markarian2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 268
- Πόντοι
- 290
βραδυνη;
Το μυνημα το εγραψαι στις 18.40 και μετα λεει σημερα στο ταδε μαγαζη. προφανος μιλαει για την πρωινη βαρδια
βραδυνη;
εισαι εκτος θεματος...οταν υπαρχει οικειοτητα με ενα ατομο τα πειραγματα μεταξυ τους γινονται πιο εντονα...ασε τι κανω εγω...εγω ξερω!!φιλικα παντα!!Ρε τυπε για ξυλο πας στα μπουρδελα η για να γαμησεις?
Και σε μενα τετοιες μαλακιες εκανε με ξυλο αλλα τις εμασε και εκανε τουμπεκι,πραγματικα τα γουστα του καθ'ενος δεν ειναι ιδια αλλα στα μπουρδελα πρωτη φορα ακουω ανθρωπο να πηγαινει για να παιξει ξυλο!!!
Υπαρχει και το γηπεδο και τα στενα για ξυλο οποιος θελει...
Συναγωνιστες εχετε να προτεινετε κανενα ωριμο κομματι (ανω των 40) για κατα τις 5-5μιση??
αδερφε σε αυτο το ιδρυμα δεν εχει καπια κριτικη για ειρηνη...μπορουμε καπου να δουμε κριτικες??βρε σαλονικιε δεν διαβαζεις τι γραφουμε ολοι λιγες σελιδες πισω..........
Θα μας τρελανεις παναθεμα σε..........!!!!!?????
Τες πα...........
Να σε απαντησω ειρηνη στο ανδρ.γεωργιου 38
που μαλλον ετσι όπως το βλεπω θα είμαι κ εγω εκει κατά τις 4
Διψασα για κωλαρακι
Αφου μονικα περιμενει να ακουσει το παιδι, τι δεν καταλαβαινεις κι εσυβρε σαλονικιε δεν διαβαζεις τι γραφουμε ολοι λιγες σελιδες πισω..........
Θα μας τρελανεις παναθεμα σε..........!!!!!?????
Τες πα...........
Να σε απαντησω ειρηνη στο ανδρ.γεωργιου 38
που μαλλον ετσι όπως το βλεπω θα είμαι κ εγω εκει κατά τις 4
Διψασα για κωλαρακι
Αφου μονικα περιμενει να ακουσει το παιδι, τι δεν καταλαβαινεις κι εσυ
χαχαχαχα πως με ξερεις!! την καριολαρα την μονικα την ψαχνω μηνες και δεν μπορω να την πετυχω με τιποτα ρε !!!Αφου μονικα περιμενει να ακουσει το παιδι, τι δεν καταλαβαινεις κι εσυ
Παντως για ειρηνη που λες δεν ειναι 40+ με τιποτα, πολυ πιο μικροτερη κοντα 30 θα ελεγα..δικιο εχεις ρε συ.........
αυτην την ξεχασα τελειως!!
χαχαχα εισαι ποταπος!!!χαχαχα!!!Του α.βαλεντινου αυριο, για πειτε ρε παιδια ποσοι θα σκασετε με γλυκα αυριο να μαθουμε κι εμεις ποιοι ειναι οι αγαπουληδες της πολης μας. εγω ξερω εναν,βασικα αυτος με το ειπε...αν θελει μπορει να μας πει και τι γλυκα θα τις παει αυριο
ασε γιατι τελευταια φορα βγηκε με διχτυ για καλσον και νομιζα ητανε ρολο κοτοπουλο!!!παραπαχυνε!!!και νταιανα παιζει εκεινη την ωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει γυρισει.
Δεν ειπα ονομα, αλλα αφου καρφωθηκες μονο σου.. πες μας τωρα και τι γλυκα θα της πας αυτη τι φορα.. αυτο ισχυει και για τους αλλους αγαπουληδες, βγειτε οξω μην ντρεπεστεχαχαχα εισαι ποταπος!!!χαχαχα!!!
Για να πανε μαζι της τοσα χρονια και να γραφουν οτι περνανε καλα... μαλλον δεν τους ενδιαφερουν ταασε γιατι τελευταια φορα βγηκε με διχτυ για καλσον και νομιζα ητανε ρολο κοτοπουλο!!!παραπαχυνε!!!