Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
για λουση απο βιλες εχουμε κανενα νεοτερο??παιζει να εφυγε τελειως?
Πηγε να βαλει αγωνιστικα βυζια.Μολις ο μαστορας τα περασει και τα ρυθμισει,θα ρθει παλι...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
για λουση απο βιλες εχουμε κανενα νεοτερο??παιζει να εφυγε τελειως?

πηγα με λουση απο βιλες

η λουση ναι ειχαμε ενα ατυχηματακι μετα απο 9 μηνες θα ερθει ενας μικρος αλαπινης στον κοσμο

Μετα το ΣΟΚ με Αλαπίνη, δεν βλέπω να ξανάρχεται!  :dancing:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Χθεσινη πρωινη βολτα

Επιλεκτικα περασα απο τα εξης

Α. Γεωργιου 50 πηγα για Φλωριτα αλλα ηταν μια μιλφ της οποιας δεν συγκρατησα το ονομα. Ανοιχτη περιφερεια που προσωπικα μου αρεσε αλλα ποδια χαλια. Ενω φευγαμε εριξε την εξης ατακα. Που πατε? Οι αλλες κοπελες θα σας κρατησουν στο δωματιο 2 λεπτα και τελος. Εγω το πηρα αυτο σαν απειλη και επιταχυνα το βημα μου.

Ερως πηγα για Τσαρινα αλλα ηταν μια Νταιανα γεματουλα με ψευτικα μαλλια ψευτικα βυζια. Τιγκανα και απο δω.

Μελλισες παντα εδω παω με την ελπιδα να πετυχω την Τζεσικα αλλα ειναι παντα βραδυνη τωρα διαβασα παιζει στο Λας Βεγκας μερια. Για την Τζεσικα εχω διαβασει και ασχημες γνωμες. Για μενα ειναι στα τοπ και την εχω παρει μονο μια φορα, δυστυχως!!! Τελικα εδω ηταν οπως ητο και αναμενομενο η Ελενα η οποια δεν ειν κακη αλλα εχει λιγα κιλακια παραπανω για το γουστο μου.

La Femme εδω δεν εχω κανει ποτε επιτυχημενη κατασταση και εχω να μπω πανω απο χρονο. Ηταν η Κλαουντια η οποια απο οτι διαβασα εξειδικευεται στο πισωγλεντι. Συμπαθητικη περιπτωση αλλα παλι δεν μου εκανε το κλικ. Εδω μαζι μου στο σαλονι μπηκε και ενας μαυρουλης με καποιο προβλημα αναπηριας. Η τσατσα σε απταιστα ελληνικα του ειπε "οχι μορου μου". Ο ανθρωπος δεν καταλαβε ειπε ευγενικα ενα "γιατι?" αλλα χαμηλοφωνα και δεν πηρε απαντηση. Μετα απο ενος λεπτου σιγη ελαβε την απαντηση σε απταιστα αγγλικα "Νο". Μετα εφυγα και δεν ξερω τι εγινε τελικα.

Κωλεττη απογοητευμενος πηρα το δρομο για τη σιγουρια της Κωλλετη οπου καθοτι Τριτη παιζει μπαλα η Αφρουλα. Ετσι σκεφτηκα χωρις βεβαια και πολυ ορεξη γιατι τωρα τελευταια τα χω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια. Δεν λεω η Αφρουλα ειναι στην κορυφη των επιλογων μου μαζι με την Εφη αλλα δεν μου κανει καρδια να παω, εχω δηλαδη κανα 2μηνο που δεν εχω παει οχι και πολυ, αλλα δεν ξερω τι παιζει... "περναω φαση" που λεγαμε και πιο νεοι. Τελοσπαντων Κωλεττη κλειστα τα φωτα γιατι η πορτα ειναι ετσι και αλλιως κλειστη εδω και καιρο με αποτελεσμα να πρεπει να πηγαινεις να βαρας να σου ανοιξουνε και οσο περιμενεις να φοβασαι μην σε παρει κανα ματι απο τα διερχομενα αυτοκινητα. Οσοι ειναι παντρεμενοι ξερουν τι λεω. Πηρα και τηλεφωνο κλειστο το τηλεφωνο. Τωρα ο Τζο θα εβγαζε ενα amber alert. Αρε Τζο εδινες πιοτητα στο νημα δεν ξερω αν μας διαβαζεις αλλα επεσε η πιοτητα.
Αυτα τελικα γυρισα σπιτι και τα πλυνα στο χερι.

Υ.Γ Στις Βιλλες δεν πολυ παω μονο η Καρμεν μ αρεσει αλλα χτες δεν ηταν πρωινη. Μια αλλη φορα που ηταν και πηγα μου λεει η τσατσα "τρια δωματια γεματα, θα περιμενεις?". Ωρε που παμε λεω, αστα βραστα.  

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια αυτη η μιλφ Λαουρα στο ανδρεου γεωργιου 24 τι ειναι καινουρια για δωστε λιγες πληροφοριες οπως τι ωρες τη βρισκω μερες και αν δουλευει πουθενα αλλου, και μια περιγραφη εμφανισης

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
guys!!!! help!!!!

είμαι Θεσσαλονίκη.....μονο για ένα βράδυ.....

αν έχετε καμιά...πρόταση....για να...τσαρκάρω απόψε αργά....

κανά...καλό να μην χάσω τον καιρό και τα λεφτά μου....????

είτε ρδελομπου....είτε κορίτσι για...το χοτελι...... (προτιμώ ροζ σπιτάκι λόγω μικρότερου κόστους κυρίως...)

ευχαριστω όπως και ναχει!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια αυτη η μιλφ Λαουρα στο ανδρεου γεωργιου 24 τι ειναι καινουρια για δωστε λιγες πληροφοριες οπως τι ωρες τη βρισκω μερες και αν δουλευει πουθενα αλλου, και μια περιγραφη εμφανισης

Θυμηθηκα ενα σκηνικο με αυτην στο Σολ, οπου κατα τις 6 το πρωι κι ενω ηταν σκνιπα και δεν υπηρχε και κανενας να την κερασει καθεται σε ενα σκαμπο κι αρχιζει και τριβει το μουνι της. Το σκαμπο ειχε γινει μουσκεμα, οποτε ριχνω ενα βλεμμα αηδιας στον γατο, "τυπου" τι κανει αυτη(?) και με τη μια παει και της σκαει σκαμπιλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ γελιο!

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το la femme ποιο είναι ρε παιδια?γιατι δεν βρισκω οδο??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Είναι το Α. Γεωργίου 34. Κλίκαρε "Studio" στην πάνω μπάρα του site και δες τον σχετικό χάρτη για την Θεσσαλονίκη.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
tn_1637_list_G.Andreou34_1234841954.jpg
Εδω[/URL] συναδελφε, 

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επίσης το La femme έχει 3 βάρδιες Συναγωνιστές! 24 ώρες Ανοιχτό!
Κλαουντια-Λαρα-Τανια !!! :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Θυμηθηκα ενα σκηνικο με αυτην στο Σολ, οπου κατα τις 6 το πρωι κι ενω ηταν σκνιπα και δεν υπηρχε και κανενας να την κερασει καθεται σε ενα σκαμπο κι αρχιζει και τριβει το μουνι της. Το σκαμπο ειχε γινει μουσκεμα, οποτε ριχνω ενα βλεμμα αηδιας στον γατο, "τυπου" τι κανει αυτη(?) και με τη μια παει και της σκαει σκαμπιλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ γελιο!
τι ειπες τωρα;ημουνα ουτε ενα μετρο απο τη φαση και το σκαμπιλι ητανε γεροοο δεν πρεπει να πονεσε αλλα πρεπει να ΕΤΣΟΥΞΕ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: ....η αλλη ουτε γκιχ εβγαλε!!!ποο τι θυμηθηκες ρεεεε;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
τι ειπες τωρα;ημουνα ουτε ενα μετρο απο τη φαση και το σκαμπιλι ητανε γεροοο δεν πρεπει να πονεσε αλλα πρεπει να ΕΤΣΟΥΞΕ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: ....η αλλη ουτε γκιχ εβγαλε!!!ποο τι θυμηθηκες ρεεεε;

Ελπίζω να μη με τρολλάρεις, γιατί κι εγώ ακριβώς δίπλα καθόμουν. Έχει χρόνια βέβαια που έγινε αυτό το σκηνικό.

Παίζει να τις έχει φάει πάνω από μια φορά.  :s&m_1:   ή απλά ήμασταν στην ίδια παρέα   :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
sorry που γινομαι ενοχλητικος αλλα θα με βοηθησει κανεις με αυτη τη μιλφ Λαουρα?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Venus angels: Χριστίνα Ουγγ. Με διχτυωτο ολόσωμο που φαίνονται Ολά! Θα κατεθετα Εκεί Αλλα s&m_1 s&m_1!

-Las Vegas 1 : Χριστινα δεν την ειχα ξαναδει. Φανηκε ωραια τύπισσα, μπορει και να τη δοκιμασω καποια στιγμη

Aγαπητοι συναγωνιστες, θα ειμαι Θεσσαλονικη την επομενη βδομαδα και ετοιμαζω πορνοχαρτη καταθεσεων.
Εχω μπερδευτει με τις Χριστινες που υπαρχουν πλεον στην μπουρδελοκατασταση. Αυτες οι δυο που γραψατε στα ρεπορταζ ειναι δυο διαφορετικες Χριστινες?
Επισης παιζει καποια απο τις δυο να ειναι η Χριστινα που ξεκινησε στο Μιρελοσπιτο πριν αρκετους μηνες? Αν ειναι αυτη, γκωλον δινει?  :knockinb:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Πρωινη μεγαλη τσαρκα κατα τις 11.30 επισκεφθηκα τα περισσοτερα σπιτακια της γυρω περιοχης.Κινηση δεν υπηρχε καθολου αφου να φανταστειτε καμια κοπελα δε πετυχα μεσα σε δωματιο....
Π.Ερημιτη 1-Ανοιχτα τα φωτα αλλα δε μου ανοιγανε.
Π.Ερημιτη 2-Μονικα, :zfuck: η γνωστη milf-gilf ενα σκυλι του πολεμου.
Μινωταυρου 16-Χριστινα η ουγγαρεζα,πολυ δυνατη εμφανησιακα με τα  :tits2: φορα παρτιδα,θα εμπενα αλλα οι αρνητικες κριτικες που εχει με απετρεψαν.
Μινωταυρου 14-Χριστινα η αλβανιδα,πολυ μετρια πραγματα.
Godiva-Κλειστο.
Τριδυμα 1-Χριστινα, :kissass: το petit πιπινακι για τους λατρεις του ειδους προτεινετε ανεπιφυλακτα.
Τριδυμα 2-Τζουλια,μελαμψο μπαμπατσικο παλια δουλευε στο βαρδαρη τωρα ποτε εδω ποτε στο Las Vegas.
Τριδυμα 3-Ευα,η ξανθια gilf σαλοναριστηκε με καυτα κοκκινα εσωρουχα ητανε για πολυ  :knockinb: αλλα πιστευω οτι ηταν να δωσει το χει δωσει.
Φριξου 15-Στεφη,ντεμεκ ιταλιδα εμφανησιακα σε τραβαει να μπεις αλλα μεσα λιγα πραγματα.
Φριξου 14-Ζωη,βρωμιαρα milf απλα αθλια.
Φριξου 13-Κλειστο.
Red Diamond-Παολα, :tits:  :kissass: πολυ δυνατη παρουσια,καποια στιγμη θα δοκιμαστει.
Red Light-Αννα,οτι και να πω ειναι πολυ λιγο, καταθεση εγινε εδω,εχω παει μαζι της πανω απο 5 φορες ειναι ενα απο τα στανταρακια μου.
Villa Prive-Λωρα, :knockinb: σαλοναριστηκε με ενα μαυρο ολοσωμο δαντελωτο πρεπει να ειναι το ιδιο που εχει στις φωτο στο αλλο σαιτ.Φοβερη κωλαρα  :kissass: προσωπο θα το χαρακτηριζα σκυλε,μου εβγαλε απιστευτη καυλα εαν δεν ειχα περασει πριν με την Αννα θα εμπενα σιγουρα εδω.
Bad Girls-Κλειστο,αλλα.........εξω απο το μαγαζι ηταν η Σαρα με καθημερινα ρουχα καθως και 3 εργατες,απ οτι καταλαβα τους εδεινε οδηγιες για τοποθετηση φωτεινης επιγραφης.
Κεφαλληνιας-Ανοιχτα τα φωτα αλλα δε μου ανοιγανε.
Ανδρ.Γ.52-Βικαρα,η ουκρανη φοβερο κορμι ηταν και πολυ ευδιαθετη.
Ανδρ.Γ.50-Μια προ μιλφ με τα  :tits2: εξω,πρωτη φορα την εβλεπα καστανο μαλλι,βυζι 2-3 με περιφερεια,δε συγκρατησα ονομα.
Ανδρ.Γ.21-Ανοιχτο το μαγαζακι αλλα η κοπελα ακομα δεν ειχε ερθει  :uglystupid: λογικα θα ερχοτανε η Μονικα(μεξικανα-περουβιανη)  :2funny:
Ανδρ.Γ.19-Κλειστο.
Ανδρ.Γ.38-Αμελια,νταρντανογυναικα ψηλη,καστανη με μπολικα κιλακια και ασχημουλα.
Ανδρ.Γ.34-Κλαουντια,συμπαθητικη κοπελα χαμηλων τονων εχει δοκιμαστει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις.
Ανδρ.Γ.32-Ελενα,η ουκρανη μονο το ομορφο της προσωπο εχει παραμεινει γιατι απο σωμα εχει χαλασει,πηρε πολλα παραπανισια κιλα.
Ανδρ.Γ.24-Κλειστο.
Ανδρ.Γ.16-Κλειστο. :headbang: θα ηθελα πολυ να ηταν ανοιχτο με τη τσαρινα μεσα  :tickedoff:
Κωλλετη-Ανοιχτο με ανναμενα τα φωτα αλλα δε μου ανοιγανε,σκεφτηκα μηπως ειναι η Αφροδιτη.

Γενικη εντυπωση μια απο τα ιδια.......οι κοπελες που αξιζουν κατα τη γνωμη μου ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.Φερτε καμια καινουργια γιατι χανομαστε,βαρεθηκαμε να γαμαμε τις ιδιες και τις ιδιες.Να περνατε ολοι καλα μα πανω απ ολα καλα γαμησια  :knockinb:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
sorry που γινομαι ενοχλητικος αλλα θα με βοηθησει κανεις με αυτη τη μιλφ Λαουρα?

Σαρανταρα με βυζαρες και κωλαρααααα,γενικα ειναι κοντοπουτανο με παραπανισια κιλα δε την εχω δοκιμασει αλλα την εχω επισκεφτει πολυ παλια οταν δουλευε στο κωλομπαρο (sol)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Aγαπητοι συναγωνιστες, θα ειμαι Θεσσαλονικη την επομενη βδομαδα και ετοιμαζω πορνοχαρτη καταθεσεων.
Εχω μπερδευτει με τις Χριστινες που υπαρχουν πλεον στην μπουρδελοκατασταση. Αυτες οι δυο που γραψατε στα ρεπορταζ ειναι δυο διαφορετικες Χριστινες?
Επισης παιζει καποια απο τις δυο να ειναι η Χριστινα που ξεκινησε στο Μιρελοσπιτο πριν αρκετους μηνες? Αν ειναι αυτη, γκωλον δινει?  :knockinb:
H χριστινα του βεγκας δηλωνει Ελληνορουμανα κωλο γιοκ και ειναι βραδυνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom