Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στην Θεσσαλονικη οι τιμες ανεκαθεν ηταν Ψηλα και θα επρεπε να εχουν τρελες υπηρεσειες μεσα αλλα αφου βρηκαν εμας τα κοροιδα και τα σκαμε καλα κανουν και μας τα παιρνουν!! αν ομως τους καναμε εμπαργκο θα χαμηλωνανε τις τιμες η εστω θα βαζανε προγραματα με παρτουζες κτλπ οπως στη Αθηνα που υπαρχει ανταγωνισμος, θεσ/νικη τα μισα μαγαζια ανηκουν σε μια αλυσιδα τι περιμενετε? Μονοπωλιο.
Εχουμε κανα χρονο που τα λεμε αυτα τυπε. Αλλα πας στις βιλλες που ειναι απο τα ποιο ακριβα στουντιο στην πολη και πετυχαινεις συνεχεια την κοπελα η να παει σε προγραμμα η ειναι μεσα με προγραμμα και λες μετα εφοσον περπαταει αυτο το πραγμα, δεν προκειται αυτη που εχουν την αλυσιδα να ριξουν τιμες.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ξεκάθαρα πράγματα, η παρτούζα είναι παράνομη (νομικά) αν συμμετέχουν δύο γυναίκες, οπότε τα μαγαζιά που την προτείνουν ΔΕΝ έχουν άδεια ή αν έχουν, κινδυνεύουν τρελά, γιατί απαγορεύεται ρητά από το νόμο να δουλεύει δεύτερη γυναίκα στον ίδιο χώρο.  Τώρα, για 2 άντρες, δεν ξέρω, ίσως κάποια να έχουν, αλλά αυτό εξαρτάται από την κοπέλα.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπέρα στην παρεα........

ρε παιδια πηγα τις προαλες στο ερημητη2 κ πετυχα ένα μιλφονι(όχι την μονικα)με κατι  :tits2: :tits: επαθα πλακα....
ξερουμε κατι.....καποιος εγραψε εδώ λαουρα??
Κ μου φανηκε για καινουρια...................

Εντωμεταξι πηγα την επομεμη μερα να την δοκιμασω(εχθες-προχθες)δεν θυμαμαι κ ητανε η μονικα γαμωτο μου κ την εριξα δευτερο ακυρο κ ξενερωσα!!
ξενερωσα γιατι ρωτησα κατευθείαν ποια κοπελα είναι κ πριν με απαντησει η τσατσα βγηκε η μονικα...

γραψτε κατι γιαυτην ρε παιδια γιατι φενετε καλο κουλουρι θεσσαλονικης :fuck2:

Επισκέπτης
Ξεκάθαρα πράγματα, η παρτούζα είναι παράνομη (νομικά) αν συμμετέχουν δύο γυναίκες, οπότε τα μαγαζιά που την προτείνουν ΔΕΝ έχουν άδεια ή αν έχουν, κινδυνεύουν τρελά, γιατί απαγορεύεται ρητά από το νόμο να δουλεύει δεύτερη γυναίκα στον ίδιο χώρο.  Τώρα, για 2 άντρες, δεν ξέρω, ίσως κάποια να έχουν, αλλά αυτό εξαρτάται από την κοπέλα.
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω αυτον το νομο ρε σπιλερ. Απο τι μια απαγορευη δυο κοπελες να εργαστουν μαζι στο ιδιο χωρο και απο τι αλλη επιτρεπη (εκτος και αν κανω λαθος) νομιμα να κανουν οι κοπελες ακα και αλλα προγραμματα, τι να πεις..  :dunno:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω αυτον το νομο ρε σπιλερ. Απο τι μια απαγορευη δυο κοπελες να εργαστουν μαζι στο ιδιο χωρο και απο τι αλλη επιτρεπη (εκτος και αν κανω λαθος) νομιμα να κανουν οι κοπελες ακα και αλλα προγραμματα, τι να πεις..  :dunno:
Κι εγώ δυσκολεύομαι να τον καταλάβω σε πολλούς τομείς, και σίγουρα θέλει αλλαγές, αλλά σιγά μη σκάσουν τα 300 που'χουμε και ποτίζουμε εκεί στην Αθήνα να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους για εμάς εδώ... 

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
bizoholik πες μας ρε φιλε πως ηταν αυτη που ειδες για να σου πουμε....ετσι στα τυφλα που να καταλαβουμε?

οσο για τον νομο τι να πω...μακαρι οι 300 να γαμουσαν και να ηταν σεξουαλικα ικανοποιημενοι γιατι τοτε δεν θα ειχαν τοσα κομπλεξ και ψυχοπαθειες που εχουν, ουτε θα κλεβαν τοσο..!

να φανταστειτε οτι στην πραγα ολα τα στριπτιτζαδικα ειναι ταυτοχρονα και οικοι ανοχης, και ειναι νομιμο...βλεπεις το show, πινεις το ποτο σου και αν θες μετα  :zfuck:  τι ποιο φυσιολογικο.

αλλα τα μικροαστικα ηθη της ελλαδας βλεπετε δεν επιτρεπουν κατι τετοιο..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
bizoholik πες μας ρε φιλε πως ηταν αυτη που ειδες για να σου πουμε....ετσι στα τυφλα που να καταλαβουμε?

οσο για τον νομο τι να πω...μακαρι οι 300 να γαμουσαν και να ηταν σεξουαλικα ικανοποιημενοι γιατι τοτε δεν θα ειχαν τοσα κομπλεξ και ψυχοπαθειες που εχουν, ουτε θα κλεβαν τοσο..!

να φανταστειτε οτι στην πραγα ολα τα στριπτιτζαδικα ειναι ταυτοχρονα και οικοι ανοχης, και ειναι νομιμο...βλεπεις το show, πινεις το ποτο σου και αν θες μετα  :zfuck:  τι ποιο φυσιολογικο.

αλλα τα μικροαστικα ηθη της ελλαδας βλεπετε δεν επιτρεπουν κατι τετοιο..
Ποιος σου είπε ότι δε γαμάνε;;; 10 μύρια μας έχουν ξεσκίσει κανονικότατα τόσα χρόνια... :P

Από κει και πέρα, στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να αλλάξει κι ο νόμος. ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Προχθές είχα όλη την καλή διάθεση για εκτενή μεσημεριανή τσάρκα, αλλά σχεδόν στην αρχή της πέτυχα την καινούργια Βερόνικα (την λεπτή μελαχρινή, όχι το ντερέκι) στις Μέλισσες. Η συγκεκριμένη, αν και άπειρη και παθητική με στυλ "πήδα με όπως θέλεις, αλλά ξες έχω γκόμενο", μου βγάζει στην επιφάνεια ασυνήθιστα άγρια ένστικτα, οπότε είπα να προχωρήσουμε την γνωριμία μας ένα βήμα παραπέρα και να την πάρω επιτέλους από το ομολογουμένως πολύ ωραίο κωλαράκι της. Στάνταρντ τιμή στα 80, κατέβηκε στα 60. Τον έφαγε για πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα στα τέσσερα, καταλάβαινα ότι στιγμές-στιγμές περνούσε μεγάλα ζόρια και ότι δεν ήταν συνηθισμένη στο πρωκτικό, αλλά ούτε μούτρωσε ούτε τίποτα, αντιθέτως χαμογελαστή μέσα στην αντιξοότητα. Dirty σκηνικό με ζουμιά και λιπαντικά να φεύγουν στα πόδια της όταν της τον έβγαζα και ξαναέβαζα. Ρομαντικά πράγματα δηλαδή, όπως συνηθίζω. Η χαμηλή στάση της δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα, μου μπήκαν ιδέες να ανέβω από πάνω και να την διαλύσω, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν too much γι αυτήν. Κάπου έφτανε στα όρια της και δεν τελείωνα, μου ζήτησε "normal sex" το οποίο έγινε με αλλαγή προφυλακτικού και για δύο στάσεις ακόμα μέχρι το τέλος. Κανένα 20λεπτο συνολικά. Αν έκανε και καμιά καλή πίπα της προκοπής θα την έβαζα στα στανταράκια μου, για την ώρα ολοκλήρωσα έναν πρώτο κύκλο γνωριμίας μέσες άκρες ευχαριστημένος και έβγαλα το άχτι μου μ΄αυτήν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Προχθές είχα όλη την καλή διάθεση για εκτενή μεσημεριανή τσάρκα, αλλά σχεδόν στην αρχή της πέτυχα την καινούργια Βερόνικα (την λεπτή μελαχρινή, όχι το ντερέκι) στις Μέλισσες. Η συγκεκριμένη, αν και άπειρη και παθητική με στυλ "πήδα με όπως θέλεις, αλλά ξες έχω γκόμενο", μου βγάζει στην επιφάνεια ασυνήθιστα άγρια ένστικτα, οπότε είπα να προχωρήσουμε την γνωριμία μας ένα βήμα παραπέρα και να την πάρω επιτέλους από το ομολογουμένως πολύ ωραίο κωλαράκι της. Στάνταρντ τιμή στα 80, κατέβηκε στα 60. Τον έφαγε για πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα στα τέσσερα, καταλάβαινα ότι στιγμές-στιγμές περνούσε μεγάλα ζόρια και ότι δεν ήταν συνηθισμένη στο πρωκτικό, αλλά ούτε μούτρωσε ούτε τίποτα, αντιθέτως χαμογελαστή μέσα στην αντιξοότητα. Dirty σκηνικό με ζουμιά και λιπαντικά να φεύγουν στα πόδια της όταν της τον έβγαζα και ξαναέβαζα. Ρομαντικά πράγματα δηλαδή, όπως συνηθίζω. Η χαμηλή στάση της δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα, μου μπήκαν ιδέες να ανέβω από πάνω και να την διαλύσω, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν too much γι αυτήν. Κάπου έφτανε στα όρια της και δεν τελείωνα, μου ζήτησε "normal sex" το οποίο έγινε με αλλαγή προφυλακτικού και για δύο στάσεις ακόμα μέχρι το τέλος. Κανένα 20λεπτο συνολικά. Αν έκανε και καμιά καλή πίπα της προκοπής θα την έβαζα στα στανταράκια μου, για την ώρα ολοκλήρωσα έναν πρώτο κύκλο γνωριμίας μέσες άκρες ευχαριστημένος και έβγαλα το άχτι μου μ΄αυτήν.

για 60αρικο καλα ειναι θεσσαλονικη  :knockinb:  :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
για 60αρικο καλα ειναι θεσσαλονικη  :knockinb:  :rockon:

Η τιμή είναι εντάξει, την Βερόνικα δεν θα την πολυπρότεινα για κώλο λόγω φτωχού στησίματος και κάποιας απειρίας. Η τριάδα που ξεκίνησε από τα Τρίδυμα (Ιζαμπέλα, Κλαούντια, Χριστινάκι) είναι το στάνταρντ για εμένα για όποιον ψάχνει τέτοια πράγματα, ιδίως η Ιζαμπέλα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
είναι η ιδια κοπελα που ειχες γραψει κριτικη στο ανδρ. γεωργίου 52???

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρεα........

ρε παιδια πηγα τις προαλες στο ερημητη2 κ πετυχα ένα μιλφονι(όχι την μονικα)με κατι  :tits2: :tits: επαθα πλακα....
ξερουμε κατι.....καποιος εγραψε εδώ λαουρα??
Κ μου φανηκε για καινουρια...................

Εντωμεταξι πηγα την επομεμη μερα να την δοκιμασω(εχθες-προχθες)δεν θυμαμαι κ ητανε η μονικα γαμωτο μου κ την εριξα δευτερο ακυρο κ ξενερωσα!!
ξενερωσα γιατι ρωτησα κατευθείαν ποια κοπελα είναι κ πριν με απαντησει η τσατσα βγηκε η μονικα...

γραψτε κατι γιαυτην ρε παιδια γιατι φενετε καλο κουλουρι θεσσαλονικης :fuck2:

την λαουρα την ξανθια λες λογικα φιλε,που με 50 τα παιρνει στο στομα.ωραιο βυζι φυσικο αλλα το υπολοιπο σωμα εντελως σαπιλα (οπως και τα δοντακια της)  :grin:

για μια δοκιμη και αυτη με το ζορι

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Μαλακιες ειναι ολα αυτα δε βλεπω κανενα λογω να απαγορευεται αυτο!! απλα το κανουν για να βγαζουν χρημα αμα πιασουν καπιους οι Γαμωσπιτοι !!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Η τιμή είναι εντάξει, την Βερόνικα δεν θα την πολυπρότεινα για κώλο λόγω φτωχού στησίματος και κάποιας απειρίας. Η τριάδα που ξεκίνησε από τα Τρίδυμα (Ιζαμπέλα, Κλαούντια, Χριστινάκι) είναι το στάνταρντ για εμένα για όποιον ψάχνει τέτοια πράγματα, ιδίως η Ιζαμπέλα.
Kαλα το Χριστινακι ετσι και φτιαξει τα δοντακια του θα γινει αστερακι σπεσιαλ οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα τοτε θα γινει καλητερο

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Επισης εχω μια απορια σχετικα με αυτους που βαρανε μαλακιες και μετα πανε στα στουντιο, ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο? και μη μου πειτε για να κρατησει περισσοτερο στο γαμησι γιατι μετα απο τοσα γαμησια που εχετε κανει θα επρεπε τουλαχιστον να μπορειτε να ελγχετε το ποτε θα χυσετε !!! Σκοπος ειναι να εχεις καυλες και να πας εκει να ξεδωσεις εχω αδικο? δεν ξερω...

ποια η γνωμη σας ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τελικα υπαρχουν τοσοι μαλακες στον κοσμο ή εγω ειμαι υπερβολικα Ευρωπαιος??και που αναφερομαι?...μηπως περασε κανεις χθες τη νυχτα απο Νικ.Ουρανου και συγκεκριμενα εξω απο το Godiva?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επισης εχω μια απορια σχετικα με αυτους που βαρανε μαλακιες και μετα πανε στα στουντιο, ποιος ο λογος να το κανει κανεις αυτο? και μη μου πειτε για να κρατησει περισσοτερο στο γαμησι γιατι μετα απο τοσα γαμησια που εχετε κανει θα επρεπε τουλαχιστον να μπορειτε να ελγχετε το ποτε θα χυσετε !!! Σκοπος ειναι να εχεις καυλες και να πας εκει να ξεδωσεις εχω αδικο? δεν ξερω...

ποια η γνωμη σας ???
αμα πες εχεις να γαμησεις πεντε εξι μερες με το που το βαλει η αλλη στο στομα ή της το βαλεις λιγο στον σφιχτο κωλο πχ δυο τρεις κινησεις θα κανει και θα χυσεις.....ειναι ψιλοκοροιδια και πεταμενα λεφτα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.854
Πόντοι
11.585

Νατασσα who.??  :think:

τελικα υπαρχουν τοσοι μαλακες στον κοσμο ή εγω ειμαι υπερβολικα Ευρωπαιος??και που αναφερομαι?...μηπως περασε κανεις χθες τη νυχτα απο Νικ.Ουρανου και συγκεκριμενα εξω απο το Godiva?

Περασα κατα τις 9-9.30, δεν αντελιφθει κατι....

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Καλησπέρα σε όλους..

Η γκαντεμιά μου δυστυχώς, μου στέρησε το όχημα αμέσως μετά τις γιορτές και ίσως μη αναστρέψιμα (μηχανική βλάβη, όχι ατύχημα)..οπότε η τσάρκα είναι κάτι το οποίο έχω ξεχάσει τις τελευταίες μέρες και ίσως για αρκετό καιρό αφού ο καιρός δεν ευνοεί για βόλτα με το παπί..οπότε μόνο για καμιά στοχευμένη είμαι κι αυτή πριν πιάσει η νύχτα και ξυλιάσω μέχρι να φτάσω..αν και απ'ό,τι βλέπω απ'τις αναφορές συναγωνιστών, ανακύκλωση των ίδιων ονομάτων και προσώπων έχουμε. Θυμάμαι πριν κανα 2χρόνια, έσκαγε που και που και κάνα καινούριο πρόσωπο (π.χ. Κασσάνδρα στο 16) κι ανανεωνόταν το ενδιαφέρον. Πλέον μόνο απ'τη μια βίλλα στην άλλη μετακινούνται, ενώ τα καινούρια που ανοίξανε κάνανε επιστροφή στο παρελθόν με τις επιλογές τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom