azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Αυτη ειναι μια αννα που δουλευε παλια εκει η ειναι καινουρια? Αλλαξαν και τις φωτος
Η παλια ειναι με νεες φωτο
Αυτη ειναι μια αννα που δουλευε παλια εκει η ειναι καινουρια? Αλλαξαν και τις φωτος
Αν ειναι ετσι, σιγα το κρεβατι...Η παλια ειναι με νεες φωτο
Ξερει κανεις αν αυριο πρωι θα ειναι Αφρο στο ποστο της?
Σήμερα μεσημεράκι που πέρασα ήταν εκεί με μαύρη καλτσοδέτα στο αριστερό μπούτι
Για μία ακόμη φορά μέσα ήταν δυναμίτης ...
Σε ποιο δουλευει ρε μαν??
Κατι φιλαρακια μου ειχαν πει πως ακουσαν οτι η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την Sirina) ειναι σε studio εδω στη Θεσσαλονικη...
εχει παρει κανενος το ματι τιποτα?
Ξέρει κάποιος παίχτης αν η θεια μόνικα απο ερημίτη δουλευει πρωινά αυτες τις μερες?
Κατι φιλαρακια μου ειχαν πει πως ακουσαν οτι η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την Sirina) ειναι σε studio εδω στη Θεσσαλονικη...
Σήμερα μεσημεράκι που πέρασα ήταν εκεί με μαύρη καλτσοδέτα στο αριστερό μπούτι
Για μία ακόμη φορά μέσα ήταν δυναμίτης ...
Σάββατο πρωϊ πήρα τηλ. στο Έρως 16 για Νατάσα αλλά τηλεφωνικά με είπαν για μία Αννα - Μαρία, δεν έκανα αυτοψία όμως ...
Ναταααα εσκασε η Βομβα χαχαχα!! ας αρχισουμε παλι τα ποιος την εχει παρει η οχι
Όχι ρε φίλε γτ το λες αυτό? Η Βούλα-Αλίκη ήταν όντως η Βαβάτση. 100% ;)φολα θα ναι και αυτη σαν την Βουλα
Ήταν, αλλά ήταν χάλια μέσαΌχι ρε φίλε γτ το λες αυτό? Η Βούλα-Αλίκη ήταν όντως η Βαβάτση. 100% ;)
Όχι ρε φίλε γτ το λες αυτό? Η Βούλα-Αλίκη ήταν όντως η Βαβάτση. 100% ;)
Εγώ πάντως που την είχα πάρει σε τζακούζι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.εννοω οτι θα ναι φολα στον κρεβατικον τομεα
αυτή δεν ηταν που έλεγε " Επαιξα σε πορνό, για να μην κάνω βιζιτα ως μοντελο!"Κατι φιλαρακια μου ειχαν πει πως ακουσαν οτι η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την Sirina) ειναι σε studio εδω στη Θεσσαλονικη...
εσυ μπουχε τι να γαμησεις τωρα...αυτή δεν ηταν που έλεγε " Επαιξα σε πορνό, για να μην κάνω βιζιτα ως μοντελο!"
εσυ μπουχε τι να γαμησεις τωρα...
εχασες και το πρωταθλημα