Προχθές είχα όλη την καλή διάθεση για εκτενή μεσημεριανή τσάρκα, αλλά σχεδόν στην αρχή της πέτυχα την καινούργια Βερόνικα (την λεπτή μελαχρινή, όχι το ντερέκι) στις Μέλισσες. Η συγκεκριμένη, αν και άπειρη και παθητική με στυλ "πήδα με όπως θέλεις, αλλά ξες έχω γκόμενο", μου βγάζει στην επιφάνεια ασυνήθιστα άγρια ένστικτα, οπότε είπα να προχωρήσουμε την γνωριμία μας ένα βήμα παραπέρα και να την πάρω επιτέλους από το ομολογουμένως πολύ ωραίο κωλαράκι της. Στάνταρντ τιμή στα 80, κατέβηκε στα 60. Τον έφαγε για πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα στα τέσσερα, καταλάβαινα ότι στιγμές-στιγμές περνούσε μεγάλα ζόρια και ότι δεν ήταν συνηθισμένη στο πρωκτικό, αλλά ούτε μούτρωσε ούτε τίποτα, αντιθέτως χαμογελαστή μέσα στην αντιξοότητα. Dirty σκηνικό με ζουμιά και λιπαντικά να φεύγουν στα πόδια της όταν της τον έβγαζα και ξαναέβαζα. Ρομαντικά πράγματα δηλαδή, όπως συνηθίζω. Η χαμηλή στάση της δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα, μου μπήκαν ιδέες να ανέβω από πάνω και να την διαλύσω, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν too much γι αυτήν. Κάπου έφτανε στα όρια της και δεν τελείωνα, μου ζήτησε "normal sex" το οποίο έγινε με αλλαγή προφυλακτικού και για δύο στάσεις ακόμα μέχρι το τέλος. Κανένα 20λεπτο συνολικά. Αν έκανε και καμιά καλή πίπα της προκοπής θα την έβαζα στα στανταράκια μου, για την ώρα ολοκλήρωσα έναν πρώτο κύκλο γνωριμίας μέσες άκρες ευχαριστημένος και έβγαλα το άχτι μου μ΄αυτήν.