Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (3 μέλη και 85 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πωωωωω καταστροφή   :o :(
Και η εφη εχει αρκετο καιρο να φανει, απ το κακο στο χειροτερο παμε με φαινεται. :S Η λιγες καινουργιες που εμφανιστικαν τελευταια δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο τουλαχιστον προς το παρον, η παλιες σιγα,σιγα την κανουνε... οποτε μας βλεπω στο τελος να πορνομεταναστευουμε  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εκτος οτι γινεται ανακυκλωση και σπανια βλεπουμε καινουργια κοπελα, η τιμες εκει σταθερες, δεν πτοουνται τα αφεντικα απ την χαμηλη κινηση.  :uglystupid: για αυτο και εμεις γαμαμε μια στο τοσο (μια φορα το μηνα πλεον) και κανουμε εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια.  ;)
οσες φορες εκανα τσαρκα μονο στις βιλλες ειχε κοσμο,που την ειδες την χαμηλη κινηση; :think:

Επισκέπτης
οσες φορες εκανα τσαρκα μονο στις βιλλες ειχε κοσμο,που την ειδες την χαμηλη κινηση; :think:
ρε τυπε δεν ξερω αν το κανεις ολο αυτο γιατι εχεις ψυχολογικα η αλλα προβληματα, δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο ολα αυτα που ειπες για μενα να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα...ουτε ασχοληθηκα απο τοτε μαζι σου ουτε προκειται να το κανω περα απο αυτο το μνμ που γραφω. Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην με ξαναπαραθεσης απο τι στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου, νομιζω ειμαι κατανοητος σε αυτο που γραφω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τυπε δεν ξερω αν το κανεις ολο αυτο γιατι εχεις ψυχολογικα η αλλα προβληματα, δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο ολα αυτα που ειπες για μενα να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα...ουτε ασχοληθηκα απο τοτε μαζι σου ουτε προκειται να το κανω περα απο αυτο το μνμ που γραφω. Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην με ξαναπαραθεσης απο τι στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου, νομιζω ειμαι κατανοητος σε αυτο που γραφω.
δεν συμβαινει τιποτα μαν,μια παρεα ειμαστε μπορουμε να ριχνουμε και κανα καντηλι οταν χρειαζεται :)

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
για τους φαν της αντριαννας-τουμπανιεθ...χθες σε τηλ.συνομιλια ειναι ισπανια ...θα επιστρεψει απο νοεμβριο και αν!!!οποτε θα αρκεστουμε σε μπαζακια 3ης διαλογης!!!αρε κατακαημενη σαλονικα!βλεπω δεξια κα αριστερα στο σαιτ τι εχει η αθηνα και με πιανει κλαμα ....μου λειψε ο βαρδαρης μας ρεεεεεεεε!!!
Άσχημα νέα.....εκτός και εάν θα λείψει για κάτι καλό και που το ήθελε και πάρα πολύ όπως μου είχε πει.....

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
για τους φαν της αντριαννας-τουμπανιεθ...χθες σε τηλ.συνομιλια ειναι ισπανια ...θα επιστρεψει απο νοεμβριο και αν!!!οποτε θα αρκεστουμε σε μπαζακια 3ης διαλογης!!!αρε κατακαημενη σαλονικα!βλεπω δεξια κα αριστερα στο σαιτ τι εχει η αθηνα και με πιανει κλαμα ....μου λειψε ο βαρδαρης μας ρεεεεεεεε!!!
ε τωρα σιγουρευτηκα οτι το ρεντ διαμαντι ειναι δικο της ,,,

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
το ξεφτιλισατε το φορουμ ολο κοντρες ειστε τελευταια  ,,,

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
συνεχιστε να πλουτιζεται τις πουτανες παλιο αγαμητοι ,,,,

Del4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρεα.........
Παιδια εκανα μια γρηγορη τσαρκα σημερα στα σπιτακια κ εφριξα..........
αν είναι αυτές κοπελες να δωσεις λεφτα να γαμησεις εεεε τι να πω δεν ξερω!!
το επιπεδο πολύ χαμηλο!! δεν θα κανω καμια αναφορα μιας κ αν διαβασετε ποιο πισω σε αναφορες αλλων παιδιων δεν ειδα κατι διαφορετικο!!

πηγα για γαληνη μιας κ ο φιλος αλ εγραψε μια αρκετα σεβαστη κριτικη αλλα ανταυτου ητανε ένα μπαζω παναγια βοηθα!!
η γαληνη περιοδο
Σηναντησα ένα παλικαρι στα λας βεγκας πριν μπω να δω τι παιζει κ με ειπε χαλια μολις τις ειδα κ εγω δεν ηξερα από που να τρεξω!!
Πηγα κ ειδα την νταιανα μετα από καιρο εεεχ σορρυ ρε παιδια φοβερη κοπελα στις υπηρεσίες αλλα εγινε βοδι στην κυριολεξια!!!

τελως παντων απογοητευση σκετη.......
αφου ξενερωσα κ ουτε στην ειρηνη δεν πηγα όχι παλι τα ιδια!!

Στα είπα φιλαράκι, (το παιδί που συνάντησες έξω από το βέγκας). Πολύ άσχημη η κατάσταση, έπεσε το επίπεδο και γίνονται συνεχείς ανακυκλώσεις. Καλό θα ήταν να αρχίσουν να φέρουν και τίποτα καινούριο, φτάνει πια τα ίδια και τα ίδια. Καλή η κάρτα του βίλα άλλα χωρίς Αντριάνα δύσκολα τα πράγματα για συμπλήρωση και άντε η Αντριάνα είναι μια κατηγορία μόνη της, καμιά αντάξια δεν μπορούμε να βρούμε ή έστω κάτι να μην πονάνε τα μάτια μας. Βγαίνεις τσάρκα και είναι σαν να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα. Βοηθήστε την κατάσταση, φτάνει με τα μπάζα. Παρεπιπτόντως ένα ξανθό ψηλό κανονικές αναλογίες, στητό κωλαράκι και μέτριο βυζί, με τατουάζ παντού και ιδιαίτερα στο στέρνο κάτι σαν αετό δούλευε απέναντι από το Βέγκας και στο καινούριο ακριβώς δίπλα την είχα πετύχει, ξέρει κανένας καμία κριτική να δώσει. Από τα λίγα που ξεχώρισα.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Παρεπιπτόντως ένα ξανθό ψηλό κανονικές αναλογίες, στητό κωλαράκι και μέτριο βυζί, με τατουάζ παντού και ιδιαίτερα στο στέρνο κάτι σαν αετό δούλευε απέναντι από το Βέγκας και στο καινούριο ακριβώς δίπλα την είχα πετύχει, ξέρει κανένας καμία κριτική να δώσει. Από τα λίγα που ξεχώρισα.
Ντανιέλα, τρελλό κομοδίνο...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Άσχημα νέα.....εκτός και εάν θα λείψει για κάτι καλό και που το ήθελε και πάρα πολύ όπως μου είχε πει.....
Εμενα μου έλεγε πως ήθελε λίγο να ξεκουραστεί, στο μέλλον όμως, και πως χωρίς αυτήν δε βγαίνει η δουλειά.
Το πιστεύω το 2ο άνετα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
δεν συμβαινει τιποτα μαν,μια παρεα ειμαστε μπορουμε να ριχνουμε και κανα καντηλι οταν χρειαζεται :)

Τι εκανες παλι ρε τζιελ?
Θα αφησεις κανεναν στην ησυχια του?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εμενα μου έλεγε πως ήθελε λίγο να ξεκουραστεί, στο μέλλον όμως, και πως χωρίς αυτήν δε βγαίνει η δουλειά.
Το πιστεύω το 2ο άνετα.

Λογικη δεν ειναι η ξεκουραση?
Εκτος απο τα εντος εδρας στο μαγαζι εχει και τα εκτος εδρας εξαλλου...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Λογικη δεν ειναι η ξεκουραση?
Εκτος απο τα εντος εδρας στο μαγαζι εχει και τα εκτος εδρας εξαλλου...
Λογική και να ξεκουραστεί. Αλλά να μας ξαναέρθει πιο σύντομα. Δε μας βλέπω να τη βγάζουμε ως το Νοέμβριο. :P

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Στα είπα φιλαράκι, (το παιδί που συνάντησες έξω από το βέγκας). Πολύ άσχημη η κατάσταση, έπεσε το επίπεδο και γίνονται συνεχείς ανακυκλώσεις. Καλό θα ήταν να αρχίσουν να φέρουν και τίποτα καινούριο, φτάνει πια τα ίδια και τα ίδια. Καλή η κάρτα του βίλα άλλα χωρίς Αντριάνα δύσκολα τα πράγματα για συμπλήρωση και άντε η Αντριάνα είναι μια κατηγορία μόνη της, καμιά αντάξια δεν μπορούμε να βρούμε ή έστω κάτι να μην πονάνε τα μάτια μας. Βγαίνεις τσάρκα και είναι σαν να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα. Βοηθήστε την κατάσταση, φτάνει με τα μπάζα. Παρεπιπτόντως ένα ξανθό ψηλό κανονικές αναλογίες, στητό κωλαράκι και μέτριο βυζί, με τατουάζ παντού και ιδιαίτερα στο στέρνο κάτι σαν αετό δούλευε απέναντι από το Βέγκας και στο καινούριο ακριβώς δίπλα την είχα πετύχει, ξέρει κανένας καμία κριτική να δώσει. Από τα λίγα που ξεχώρισα.

χεχεχε καλα καταλαβα εγω ότι φάνηκες δικο μας παιδι...... ;)
Αντε αφου εγινες μελος να γραφεις κ κατιτίς εδώ!!
οντως φιλε η πρωινη βαρδια είναι αστα να πανε...........προτιμουσα το βαρδαρη με ότι συνεπαγεται αυτό!!
Πας κ βλέπεις τις μαγαζαρες κ μολις βλέπεις το περιεχομενο :uzi: :shit:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Εκτος οτι γινεται ανακυκλωση και σπανια βλεπουμε καινουργια κοπελα, η τιμες εκει σταθερες, δεν πτοουνται τα αφεντικα απ την χαμηλη κινηση.  :uglystupid: για αυτο και εμεις γαμαμε μια στο τοσο (μια φορα το μηνα πλεον) και κανουμε εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια.  ;)

τζαμαικανε τα εχουμε ξαναπει.........
Υπαρχει πολυς κοσμος που νομιζει ότι σε αυτην την αγορα ότι πληρωνεις περνεις......
Κ μετα κλαιει τα λεφτα του!!
Αν είναι να δωσω εγω 80-100 ξερω που να τα δωσω όχι στα δηθεν καλοφτιαγμένα μπουρδελα!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Μπενεις σε μαγαζαραααα κ βλέπεις την μαριλου........... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom