Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
το θυμαμαι σαν χθες ρε!!!ειχα την νικολ αγκαλια και παει και τις αστραφτει μια της αλλης και η αλλη φευγωντας πρεπει να κρατηθηκε πολυ να μην δακρυσει!!

Είχε γίνει αρκετές φορές και με διαφορετικές κοπέλες...όταν ειδικά "έπιναν" λίγο παραπάνω !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
η Τσαρινα βρισκεται στη Θεσσαλονικη παντως...λογικα θα εμφανιστει σιγα σιγα  :tits:

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Το κορυφαιο θα ειναι μετα την μεταγραφη της τσαρινας (γιατι σιγουρα καπου αλλου θα ξεκινησει) να την παρουσιαζουνε για καινουργια !!!

Ανακυκλωση ολε ...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
36
τι γινεται ρε συναδελφοι θα με ενημερωσει κανενας για το ποτε δουλευει η περιφημη Λαουρα η μιλφ?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Καλωσορίζω κι εγώ  την έκτακτη εμφάνισή σου στην μπουρδελοκατάσταση της πόλης μας. Με τις Χριστίνες γίνεται όντως ένας χαμός.

Μία σίγουρα είναι το χριστινάκι το μινιόν που εμφανίζεται στο Λας Βέγκας και στα τρίδυμα και δίνει γκώλον στα 50 ευρώ. Δοκιμασμένη και πολύ τίμια επιλογή.

Μια άλλη είναι αυτή από το venus  ουγγαρέζα, ανοιχτόχρωμη καστανόξανθη με ωραίο κωλαράκι. Είναι λίγο κρυόκωλει αλλά το κατέχει το άθλημα. Με εμένα στήθηκε τέλεια σε όλες τις στάσεις
και με άνεση χρόνου.

Αυτή που είπα στην ενημέρωση μου δεν την είχα ξαναδεί. Χριστίνα ρουμάνα λίγο πιο μπαμπάτσικια, αλλά μου άφησε μια θετική αύρα όπως είπα.

Και τέλος υποστηρίζω, ότι μια Χριστίνα που εμφανίζεται στο τσίρκο είναι διαφορετική από τις παραπάνω 3.

Αυτά με τις Χριστίνες. Όπου και να επενδυσεις BlastBeat208 ενημέρωσε!!

Eυχαριστω για την Χριστινοενημερωση συναγωνιστη. Απ'οτι φαινεται γινεται της Χριστινας το καγκελο  :huh:
Το ρεπορταζ θα γινει κανονικοτατα  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Eιδε κανεις μηπως τη Νικολ τις τελευταιες νυχτες πουθενα??

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Άντε να εμφανιστεί και η γειτόνισσα σου γιατί μας έλειψε! Μονο 8 χρονιά έκλεισε :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Εκμεταλλευόμενος την ελαφρά βροχούλα που έκοψε κάπως την κίνηση έκανα μια γρήγορη καταδρομική στην Villa προ ολίγου για να δοκιμάσω την μολδαβή Βίκυ. Παράξενο αλλά και κάπως συμπαθές γκομενάκι, μου πέταξε και εμένα την ατάκα "μάλλον δεν σου άρεσα" :grin: Η ερμηνεία μου γι αυτό είναι ότι κάπου την έχει δει γκομενάρα και θέλει όλοι να χύνουμε γρήγορα και γκαβλιάρικα για πάρτη της - αν αργούμε και την αλλάζουμε στάσεις, μια κρίση ανασφάλειας την παθαίνει. Δεν νομίζω να είναι απλά θέμα χρόνου γιατί κάθησε ώρα μετά στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα με το 40άρι, είναι πολύ λιμπιστική εμφανισιακά πάντως για τα γούστα μου.

Επισκέπτης
Εκμεταλλευόμενος την ελαφρά βροχούλα που έκοψε κάπως την κίνηση έκανα μια γρήγορη καταδρομική στην Villa προ ολίγου για να δοκιμάσω την μολδαβή Βίκυ. Παράξενο αλλά και κάπως συμπαθές γκομενάκι, μου πέταξε και εμένα την ατάκα "μάλλον δεν σου άρεσα" :grin: Η ερμηνεία μου είναι ότι κάπου την έχει δει γκομενάρα και θέλει όλοι να χύνουμε γρήγορα και γκαβλιάρικα για πάρτη της - αν αργούμε και την αλλάζουμε στάσεις, μια κρίση ανασφάλειας την παθαίνει. Δεν νομίζω να είναι απλά θέμα χρόνου γιατί κάθησε ώρα μετά στο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα με το 40άρι, είναι πολύ λιμπιστική εμφανισιακά πάντως για τα γούστα μου.

αστο με πεισατε θα την γαμησω και εγω να δω τι θα πει

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λεω να κανω καμια βολτα σημερα το βραδυ αργα...!!!εχουμε καμια προταση κανενος συναγωνιστη?θελω frantzesca αλλα ενώ ηταν στο πρόγραμμα της εβδομάδας στην άλλη σελιδα από χτες φαινεται ότι δουλευει μονο αυριο ενώ ειχε πολλες μερες in!!τι σκατα επαθε?? :think:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
6.045
εχετε να προτεινετε παιδες κανα νταρντανομωρο??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
και εγω δεν εχω φαει εφη..και ουτε θελω...μπλιαααχ!!!οσο για λαρα θελει τροπο το κοριτσακι για να σας βγαλει γουστα οποτε αν πατε πρωτη φορα μην περιμενετε πολλα..βαλ τε την στα 4 να το ευχαριστηθειτε κι ολας!!!
Εφη και μπλιαχ μαν δεν πανε μαζι μπορει να μην σου κανει κλικ σαν εμφανιση αλλα μπλιαχ δεν ειναι με τιποτα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Εφη και μπλιαχ μαν δεν πανε μαζι μπορει να μην σου κανει κλικ σαν εμφανιση αλλα μπλιαχ δεν ειναι με τιποτα
ε ναι εκει παει το μπλιαχ απλα δεν το εθεσα σωστα!!εγω οταν την βλεπω δεν μπορω σορρυ αλλα γουστα ειναι αυτα...εμενα μ αρεσουνε τα μαρινοσπιτα,αααααααν με εννοααααας!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Grande νυχτερινη τσαρκα με τον συναγωνιστη baster2  :rockon: :rockon:

Ερημιτη 2 => Η Παολα, λεπτο μωρο, καβλωτικο πλατινε μαλλι, μικρο στηθος και ωραιο κωλαρακι. Εδω ο μυστης μας baster επαθε κοκο μπλοκο  :sunglasses:
Απεναντι => Η Εμμα με καβλωτικα στοκινγκ. Εκεινη την ωρα ειχε μεγαλη αναμονη.
Las Vegas 1 => Βιολετα, επισης λεπτο μωρο, μικρο στηθακι και ωραιο κωλι. Γενικα εμφανιση που λεει ελα παρε με και σκισε με.  :fuck1:
Las Vegas 2 => "Τετοιο μουνι δεν ξαναδα ΚΡΙΜΑ ουτε Σαλονικα ουτε Αθηνα" Μπαρμπαρα, αλογισια ξανθια γκομεναρα, μικρο στηθος κωλαρα αλλα καπως κρυα στο σαλονι.
Las Vegas 3 => Καστανοξανθο νταρντανοειδες κατω του μετριου, την εχω πετυχει σε αρκετα σπιτια παλιοτερα.
Mινωταυρος => Μελαχρινο δυνατο στοιχειο, σκυλοφατσα, καλο στηθος, κωλαρα και πορνοheels. Ως εδω ηταν αρκετα για να χτυπησει η καβλα κοκκινο.
Ξυλινος μινωταυρος => Ενα ακομα μελαχρινο μωρο σχεδον παρομοια με αυτη στον Μινωταυρο αλλα με μεγαλυτερο κωλο και καπως ξυνισμενη/απογοητευμενη.
Τριδυμο 1 => Βαλεντινα, κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι.
Τριδυμο 2 => Η Εβελινα, σφουγγαριζε εκεινη την στιγμη (κοριτσι για σπιτι)  :P Η τσατσα πιο μαστουρωμενη απο ποτε
Τριδυμο 3 => Ιζαμπελα, παραμενει καβλακι οπως ηταν, περασα με το απλο αλλα η καταθεση ηταν η ακρως αντιθετη απο την προηγουμενη σχεδον ενα χρονο πριν. Κρυα, αποτομη, βιαστικη. Γενικα φαινοταν απο το σαλονι σαν να ειναι σπασμενη με κατι αλλα τετοια διαφορα δεν την περιμενα. Οριστικο ακυρο απο μενα.
Φριξου 14 => Η Γιασμιν με πιο κοκκινωπο μαλλι πλεον, καβλωτικα στοκινγκ, διχτυωτα ιστοριες. Εκειντη την στιγμη μολις ειχε παρει εναν συναγωνιστη απο το χερι και τον πηγαινε στο δωματιο  :2funny: .Σαν να χαλασε αρκετα απο εμφανιση και ο κωλος της κυταριδιασε.
Φριξου 15 => Τανιαααααα. Οντως πηρε πολλα κιλα οπως εγραψαν και αλλοι συναγωνιστες και γενικα χαλασε αρκετα.
Red Diamond => Ο χωρος γαμει και δερνει θα επρεπε να συμπληρωνεται απο δεκα μωρα και θα μιλουσαμε για εναν πορνοπαραδεισο. Αντι του ονειρου...η Αφροδιτη με τις σιλικονε βυζαρες της κυτιαριδιασμενη πλεον κωλαρα και υφος φος που δεν σε τραβαει να περασεις.
Red light => Γκαμπριελα, ωραιο μελαχρινο λεπτο μωρο αλλα με τιποτα για 40.
Villa Erotica => To ονειρο του Ελληνα, η Παολα. Μελαχρινο νταρντανε μωρο, βυζαρες κωλαρα.
Prive => Η Σαρα, ειχα πολυ καιρο να την δω, αδυνατισε και εχει γινει και πολυ μουνι μιλαμε. Εδω κατεθεσε ο μυστης μας, το πορνοπαραδεισιο πλασμα Σαρα τον ταξιδεψε στα μονοπατια της ηδονης και με δυσκολια φυγαμε απο τον οικο.
Το σπιτι της Ρηνης => Η Νικη η Ελλεεινιδα. Μασταρια, κωλαρες, παραμενει μεσα στην βαρεμαρα.
Ανδ.Γεωργ. 21 => Η Τζουλια, μεσα σε κολπα και κουνηματα. Αν δεν ειχα φαει πατατα περυσι θα ειχα περασει.
19 => Η Αντζελα το petite μελαχρινο πιπινι με καβλωτικα πορνοheels.
38 => Αλινα, αδυνατισμενη, καβλοφατσα, καβλα γενικα.
La Femme => Γυναικα βγαλμενη απο κωλομπαρο της δεκατιας του 90. Ξανθια νταρντανα με πορνοστοκινγκ. Θα χρησιμευε ανετα για μοντελο ταινιων ζομπι η post apocalyptic movie με φρικιαστικο περιεχομενο. Αν επρεπε να στειλουμε καποιον απο τις ειδικες δυναμεις του thread να την δοκιμασει θα ηταν σιγουρα ο al pacino. Διαθετει την γνωση και την εμπειρια για να διαχειριστει τετοιες δυσκολες καταστασεις. Επισης και οσοι εχουν παρει Καμελια διοτι πλεον εχουν τιμηθει με σιδηρο σταυρο πρωτης ταξης.  :2funny: :2funny:
Μελισσες => Η Τζεσικα με την στανταρ χορευτικη παρουσιαση που πλεον δεν πειθει.
24 => Μιρελα  :knockinb:
Ερως 16 => Αδιαφορη μελαχρινη με εξτρα κιλα, γενικα τιποτα το ιδιαιτερο.
Τσιρκο => Milf/Gilf ξανθια, εχω την εντυπωση πως ηταν η θεια Συλβια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom