al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
μολις γυρισα απο μια μαλλον αναπαντεχη καταθεση στη Μολδαβη Βικυ στο Βιλα Πριβε...υποτιθεται βγηκα για τσαρκα αλλα στην πορεια βαρεθηκα,μπηκα μονο εκει μου αρεσε το γκομενακι και περασα με 60ε για 69.Ωραιο γκομενακι μοντελε,λεπτεπιλεπτο,με ωραια φατσα με πολυ ομορφα ματια,τρυφερο κορμι,μικροσκοπικο κωλαρακι με απιστευτο στησιμο στα 4 να πεταγεται ολη σουφρα εξω...χαριτωμενο,ευγενικο.Φαινομενικα ολα καλα...εκατσε πανω στη πουτσα μου με καυλωσε αμεσως,εβγαλε και το στριγκακι και βαρουσε μονη της την πουτσα στο μουνι και στον κωλο της...στηθηκε και στα 4 για πουτσοτριψιμο και κουνιοταν μονη της μπρος πισω σα να ηθελε να τη γαμησω ακαποτα...και αφου γιναν ολα ωραια,την εγλειψα την ελιωσα,πιπες,στασεις κλπ στο τελος μου λεει μην ξαναρθεις μαζι μου...δε μπορω να λειτουργησω ετσι :S...τι εννοεις την λεω πως θα ηθελες δηλαδη?...ε εγω ειμαι αλλιως λεει...μα εμενα μου αρεσες λεω δεν εχω κανενα παραπονο...οχι λεει δεν πρεπει να σου αρεσα και φευγει
Τωρα αν καποιος που την ξερει παραπανω μπορει να μου εξηγησει κι εμενα τι συνεβη γιατι δεν καταλαβα...ολα ηταν κανονικα,δεν την ενοχλησα σε κατι,δε την πιεσα για κατι,ισα ισα εκει που εμπενα στην τελικη ευθεια με σηκωσε να τη γαμαω στα ορθια ακουμπωντας στον τοιχο...,με προκαλουσε λεγοντας σιγουρα θες να γαμησεις το κωλαρακι μου και να το χυσεις...και στο τελος μου πεταξε αυτη τη μαλακια
Τωρα αν καποιος που την ξερει παραπανω μπορει να μου εξηγησει κι εμενα τι συνεβη γιατι δεν καταλαβα...ολα ηταν κανονικα,δεν την ενοχλησα σε κατι,δε την πιεσα για κατι,ισα ισα εκει που εμπενα στην τελικη ευθεια με σηκωσε να τη γαμαω στα ορθια ακουμπωντας στον τοιχο...,με προκαλουσε λεγοντας σιγουρα θες να γαμησεις το κωλαρακι μου και να το χυσεις...και στο τελος μου πεταξε αυτη τη μαλακια