Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Θα επιστρεψει η πιπινο-Αντριαννα? το μινιον? εβγαινε σαλοναρισμα με την μασκα απο ανωνυμους...
κατι λεγανε θα εβαζε σιλικονες κ θα γυρνουσε τελικα τι εγινε?? ωραιο κοριτσακι με στενο μικρο μουνακι,πιανεις πατο στα μισα χεχεχε!!! μακαρι να επιστρεψει.
ειναι σκωτια και θα μεινει για καιρο εκει...σορρυ που σε απογοητευω!!!

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
βολτα μονο στα σπιτακια της νικηφορου ουρανου.

στην φριξου εκει που συνηθως ηταν η τανια ηταν μια στεφη. εξαιρετικο σωμα και πιασιματα. σχετικα καλο προσωπο. την εχει παρει κανεις? δεν κανει γυμνο στοματικο αλλα δινει κωλο.

ειπα να μπω αλλα τα δωματια δεν ειχαν καθολου φως. μαυρο λοιπον. ο ανδρικος εκγεφαλος λειτουργει με οπτικα ερεθισματα. αν δεν το εχετε μαθει αυτο ιδιοκτητες του οικου αντε γεια...

στο λας βεγκας ηταν μια μινιον χριστινα και η τζεσικα που ηταν στις μελλιδες. προσοχη εδω...η τζεσικα, αν και εμφανησιμη, ειναι φολα...κομοδινο...

στο venus angels ηταν μια ψηλη μελαχρινη τζουλια στο ονομα...πολυ ομορφη, την εχει δοκιμασει κανεις?

στο πετρου ερημιτη στο αναριμθητο η Εμμα. οταν περιμενα μου ειπε ενας φιλος για την ντανιελα, την ψηλη λεπτη ξανθια με τα ταουαζ που ηταν σημερα διπλα απο το venus angels στο σχεδον κολλητο σπιτακι.
κομοδινο αποτι μου ειπε. την αγγιζεις και φωναζει οπως χαρακτηριστικα ανεφερε. προσοχη λοιπον και εκει..

και φτανουμε στην θεα Εμμα. δεν την ειχα δοκιμασει ως τωρα...τοσο βλακας ημουν...ανετοτατη, δεκτικη σε δαχτυλιασματα, γλωσσοφιλα, και δυνατο σφυροκοπημα με βογγητα..τι αλλο να θελει κανεις?

τοσο παθιασμενο σεξ σπανια κανει κανεις ακομα και με την κοπελα του..

πηρα το προγραμμα με τα 40 που την χυνεις οπου θες. τα ριξα στο στομα της. εντελως ακομπλεξαριστη η γκομενα... την ρωτησα μεχρι ποτε θα δουλευει...μου λεει αλλα 2χρονια σιγουρα...οποτε μην αγχωνεστε ολοι θα παρετε...χαχαχ

την επομενη φορα θελω να δοκιμασω το πρωκτικο προγραμμα που εχει με 80 ευρω..

καλη χρονια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

στην φριξου εκει που συνηθως ηταν η τανια ηταν μια στεφη. εξαιρετικο σωμα και πιασιματα. σχετικα καλο προσωπο. την εχει παρει κανεις? δεν κανει γυμνο στοματικο αλλα δινει κωλο.

ολες οι κριτικες της εδω εχει και μια δικια μου καπου στην μεση

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η εφη ρε παιδια να εκανα μια αμαρτια σοβαρη ακομα δεν πηγα μαζι της  :'( :'( :'( :'( :'( :'(    :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:  συγχωρεστε με που θα την βρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
η εφη ρε παιδια να εκανα μια αμαρτια σοβαρη ακομα δεν πηγα μαζι της  :'( :'( :'( :'( :'( :'(     :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:   συγχωρεστε με που θα την βρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δε κανει καθολου ακαπο ρε τυπε τι να πας...  :(

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
η εφη ρε παιδια να εκανα μια αμαρτια σοβαρη ακομα δεν πηγα μαζι της  :'( :'( :'( :'( :'( :'(     :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:   συγχωρεστε με που θα την βρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Φριξου 15 πρωινή βάρδια.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

ειπα να μπω αλλα τα δωματια δεν ειχαν καθολου φως. μαυρο λοιπον. ο ανδρικος εκγεφαλος λειτουργει με οπτικα ερεθισματα. αν δεν το εχετε μαθει αυτο ιδιοκτητες του οικου αντε γεια...

στο λας βεγκας ηταν μια μινιον χριστινα και η τζεσικα που ηταν στις μελλιδες. προσοχη εδω...η τζεσικα, αν και εμφανησιμη, ειναι φολα...κομοδινο...

στο venus angels ηταν μια ψηλη μελαχρινη τζουλια στο ονομα...πολυ ομορφη, την εχει δοκιμασει κανεις?

στο πετρου ερημιτη στο αναριμθητο η Εμμα. οταν περιμενα μου ειπε ενας φιλος για την ντανιελα, την ψηλη λεπτη ξανθια με τα ταουαζ που ηταν σημερα διπλα απο το venus angels στο σχεδον κολλητο σπιτακι.
κομοδινο αποτι μου ειπε. την αγγιζεις και φωναζει οπως χαρακτηριστικα ανεφερε. προσοχη λοιπον και εκει..

και φτανουμε στην θεα Εμμα. δεν την ειχα δοκιμασει ως τωρα...τοσο βλακας ημουν...ανετοτατη, δεκτικη σε δαχτυλιασματα, γλωσσοφιλα, και δυνατο σφυροκοπημα με βογγητα..τι αλλο να θελει κανεις?

τοσο παθιασμενο σεξ σπανια κανει κανεις ακομα και με την κοπελα του..

πηρα το προγραμμα με τα 40 που την χυνεις οπου θες. τα ριξα στο στομα της. εντελως ακομπλεξαριστη η γκομενα... την ρωτησα μεχρι ποτε θα δουλευει...μου λεει αλλα 2χρονια σιγουρα...οποτε μην αγχωνεστε ολοι θα παρετε...χαχαχ

την επομενη φορα θελω να δοκιμασω το πρωκτικο προγραμμα που εχει με 80 ευρω..

καλη χρονια!

Αδερφε μου τα παιρνει και στο προσωπο η Εμμα ? τσοντισια ??

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς άμα η εμμα τα ρουφάει και στο προγραμα των 30 ?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια που θα βρω στουντιο,μπουρδελο,σπιτι, τσαντιρι η οτιδηποτε τελος παντων για να κανω μια παρτουζιτσα με 2 γκομενακια ??

γτ τοσο πισω ρε? αθηνα γινοντε κ στα στουντιο ρε γαμωτο αλλα δε μπορουμε να πεταγομαστε καθε 3 και λιγο... Ελεος !!!

Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας μου στειλει εστω ενα προσωπικο μηνυμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδια που θα βρω στουντιο,μπουρδελο,σπιτι, τσαντιρι η οτιδηποτε τελος παντων για να κανω μια παρτουζιτσα με 2 γκομενακια ??

γτ τοσο πισω ρε? αθηνα γινοντε κ στα στουντιο ρε γαμωτο αλλα δε μπορουμε να πεταγομαστε καθε 3 και λιγο... Ελεος !!!

Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας μου στειλει εστω ενα προσωπικο μηνυμα.
να πας προς λαρισα μερια ;)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Aυτη η Σιμονα καλο μουνακι ρε μαγκες την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η σιμονα σε ποιο ειναιιιιιιιιιιιι???????????????????

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
θα ανοιξουν καινουργια μαγαζια ? το ανδρεου γωργιου 18? γιατι ειναι ακομα κλειστο ?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
απανταω σε ερωτησεις συναθλητων για την εμμα.

στο προγραμμα των 30 δεν μπορεις να την χυσεις στο στομα.
δεν τα παιρνει στο προσωπο οπως στις τσοντες...δυστυχως..την ρωτησα και το επιβεβαιωσα...

οσο για τον φιλου που θελει παρτουζα με 2 (η στανταρ ανδρικη φαντασιωση) ειναι παρανομο φιλε ο οικος ανοχης να εχει 2 κοπελες.
αν εχει 2 αυτο σημαινει οτι δεν εχει αδεια...

για τετοια κολπα στην πραγα φιλε...μια απο τις πρωτευουσες του ευρωπαικου σεξ..

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Aυτη η Σιμονα καλο μουνακι ρε μαγκες την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
φενεται πολύ κομοδίνο η κοπέλα ...μόνο από το βλέμμα στο σαλοναρισμα νιώθω πως άμα μπω έχω πεταξυ τα λεφτά μου στο πουθενά,,ούτε η μπαρμπαρα και η λαρα τέτοιο βλεμα που έχουν φτάσει το έπιπλο σε άλλο επίπεδο.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως ανά κποιος έχει δοκιμασει σιμονα ας πει εντυπώσεις μήπως και πέφτω έξω ,αν και δεν νομιζω

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
απανταω σε ερωτησεις συναθλητων για την εμμα.

στο προγραμμα των 30 δεν μπορεις να την χυσεις στο στομα.
δεν τα παιρνει στο προσωπο οπως στις τσοντες...δυστυχως..την ρωτησα και το επιβεβαιωσα...

οσο για τον φιλου που θελει παρτουζα με 2 (η στανταρ ανδρικη φαντασιωση) ειναι παρανομο φιλε ο οικος ανοχης να εχει 2 κοπελες.
αν εχει 2 αυτο σημαινει οτι δεν εχει αδεια...

για τετοια κολπα στην πραγα φιλε...μια απο τις πρωτευουσες του ευρωπαικου σεξ..

Μαν αθηνα γινεται χαμος,παντου παρτουζες στα στουντιο, σε λιγο που θα πεσει πεινα θα δεις τι προγραματα θα παιζουν παντου... Υπομονη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom