Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
να μη δινω σημασια αλλα τι να κανω?να ξαναπαω ή θα μου πει καμια μαλακια σοβαρα?
γιατι περα απ'αυτο το γκομενακι ειναι τελειο και ναι το 69 της ειναι απιστευτο...
και ετσι οπως με κοιτουσα και στον καθρεφτη διπλα ημουν και πολυ ομορφος χθες τη νυχτα  :grin:
και ημουν κυριος δεν εκανα αλητιες...ε τελοσπαντων με 60ε εκατσα και κανα 20λεπτο,πραγματι η πουτσα μου ηταν καγκελο και καποια στιγμη αυτη εγινε μουσκεμα...και στο τελος η κρυαδα

ρε μπας και ηθελε να την καρφωσω ακαποτα απο τον κωλο?γιατι ετσι οπως της τον ετριβα στον κωλο μονη της εσπρωχνε τη σουφρα της πανω στο πουτσοκεφαλο
κοιτα τις αρεσει το πρωκτικο πολυ....και πραγματι ειναι απο τις καθαροτερες και για αυτο την προτιμω...οχι αληθεια πηγαινε ετσι τα λεει αυτη δεν θα σου κανει μαλακια!!!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Χθεσινή μεταμεσονύκτια τσάρκα μαζί με τον τιτάνα του μπου yorkie, παγώσαμε αλλά γυρίσαμε σχεδόν τα πάντα. Αρκετή κίνηση και με αρκετές επιλογές.
  Respect στον Apollo64 για την ενημέρωση.  :sunglasses:
2 καί ώρες τσάρκα,30 μαγαζιά και θυμότανε όλες τις κοπέλες της βάρδιας,χωρίς μπλοκάκια χωρίς σημειώσεις στο κινητό χωρίς τπτ  :rockon:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
να μη δινω σημασια αλλα τι να κανω?να ξαναπαω ή θα μου πει καμια μαλακια σοβαρα?
γιατι περα απ'αυτο το γκομενακι ειναι τελειο και ναι το 69 της ειναι απιστευτο...
και ετσι οπως με κοιτουσα και στον καθρεφτη διπλα ημουν και πολυ ομορφος χθες τη νυχτα  :grin:
και ημουν κυριος δεν εκανα αλητιες...ε τελοσπαντων με 60ε εκατσα και κανα 20λεπτο,πραγματι η πουτσα μου ηταν καγκελο και καποια στιγμη αυτη εγινε μουσκεμα...και στο τελος η κρυαδα

ρε μπας και ηθελε να την καρφωσω ακαποτα απο τον κωλο?γιατι ετσι οπως της τον ετριβα στον κωλο μονη της εσπρωχνε τη σουφρα της πανω στο πουτσοκεφαλο
Ομορφάαααντρα μας!!!!!!  :grin: :)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
  Respect στον Apollo64 για την ενημέρωση.  :sunglasses:
2 καί ώρες τσάρκα,30 μαγαζιά και θυμότανε όλες τις κοπέλες της βάρδιας,χωρίς μπλοκάκια χωρίς σημειώσεις στο κινητό χωρίς τπτ  :rockon:
και ο μπουχος το ιδιο κανει...αυτοι οι 2 λες να ειναι στην ΝΑΣΑ;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
για τη βικυ πανε με προγραμμα πανω απο 40ευρω πχ κωλο 69 τζακουζι πανε και προγραμμα 40 ευρω. Θα δεις 2 διαφορετικες συμπεριφορες. Απο μενα Χ ΜΕΓΑΛΟ οταν στο 15λεπτο με αφησε και εφυγε λεγοντας μου δεν μπορω αλλο διψαω και τελειωσε ο χρονος σου τελειωσε μονος σου και φυγε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αυτη την καινουρια τη Λουνα Παρκ την ειδε κανεις?αξιζει?  :think:

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Για σήμερα το βράδυ έχει καμια μιλφ βάρδια?? ξέρει κανείς να προτείνει κάτι??

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
και ο μπουχος το ιδιο κανει...αυτοι οι 2 λες να ειναι στην ΝΑΣΑ;
ρε Μπακαγιοκο σιγά το πράμα έχουμε καμια 20 σπιτάκια με το ζόρι! Με την ανακύκλωση
να παει σύννεφο εδώ και χρονιά! Πλεον η αναφορά Τσάρκας είναι για τα άλλα περιστατικά που γίνονται είτε εκτός, ειτε εντος μαγαζιού εκεί είναι όλο το ζουμί ! :grin:

Επισκέπτης
ρε Μπακαγιοκο σιγά το πράμα έχουμε καμια 20 σπιτάκια με το ζόρι! Με την ανακύκλωση
να παει σύννεφο εδώ και χρονιά! Πλεον η αναφορά Τσάρκας είναι για τα άλλα περιστατικά που γίνονται είτε εκτός, ειτε εντος μαγαζιού εκεί είναι όλο το ζουμί ! :grin:
Ασε ρε κολομπουρδα τις μλκ. ειτε σε πρωινη βαρδια πας ειτε σε βραδυνη της θυμασαι ολες!  :o
Με εσενα δυο πραγματα ειναι πιθανα να συμβαινουν. Η εχεις παρα πολυ καλη μνημη! και η μικρη σου ηλικια σε βοηθαει σε αυτο (θα με πεις κι εμεις κοντα στην ηλικια σου ειμαστε αλλα μετα την 4-5 κοπελα παθαινουμε ξαφνικα μπλακ αουτ  :grin: ) Η γυρνας πολυ συχνα στα στουντιο και πρωι & βραδυ και ειναι λογικο εαν της βλεπεις συνεχεια της κοπελες καποια στιγμη να της μαθεις ολες. Οσο για την ανακυκλωση που λες, εχεις δικιο αλλα και παλι πρωι,βραδυ στην πολη μας εχει πανω απο 50-60 κοπελες.  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασε ρε κολομπουρδα τις μλκ. ειτε σε πρωινη βαρδια πας ειτε σε βραδυνη της θυμασαι ολες!  :o
Με εσενα δυο πραγματα ειναι πιθανα να συμβαινουν. Η εχεις παρα πολυ καλη μνημη! και η μικρη σου ηλικια σε βοηθαει σε αυτο (θα με πεις κι εμεις κοντα στην ηλικια σου ειμαστε αλλα μετα την 4-5 κοπελα παθαινουμε ξαφνικα μπλακ αουτ  :grin: ) Η γυρνας πολυ συχνα στα στουντιο και πρωι & βραδυ και ειναι λογικο εαν της βλεπεις συνεχεια της κοπελες καποια στιγμη να της μαθεις ολες. Οσο για την ανακυκλωση που λες, εχεις δικιο αλλα και παλι πρωι,βραδυ στην πολη μας εχει πανω απο 50-60 κοπελες.  ;)
το δευτερο ισχυει.....2008-2009 που εμενα θεσσαλονικη και γυρναγα τακτικα,μπορουσα να σου πω ποια δουλευει που με ακριβεια και πρωινη και βραδινη βαρδια.....αμα λειπεις και πας μια στο διμηνο πχ χανεις την επαφη και μετα θες μπλοκακι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μεσημεριανή Τσαρκα!!!
Βίλλα Ερωτικά: Λούνα  μαυρομαλλα με καμπύλες κρεμασμένο μικρο βυζακι και ταττου στο δεξιό  :kissass: κωλομερι!
Την έχω δει και Ανδρ.21 και Τριδυμα! :grin:
Venus angels: Χριστίνα Ουγγ. Με διχτυωτο ολόσωμο που φαίνονται Ολά! Θα κατεθετα Εκεί Αλλα :s&m_1: :s&m_1:!
Αδερφακι venus: Χριστίνα Μιλφ!
Πέτρου Ερημίτη 1: Λουίζα απο Ρουμανία με κωλαρα σαν να αδυνάτισε λιγο :think:!
Πέτρου Ερημίτη 2: Μόνικα μαυρομαλλα με κόκκινες μποτες. Τζιλφ!
Las vegas: Βίκυ Ελληνίδα!
Las vegas: Βαλερία ξανθιά ξινομουρα! Με τον Γκουσγουνη για Τσατσο :2funny: :2funny:!
Las vegas: Βερόνικα μαυριδερό κορμακι και Κάλο κωλαρακι απο Ρουμανία ! Με το που βγαινω
Απο εδώ ένας μπακαγιοκος πετάγεται απο διπλά και λέει με κάνα 20αρικο μπορω να γαμησω
:2funny: :2funny: :2funny:
Τρίδυμα Νο1: Καρίνα!
Τρίδυμα Νο2: Τζούλια η μαυριδερη Ρουμάνα!
Τρίδυμα Νο3: Ιζαμπελλα μου λέει πέρασε να δεις τα δωμάτια μάζι μου! Τις λέω δεν μπορω
ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ!!! :piss: :piss: :piss: :piss:
Φρίξου 15: Στέφη ιταλίδα ανανεωμένη την είδα με μακρύ μαλλί καφέ και μπροστά φραντζουλα!
Ανδρ. 52: Βίκυ Ουκρανίδα. Με το που μπαίνω και πάω να κάτσω στον άλλον καναπέ και όχι μπροστά σε αυτον της τσατσάς με λέει " Κάλα Πας" μα δεν είδα την κοπέλλα τι Κάλα πάω! Μου λέει" Δεν Χρειαζεται είναι Ουκρανίδα . Ξέρεις τι sex κανουν οι ουκρανιδες?" :grin:
Ανδρ. 50: Αννα Μαρια ισπανίδα την είδα λίγο στα χαμεννα!
Ανδρ. 21: Μόνικα Μεξικάνα Μαυρομαλλα και κωλαρα!
Ανδρ. 19: Κορίνα.!
Aνδρ.38: Αμάλια νταρντανομωρο λίγη φάτσα να είχες θα μπαινα ρε :headbang:!
Ανδρ. 34: Κλαούντια η γνωστή απο τρίδυμα . Σφιχτομουνα :grin:!
Ανδρ. 32: Νομιζω Ελένα δεν μπήκα αυτό το μωρο απο τοτε ποτ παχυνε λίγο δεν μπορω να το
Απορριψω :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:!
Ανδρ. 16: Νταιαννα δεν την είδα θα είχε αλλαγή σε λιγο :tickedoff: :tickedoff:
Κεφαλληνίας: Ξένια ελληνίδα. Εδώ με ρωτάει η  τσατσά τι κανει ο ΠΑΟΚ? Ωπας λεω !
Τις λέω αύριο παιζει! Και φωνάζει απο μεσά την Ξένια και τις λέει" Μωρή τρελή αύριο παιζει!"
Ξαφνιάστηκε η Μπακαγιοκαινα :grin:

Με Δραχμας την κόβω την επομένη Καταθεση :grin: :grin: :grin:!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δλδ Τελος Η Νατασσα-Τσαρινα ?? Γνωριζει κανεις στα σιγουρα ???

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι, μικρη βολτουλα πριν κανα διωρο περιπου και καταθεση στην γνωστη ειρηνη απο νικηφορου ουρανου που τωρα ηταν στο λας βεγκας.

Πέτρου Ερημίτη 2.Η μιλφ μονικα, προσωπικα δεν μ'αρεσει σαν παρουσια και δεν νομιζω να την δοκιμασω ποτε αν και βλεπω οτι γραφονται πολλα καλα για αυτην.Απεναντι αν και ανοιχτο δεν ανοιγαν με τιποτα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου.Νο1 απο (παρκινγκ νταλικες μερια)η ειρηνη οπως προειπα, πολυ καλη για ακομα μια φορα.Νο2 δεξια οπως κοιταμε, μια βερονια πιτσιρικα ψιλο καλη εμφανισιακα, αν και η τσα2 με ειπε οτι την ξερω εμενα μου φανηκε για καινουργια, με εκανε και εκπτωση αλλα δεν με ελεγε τι αν δεν περνουσα, δλδ οτι να'ναι.Νο3 μια κοπελα μονη της στο στουντιο δεν την ρωτησα πως την λενε, εχει εν τατουαζ μεγαλο στο ενα πλευρο και εχει αρκετα ωραιο προσωπο και μιλαει καλα τα ελληνικα.
Φρίξου 15.Η στεφη στην θεση της εφης, δεν θελησε να με πει η τσα2 γιατι ελειπε η εφη. ωραιο μωρο παντως η στεφη στα υποψην εαν την ξανα πετυχω.
26ης Οκτωβρίου 35Α.Και εδω μονη της η κοπελα, μια ξανθια που τελευταια ηταν στο λας βεγκας, με μεγαλα βυζια και ψιλο αδιαφορη φατσα, ονομα δεν συγκρατησα.
Ανδρέου Γεωργίου 38.Αμελια η νταρντανα με τα πεσμενα βυζια!
Ανδρέου Γεωργίου 24.Και τελος η λαουρα με τα κανονια του ναβαρονε, σκυλε φατσα (προσωπικα δεν γουσταρω τετοια φαση) και οταν μπηκα εβριζε την αδυνατη τσα2 με τα γυαλια.Φευγοντας με σταματησε στην πορτα και με αφηνε το απλο στα 25, 30 γλυψιμο,40 γυμνο. οποιος ενδιαφερεται να ξερει οτι δεν χρειαζεται να κανει παζαρια για να ριξει τις τιμες. 

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Κατα λαθος πατησα το κουμπι και εστειλα την κριτικη χωρις να εχω γραψει τιποτα εκτος απο ενα δυο γραμματα, Ελπιζω να μην δημοσιευθει. Ξεκιναω αλλη.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μεταμεσονυχτια βόλτα

-Casa di Irene - Πηγάσου 5 : Η Νίκη  η ξανθια πληθωρικη.
-Αν. Γεωργιου 16 : Το μπρελοκ Αντζελα. Απωρησε που δεν περασα κιολας η βερονικοτσατσα. Θα μου μεινει στα χερια αυτη ρε.
-Αν.Γεωργιου 24 : Μαλλον η Λαουρα, ξανθια μιλφ προς gilf με 50 ευρω χυνεις οπου θες. Μου θυμισε λιγο Συλβια στο σουλουπι.
-Αν.Γεωργιου 32 : Η Τζεσσικα με αερα τοπ μοντελ. Την ειχα δοκιμασει με θετικες εντυπωσεις παλαιοτερα που ηταν αβγαλτο πιπινακι.Τωρα πια δεν θα εμπαινα μου μυριζει ξεπετα.
-Αν.Γεωργιου 34 : Εκει εχει ριζωσει η Λαρα, βγηκε με τα καλτσακια της να σαλοναριστει. Για μενα πρεπει να ξεκαβαλησει κι αυτη λιγο το καλαμι.Την δοκιμασει με αρνητικες εντυπωσεις. Ενα ωραιο κωλαρακι δυστυχως δε φτανει. Μαλλον θα εχει βρει κι αυτή τους πιρφορους χορηγούς.
-Αν.Γεωργιου 38 : Ένα αλλο γυφτοπουτανακι με παντόφλες. Ονομα δεν μου ειπαν, ουτε ρωτησα. Ωραιο κοριτσακι αλλα κι εδω μυριζει ξεπετα.
-Αν.Γεωργιου 21 : Τζούλια στο δωμάτιο (Ελεος...)
-Αν.Γεωργιου 19 : Η Ντονα, μιλφ κοντουλα μαυρο μακρυ μαλλι και κωλαρα
-Αν.Γεωργιου 50 : Η ψηλη κοκκινομαλλα Βερονικα που εχει παρει 3-4 κιλακια κι εχει γινει κολαση. Κριμα που δεν εχει καλες κριτικές.
-Αν.Γεωργιου 52 : Η Γωγω βαμμενη και με τακουνακι.. Ωραιο μωράκι.Στο 38 εβγαινε κι αυτη με παντοφλα κι αβαφη.
-Κεφαλληνιας 8 : Η Αναστασια στο δωματιο
-Κοροβαγκου 5 : Η Σαμανθα.Το αθωο βλεμματακι της με αγγιξε.Στα υποψην.Επισης ηταν ο τσατσος στο μαγαζι ο γνωστος.
-Φριξου 15 : Η Τάνια η "σοκοφρετα" που εχει πλεον μεγαλωσει κι αλλο. XXL
-Φριξου 13.5β καινουριο : Κλειστο
-Φριξου 13 : Κλειστό με ταμπελα ενοικιαζεται
-Φριξου 14 : Η Χριστινα η Ρουμανα που εχουν ακουστεί διαφορα.Εχει μαζεψει κυταρριτιδα κι εχει μπαζεψει γενικα.
-Φριξου 9 : H Αννα η πρωην Ρωσσιδα,νυν Σλοβακα και στη πραγματικοτητα μαλλον Βουλγαρα.Τσατσά ηταν αυτη της Εφης.
-Red Diamond : H Καρμεν
-Αχελώου : Κλειστο
-Τσουκαλά-τριδυμο 1 : Νομιζω Βαλεντινα την ειπε μικροκαμωμένη με κοντα μαυρα μαλλια κι ομορφο προσωπακι
-Τσουκαλά-τριδυμο 2 : Ευα
-Τσουκαλά-τριδυμο 3 : Καρλα Ρουμανα πολυ ωραιο φρεσκο κοριτσακι με κωλαρακι κολαση, θα δοκιμαστει αμεσα
-Μινωταυρου 10 : Τζουλια, ωραιο σωματακι αλλα μεχρι εκει.Αδιφορη κατα τη γνωμη μου. Προσφορα μιση ωρα τζακουζι 80 ευρω.
-Μινωταυρου (ξυλινο) : Η Σισσυ, ψηλο ωριμο μελαχροινο με προστυχο βλεμα. Κατι μου εκανε κι αυτη οτι θα ειναι καλη μεσα. Κι εδω τσατσος ενας ωραιος τυπος λιγο αγχωμενος.
-Las Vegas 1 : Χριστινα δεν την ειχα ξαναδει. Φανηκε ωραια τύπισσα, μπορει και να τη δοκιμασω καποια στιγμη
-Las Vegas 2 : Βιολετα ξανθια με ωραιο σωματακι και μετριο προσωπο.Λιγο κοιμισμενη μου φανηκε, στην κοσμαρα της.
-Las Vegas 3 : Το γνωστο μινιον Χριστινακι απο τριδυμα.
-Νικηφορου Ουρανου 26 : Κλειστο. (Αχ Αλινα!)
-Πετρου Ερημιτη 1 : Η Παολα η ελληνιδα(απο τους Αγιους Σαράντα). Κατεθεσα στα μουτρα της με ενα πενηνταρικο. Λιγο τζαζ η κοπελα και αδυνατη σαν στεκα. Ολο μη και μη.Γενικα δε συστηνεται εκτος κι αν θελετε να ξεφορτωσετε οπως εγω σήμερα.
-Πετρου Ερημιτη 2 : Κλειστο
-Νικηφορου Ουρανου 1Α&1Β : Κλειστα
-Κωλλετη : Κλειστο
Απο το τσιρκο δεν περασα
Στην Αν.Γεωργιου ερημια και περα της πουτανας απο κοσμο και συναθλητες
Αυτά τα ολίγα με αγάπη....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169