Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μολις γυρισα απο την Ελενα την καινουργια τη Ρουμουνα και γαμω τα μωρα πανεμορφη με αρκετα χαλαρο σωμα αλλα πυρκαγια στο δωματιο κατ εμε τουλαχιστον ακολουθει κριτικη
Ακομα δεν αξιώθηκα να πάω  :headbang: γράψε ρε φίλε !

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ακομα δεν αξιώθηκα να πάω  :headbang: γράψε ρε φίλε !
Εγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και πιστεψε με με κοριτσια του επαγγελματος δεν ενθουσιαζομαι ετσι ουτε καν με την Αντριανα την πιπινα την αλλη Ρουμουνα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εγραψα αδερφε συναγωνιστη πανεμορφη ρε φιλε την ερωτευτηκα πραγματικα δε μπορουσαν να σταματησω να την κοιταω στο προσωπο απο τα ποιο ομορφα προσωπα που εχω ασε τις ματαρες της αλλο πραμα ακομα την σκεφτομαι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και πιστεψε με με κοριτσια του επαγγελματος δεν ενθουσιαζομαι ετσι ουτε καν με την Αντριανα την πιπινα την αλλη Ρουμουνα
Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι Ρουμανες  :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Και εγώ έχω αδυναμία στις Ρουμάνες φίλε ...... Θα μου πεις τώρα πως το 90% είναι Ρουμανες  :think:
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας ρε φιλε και στις Βουλγαρες εχω αδυναμια εγω οχι μονο στις Ρουμουνες αλλα η εν λογο ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πραγματικα.
Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Φίλε μου θα συμφωνήσω για την Έλενα και θα την δοκιμασω σύντομα. Επειδή βλέπω πως ταιριάζουν τα γούστα μας σου προτείνω να δοκιμάσεις την Τζούλια την γυφτορουμανα στην πρωινη βάρδια στο τριδυμο 2 είναι στανταρακι μου και μοιαζει με την Έλενα . Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και βυζαρες .
Bαρδαρη δουλευε?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Την εχω παρει εκει ψιλο ξεπετα συν οτι ειναι λιγο μαλακισμενο η κριτικη μου ανεβηκε μπορεις να την διαβασεις
Βελτιώθηκε από τότε  :fuck2: . Διάβασα πολύ ωραίος . Θα την επισκεφτώ και εγώ ειναι καλή περίπτωση  :knockinb:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Θα παω να την ξαναδω καποια στιγμη και αν μου κανει κλικ θα τη ριξω ενα παντος οσον αφορα την Ελενα εμενα εγινε στανταρακι μου και για το αν ειναι καλη περιπτωση ειναι και θεμα γουστου και χημειας εμενα και του γουστου μου ειναι και ταιριαξαν οι χημειες μας εσενα αν και του γουστου σου μπορει λεμε τωρα μια στο εκατομυριο να μην ταιριαξει η χημεια σας και να μηγ γουσταρεις οποτε καλητερα την δοκιμαζεις και μετα κρινεις αδερφε

monaxiakostas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
ξέρει κανεις εάν η ευα η Βουλγάρα που δούλευε στο Godiva δουλεύει ακόμη εκεί ή αλλού?

Ευχαριστώ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Γεια σας,
ξέρει κανεις εάν η ευα η Βουλγάρα που δούλευε στο Godiva δουλεύει ακόμη εκεί ή αλλού?

Ευχαριστώ.
το godiva είναι κλειστό!
Πρεπει να παιζει μπαλιτσα στο las vegas! :hi: και Τσίρκο(26ης 35α) :hi:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ενταξει φιλος γουστα ειναι αυτα κατ εμε ειναι απο τα ποιο ομορφα κοριτσια που εχω δει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom