jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
αυτη ειναι η dakota ρε ..διασημο πιπινοπορνοσταρακι...εχει 1 χρονο που βγηκε δυναμικα!!!
αυτη ειναι η dakota ρε ..διασημο πιπινοπορνοσταρακι...εχει 1 χρονο που βγηκε δυναμικα!!!
στα ντελα δεν πας για να ξεδωσεις μονο!!!υπαρχει η ιεροτελεστια του ολο θεματος!ολοι οι βαρδαρικοι θα καταλαβουν αυτο που ειπα!!!Επισης εχω μια απορια σχετικα με αυτους που βαρανε μαλακιες και μετα πανε στα στουντιο, ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο? και μη μου πειτε για να κρατησει περισσοτερο στο γαμησι γιατι μετα απο τοσα γαμησια που εχετε κανει θα επρεπε τουλαχιστον να μπορειτε να ελγχετε το ποτε θα χυσετε !!! Σκοπος ειναι να εχεις καυλες και να πας εκει να ξεδωσεις εχω αδικο? δεν ξερω...
ποια η γνωμη σας ???
το χριστινακι ξαναεπεστρεψε παλι στα τριδιμα και σε ποιο σπιτακι ειναι και τι βαρδια ?Kαλα το Χριστινακι ετσι και φτιαξει τα δοντακια του θα γινει αστερακι σπεσιαλ οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα τοτε θα γινει καλητερο
αμα πες εχεις να γαμησεις πεντε εξι μερες με το που το βαλει η αλλη στο στομα ή της το βαλεις λιγο στον σφιχτο κωλο πχ δυο τρεις κινησεις θα κανει και θα χυσεις.....ειναι ψιλοκοροιδια και πεταμενα λεφτα
στα ντελα δεν πας για να ξεδωσεις μονο!!!υπαρχει η ιεροτελεστια του ολο θεματος!ολοι οι βαρδαρικοι θα καταλαβουν αυτο που ειπα!!!
η μονικα ειναι με κοντο μαυρο μαλλι?
Χθές βράδι villa erotica στην Άννα κατάθεση μετά από πολύ καιρό. Δεν θα αναρτήσω κριτική γιατί απλά νομίζω οτι τα σχόλια είναι περιττά και απλά θα προσθέσω άλλα 3-4 δεκαράκια στα ήδη υπάρχοντα δεκαράκια της. Η γυναίκα είναι απλά ΘΕΑ.
πηγα με λουση απο βιλες
Για δωσε τοπ 5 να καταλαβουμε τι εννοεις...Προσωπικα την θεωρω κορυφαια αυτη τη στιγμη στη πολη...
Προσφατα δοκιμασα κι Αφρο και σε σχεση με Αννα τη θεωρω κατωτερη.
Προσωπικα η Αφρουλα δεν μπαινει καν στο top 5 μου.
Αυτη ειναι μια αννα που δουλευε παλια εκει η ειναι καινουρια? Αλλαξαν και τις φωτοςΧθές βράδι villa erotica στην Άννα κατάθεση μετά από πολύ καιρό. Δεν θα αναρτήσω κριτική γιατί απλά νομίζω οτι τα σχόλια είναι περιττά και απλά θα προσθέσω άλλα 3-4 δεκαράκια στα ήδη υπάρχοντα δεκαράκια της. Η γυναίκα είναι απλά ΘΕΑ.
Ο τυπος τα ειπε ολα. Τι αλλο να πει.... πηγε με Λουση, οποτε να μην παει κανεις αλλος με τα ακαπο και τα κριμ παι που εκανε εκει μεσα ακομα θα σφουγγαριζουν.Τηλεγράφημα στέλνεις ρε Νίκο? Πες τίποτα παραπάνω...
πηγα με λουση απο βιλες
Ο τυπος τα ειπε ολα. Τι αλλο να πει.... πηγε με Λουση, οποτε να μην παει κανεις αλλος με τα ακαπο και τα κριμ παι που εκανε εκει μεσα ακομα θα σφουγγαριζουν.
ασχετο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω αφου αφορα την πολη μας...μαθατε για το city tour ρωσσιδα που την μαχαιρωσε πελατης στον μηρο της πηρε 1000 ευρω και διεφυγε πηδώντας από μπαλκονια....στο γνωστο 5αστερο της παραλιας...το κοριτσι μπηκε χειρουργειο και δεν μαθαμε παραπανω αλλα ηταν καλα 'σφαγμενη'...αν την πηρε τενοντα δυσκολα την βλεπω...τα εμαθα εκ των εσω... :o
Για δωσε τοπ 5 να καταλαβουμε τι εννοεις...