα ηταν σωστο για τους συγκεκριμενους οικους να εξηγουν πως το 40αρι ειναι για 5 λεπτα γαμησι σε μια σταση ωστε να γνωριζουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε να γαμαμε 15 λεπτα με 100 ευρω πως να κινηθουμε.
Oι καταθεσεις στην Αννα οπως και στο ετερον ζωον την Βικυ εγιναν στα πλαισια μιας δευτερης πορνοευκαιρειας στα συγκεκριμενα μαγαζια xωρις αντικρυσμα βεβαια. Λεπτομερειες στις πορνοκριτικες προς το βραδυ.
ελα ομως που δεν γινεται εμπαργκο εκει γιατι δεν μας διαβαζουνε ολοι...η μιση σαλονικη και περιχωρα οταν θελει να παει χωρις να ξερει ,παει και τα ακουμπαει...!!!και δεν τους νοιαζει κι ολας αν θα κλεισουνε οι βιλες..σιγα...εχουνε φαει ψωμακι και θα βρουνε τροπο να ξαναβγαλουνε! χεστηκαν αν δεν θα πατησει κανεις1!!δε προκειται να πεσει και να σου πω την αληθεια δεν θελω να πεσει κατω απο 40...ας φερουνε 10 καντυ και 10 αντριαννες και ας τα κρατησουνε στο 40....οι σημερινες που εχουνε ειναι για 20αρικο απλα και αυτο μας χαλαει!!εσυ τουλαχιστον εισαι παλιος....θυμασαι στην κορβαγκου το 40 απλο,50 ανεβαινει και απο πανω,60 χαλαρο;η κοροιδια δεν ειναι σημερινη εχει χρονια που βασιλευει στην πολη....
Ισπανια ειναι τυπε θα γυρισει μαλλων κατα τον οκτωβριο αλλα και που θα γυρισει δεν θα δουλευει και πολλη συχναρε παιδια ξερη μηποσ κανης που βρισκετε η αντριανα η ισπανιδα που δουλευε στησ βιλλεσ ημε απο χτεσ θεσσαλονικη και δεν μπορο να την βρο αν ξερη κανησ κατη ασ μου πη ευχαριστο
ΡουμανίαΚαλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν και που βρίσκεται σήμερα η γνωστή Εμμανουέλα η Βαλεντίνα?
Ελβετία μόλις βγούμε από το ευρώΙσως να ειναι Ελβετια τωρα