Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μολις γυρισα απο διπλη καταθεση πρωτα στο βυζοτουμπανο Γαληνη στο Red Diamond η οποια ετσι και καυλωσει μετα δε συμμαζευεται και ξερετε πως καυλωνουν ολα τα ατακτα κοριτσακια...τελοσπαντων πολυ δυνατη περιπτωση και η Γαληνη μ'αρεσε πολυ κι αυτη,φοβερη τεχνικη,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,γουσταρει πολυ να παιζεις με τα βυζια της

και μετα ενα ξεκωλιασμα στη θεια Συλβια στο 26ης 35 οπου δουλευε χωρις τσατσα παλι και ειχαμε και ησυχια και βγαλαμε γουστα και την εχυσα και στη μαπα

επισης ηταν ανοιχτο το καινουριο Νικ.Ουρανου 28 αλλα δεν μπηκα να δω τι παιζει

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ποια ειναι αυτη η μαριλου στις βιλες;

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο διπλη καταθεση πρωτα στο βυζοτουμπανο Γαληνη στο Red Diamond η οποια ετσι και καυλωσει μετα δε συμμαζευεται και ξερετε πως καυλωνουν ολα τα ατακτα κοριτσακια...τελοσπαντων πολυ δυνατη περιπτωση και η Γαληνη μ'αρεσε πολυ κι αυτη,φοβερη τεχνικη,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,γουσταρει πολυ να παιζεις με τα βυζια της

και μετα ενα ξεκωλιασμα στη θεια Συλβια στο 26ης 35 οπου δουλευε χωρις τσατσα παλι και ειχαμε και ησυχια και βγαλαμε γουστα και την εχυσα και στη μαπα

επισης ηταν ανοιχτο το καινουριο Νικ.Ουρανου 28 αλλα δεν μπηκα να δω τι παιζει
πολυ φωρτωμενος είσαι τώρα τελευταία ρε αλ ...χαλαρωσε λίγο το ότι κάποιοι εδώ μέσα μπινελικωνουν δεν πρέπει να το κάνουμε όλοι αυτο .

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Μη βάζετε προφίλ από facebook - σβήστηκε ένα.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά καμια δεν είναι για δεύτερη φορά .....πηγα βικαρα από Ουκρανία στο γεωργιου 52 και μόνο που δεν έφυγε στο 5λεπτο ...όλα τ κομοδινε τα αλλα τα κάνε.παλι καλά που είχα και απλό προγραμμα .

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τζάμπα η καλή κριτική που πήρε από μένα

baroufas777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε παιδες!
Γνωριζουμε κατι παραπανω σχετικα με το καινουριο studio που ανοιξε στη Νικηφορου Ουρανου απεναντι απο το villa erotica?Περασα εχθες το μεσημερι και ηταν μια κοπελα αδυνατουλα με πλατινε μαλλι η οποια συστηθηκε ως Παολα.Μου ειπε οτι ειναι η μοναδικη Σαλονικια εκει γυρω και οτι αυτη θα δουλευει το σπιτι.2 μερες λεει εχει που το ανοιξε.Οταν πηγα κατι μαστορια εφερναν επιπλα για τη κουζινα.
Ειχε τατοο σε διαφορα μερη του σωματος της και νομιζω κατι αστερακια στον αριστερο ωμο.Μηπως θυμαται καποιος που δουλευε παλαιοτερα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χαιρετε παιδες!
Γνωριζουμε κατι παραπανω σχετικα με το καινουριο studio που ανοιξε στη Νικηφορου Ουρανου απεναντι απο το villa erotica?Περασα εχθες το μεσημερι και ηταν μια κοπελα αδυνατουλα με πλατινε μαλλι η οποια συστηθηκε ως Παολα.Μου ειπε οτι ειναι η μοναδικη Σαλονικια εκει γυρω και οτι αυτη θα δουλευει το σπιτι.2 μερες λεει εχει που το ανοιξε.Οταν πηγα κατι μαστορια εφερναν επιπλα για τη κουζινα.
Ειχε τατοο σε διαφορα μερη του σωματος της και νομιζω κατι αστερακια στον αριστερο ωμο.Μηπως θυμαται καποιος που δουλευε παλαιοτερα?

Δες στο θεμα του 26ης Οκτωβρη μηπως ειναι η παολα που δουλευε εκει, εχει φωτογραφιες εκει μεσα.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω μια απορια...πολυ συχνα αναφερεται πως "υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο σαιτ" μπορει καποιος να μου λυσει την απορια και να μου πει εστω και με πμ ποιο ειναι αυτο το "αλλο σαιτ"??

baroufas777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σ'ευχαριστω Karaman.
Ισως ειναι αυτη.Δε θυμαμαι ακριβεις λεπτομερειες καθως επαθα κοκο μπλοκο  :2funny:

Επισκέπτης
ρε παιδια εχω μια απορια...πολυ συχνα αναφερεται πως "υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο σαιτ" μπορει καποιος να μου λυσει την απορια και να μου πει εστω και με πμ ποιο ειναι αυτο το "αλλο σαιτ"??
Ξερω γω αλλα δεν σε λεω..  :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Η ιδια ειναι που δουλευε και 26ης. Την προηγουμενη Κυριακη την πετυχαμε στο Ερημιτη 1 με τον baster. Επαθε κι αυτος κοκο μπλοκο  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
greecela  dies.gr

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σ'ευχαριστω Karaman.
Ισως ειναι αυτη.Δε θυμαμαι ακριβεις λεπτομερειες καθως επαθα κοκο μπλοκο  :2funny:

Η ιδια ειναι που δουλευε και 26ης. Την προηγουμενη Κυριακη την πετυχαμε στο Ερημιτη 1 με τον baster. Επαθε κι αυτος κοκο μπλοκο  :2funny: :2funny:

Γιατι ρε παιδια τοσο μουναρα ειναι απο κοντα.???  :think: :think:
Γιατι ψαχνω μουναρα κομοδινο για την πεμπτη που γιορταζω να χωσω.!!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom