Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Moλις γυρισα απο δυο απανωτες πουτσες που εριξα...χωρις τσαρκα ομως.Πρωτα καρφωτος στη γιαγια Τανια στο Λαφαμ αν και ειναι μονο 38 χρονων  :grin: :grin:...πεταμενα λεφτα εντελως,αδιαφορη,ασχετη,νευρικη,λεει σαχλαμαρες ολη την ωρα σαν καμια ξεμωραμενη...στο τελος δε μ'αφησε να πλυνω ουτε τα χερια μου γιατι λεει απο το νερο θα πιασω μικροβια  :o :o...και μου'φερε ενα μπουκαλι αλκοολης απ'αυτα που πουλανε στα φαρμακεια θεωρωντας το τρομερη ανακαλυψη  :uglystupid:...παντως εχει απιστευτες φυσικες βυζαρες που τις χυνεις κιολας σε καποιο προγραμμα...γυμνο τσιμπουκι και κωλο δεν κανει.Στραβα μας μπηκε ο χρονος...

Μετα τη σωσαμε την κατασταση γιατι πηγα καρφωτος στο 26ης 35 οπου επιτελους πετυχα τη θεια Συλβια αν και αρχικα δε τη γνωρισα.Καπως αλλαξε το μαλλι,αδυνατισε κιολας,το καλοκαιρι ηταν πιο καυλιαρα...Πολυ δυνατη και παλι μεσα αν και σημερα δεν εδινε κωλο αλλα ολα τα υπολοιπα εγιναν οπως επρεπε και θα ειναι μεχρι τις 22.00 αποψε

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.064
Πόντοι
25.165
Παιδες πηγα για σαρα κοροβαγκου και βγαινει μια ωραια μουνα βικτωρια. Ξερει κανεις τπτ? Τωρα ειμαι δωματιο περιμενω σαρα γτ την εχο στανταρακι

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Συναγωνιστές ξέρετε καμία να κανει γλωσσόφιλα;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Είχαμε κανα νέο από γκιλφ Μαρίνα?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Και που τη βρίσκουμε; Πληροφορίες; Η θα φάμε φόλα;

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.363
Πόντοι
2.411
Να ρωτήσω..Η Μιρέλλα που κάποτε δούλευε Βαρδάρη,μια ψηλή μελαχρινή εκ Ρουμανίας,άκουσα ότι είναι σε στούντιο στη Νικηφόρου Ουρανού..Έχει κανείς ιδέα αν ισχύει;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και η νατασα αμα γουσταρει και η εμμα και η χριστινα η μιλφ αλβανιδα,σε λιγους και η καρμεν

επισης η σανταλ εκανε με μενα ενω και η γαληνη δεχτηκε καποια επιπολαια φιλακια στο στομα....γενικα στις κριτικες μου παντα κανω αναφορα σε αυτο το θεμα να τις κοιταζετε

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Παπαζιουζίτσου, η Νάντια έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό και μάλλον έχει σταματήσει.
Τρόλλαρα λίγο. Αλλά ήταν η κλασσική γλωσσοφιλού..  :dancing: Κάτι ακούστηκε για Βέροια ότι υπηρετεί  :think:

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291
Να ρωτήσω..Η Μιρέλλα που κάποτε δούλευε Βαρδάρη,μια ψηλή μελαχρινή εκ Ρουμανίας,άκουσα ότι είναι σε στούντιο στη Νικηφόρου Ουρανού..Έχει κανείς ιδέα αν ισχύει;;
Ανδρ. Γεωργιου 24.Δεν ξερω αυτες τις μερες μηπως ειναι σε αδεια

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καλημερα μαγκες καλη χρονια με υγεια να εχουμε κ να περναμε καλα!!!

εχουμε κανα νεο για το αν θα παιζουν παραπανω απο μια γκομενες στα μαγαζια στις βαρδιες ??

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η σανταλ απο το golden girls ξερεις κανεις αμα εχει εμφανιστει πουθενα ????

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
και η νατασα αμα γουσταρει και η εμμα και η χριστινα η μιλφ αλβανιδα,σε λιγους και η καρμεν

επισης η σανταλ εκανε με μενα ενω και η γαληνη δεχτηκε καποια επιπολαια φιλακια στο στομα....γενικα στις κριτικες μου παντα κανω αναφορα σε αυτο το θεμα να τις κοιταζετε
η χριστινα λεει μεσα η μπα ??? γιατι σκευτομαι να την δοκιμασω αυριο ..

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ανεβαινει κριτικη για επιπλο...

Stories