βολτα μονο στα σπιτακια της νικηφορου ουρανου.
στην φριξου εκει που συνηθως ηταν η τανια ηταν μια στεφη. εξαιρετικο σωμα και πιασιματα. σχετικα καλο προσωπο. την εχει παρει κανεις? δεν κανει γυμνο στοματικο αλλα δινει κωλο.
ειπα να μπω αλλα τα δωματια δεν ειχαν καθολου φως. μαυρο λοιπον. ο ανδρικος εκγεφαλος λειτουργει με οπτικα ερεθισματα. αν δεν το εχετε μαθει αυτο ιδιοκτητες του οικου αντε γεια...
στο λας βεγκας ηταν μια μινιον χριστινα και η τζεσικα που ηταν στις μελλιδες. προσοχη εδω...η τζεσικα, αν και εμφανησιμη, ειναι φολα...κομοδινο...
στο venus angels ηταν μια ψηλη μελαχρινη τζουλια στο ονομα...πολυ ομορφη, την εχει δοκιμασει κανεις?
στο πετρου ερημιτη στο αναριμθητο η Εμμα. οταν περιμενα μου ειπε ενας φιλος για την ντανιελα, την ψηλη λεπτη ξανθια με τα ταουαζ που ηταν σημερα διπλα απο το venus angels στο σχεδον κολλητο σπιτακι.
κομοδινο αποτι μου ειπε. την αγγιζεις και φωναζει οπως χαρακτηριστικα ανεφερε. προσοχη λοιπον και εκει..
και φτανουμε στην θεα Εμμα. δεν την ειχα δοκιμασει ως τωρα...τοσο βλακας ημουν...ανετοτατη, δεκτικη σε δαχτυλιασματα, γλωσσοφιλα, και δυνατο σφυροκοπημα με βογγητα..τι αλλο να θελει κανεις?
τοσο παθιασμενο σεξ σπανια κανει κανεις ακομα και με την κοπελα του..
πηρα το προγραμμα με τα 40 που την χυνεις οπου θες. τα ριξα στο στομα της. εντελως ακομπλεξαριστη η γκομενα... την ρωτησα μεχρι ποτε θα δουλευει...μου λεει αλλα 2χρονια σιγουρα...οποτε μην αγχωνεστε ολοι θα παρετε...χαχαχ
την επομενη φορα θελω να δοκιμασω το πρωκτικο προγραμμα που εχει με 80 ευρω..
καλη χρονια!